icon

Chcem mu zničiť život

dimitra
17. máj 2014

Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok

borkavan
18. máj 2014

@dimitra takže si sa rozhodla, že ho budeš súdiť? držím ti palce. vieš aké nanič sú naše súdy preto tie palce. a dáš to vedieť aj jeho deťom? či ako si sa rozhodla? či to necháš iba na ten zápis do rodného listu a súdy?

dimitra
autor
18. máj 2014

@mamavera ty si jednoducho spoj vsetky temy a nasledne diskusije k nim a myslim ze uvidis , ze odpovedam na otazky a dotazy v zdy rovnako a nezavadzam, ani nevytvaram falosne nicky ako poniektore a myslim , ze z vas drviva vacsina

cobhan
18. máj 2014

@dimitra jednu vec by si mala o Grekoch vediet, rodina je vzdy prvorada a ked podvadza muz zenu, tak sa to berie ako nieco normalne, keby to skusila zena, tak ju zabije aj s milencom. Ale cokolvek sa stane a akokolvek sa to prevali rodina bude drzat pokope, zena sa s nim rozvadzat nebude, ale zomknu sa este viac dohromady a s nimi aj vsetci pribuzni a polovica dediny. Ty z toho vyjdes ako vychodoeuropska slapka, co prisla len na to, aby zvadzala zenatych chlapov a nikto sa tym viac nebude zaoberat, skor v pripade, ze by ta spoznali, ze mas odvahu prist za nim by si mohla dopadnut velmi zle

dimitra
autor
18. máj 2014

@trasko uz som dovolala, ale ti poviem..stalo to za to mnaaam

dimitra
autor
18. máj 2014

@trasko a este ..mam 3 deti ak si nezabudla, nemam cas sediet hodiny na pc a priberat ako poniektore

dimitra
autor
18. máj 2014

@anatalia77 ja som to pisala aj predtym, ze ju uvediem do obrazu a poviem jej pravdu.

dimitra
autor
18. máj 2014

@mishaelka jasne ze sa bojim, ale keby sme sa vsetky bali, z coho by zili nase deti?

dimitra
autor
18. máj 2014

@borkavan ano budem to riesit sudne, nakolko mi nedava inu moznost. Ak to pojde sudne, neverim ze sa to jeho deti nedozvedia aj same, nakolko byva v malom mestecku, skor dedinke, ke ho vseci oznaju a aj tak vacsina tusi ze otec maej je on, takze papier zo sudu na poste ich v tom len utvrdi a bude to le otazka casu. A on to vie a napriek tomu to nechce riesit po dobrom, tak ako si vazi svoju rdinu???

dimitra
autor
18. máj 2014

@cobhan jasne poznam grekov a je to uz troska inak, len v mojom okoli kde zijem je niekolko zien co muzov kplo do zadku a kaslali na rodinu, ale ano kedysi to tak fungovalo, lenze uz aj tam su zeny moderne zmyslajuce

mircalla
18. máj 2014

@dimitra Nuz vies co, ja sa ani nedivim, ze ta odkopol, ked citam tvoje prispevky. Ja by som tiez utekala.....zrejme ta prekukol.

cobhan
18. máj 2014

@dimitra rozvodovost stupa uz aj v Grecku,ale ak by ho aj kopla do zadku ako pises, tak by mu sud vyrubil take vysoke vyzivne, ze by na tvoje dieta uz neostalo a kym by sa vobec zacal proces o vyske vyzivneho pre tvoje dieta, tak by uz pomaly aj dospievalo

mamavera
18. máj 2014

@dimitra si fakt tak naivná, že si myslíš, že mu ublížiš? Ty jemu? Bohužiaľ, ani nevera, ani mimomanželské dieťa už nie je ničím výnimočným ani u verejných činiteľov. Už si počula o prípade, že by verejný činiteľ opustil manželku a deti a že by išiel za milenkou a nemanželský dieťaťom? Ty mu vlastne ešte pomôžeš, lebo bude vystupovať ako muž, ktorý sa potkol a teraz sa kajúcne hrá na milujúceho manžela a otecka a bude sa všade s manželkou otŕčať. Nikto ani z jeho rodiny, ani z okolia nebude riešiť, že si nedokázal udržať v...a v gatiach. A myslíš, že manželka ho vyhodí a príde o super príjem?Naozaj si to myslíš? Ty z toho vyjdeš ako zlatokopka, ale zničiť môže on teba, nie ty jeho. A ešte budeš rada, keď to nedotiahne o konca, nebude sa hrať na milujúceho otca všetkých svojich detí, ktorý aj tomu nemanželskému zabezpečí to, čo ostatným a neprídeš a dcér....Právo je na tej strane, kde sú peniaze. Nespravodlivé, ale je to tak.

dimitra
autor
18. máj 2014

@mircalla ty si asi psycholog...ze prekukol a ty tiez kukam ze prekuknes z prispevkov, je my vas moralistiek strasn luto, mozno som urobila nejake chyby za ktore sa hambim, ale aspon si ich priznam, vy dokonale chybujete denne a tvarite sa ako super zeny ...ja sa divim ze to tu nesvieti od tolkych svatoziar

mircalla
18. máj 2014

@dimitra Pre mna si primitivka, nic viac sa k tomu neda dodat. Dobru noc ti prajem.

dimitra
autor
18. máj 2014

@cobhan jasne, ale musel by dat spatne a sud by pozeral na 3 deti a nerobil by rozdiel medzi manzelskym a mimomanzelskym, deti maju rovnake prava nech su z akehokolvek zvazku

dimitra
autor
18. máj 2014

@mircalla tiez nazor

turistka
18. máj 2014

@dimitra nechapem ako ona ublizuje tvojmu dietatu...

dimitra
autor
18. máj 2014

@mamavera nie tu nejde o to ze si ho neudryal v gatiach, to mu nebudu az tak yaylievat, lenye onisu strasne zatazeni na deti a som si ista ze nikto nebude chapaat ze opustil dieta...svoje dieta len tak a bey akejkolvek podpory. to je tam neodpustitelne

janka3112
18. máj 2014

sorry, ze to tu takto pisem, ale podla mna to nemas v hlave v poriadku...po prve, zacnes si so zenatym muzom, tak neocakavaj, ze to bude prechadzka ruzovou zahradou, preto si za to ber zodpovednost. Suhlasim, ze ako otec by sa mal tiez podielat na vychove dcery...ak uz nie svojou pritomnostou, tak aspon materialne...lebo je v tom tak ako aj ty. Ale to, aby si ty zacala vypisovat jeho detom a ranila ich tym, je uplny primitivizmus. Ved tie jeho deti za nic nemozu. Preto to ries ako dospely clovek a ked si si uz raz znicila zivot ty, nenic ho aj inym...

dimitra
autor
18. máj 2014

@turistka moje dieta ma otca a ma pravo ho vydat ako ho vydaju jeho deti, ak mu to zakazuje ublizuje mojej dcere

dimitra
autor
18. máj 2014

@janka3112 treba citat, ja som tuto temu zalozila preto aby som napisala co chcem urobit a ako som uz spominala dakujem za par nazorov ktore mi pomohli vychladnut

cobhan
18. máj 2014

@dimitra ano, ale najprv musi sud uznat, ze to tvoje dieta je jeho, az potom sa moze zacat novy sudny proces o vysku vyzivneho. Aj keby si tie dve poziadavky spojila do jedneho sudneho konania, pokial sa da, tak stale sa moze odvolat na druhostupnovy sud a kym ten vytyci dalsi datum pojednavania, to su dalsie mesiace. Nehovoriac o tom, ze vsetko mu treba spravne dorucit a uprimne kazdy, aj ten priemerny pravnik dokaze taketo veci pretiahnut na roky tym skor, ze si zo zahranicia.

gabriela255
18. máj 2014

@dimitra malá je krásna... je mi to ľúto a fakt neviem načo si sem písala, čo si akože čakala... áno, každý robí chyby...ale ty si sa teda utnula riadne... hold, mala si rozmýšlať predtým. Každá má o tebe obraz, vliezla si so ženatým s DETMI, nik ťa nepotlapká po pleci...ale stalo sa a ty by si sa mala poučiť a viesť svoje dcéry k lepším morálnym zásadam...Ta karma asi fakt funguje...

dimitra
autor
18. máj 2014

@cobhan jasne, tak zaplati spatne

anatalia77
18. máj 2014

@dimitra teraz ublizuje tebe.Dcerka ma 7 mesiacov.
A prestan sa ohanat jeho zenou.Ona ho doma nedrzi!!!

dimitra
autor
18. máj 2014

@anatalia77 len ech si ho drzi, co keby prisiel otravovat

bastika
18. máj 2014

@paradize jezis podla toho co píšeš by som sa mala velmi rýchlo odhlasit na mna sedí skoro vsetko 😀

petka1075
18. máj 2014

@dimitra neviem asi si nezazila co je to strach o dieta, ked je otec debil... co by som ja dala za to keby otec mojej dcery nam dal obom pokoj, mozes ju vychovavat po svojom, venovat jej vsetku lasku, a nezit v strachu co bude dalej, fakt bud rada ze mas zdrave dieta, ak jej das dostatok lasky, tak jej aspon ciastocne vynahradis otca

turistka
18. máj 2014

@dimitra prva vec je ta ci ti naozaj hovori pravdu - ci je za tym zena, alebo mu to len dobre padlo a vymyslel si to. druha vec - vydat otca? Nehnevaj sa na mna, ale otec je podla mna clovek, ktory dieta vychoval a nie splodil. Necitala som celu diskusiu, ale z toho, co som citala chcel vasu dcerku vydat tak 3-4 krat za rok? s tymito vsetkymi povahovymi vlastnostami ktore si opisala, ze ma, je podla teba hodny lasky tvojej dcerky? no podla mna nie, radsej nemat otca ako takehoto. stale lepsie, ked ju sklamal teraz - ked je malicka, ako keby jej to mal spravit, ked uz bude starsia a bude to vnimat. To ci si spravila dobre, ked si s nim zacala...... sudit ta nebudem, spytovat svedomie si musis sama..... Preco si ho nezapisala do rodneho listu hned pri narodeni?

mamavera
18. máj 2014

@dimitra on dieťa neopustil, on ho neplánoval, chcel si len užiť s naivkou zo SK, ktorá to dieťa mala ako prostriedok, nie ako cieľ a ešte si myslí, že svojím konaním spôsobí, že opustí svoje dve, ktoré má s manželkou. Uvedom si prosím ťa, čo si ty proti nemu. My to tu už všetky vieme,hádam to aj tebe niekedy dôjde. Síce ty najprv konáš, až potom rozmýšľaš, inak by si nebola tam kde si. No skús a po čase zase založ nejakú tému, nech sa pobavíme....