icon

Chcem mu zničiť život

dimitra
17. máj 2014

Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok

ushuaia
19. máj 2014

@jabadaba...veru kazdy kde mu je libo...budem ta nasledovat veru...A dakujeme za radu... 😀 😀 😀

dimitra
autor
19. máj 2014

@jabadaba sak vidim sedis na konikovy

ushuaia
19. máj 2014

@jabadaba no ja sa asi poberam, dam naozaj na radu...,uz aj hlavna postava je naspat...tak se sejdem zitra na vlachovce... 😀 😀 😀 , pekny vecer

marionmarion
19. máj 2014

@dimitra ak budes vyzarovat zo seba nenavist, ak budes svojej dcere rozpravat o tom, akeho ma otca hajzla, ak budes minat svoju energiu na pomstu namiesto toho, aby si sa venovala malej, tak trpiet naozaj bude...ak sa na toho idiota vykasles a z celej sily budes dceru zahrnat laskou, potom jej nebude chybat absolutne nic...tvoja volba...
Tvoja dcera je mala a nicomu nerozumie. Ma teba, ty si pre nu to najdolezitejsie a nic ine nepotrebuje...otca si pamatat ani nebude a nebude jej to ani vadit..staci ze ju budes milovat ty...zamysli sa nad tym ci je za tuzbou pomstit sa naozaj dobro tvojej dcery, alebo tvoje zranene ego ( co sa da uplne chapat) a co je pre teba dolezitejsie, venovat sa dietati, ktore ta potrebuje a miluje laebo mrhat energiu na niekoho, kto si nezasluzi ani to, aby si mu venoval co i jedinu myslienku...?

jolly84
19. máj 2014

@dimitra vykasli na neho. Na otcovstve trvaj, nech na dieťa aspoň platí. Neboj, život má pre neho pomstu pripravenú 😉

charlie1980
19. máj 2014

No, nechcem niekoho odsudzovat, ale ked si sa uz vyrozpravala.......ty sa zapleties so zenatym chlapom, ktory ma mozno fungujucu rodinu (to asi ani sama nevies posudit, kedze sa o jeho manzelku nezaujimas a ani o dosledky a nasledky pre rodinu), on ti spravi dieta a dokedy tancuje ako mu piskas, tak je vsetko v najlepsom poriadku a ked nie, nastane pomsta. Ty si nejaka divna 🙂 O co ti vobec ide...? Zranil tvoje ego...? Ja by som sa na tvojom mieste venovala dietatu a tesila sa z toho, ze uz nemusis byt naivna hus /ako to bolo v tvojom manzelstve/, ktora caka doma s teplou vecerou. Poziadaj o alimenty, kedze zodpovednost musia niest obidvaja a nechaj jeho rodinu v klude nazivat. Vedela si, do coho ides, tak si sprav kamilkovy caj, nadych-vydych a klud.

fabco11
20. máj 2014

@luciferkax mala ked má naše občianstvo,jej ju nemôže vziať.a musím povedať,že mne môj kurator,čo zastupuje malého,pomohol.môže si robit iba vtedy nárok,keby že je za neho vydatá a mala sa narodila v Grécku.viem,že tam po rozvode sa dieťa zveruje otcovi do výchovy.takze sa nema čoho báť.ja som sa tiež zo začiatku bala,no za cely čas si otec nespomenul.az po 8rokoch.a to Už bol syn dost veľký a rozumný na to,aby to pochopil.určite sa bude mala raz zaujímať,ale ak otec nebude mat záujem,tak to pochopí.

luciferkax
20. máj 2014

@fabco11 hej, ale tuším, že keď sa malé narodilo v grécku tak bude mať grécke občianstvo, či nie?

mawka
20. máj 2014

@cobhan otcovstvo takto moze byt, ale potom, ked sa pri dedeni pride na to, ze dotycny mal nejaku bokovku, potvrdi sa to, tak moze byt aj ten potomok zahrnuty do dedictva, ved to tu tak bezne chodi, stava sa. a pritom nemusi mat urcene otcovstvo. urcenie otcovstva sluzi do rodneho listu a na vyzivne. ci si to mylim s niecim? dik za odpoved.

mawka
20. máj 2014

@dimitra 300 e mesacne chces na jedno dieta? to by som chcela aj ja. mam 230 e na dve deti dokkopy a musim byt ticho. niektore zeny dostanu na jedno ledva 50 eur... a niektore nedostanu nic otec ich deti, povinny si beha po nslobode, pretoze exekvovat mu nemaju co, vsetok majetok prepisany na niekoho ineho, vodicak mu sice zabavia, ale nejaky kamos policajt mu ho po znamosti vrati a povinny posle raz za rok nejaku 100 eurovu naplast a sudy to maju u zadku. paradoxne ti, co maju najviac, tak si papierovo vybavia, ze nemaju nic. a chudak, ktory sa snazi, oddrie si minimalnu mzdu, tak ho tahaju v trestnom konani. otec tvojej malej je presne ten typ, ktory si moze zariadit nemajetnost a ostanu ti oci pre plac. a myslim si, ze ked jeho zena o tom vie a stale je s nim a neopustila ho, tak podnikne vsetky kroky k tomu, aby si nedostala ani cent. pripadne len par drobnych. ved oni su to schopni uhrat na krizu v grecku a podobne blbosti, pripadne na teba budu pozerat zhora, ze sak chudobne slovensko, tot, staci ti almuzna... a sudy sa velmi rypu v nakladoch na zivot, co sa tychto veci tyka. ich nezaujima, ze chces dieta obliekat znackovo, ked sa da aj neznackovo a lacno. proste rozmyslaj nad tym aj z tejto strany. mna deti stoja mesacne velmi vela, viem co to je mat doma skolaka a male dieta a aj tak nedostanem nic navyse, aj keby sa mi o 100 eur este zislo navysit vyzivne. ale zase si hovorim, maju s otcom pekny vztah a peniaze naozaj nie su vsetko. no a co sa tyka vyzivneho, to neplati otec cele mesacne naklady, moja zlata. to je polovica realnych nakladov. pretoze aj ty sa o dieta staras, takze pekne pol na pol. a nie ze chlap vyzivnym musi platit vsetko. blbost ako mraky a bohuzial, zeny toto nevedia akosi pochopit. ak ma zena naklady na dieta /byvanie, skola, skolka, strava, zaujmy, lieky, oblecko/ 500 e mesacne, tak zvycajne sud vymeria chlapovi polovicu z tych nakladov, nie 500 eur. to uz kde sme.

dunakiliti80
20. máj 2014

@dimitra si to nedomyslela celé od začiatku načo si si takto komplikovala život , teraz budeš pykať , ved na svete je toľko chlapov ....si predstav ako sa musí cítiť jeho manželka. Sorry ale tak ti treba. Teš sa že tvoje dieťa je zdravé.

chymenitta33
20. máj 2014

názov: Chcem mu zničiť život.... iné nič ma nenapadá ako ty si normálna??? toto sa ti raz vráti! aj ked si to neuvedomuješ ale príde rad nateba 😒

dimitra
autor
20. máj 2014

@mawka vidis, o t resne ide. Kym mal s malou pekny vztah a sa o nu zaujimal, ma nenapadlo nic riesit, ved naco. Myslela som, ze ju lubi a povedala som mu, ze kolko bude moct, tolko poslle. Poslal raz 50e raz 80e ...mnuly mesiac mi neposlal nic a ani som ho nepytala, lebo som dostala pekne peniaze vyplatene, tak o com to tu tie zeny pisu?Ide o to, ze bez srdca a mihnutia ka malu zavrhol behom jedneho telefonatu so mnou. Takze ja nie som zena co sa chce prizivovat ne dietati,len som sa rozhodla, ze ak on sa k malej otocil chrbtom, tak ja nebudem brat ohlady na neho a chcem co jej patri. V podstate je to jedno kolko jej prisudia, ale bude mat v rodnom liste meno otca a nebude sa musiet hambit.

katarinka26
20. máj 2014

Len si davaj pozor ,aby si nakoniec nedosla o malu, aby on natruc tebe nepoziadal o zvereniemalej do starostlivosti a tym ze vacsinu svojho zivota asi prezila zatial v grecku, a aj sa tam narodila, tak by uprednostnili jeho, stali sa uz take pripady... velmi si zvaz kazdy krok,nie je to sranda v ramci EU ani mimo nej, urcite si poziadaj o vyzivne ... atd. ale "neser Tigra " , a pytaj len to co ti patri a nenic mu zivot

dimitra
autor
20. máj 2014

@katarinka26 mala nema statne obcianstvo Grecka, aj ked sa tam narodila, pretoze ja som slovenka. Nema otca v rodnom liste , tak obcianstvo nema mat zatial po kom. Kym prebehne sud a uznaju dvojite obcianstvo, bude mala urcite vacsinu zivota zt na slovensku, takze toho sa nebojim

cobhan
20. máj 2014

@mawka neviem ako to chodi na Slovensku, ale v Grecku je dedenie zalozene na uznani otcovstva, ci uz dobrovolnom alebo nariadenom sudnym rozhodnutim. Vtedy su vsetky deti povazovane za rovnopravne a aj dedia vacsinou rovnym dielom, pokial inak neustanovuje zavet. Samozrejme moze sa stat, ze sa niekto ozve, ze ten a ten zomrel a ja som jeho potomok, ale musi to nasledne aj dokazat a pokial na neho zosnuly nemyslel v zaveti tak tazko nieco vysudi, ale zalezi to od dokazov ake ma.

cobhan
20. máj 2014

@katarinka26 v Grecku dieta davaju matke, otcovi len vo vynimocnych pripadoch, asi ako na SK

dimitra
autor
20. máj 2014

a este dievcata, dala som mu sancu este tyzden/samozrejme on lehotu netusi/ po nedelnom rozhovore, ak sa do tyzdna asi sms-kou neozve a neopyta sa na malu, uz to nebudem riesit nijakym rozhovorom , aby sa ma snazil znova obmakcit , ale rovno podam navrh na sud.

mawka
20. máj 2014

@cobhan tak jednoznacne to dokazu testy DNA, ine asi nic. len ma to tak zaujalo, ze sa deju pripady, kedy sa po smrti a zrovna v dedicskom konani objavi dospele prekvapenie 🙂

dimitra
autor
20. máj 2014

@mawka da sa to dokazat aj po smrti, ak odoberu vzorku DNA dalsim detom od jedneho otca, ale to vraj deti musia suhlasit. Inak prebieha sud a dokazovanie a niekedy moze byt nariadena exhumacia

mawka
20. máj 2014

@dimitra hej, ale od vsetkych deti, lebo ani tie jeho nemusia byt jeho 😉 ak si manzelka niekedy tiez zaskocila inde a cely zivot to tajila. nuz, deje sa vselico, ale neviem, ci by mi to za to stalo. a de facto to o xy rokov mozem riesit ja. ale ja som sa k tomu postavila tak, ze aj ked dotycny bol pri tom, tak ho neciciam z penazi, nenarokujem ani som si nenarokovala a ani nebudem na otcovstvo, pretoze si to nezela, cele to dopadlo inak, ale zase viem, ze ked potrebujem nieco mimoriadne, pomoze vzdy. stale si vravim, ze to nejak s detmi zvladam a moze prist cas, kedy budem potrebovat obrovsku pomoc od neho, lebo je solventny a aby sa nestalo, ze ma potom posle do prec, ze sak mi daval kolko penazi. nie. moje dieta ani netusi, poviem to, az bude vacsie, az bude mentalne schopne to prijat a potom ci uz bude kontaktovat, nebude, to uz ja do toho zasahovat nebudem. peniaze nie su vsetko, budem to tvrdit aj napriek tomu, ze ma zatial kazdy chlap odrbal v zivote, ze som nutena sa starat o vsetko, aj napriek tomu, ze od exmanzela mi to vyzivne nestaci, ale este pride cas, kedy sa kazdy z toho zodpovie. akym sposobom, kedy, to netusim. ale beriem to z nadhladu. ja som sa rozhodla neist na potrat, rozhodla som sa ju vychovat aj napriek tomu, ze on zaujem o dieta nemal. je to moje rozhodnutie. tak isto ako ked som sa rozhodla si vziat za manzela hentoho chlapa, ktory je sice skvely otec, ale ako chlap nepouzitelny do zivota. musim si nasledky znasat sama a sama sa s tym vyrovnat, utriedit si to, ze ved sulozit som chcela aj ja, nebola som znasilnena a len moja sprostost to bola. predovsetkym moja. keby som nedala, nic z toho sa nestane. a on mi vztah ani buducnost nesluboval. a ten co sluboval a odr.al, ten plati vyzivne. co viac dodat. neskor, to si uz potom deti doriesia same. a viem, ze to riesit budu. pretoze pride cas, ked pochopia suvislosti. toto uz nie je o mne. ja im davam vsetko, co treba, staram sa o nich a ak budu chciet, prishlasia sa o to svoje, co im patri a prinalezi. nebudem sa mstit a nebudem pytat peniaze a posobit tam, kde o to nestoja. ja chcem zit dostojne, nie s nalepkou zlatokopka alebo "ta, co si nechala spravit decko od prachateho" a podobne. aj ked to tak nie je, ludia ti dokazu povest znicit tak, ze potom nastava problem.

dimitra
autor
20. máj 2014

@mawka vids, mozno ti nesluboval, ale ono tobolo asi tak, ze sme sa rozisli asi mesiac pred porodom, ked som mu povedala,ze ako chce.Nebudem ho ani kontaktovat a ani nic podobne. A tak sa aj stalo. Cele tehotenstvo som si platila lekarov, vsetko, krv, ultarzuky, lieky a aj porod ,nastastie na statnej. Nepytala som ani cent. Po porode ma sam skontaktoval este v porodnici a zacal za nami denne chodit a ja som mu uverila, ze malu lubi, aj to rozpraval a aj dokazoval. Nasluboval, ako za nou bude chodit ako chce aby mala vedela, ze ma otca a ze ju lubi, ako sa chce o nu starat.Ked mal cas/cca 2x do tyzdna ist na skype ked uz som bola na sk,letela som ako diva aby som mu ukazala malu, sak je otec a ju lubi. Nevies si predstavit ako sa mala dokazala aj hodinu skerit do monitoru,az som sa divila ze take male a nezabuda.A teraz takyto obrat? Nie nezmierim sa s tym, moje dieta nie je hracka a nebude sa odkladat a zase vyberat podla toho ako sa komu zachce. On je otec, tak nech nesie zodpvednost.Nebudem mu ju vnucovat a popravde chcem, aby ked raz si zmysli ze znova chce byt otcom ho mala pekne odprevadila k dveram, ale ja nie som zena ktora strieda muzov ako na pase a ze neviem kto je otec a taktiez nedovolim aby si to iekedy moja dcera myslela. Takze meno otca tam bude mat aj za cenu ze on bude nestastny. Toto ja uz neriesim, je mi ukradnuty

roxana280
20. máj 2014

@dimitra asi nebudeš nadšená mojou odpoveďou, ale jeho žena a jeho deti sú Vašimi obeťami.Na vine si Ty, ženatému mužovi vliezť do postele, som zvedavá, keby to urobila nejaká Tebe a Tvoje dieťa je Vaša ďalšia obeť, za to, že nemá otca vtomto prípade môžeš Ty. Ty si jej ho vybrala. Keď už si mala svedomie spať so ženatým mužom, aspoň si sa mala postarať o to, aby to nemalo následky. Keby Ťa bol klamal a nevedela si o tom, to je iné...a ešte za to chceš pomstiť, také úbohééé, kľudne môžeš na mňa nadávať, svoj život a seba neoklameš neoklameš.

charlie1980
20. máj 2014

Co patri tvojej malej....? Bohuzial nic. Pretoze ani otcovstvo neuznal - zrejme po vzajomnej dohode. A tym padom si sa vzdala veskerych financnych povinnosti z jeho strany. No a s DNA testami by som si nebola az taka ista, pretoze v niektorych krajinach ich otec moze odmietnut. To by som si zistila, ako to funguje v Grecku. Jedine, co asi teraz mozes urobit, poziadat si o nejaky prispevok, ak to Slovensko vobec zohladnuje, ked ho nemas zapisaneho v rodnom liste. Nuz, ked sa plodia deti "nadivoko", niet sa comu divit. A este...je uplne jedno, ake ma obcianstvo dieta. Neboli ste zosobaseni a tym padom sa dieta zveruje automaticky do opatery matky. Mala by mohla mat aj 5obcianstiev, ked Sud nerozhodne o zvereni do opatery otca, pravo je vyhradne tvoje, bez ohladu na to, ci by otec bol zapisany v rodnom liste alebo mala mala dvojite obcianstvo.

mawka
20. máj 2014

@dimitra tak snazim sa ta pochopit, aj ked na moj vkus ides na to az nevkusne, nedostojne z hurta. my zeny by sme si mali uvedomit, s kym do postele ideme a je jedno, ze s tym clovekom len spavame alebo aj chodime. ale ver, ze by sme nemali byt az take sproste a naivne a mysliet si, ze ked spime so zenatym, ze niekedy sa on vzda svojej rodiny v prospech milenky a v poradi neviem akeho, nestastnou nahodou splodeneho potomka. vies ako nas chlapi vnimaju? by si sa cudovala. v takychto pripadoch sme nepodstatne. a nepodstatne je casto aj to dieta. a ja mam takemu chlapovi venovat co len kusok svojho zivota a nutit ho, conikdy nechcel a urcite nie so mnou? iste. je ine, ak ti chlap povie, urobme si babatko a potom sa na teba vykasle. ale on dieta nechcel, stalo sa, nechce ho ani teraz. naco sa u vtierat do priazne? naco? skodilo by to len mne a dietatu. ine puto je medzi otcom a dietatom, ked vzide z takehoto vztahu. nemozeme predsa od chlapa chciet, aby si vytvoril puto k niekomu, ked to sam nechce. pre neho je to biologicka zalezitost a nejaky fakt a hotovo. ale nedonutis ho nijak. ani k laske k dietatu a tu lasku peniaze tiez nevykompenzuju. to som davno pochopila. nebudem zobrat o peniaze ako posledna chudera, lebo presne za toto nas taki ti milenci a kurevnici maju - chudere, ktore si daju urobit decko. oni to inak nedokazu vnimat. len takto. stale je dost casu, aby sa v buducnosti zodpovedal za svoje (ne)konanie. a ako som pisala, teraz to zvladam. kazda matka zvladne sa postarat o deti aj bez podpory chlapa. ale kazda matka a kazde take dieta vedia ten uder vratit v buducnosti elegantne, sofistikovane a bez humbuku. a o to tu ide. zachovat si tvar a nerobit kvoli tym poondenym peniazom nedostojne veci. na kazdeho raz dojde. pisala si, ze si podnikatelka. si teda schopna zena, postarat sa vies. naozaj ti toto za to stoji? nebolo by lepsie, keby mu to vsetko raz mala zratala ked vyrastie? pretoze jediny, kto na to ma narok, na tie peniaze a pozornost, tak je len to dieta. nie ty. tvrde, ale je to tak.

dimitra
autor
20. máj 2014

@charlie1980 ano su grecko patri do eu a platia take iste pravidla ako na sk, je povinny sa podrobot DNA testom a k tomu druhemu sa vyjadrovat nebudem, myslim, ze som sa uz vyjadrila, je mi v podstate jedno co sa u nich deje, Nepoznam ich a keby som mala lutovat vsetkych ludi, ktorych nepoznam, tak by som bola asi ako matka Tereza

dimitra
autor
20. máj 2014

@mawka ja mu malu nevnucujem, od nedele kedy mi telefonoval podotykam, ze on som sa mu neozvala a ani neozvem.Potom ho oslovi az papier zo sudu, takze urcite mu nenatiskam malu. Ta ma dost lasky od mojich blizkych. Ale dieta je aj jeho, tak nech nesie zodpovednost

veronkaj
20. máj 2014

ahoj,
náhodou som prišla po dlhšom čase a čítam zaujímavý nadpis a ešte zaujímavejší príspevok - uvod, nečítala som ostatné názor mám svoj,
keby si za mnou prišla a povedala ten úvod poviem len toľko?
1/ Ty si vedela že je ženatý a má deti keď si s ním začala? nie - ok , áno - musela si tušiť problémy, grék, turek,... všetci lubia hlavne cudzie ženy na chvílu a to isté hovorí doma svojej žene a začať si s niekým kto má rodinu ? ako by sa to páčilo tebe? keby tvojho muža niekto lákal?
1a/ nenapadlo, ťa ak si začína s tebou že nie si prvá ani posledná a serioznosť, slušnosť, zodpovednosť a ostatné uňho nič neznamená
2/ ked si s ním mala styk - existuje aj sposob ako neprísť k dieťaťu a ak sa stalo a vedela si že je aj z inej krajiny takéto veci je vhodne si vysvetliť že čo ked sa niečo stane - všetci vieme aké tam majú zákony a dieťa je viac ich ako tvoje
3/ priať niekomu aby trpel??? to čo ti dala reakciu jeho žena ? ty by si ako reagovala keby chlap ktorý sa denno denne o teba stará, vyznáva lásku zrazu príde a povie že má inú a aj dieťa?? prvá reakcia?? všelijaká a možno to nebolo z jeho strany prvý krát nevieš a akom skutočnom stave a rozpoložení je jeho manželstvo - jednostranná informácia od neho nieje objektivita
4/ je to tvoje dieťa bud rada že s ním môžeš byť a nebude si uplatňovať ťahanice a brať ti ho, ani používať na vyjednávanie, či chodiť ho brať ako muži týchto štátov zvyknu, a nakoniec je tu, máš naňho hlavný nárok a či je alebo nie je zapísaný ako otec ?? to z neho zodpovedného človeka neurobí
5/ aj na SK je veľa mamičiek čo majú dieťa starajú sa o ne samé aj bez výživného - ja som tiež toho príkladom za ten pokoj a kľud mi to stojí
6/ jeho deti za to nemôžu akého majú otca ani za to akým vzťahom prechádzajú ich rodičia a chcú len to čo si zaslúžia aby ich mali ich rodičia radi
7/ život sa ti nekončí nájdeš si niekoho kto vás bude mať rád aj teba aj dieťa a dáš mu viac ako s jeho vlastným otcom

gabriela255
20. máj 2014

@dimitra no jo keby si mala ľutovať všetkých cudzích ľudí 😀 mňa trhne... Nie Matka Tereza... inú ženu mi to pripomína viac 😀 Mata Hari 😀

mawka
20. máj 2014

@dimitra ty si stale melies to svoje a stale dokola. iste, aj on bol pri tom. ale toto je o tebe, nie o malej. keby to nebolo o tebe, tak urobis presne to, ze pockas alebo sa s nim dohodnes uz na zaciatku mimosudne. na co si cakala? predtym si nepotrebovala, teraz potrebujes, raz chces, aby mala dcerka otca, potom si vystacite aj bez neho... teraz napises, ze mala ma lasky dost. si myslis, ze ked ti posle peniaze a kupis jej babiku, ze jej to nahradi otca? ja by som sa na neho davno vyprdla a ak, tak by som sudne veci riesila v tichosti a bez toho, aby o tom vedel. chapes? klasika, klidek. teba proste nastvalko to, ze prestal komunikovat. nechcem ho obhajovat, ale chlap ak nieco pokasle, doma sa prizna, tlaci na neho zena, tlaci na neho exmilenka s dietatom a je velmi malo chlapov, ktori sa tomu postavia celom, im nejaky cas trva, kym sa spamataju, pretoze chlapi su v zasade dost velke poserutky a ich reakcie byvaju divne. ale myslim si, ze to chce cas, z tvojej strany urcite a potom ist na to rafinovane. cim viac budes vyskakovat, tlacit, vydierat, vyhrazat sa, tym viac bude robit vsetko preto, aby to stazil tebe. na chlapov treba ist inak. a zase ja pochybujem,. ze mne by nejaky takyto blbecek stal za to, aby som sa pred nim strapnovala.