icon

Chcem mu zničiť život

dimitra
17. máj 2014

Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok

izabelkas
17. máj 2014

Boze co si tieto zeny myslia? Ked ma decko so zenatym, tak nech je ticho.

dimitra
autor
17. máj 2014

@mycuskaa kto to je?

jo111
17. máj 2014

@tomiholjubavi ved prave ja nechapem ako moze kydat na jeho zenu. Este dobre obisla tapa jedna, ja byt tou manzelkou, tak nielen muza ale aj ju by nezachranili ani vsetci svati. Ale tak dopadne to ako to dopadne. Manzelke a jeho detom to neublizi ani zdaleka tak ako jej. Ale to ona nechce vidiet, co sa stane az zacne s pomstou. Ten chlap jej to nedaruje, ona si mysli, ze ma nanho paky. Ale tak ok. Mne je len luto jej dcery. Niektori ludia si deti nezasluzia.

dimitra
autor
17. máj 2014

@mata128 no ved prave, kedze mi zacala utocit na dieta, spozna ma v inom svetle

dimitra
autor
17. máj 2014

@izabelkas takze ak by si nemala dost penazi volila by si potrat????? NOOOOOOO pekne

mata128
17. máj 2014

A este jedna vec-nezabudni,ze ak bude mat jeho v rodnom liste ako otca,bude mat aj prava,nie len povinnosti....tak som zvedava,ako sa zatvaris,ked ju bude chciet cez prazdniny napr.na dva tyzdne do Grecka....co potom urobis?????

veva45
17. máj 2014

@dimitra ved preto ze je to tvoja dcera ty by si sa mala teraz ukludnit, predychat to a neminat si energiu na to aby si sa mu pomstila..... tuto energiu si nechaj pre malu a zameraj sa na dolezitejsie veci...ll utekaj na socialku pozistovat naco mas narok a treba zistit ako budes postupovat ak chces urcit otcovstvo..... ak sa budes mstit budes to lutovat... prepac ale co si cakala od turka co zije v turecku a ma rodinu..... toto by som ti predpovedala aj ja co sa ti stalo..... nic nerob v amoku..... nekontaktuj ho a rychlo obehat veci ktore su pre vas dolezite..... vsetko si zapisuj..... a klud

juliana77
17. máj 2014

@dimitra Stále tu absentuje tá Hrdosť.

Lenže treba sa pozrieť pravde do očí a hlavne, kde on tú lásku aj opätuje.

Jeho manželka bráni svoje deti, nič netušiace, ktoré sa len preto, že ich otec rozmýšlal vtákom dostali do nepríjemnej situácie a predstav si bude to robiť aj na úkor teba a tvojej dcéry, pretože ty si drzo na úkor už zabehnutej rodiny začala pracovať na vlastnom šťastí a nemôžem si pomôcť stále mám pocit, že skôr ťa priťahovalo to jeho postavenie ako to čo mu stálo. 🙂

Fakt si vliezla do cudzej kapusty.

jo111
17. máj 2014

@dimitra uz sa prestan ohanat materinskou laskou. Zeny, co vedia co to je na taketo nieco by nemali zaludok.

dimitra
autor
17. máj 2014

@lieskovyoriesok mne sa to tiez zda, takze zacnem jeho zenou ktorej poviem pravdu ja a nech sa sama rozhodne co s nim urobi,

tomiholjubavi
17. máj 2014

@izabelkas chce tym povedat, ze ak by nemala peniaze, nemrochtala by so zenatym muzom ...
@jo111 zijem v zahranici a ti poviem, ze taky nasrany pomstichtivy balkanec nie je nic prijemne...a navyse ona na neho nema paky...lebo on to svojej zene uz povedal, tak neviem čo "horšie" može spravit...on je prachac, zije v grecku s prachatou rodinou, ona odpisana milenka na slovensku...aj keby sa na hlave otacala nemoze mu nic...a cim sa bude viac snazit, tym ho viac rozzuri a tym horsie to nakoniec bude mat... len aby o par mesiacov nepisala, ze jej to dieta chcu zobrat do grecka, kde bude mat lepsie zivotne podmienky a prachaty taticko ho vysudi jedna radost...

dimitra
autor
17. máj 2014

@mata128 jooooj som si nevsimla, kto bl ta sissy 27? Aj ja sa chcem zasmiat

dimitra
autor
17. máj 2014

@izabelkas 🙂

adula12
17. máj 2014

ako nic v zlom ale vyhrazat sa do cudziny a pisat im do grecka listy tiez nie je bohvie co... davaj si pozor, aby ta jeho zena nepohnala na policiu za vyhrazanie a podobne veci... radsej sa na to vykasli a ries vsetko len sudnou cestou a venuj sa hlavne dcere...

jo111
17. máj 2014

@tomiholjubavi no presne tento scenar ma napadol.

dimitra
autor
17. máj 2014

@mata128 nie je to mozne to moze len s mojim suhlasom moze sa s nou stretavat vyhradne na uzemi slovenska,,, nesmie ju brat za hranice

veva45
17. máj 2014

@veva45 greka sorry 😅

simca06022011
17. máj 2014

Pozri, na mieste jeho zeny urobim to iste... a jemu sa ani necudujem, ze to urobil takto ako to urobil. Lebo je pekne vecer lahnut s milenkou, ale podstatne je vzdy to ku komu sa ten muz stale vracia... a to tebe asi maximalne vyhovovalo, lebo vydrziavat sa rado necha viac zien... ved co, a v pohode si do takehoto vztahu zaobstaras dieta a teraz ides zneprijemnovat zivot jeho rodine. Ano aj on je chybny, ale v ty si ta co ho napriek takemuto stavu vytala s otvorenou narucou.. a teraz sa ides mstit cez dceru, ktoru si si prepac za vyraz, urobila sama (pochybujem ze s tebou to dieta planoval, podla mna ta pre to poslal do SR aby sa ta skor zbavil).. mozes tak nanajvys cakat na rozhodnutie sudu, dufam, ze ti vysudia vyzivne a tym by to malo hasnut. Neviem o aku pomstu a nicenie zivota ti ide... a hlavne preco.. a komu... preco by jeho zena mala trpiet nejaku bokovku? MOhol sa rozviest a zit s tebou, ale to viditelne nechce...

dimitra
autor
17. máj 2014

@juliana77 ale vobec, nikdy som sa nespravala ako zena-milenka co sa ttzka penazi a pod. nikdz som nevyzadovala, takze jeho postavenie mi bolo sum a fuk, kedze aj ja som bola a este stale som majitelkou baru v grecku,takze nejak nudzu o peniaze som nemala a ani nemam, ale mala mus dostat co jej patri

tilly
17. máj 2014

pekny vymysleny pribeh 😀

dnes bola asi vsade velmi skareda sobota 😀

dimitra
autor
17. máj 2014

@adula12 ja nikomu nejdem pisat vyhrzne listy predsa, ja idem napisat pravdu o malej a o vztahu ktory som mala s otcom malej,

tortelinka
17. máj 2014

@dimitra že písať jeho deťom 😕 , prosím si grcajúci smajlík...sorry, ale čo oni majú s tebou???!!!!fakt celé zle s takýmito zlatokopkami

mata128
17. máj 2014

@dimitra dievca zlate,ty si si sebou az moc ista....len aby sme tu v blizkej dobe necitali-Uniesli mi dieta....citam vsetky tvoje prispevky,ale tebe ide iba o peniaze!!!!Ked sa raz s malou uz vidat nechce,o co ti ide????co cakas????ze pride a co?????pretiahne ta znova?????lebo keby moj ex nemal uz o dceru zaujem a povedal ze za nou chodit nebude,ja ho vidiet nepotrebujem!!!!!ja nebudem bojkotovat,len aby prisiel....s prepacenim serem na neho,nech si splni vyzivovaciu povinnost voci dietatu,ako urci sud a na oci nach sa mi uz neukazuje.....

dimitra
autor
17. máj 2014

@simca06022011 ja chcem znicit zivot jemu zato ako sa zachoval, ale ak to zasiahne aj jeho zenu....hold

dimitra
autor
17. máj 2014

@tortelinka nic so mnou, ale maju sestru predsa 😉

tortelinka
17. máj 2014

@dimitra veď to nemáš ani na papieri, takže prskať môžeš ako ohňostroj na silvestra aj ďalej 😉

ajsenz
17. máj 2014

@dimitra ľutujem tvoju dcéru mať takú mamu čo ide cez mŕtvoly , ale schováva sa za "práva" dcéry. .. ži a nehaj žiť. Nech sa ti darí, pa 😉

zuzkaanicka
17. máj 2014

@dimitra Tebe nejde ani tak o Tvoju dceru, Ty sa chces pomstit, ze sa na Teba vykaslal a ze si prisla o zdroj penazi 😝 ... ale ta Tvoja pomsta Ta stastnou neurobi, skor naopak 😝

zvolsiinylogin
17. máj 2014

ak to chces sudne, daj bacha, co napises a povies....aj ked mu povies , ze je hajzel, sud prehras...takze ziadne vyhrazky, ani osocovanie, ani nic....a ak sa ma dat volit, napis do novin.....a akoze ho nemas v rodnom liste? ved to sa dava pri narodeni dietata? pripadne si vybav testy dna....drzim palce....

jo111
17. máj 2014

@dimitra ''ked to zasiahne aj jehjo zenu..hold''
Tebe je jedno komu ublizis, jedno ci su to deti, alebo manzelka. Mas nejaky zvysok empatie, mala si vobec niekedy nejaku moralku, nejake zasady, hrdost?
Zelam ti vela stastia, budes ho potrebovat ako sol.