icon

Chcem mu zničiť život

dimitra
17. máj 2014

Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok

dimitra
autor
17. máj 2014

ok tak este raz tda, chcem aby moja dcera mala napisaneho otca v rodnm liste a chcem aby dostala co jej patri,ale nebudem sa roky tahat po sudoch, takze ak to neurobi dobrovolne vyuzijem vsetky prostriedky aby som dosiahla svoj ciel aj na ukor toho ze ublizim niekomu koho vobec nepoznam

juliana77
17. máj 2014

@dimitra Možno dosiahneš, že tvoja malá dostane čo jej patrí, ale ono je to v živote tak, že každý dostane čo mu patrí.

Bol tu taký náznak, že tento príbeh je vymyslený, v podstate to je jedno, ale klobúk dolu pred tvojou gurážou, i napriek osočovaniu, že sa stále obhajuješ a stále ako matka bojuješ za to, aby sa tvoja dcéra mala dobre, ale len finančne, ale vôbec ti ako matke nevadí, že by tvoja dcéra videla otca 2 x do roka a to by si jej ho ako predstavila?

emjee
17. máj 2014

Mna by zaujimalo, ze co ti urobila jeho zena, ked sa jej ides mstit a to este cez deti?
Lebo z tvojich prispevkov som vycitala len to, ze udajne (povedal ti to on, nie ona) mu zakazala stretavat sa s tvojim dietatom.
Podla mna by si mala teraz na par tyzdnov vypnut, vychladnut, daj na sud o urcenie otcovstva a vyzivne a potom uvidis, ako sa to bude vyvijat.
Pomsta nie je riesenie (a uz vobec nie pomsta na nevinnych)

simca06022011
17. máj 2014

@dimitra @dimitra k cestovanie: " nie je to mozne to moze len s mojim suhlasom moze sa s nou stretavat vyhradne na uzemi slovenska,,, nesmie ju brat za hranice ". Toto bude platit iba ak bude mat sudny zakaz, inak si s malou moze vycestovat kedy a ako sa mu chce. Pytala som sa na cudzineckej policii aj na pasovom, ked som dcere robila pas... nikde to nevyzaduju, nikde to nepotrebuju. A ked to dieta raz bude za hranicami, budu s tym natahovacky nekonecne.
" ja chcem znicit zivot jemu zato ako sa zachoval, ale ak to zasiahne aj jeho zenu....hold " - hold len aby neznicili zivot oni tebe, ja by som manzelkovi pri takychto problemoch povedala, ze jeho dieta je u nas vytane a pekne by sme sa s tebou sudili o zverenie dietata do opatery alebo striedavu starostlivost. To by sa ti pacilo ? Vsetko sa v najhorsom moze otocit... a podla mna ti ide iba o peniaze, co bude mat dieta z takehoto otcovstva? Dedictvo, vyzivne.. ktore podla tvojich slov nepotrebujete. Je to cele trapne.. Keby sa ku mne takto zachoval tak mu naplujem do ksichtu a kludne osobne aj jeho manzelke, mozno by som jej povedala aka je na prd v posteli, ze jej manzelik pretahuje pol mesta (od zlosti), zbalila sa a uz by ma viac neuvideli a o malu by mohol aj prosit...

zvolsiinylogin
17. máj 2014

@dimitra a ani by som sa tu o tom vsetkom verejne nezmienovala...pravnik vytiahne vsetky veci, ci uz z facebooku, alebo aj z modreho konika....tento umysel, ze ho chces znicit, ti urcite neprejde sudne....na poziadanie ti urobia vypisy z mobilu, aj sms.....trosku rozumu, nielen city, pa...

tomiholjubavi
17. máj 2014

@jo111 chce sa pomstit ako sa zachoval k malej, je to hajzel zasluzi si krutu pomstu 😀 ale zabuda na to, ze ona by si potom zasluzovala duplovanu pomstu, ked sa ako ***** zachovala k jeho prvym detom. 🙄

tortelinka
17. máj 2014

@dimitra no, už si ako pokazená platňa, melieš dookola to isté, daj si studenú sprchu, aj keď mrchám to asi nepomôže, idem radšej dačo užitočnejšie robiť

dadulko1
17. máj 2014

@dimitra a čo keby tie jeho grécke deti napísali v budúcnosti tvojej dcére, čo to má za matku, ako im rozbila rodinu?! ideš sa mstiť jeho žene, ale ona nikomu nič nespravila, jedine ty by si potrebovala poriadny preplesk za vliezanie do postele ženatému mužovi, a on by potreboval jednu do vajec

dimitra
autor
17. máj 2014

@tortelinka no ved prave preto to robim aby to mali aj na papieri

dimitra
autor
17. máj 2014

@zuzkaanicka on sa na mna vykaslal uz davno ale to som prezila bez ujmi, ale ze sa vykaslal na dceru mu neodpustim

jo111
17. máj 2014

@tomiholjubavi to si vystihla uplne.

izabelkas
17. máj 2014

@dimitra Nie potrat, volila by som slobodneho chlapa.

zuzkaanicka
17. máj 2014

@dimitra lenze to Tebe a Tvojej dcere nepomoze, ked sa budes mstit ... teraz si mozno velmi nastvana a ani nevies, co by si od zlosti robila, ale takymto spravanim si skor mozes ublizit ako pomoct.

kiki68
17. máj 2014

blbost sa mstit, nech otec plati na malu,nech to sud prizna,ze naozaj je jeho dcera,ale co tie deti spravili,ani jedno sa na tento svet nepytalo samo od seba, niekto tie deti spravil,aj to Tvoje,aj to jej. Vsetci cely ten trojuholnik myslite len rozkrokom a nie mozgom. Myslite aj na to,co bdue o 20 rokov,co tie deti,ake budu mat vztahy? nemusia sa nenavidiet len za to ake maju matere a otca,co si nevedel podrzat zapnuty zips.
Aka kruta pomsta? co mu chces tie ostatne deti zahrdusit? tie za nic nemozu,skor myslite na to,aby sa v buducnosti dokazali o seba postarat a nezozrali sa pre sproste majetky a peniaze.

slniecko2
17. máj 2014

@dimitra si riadna mrcha. Stýkala si sa so ženatým chlapom, ktorý mal už deti, nevadilo ti to, že ubližuješ jeho rodine. Bola si sebecká ako aj on- úplne rovnakou mierou. To že sa to prevalí bola len otázka času. Je pravda, že teraz by mal platiť na malú rovnako ako platí na svojich synov. Ale tie kecy, že ublížiš jeho synom rovnako ako on ublížil tvojej dcére- úplný trapas. Ešte aj praješ zlé, no úplne... sama si si zavarila, tak aspoň bu%d tej lásky a nikoho z toho neobviňuj. ale jasné, nech platí, keď si spravil, lenže ty si neni o nič lepšia ako on-to by si si mala uvedomiť. už len z toho dôvodu si egoista, lebo si nedopriala dcére normálneho otca (lebo už bol zadaný). Veľa šťastia v živote a hlavne veľa rozumu 🙄

jana_eyre
17. máj 2014

ja sa teda do toho vobec nevyznam a nemozem sa k tomu nijako vyjadrovat, ale nechapem, preco ked je muz neverny, odsudzuju ludia vzdy iba tu zenu /aj tu v tejto diskusii/.. ved ten chlap snad vie co ma doma, ten ma byt ten, ktoremu ma zalezat na svojej rodine - preco by bola slobodna zena ta, co "rozbija rodinu"? alebo poviem to inak - ak by ma moj muz podviedol, je mi jeho milenka ukradnuta ale zato on by si to vyzral..

je ubohe, ak sa muz zachova tak, ako sa zachoval ten popisovany v texte...

cerez
17. máj 2014

Ak to dobre chápem, on bol ženatý a mal deti. To si vedela! On podviedol svoju ženu a v podstate sebecky nemyslel ani na deti a ty si v tom išla tiež. A ako sa cítila jeho žena? A ako sa cítiš teraz ty? Áno si rozhorčená, lebo ak podviedol raz, podvedie aj x krát. Teraz ťa možno nie s inou ženou, len sa to otočilo. Je mi ľúto tvojho dieťaťa a má právo mať to čo jej otec. Ale prepáč, jeho deti s manželstva s vašim nerozumom nemajú nič spoločné. Tebe by sa páčilo, aby sa niekto mstil na tvojom dieťati? Nehnevaj sa, ale na to nemáš právo. Urob si poriadok s otcom dieťaťa, ale na jeho deti svoj hnev neprenášaj. 😒

dimitra
autor
17. máj 2014

a zienky sak ju mu vlastne rodinu chranim, davam mu na v vyber ci urobi dobrovolne o co ho ziadam, alebo sa to dozvie jeho rodina lebo pojde na sud a on sa furt nevyjadruje. Vypisuje mi somariny co ma nezaujimaju, tak ako mu zalezi na rodine???? Tak n je ten dobry a ja ta mrcha hej?

simca06022011
17. máj 2014

@jana_eyre juuj, ale tu nejde o to otcovstvo a vyzivne...ale myslis, si ze je spravne ze ona ide trestat jeho rodinu za to, ze si to takto super naplanovala?

marcelka932
17. máj 2014

Radsej napis ze v prvom rade ti ide o prachy to otcovstvo ti je ukradnute ..

jo111
17. máj 2014

@jana_eyre a ta slobodna zena je snad nesvojpravna? Tu nikto nenapisal, ze ten chlap je neviniatko, precitaj si vsetko. Tu sa bavime o tom, ze milenka si spravila so zenacom decko a cakala, ze bude vdaka tomu dotovana a ked zistila, ze nie, tak tu zalozila diskusiu o tom ako sa pomstit a ublizit manzelke a jeho detom. Ked ti to pride ok, prosim.

simca06022011
17. máj 2014

@dimitra ty si mu mala rodinu chranit tym, ze ked si prisla na to, ze je zenaty nemala si sa s nim stykat.. a ked uz aspon si mala mysliet na antikoncepciu, ked ti to uz treba napisat po lopate... a ked nie, tak si teraz nasledky ries, sudom, tak ako sa ma... ked sa nevyjadruje. Urcia otcovstvo, vyzivne, navstevy... a potom ti to uz moze byt jedno, nie? Ved ked jeho zena o tom vie, tak co teraz? Musi ratat s takouto verziou aj ona.

dimitra
autor
17. máj 2014

@zuzkaanicka neboj sa trosku som ochladla, ale proste ja som rozhodnuta, ze ak neurobi to ze sa napise ako otec budem o tom oboznamovat postupne ...najprv zenu, tak surodencov, az kym on nepolavi. Takze na vyber ma a tom som teda este charakter. On mojej malej na vyber nedal. Teraz je na nom aby si zachranil rodinu, ale ako som ho prave spoznala....sam si ju znici

jo111
17. máj 2014

@dimitra on nie je ten dobry. Vy ste obaja kus ludskeho hnoja.

koliko
17. máj 2014

@dimitra ja neveríiiim co to tu citam.preco su taketo zeny hnusne ako ty.otrasne je steba zle .tak ti treba atoto si mysli vacsina aspon dufam.vies co si ked so zenatym isla?a este aj deti ma!!!!hambi sa a čuš a nie tuto vypisovat.hrozne

fanta3
17. máj 2014

@dimitra necitala som prispevky iba tvoj pribeh, ale teda mne to vychadza tak- dospeli robia chyby a deti budu trpiet ☹

dimitra
autor
17. máj 2014

@marcelka932 jasne sak uz som to pisala nie? Budes teraz kludnejsie zaspavat?

dimitra
autor
17. máj 2014

@jo111 co myslis kolko mam pytat 1000e?

veva45
17. máj 2014

@dimitra ked to povies jeho detom a zene este viac ho naseres a vtedy mu to uz bude jedno a budes sa tahat po sudoch aj tak..... ich do toho netahaj..... jeho zena nepodvadzala a ani tebe neublizila..... chybu ste spravili vy dvaja preto ti dobre radim nekontaktuj ich lebo si vsetko skomlikujes sama sebe...... a ona tebe nespravila nic.... proste zivot ide dalej..... bud nasrana na seba a na neho ..... ja by som na tvojom mieste teraz plakala ze aka som ja bola blba .....

dilino
17. máj 2014

žeby ženska pomsta a načo to všetko čo jeho žena a deti zato nemôžu ty si mala mať rozum idem si ľahnuť s chlapom do postele ked viem že ma ženu deti a ešte je cudzinec vieš to že by ju vydel dvakrat do roka to ti nevadi hlavne aby ti posielal peniaze čože dobre si si klofla ja by som ti radila nechaj ho tak ma znamosti ked ide kandidovať zbytočne si nerob žiadne problemy aby nebolo ešte horšie jeho žena a deti za to nemôžu on je dospely svojpravny tak mal vedieť že čo robi a nie že sa mu ideš mstiť načo aby si sa dostala do väčšich problemov ked ti dostatočne prispeje koľko potrebuješ načo si budeš robiť problemy on ked kandiduje je veľmi vplyvny ma same znamosti a ostanu ti len oči pre plač tak si uvedom že čo je pre teba lepšie to je môj nazor samozrejme urob si po svojom a však musiš si zvažiť pre a proti ale nie za každu cenu pomstu lebo sa to môže obratiť proti tebe porozmyšľaj.

dimitra
autor
17. máj 2014

@jo111 jasne hlavne ze ty si super. Neodsudzuj ostatnych, ale ak sa potom citis lepsie...Nesudte, aby ste neboli sudeni