icon

Chcem mu zničiť život

dimitra
17. máj 2014

Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok

jo111
17. máj 2014

@dimitra pytaj si kolko sa do teba zmesti...

aduskatt
17. máj 2014

...kto seje vietor, zozne burku................

koliko
17. máj 2014

@dimitra ty chces ich oboznamovat?? ahojte j asom k....a kt.isla s tvojim muzom,otcom,bratom....sa UVEDOM

stanulienkat
17. máj 2014

Nie jemu chces znicit zivot. Ty si znicila zivot sebe, jemu aj svojmu dietatu svojou blbostou. Ako si mozes urobit dieta so zenatym muzom. IQ tykve-ako sa hovori. A teraz sa citis ukrivdena. Dufam, ze tento pribeh je vymysleny, lebo by mi bolo smutno, kolko tupych zien chodi po svete.

zuzkaanicka
17. máj 2014

@dimitra takze ho vlastne vydieras 😝 ... no, len aby to on potom nevyuzil proti Tebe ... ale tak, je to Tvoj zivot, nikto Ta asi nenutil mat s nim dieta ... len necakaj, ze Ta bude niekto za to chvalit 😝

kiki68
17. máj 2014

@dimitra ako mu tu rodinu chranis? ze sa pre jeho manzelkou prevalilo,co je muz zac? ze ho vydieras s tym,co ma podpisat? ano sak nech plati,ale jeho deti prosim nechaj na pokoji, tie si to nezasluzia.
A co by si robila Ty v pozicii tej manzelky? by ta islo porazit...rovnako ako ju...chapes,ze viac ju ako zenu nemohol ponizit,ze si spravil decko s inou? ja ju lutujem, ani sa nedivim ako ona reaguje, musi ho nenavidiet za to,co jej spravil. Toto by si mala pochopit,ze nie si len Ty sama ukrivdena. Aj ked si myslim,ze zacat si s nejakym,co ma doma zakonitu zenu je blbost. Viem,ze chlapci sa vykrucaju, balia baby, ponukaju hory doly,ale vidis ako to dopadne!

cerez
17. máj 2014

@dimitra Nie si mrcha! Ak sa nevie zachovať ako rodič, tak ho daj na súd. Užil si, splodil si, má aj povinnosť. Ale nie oznamovať jeho žene, či deťom. Urob to tak, ako sa to má. Nevie sa rozhojdať, nevie prijať zodpovednosť, tak to rieš súdnou cestou.

jana_eyre
17. máj 2014

@simca06022011 ja vobec nepisem o otcovstve, ci vyzivnom.. pisem o tom, kto je viac vinny v trojuholniku..

nie nemyslim si, ze by to autorka mala riesit pomstou voci jeho detom, ale je to na jej rozhodnuti.. deti nemozu za to akych maju rodicov a vobec by sa nemali zatahovat do takychto zalezitosti..

muz si ale musi splnit svoju povinnost voci tejto dcere - na mieste autorky /co sa dufam nikdy neocitnem/ by som to riesila sudom.. aj tou cestou by jeho chyby neboli nepovsimnute, kandidatura ohrozena, deti by sa to dozvedeli rovnako, ale myslim, ze aj ked bude pisat nieco jeho detom, nic tym nedosiahne.. pre nich je to cudzia zena a oni veria viac svojmu otcovi..

izabelkas
17. máj 2014

@dimitra Ty stale nechapes, ze uz si znicila zivot svojej dcere. Ty uz nikomu dalsiemu nicit zivot nepotrebujes.

jo111
17. máj 2014

@dimitra moja, ty lutost a potlapkanie po pleci necakaj. A neohanaj sa tym, ze nemame odsudzovat. Toto kazdy normalny clovek odsudi. Skus stastie v diskusii o milenkach, ale mam dojem, ze este aj tam by sa na teba znieslo mozno aj viac ako tu.

veronicka1901
17. máj 2014

Chapem, ze to chces dat na sud a vymoct pravo pre svoju dcerku, ale nechapem, preco ides nicit zivot dalsej zene a nevinnym detom a este sa tym chvalit na mk? 😒

tortelinka
17. máj 2014

bavíme sa? 😀

koliko
17. máj 2014

Ked mi taka ako ty znici zivot tak ja ho znicim jej.a dufam ze na to doplatis.a posledne vymazte tu diskusiu lebo je to hnus citat a neverim teda verim ale dufam ze je to fake

zuzanocka
17. máj 2014

Necitam diskusiu, nemam chut..
Ja len tolko, ze ty si uz jeho zene ublizila..ked si si lahla so zenatym muzom do postele.

Nemam slov......kolko zloby je v tebe..

simca06022011
17. máj 2014

@jana_eyre lenze ona chce ist cestou "pomsty", ved si to precitaj.. nie sudom, nie dohodou.. ale vydieranim... j

tomiholjubavi
17. máj 2014

inak este jeden prispevok k tejto teme...
ked som prisla do HR, tak sme sa so zenami bavili, ze odkial beru pomocne sily na upratovanie...a oni, ze vacsinou z HR, alebo z Bosny...a ja, ze a slovenky by ste nechceli? (je to super job, upratujes raz za tyzden pri vymene hosti a ostatny cas sa len opalujes :D) ... a reakcie boli skoro vsetky rovnake, ze: ČO SI? take radodajky zlatokopecke? ved to hned stahuje gatky, ked vidi vilu na mori... horšie su snad len ukrajinky....

najskor sa ma to ako narodovca dotklo, ale ked citam dotycnu, tak zacinam chapat...pocula som z viacerych zdrojov, ze slovenky su ..... fanusicky najstarsieho remesla a ze za peniaze nepoznaju hanby, ale nechcela som tomu verit...a aha ho...v teme o mamickach priam ukazkovy priklad...

dimitra
autor
17. máj 2014

@jo111 nie nemas pravdu. Ja nie som ta vypocitava zlatokopka. Chodil za mnou 3 roky, kazdy vecer hned z roboty a bol az do rana, pocas úprace vzdy na kavu, parkoval pred mojim domom, takze nebolo pochyb kam ide, videli nas naadat a vystupovat z jeho auta milion krata to vsetko v dedinke kde zije 300 ludi, tak mi nepovedz ze jeho zena to nevedela ked to vedeli vsetci ze za mnou chodi, takze opakujem, nie ja, ale jeho zena je ta mrcha, ktorej bolo jedno kam chodi, len aby jej zostal majetok a teraz sa boji ze pride o peniaze ked to bude oficialne, preco inak brani napisaniu do rodneho listu. Takze ona nie je mrcha ak s nim zije pre prachyl ale ja lebo som ho lubila?

jana_eyre
17. máj 2014

@jo111 asi som nenormalna, ale ja nedokazem odsudit nikoho v koho kozi som nikdy nebola /pokial nejde o vrazdu, zneuzivanie a ine trestne cinnosti/

nepride mi sice ok, co planuje urobit autorka, ale je to na jej rozhodnuti, takze nechapem to kamenovanie a presviedsanie.. tak ako vlastne nechapem ani zalozenie tejto temy..

no a odpoved na tvoju otazku - slobodna zena je svojpravna, ale nie je zodpovedna za jeho rodinu - za tu je zodpovedny muz.. ak ma podvedie moj manzel, nebudem ocakavat od milenky, ze bude mysliet na mna ako sa asi citim - to moj manzel ma mysliet na mna, nie nejaka zenska, ktora ma ani nepozna..

evajanotkova
17. máj 2014

Daj ho na sud a žiadaj vyživné pre svoju dcérku,ale hovoriť to jeho deťom?!Sú to tiež len deti nezaleží na veku a nemôžu za chovanie svojho otca ☹

dimitra
autor
17. máj 2014

@koliko nie ja som urcite nie co pises, inak by som tehotenstvo riesila urcite uplne inak. Ja som bola len zalubena naivka, ktora rave vytriezvela a popravde je mi jedno co si budu o mne mysliet v jeho rodine

slniecko2
17. máj 2014

@dimitra nie je nič zlé, že chceš od neho aby sa priznal k otcovstvu, veď čo urobil urobil a musí niesť zodpovednosť. len ma udivuje tá absolútna arogancia takých ako si ty- však ja nič, to iba on- on bol ten sebec, on podzávdzal svoju ženu, on kašlal na deti. Nie len on, ale aj TY si kašlala na jeho ženu, aj TY si kašlala na jeho deti, a v konečnom dôsledku si pokazila otcovstvo svojej dcére, lebo si chrápala s ženatým. Takže sa ty nemsti jeho rodine, normálne ak to nepôjde inak, tak ho daj na súd alebo ako sa to rieši ale nechci po ostatných, aby ťa ťapkali po chrbte, aká si chudinka. 😖

dimitra
autor
17. máj 2014

@stanulienkat veru bola som tupa , ale ver tomu ze nas je vela co naletime

mata128
17. máj 2014

@dimitra bola??????

simca06022011
17. máj 2014

@dimitra jeho zena zapisu do rodneho listu branit nemoze, nechapes to??? Keby to ON chcel, tak to tam napise... pravdepodobne nie je pod papucou ked mohol 3 roky hodit kade tade (chcela som to napisat vulgarnejsie, ale asi by ma vyhodili :P )... Ako by jeho zena asi tak mohla mat na toto vplyv? Ze mu doma povie, pocuj, nezapis to lebo dostanes panvicou po hlave? Ha ha ha...

dimitra
autor
17. máj 2014

@kiki68 ale ved ja som to pisala ze ublizil nam obom a ja ju aj chapem, lenze musi pochopit aj ona mna, preco ja mam byt ta chapava, ak by si ho drzala normalne doma a hlavne ak by jej nebolo jedno kde do kedy a kedy s kym je....ale jej to jedno bolo

zuzanocka
17. máj 2014

@dimitra jeho zena je mrcha???ze aj ked vedela, trpela ta??? Aby nerozbila rodinu??? Si urazene male decko, ktore kope okolo seba nozickami, ktore si neprizna, ze sa nechala prasit 3 roky zenatym chlapom, este mas aj tu drzost kydat na jeho rodinu?!
Mala by si sa za seba hanbit.
a pevne verim, ze na kazdu svinu sa voda vari..ano, AJ NA TEBA

jana_eyre
17. máj 2014

@simca06022011 ja som si to precitala, ale nic s tym neurobim..

ak je niekto presvedseny o svojej pravde, moze mu aj 1000 ludi napisat opak a nepresvedsi ho..

danielahamar
17. máj 2014

@dimitra aj tá jeho žena ho ľúbi svojim spôsobom 😀 nemám slov na ženy, kt. chrápu so ženatými a potom sa čudujú...chúdence deti, je jedno či tvoje, jeho, vaše - nik iný nie je škodný

dimitra
autor
17. máj 2014

@tortelinka ako to co si tym chcela povedat? Ved je to pravda, 2 deti mam vymodlene a to tretie teraz je zazrak, bez toho aby som ju chela napriek tomu ze som mala danu a aj s tym ze jej otec ma problem so semennikom mam tretiu dceru takze ako boh chce tak sa aj stane. Ci je na tom nieco zle?Bez bozieho pozehnania, marne nase namahania