icon

Chcem mu zničiť život

dimitra
17. máj 2014

Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok

radina
17. máj 2014

@tortelinka zlatokopiek je plna Bratislava, staci sa vecer prejst po meste, alebo po nabrezi dunaja a taku koncentraciu zlatokopiek zidenych z celeho SR na m2 si este nevidela. 😀 😝

dimitra
autor
17. máj 2014

@veronicka1901 ja som chcela pokecat a otrebovala som zopar nazorov co by ma od toho odradili,

jo111
17. máj 2014

@dimitra jeho zena je ta mrcha 😀 dobre... Priznaj sa radsej, kolko deti vlastne mas? Lebo v inej diskusii spominas ze mas dve deti, a druhu dceru ze bola vymodlena, ze si sa modlila a dakovala panu Bohu ze mas aspon to jedno a za zdravie. Takze s pravdou von poprosim.

@jana_eyre slobodna zena nie je zodpovedna za rodinu zenaca. Ale je zodpovedna za svoje rozhodnutie si zacat so zenatym, a za rozhodnutie s nim mat dieta. Takisto je Dimitra zodpovedna za svoje rozhodnutie ublizit nevinnym detom a manzelke. Prepac, ked odsudzujes trestne ciny, ktore su voci nevinnej osobe, nemozes povedat, ze neodsudzujes cloveka, v ktoreho situacii si nebola. To si protirecis potom. Inak, ja som od zadaneho kolegu raz dostala ponuku sa k nemu nastahovat kym jeho zena isla na pol roka kvoli praci prec. To co si vypocul nie je publikovatelne. Je to hnus, prepac, je to znamka toho, ze dotycny nema chrbticu. Dimitra sama povedala, ze sudu na vyzivne sa chce vyhnut lebo to je nadlho a radsej bude vydierat aby dostala sumu aku chce.

zuzanocka
17. máj 2014

@dimitra uz len jedno ti poviem a odchadzam z tejto temy, lebo mi dviha tlak...

Maj trocha slusnosti a hrdosti. Naco budes do toho, co ste si navarili, tahat dalsich ludi? Aby trpeli?

dimitra
autor
17. máj 2014

@jana_eyre konecne normalna odpoved.

radina
17. máj 2014

@dimitra na tvojom mieste toto cele v klude najskor predycham, rozmyslaj , nerob unahlene kroky, aby si na to nedoplatila. pomaly dalej zajdes. asi si dost impulzivna, aj ja som taka. takze moja rada je, dat tomu cas, vychladnut a potom zapnut rozum a porozmyslat, co je pre teba a dieta najlepsie... aby si niektore ktory potom nelutovala. 😉

veronicka1901
17. máj 2014

@dimitra lenze asi by sme ti dobre neradili, keby sme ti prikyvovali a podporovali ta v nenavisti. skus trolinku popremyslat, kym daco podniknes , aby si potom nelutovala. musi to byt tazke.

dimitra
autor
17. máj 2014

@simca06022011 nie povedala ze zoberie deti a odide ak sa este niekedy skontaktuje s malou a on je slabch , ktory sa boji ze pride o rodinu aj ked vie ze nepride, lebo jeho zena eopusti majetky

slniecko2
17. máj 2014

@dimitra takže si to zhrňme: ty si sa zalúbila do chlapa, ktorého jeho zlá žena nechala k tebe chodiť, lebo bola ona tá zlá a ty tá milujúca. On si s tebou užíval, ty si mu ako milujúca, chápavá milenka dávala všetko, čo bolo treba- varila, upratovala, starala sa o jeho synov a potom si otehotnela. Naďalej si však bola taká ohľaduplná, že si o tom neinformovala jeho rodinu, stačili predsa tučné kontá a pekné dary, bola si až taká dobrá, že ste sa dohodli na striedavé návštevy (zrejme dcérke by to stačilo vidieť otecka 4krát do roka), ALE akonáhle prišiel na pretras otázka otcovstva, už bol oheň na streche. za všetku tú lásku a obetavosť prídeš asi na psí tridsiatok (teda nie, veď isto si to vybavíš na súde), ale aby ten hnusný egoista vedel, že tak TOTO sa nerobí, pomstíš sa jeho rodine- deťom a manželke, lebo to sú tie pravé sv.ne, takže nie je o čom. Hmmm... zaujímavá story, držím palce a hlavne dúfam, že tvojmu IQ dojde, že je to ironické 🙄

dimitra
autor
17. máj 2014

@zuzanocka nie ja som napisala ze je zlatokopka a sak jasne ze sa nebranila ved preco aj co ak by prisla o rodinu, teda o vacsi podiel v nej?

dimitra
autor
17. máj 2014

@jo111 ved som to pisala aj v tejto diskusii tak sa mrkni par diskusii spat ok?

hnedka
17. máj 2014

a naco nosis hlavu na krku? Ved si vedela ze je zenaty a ma rodinu! Ja byt tvoju mamku tak ta nakopem do zadku!

dimitra
autor
17. máj 2014

@jo111 nie aku sumu chcem, na akejj sme sa dohodli, aj ked viem ze po sude by platil ovela viac, ja sa len nechcem natahovat to je vsetko

mata128
17. máj 2014

A kde su tie dve deti????ked si bola tri roky v Grecku,boli s tebou????

voskovaeva
17. máj 2014

@dimitra zamysli sa vlastni dieta branis a druhemu chces ublizit to si ries s nim a nezatahuj do toho deti ktore nemozu za to 😒

dimitra
autor
17. máj 2014

@slniecko2 tak ak si si to vysvetlila takto, nemam dovod ani chut ti to vysvetlovat a vyvraciat

aneri66
17. máj 2014

ty kde si mala rozum ???? Veď si mu rozbila manželstvo a rodinu..ty sa čuduješ jeho žene, že mu nakázala prerušiť kontakty ????? Čo si čakala ...kačičky ???? No fakt ja takéto zmýšľanie nepochopím... 😖

jana_eyre
17. máj 2014

@jo111 no v prvom rade si myslim, ze je diametralny rozdiel medzi trestnym cinom /vrazdou, zneuzitim, ublizenim na zdravi - pretoze toto su fatalne ciny s fatalnymi dosledkami/ a zivotom zeny, ktora urobila par zlych rozhodnuti..

takze preto prve odsudzujem a druhe nesudim, pretoze neviem co tu zenu viedlo k tym zlym rozhodnutiam, nevidim do jej zivota.. nevidim v tom ziadne protirecenie.. nie som clovek, ktory by hodil kamenom.. /a to ti pise ateistka/

ja som tiez kedysi davno dostala ponuku od byvaleho priatela, ktory mal uz inu priatelku.. samozrejme som ho poslala do r.ti.. to ale neznamena, ze som ja bola zodpovedna za to, ze on chcel ublizit svojej vtedajsej priatelke..

dimitra
autor
17. máj 2014

@mata128 striedavo raz tu a raz v grecku alebo ja tu

bejbinka
17. máj 2014

@dimitra Nemala by si snovať nejaký plan pomsty, lebo nakoniec si mozes svoju situaciu este zhorsit. Jeho zene sa necudujem, ze zareagovala tak, ako zareagovala...Ty by si na jej mieste urobila co, keby si sa dozvedela, ze Tvoj manzel ma s milenkou dieta? Kazda matka si chrani svoju rodinu a deti...tak ako to chces urobit aj Ty...ale! kedze si vopred nepocitala s tym, ze spolu zostanete, tak nechapem, preco mu chces rozbijat rodinu?! Poziadaj sud o vyzivne, na to mas pravo. Ja by som, na Tvojom mieste, bola rada, ze to nie je naopak a teda, ze mas od neho pokoj. Ved kolko nestastnic muselo zutekat z cudziny a ich milenci alebo manzelia ich prenasledovali az na Slovensko a chceli vysudit deti, pripadne ich uniesli. Je to Grek, cudzinec a od takeho nikdy nevies, co mozes cakat - ked mu znicis rodinu a este aj karieru...aby sa on nakoniec skaredo nepomstil Tebe. Ak je zazobany, najme si na to ludi a este to mozes cele trpko olutovat. Zavarila si si sama, ked si si zacala so zenatym a este k tomu cudzincom, tak teraz si musis niest nasledky.

simca06022011
17. máj 2014

@dimitra jeho zena by vysudila z tych majetkov viac ako ty, takze ano odisla by keby len o to islo... a mozno by ani nemusela, keby on sa k tomu postavil tak, ze posle malej 150EUR mesacne trvalym prikazom a nebude sa viac o vas zaujimat. Proste on svoju zenu miluje, mozno inym sposobom, ale miluje, teba to vytaca.. lebo si na to prisla az teraz, ked svoju rodinu uprednostni pred tebou (a robil to v podstate cele tri roky... asi mali doma nejaky problem, teraz sa to viditelne pohlo inym smerom a vedel sa so zenou aj porozpravat)... mna by zaujimalo a stale ma vytaca to, ako si mohla otehotniet a mat dieta v takomto vztahu. Dava nam to tu jasne najavo aka si uzasna charakterna osoba. Neverim, ze to bolo nahodou, aj ked to sem hodis urcite ako fakt.... Naozaj prajem vela sil jeho rodine, aj ked vela jej netreba... mozno trochu triezveho rozumu by sa im zislo a vedeli by s tebou zatocit poriadne. A rozmyslela by si si druhy krat s kym sa budes stretavat... 3 roky... v malej dedine, aby vas vsetci videli pretrcat sa... obaja by ste sa mali hanbit. A ja verim tomu, ze jeho zena bude dlho chodit so vztycenou hlavou, lebo vyhrala.. ma doma muza, teba vysackovala.. urcite mas povest tej lahkej zeny zo SR, co uz nastastie vypadla a nebude ohrozovat ine grecke rodinky...

tomiholjubavi
17. máj 2014

@mata128 podla mna je to vymysleny pribeh...bud klame, alebo ma vsetky od ineho otca a vymodlene neni ani jedno 😅

mata128
17. máj 2014

@dimitra no vidis,tak mozno ti to nebude taky problem a take cudzie,ked aj malicka bude raz tu a raz v Grecku...lebo keby si mne robila taketo prieky,robila by som ti ich tiez

lenocka123
17. máj 2014

Ja vzdy zasnem ked si niekto zavesi na net svoje fotky,a este takto detailne dokaze rozoberat svoje sukromie. 😕

dimitra
autor
17. máj 2014

@simca06022011 boooze ty si ale ako psycholog, nevies co bolo medyi nami a neurazaj ma svojimi poznamkami ok?

dimitra
autor
17. máj 2014

@mravvcek a ty laskavo tez citaj celu diskusiu uz som o tom pisala

27maminka3
17. máj 2014

@dimitra nechapem preco by si mala ublizovat jeho manzelke a rodine,ja byt ta manzelka tak si nenajdem a preplieskam ta hned...ved ty si sa skurvila...a ty mu ides nicet rodinu?vypisovat jeho detom?????ty sa uz spamataj! ako si si mohla zacat so zenatym?mas ty nejake svedomie???myslim,ze nemas...lutujem tvoju dcerku...neviem,ze ci si zlatokopka,ale hned ako si zistila,ze je zenaty,mala i dat ruky od neho prec...a aj by som sa bala,keby ju uznal na papieri za svoju,ze mi ju unesie...ale toho sa asi nebojis,lebo tie prispevky o unose vooobec nekomentujes...trosku porozmyslaj nad sebou...lebo ty rozmyslas len nad peniazmi...

dimitra
autor
17. máj 2014

@tomiholjubavi nie nie je to vymzslene. Ma dve fakt vymodlene deti a to tretie je velka nahoda, splodila som ho s milencom o ktorom prve diskutujeme a ten ma nefunkcny jeden semenik, dokonca sa roky snazil aj o dieta so svojou zenou aj ked uy mal dve lekar mu povedal ze to bude zazrak. Takze ja s danou a o tvrdi ze svetosvete sa do mna ani raz neurobil a je tu dieta, tak nie je to zazrak? Myslim ze som zhrnula vsetky mje diskusie co som doteraz napiala

simca06022011
17. máj 2014

@dimitra ty si sem prisla a otvorila tuto temu, ak ta uraza fakt, ze si o tom niekto mysli to co ty nie, tak mi je to luto... ale viditelne sama nevies co pises na forach, alebo je to vsetko jeden krasny vymysel. Asi si si myslela, ze ti zagratulujeme uplne vsetci k ulovku a pomozeme ti s kontaktovanim najsirsej skupiny jeho rodiny a znamych.. ;) haha..