icon

Chcem sa rozviesť s gamblerom

libus0406
20. nov 2016

Keď som prišla z pôrodnice prasklo to! Dal mi peniaze na účet a v zápätí vytiahol a prehral. Zneužil môj účet, dva roky má klamal. Moje prvé tehotenstvo bol horor. Žila som v klamstve. Stále niekam chodil a vysvetlenie??? Vždy len uveriteľná výhovorka!!!! Chcem sa rozviesť, máme hypotéku a ja sama neutiahnem náklady na dom cca 400€ z 200€materskej. No odísť z ,,domova" nechcem. Ale asi budem musieť ak to chcem skončiť?? Ďakujem za rady

canama
21. nov 2016

@shilou tak teraz asi budem za blbca v tejto diskusii ale gamblerstvo je zavislost a zavislost je psychicka porucha..pokial viem tak minimalne v kostole si dvaja slubuju ze to potiahnu v zdravi aj v chorobe....keby som zistila ze moj muz je gambler, urcite by som okamzite ziadala o zrusenie bezpodieloveho vlastnictva, ale neviem ci by som sa hned rozvadzala. myslim ze je ok dat muzovi sancu, aj o tom je laska, nie len brat a byt s tym druhym ked je dobre, ale ked je zle tak hned sa toho druheho zbavit. a je uplne jasne ze ak ten muz nie je totalny blbec tak to dokaze zatajit, pokial nema zenu totalnu stihacku...coz v tom pripade by som sa ani nedivila ze mu z toho preplo a psych. diagnozu 😕

emilia25
21. nov 2016

@canama zazila si situaciu niekedy ze by si cely mesiac nemala co do ust detom ani na chleba hrozilo by ti ze sa s teba stane bezdomovec a deti by ti odobrali.takto skoncila moja mamka a moj brat v detskom domove.toto robia automaty s clovekom s rodinou a detmi.a moj muz sa veru nenudi mame dom a furt co si do coho si sparka.to skor v panelaku kde by nemal do coho pychnut by mu preplo.a ako sa raz mojho muza kolegovia po 2 tyzdnov dovolenky pytali ze uz sa isto tesi do prace ked ma doma 4 deti.nie moj muz si najradsej oddychne s nami.nemame sa kedy nudit.

emilia25
21. nov 2016

@canama byvali sme v zline moj brat u brata.na vsetine si moja mamka zmyslela ze ide hrat prehrala vsetko a vobec jej nevadilo ze ma pri sebe 10r syna a ze keby jej vtedy nezobral peniaze nemali by sa ako dostat do zlina.ked bola sama prespala v parku a na stanici nemala hanbu od cudzich pytat aby sa dostala znova do zlina.to su take situacie kde tomu cloveku prepne a vobec nehladi na nic.rano si len do blbcov nadaju uz nikdy viac nehram a ked maju koruny hodia ich tam opet.

celasapremenim
21. nov 2016

@emilia25 niekto nemava spolocne ucty a o zvyseni platu v priebehu manzelstva hovorit nemusi, home banking nema kazdy, aj ked to fakt znie divne, vacsina ludi ma prachy v banke to je pravda, ale su rozni so zs a ucnovkami...robosi, prilezitostni zamestnanci a podobne, co dostavaju peniaze na drevo stale :D nie kazdy zije tak ako si predstavujeme :D su mozne veci, ze by si si sadla

celasapremenim
21. nov 2016

@canama dobre si to napisala o tych muzoch :D ja tiez nenutim mojho tu stojky robit a doslova ho nabadam ist aj s kamosmi si sadnut, chodi na bik, zaplavat si, skakat s padakom.....ja by som takeho vydirigovaneho pritakavaca ani nechcela

co sa tyka toho gamblerstva, som skeptik, myslim, ze toto v nich pretrvava potom cely zivot, su to ludia so sklonom k zavislostiam a tam je ta osobnost tak narusena, ze keby sa aj odbornou starostlivostou gamblerstva zbavil, bud sa z neho stane despota do rodiny, alebo sa po par rokoch situacia zopakuje s niecim inym
samozrejme v prvom rade som mala obrovske stastie, akeho chlapa som stretla, ak by sa tomuto, co mam doma, nieco taketo stalo v jeho cojaviem 45tich, ze je bohovsky foter, stara sa prikladne o rodinu a je to k tomu vsetkemu aj chlap, za neho by som si aj ruky a nohy zlomila, aby sme to vybojovali a vydrzala by som aj mrzuta potom, ale kebyze mam doma babatko, vztah je v zaciatkoch, hodila by som to cele v jednej huzve do dialky, nestoji to za to rizoko

sardinka336
21. nov 2016

Myslím si, ze tento chlap mal tých šancí x...ani jedna nevyšla. Deti su malé, on sa liečiť nechce, myslí si ze to ,,zvladne sam,, čo je blbost kedze ani raz to sam nezvladol takze je uz len na zakladatelke temy ako sa rozhodne.

veronika295
Odpoveď bola odstránená
timea7
21. nov 2016

@libus0406 nepochopila som to -od ďalšieho mesiaca začneme znovu, hádam mu nemieniš dať ďalšiu šancu, aby teba aj deti stiahol na úplné dno? Dúfam, že som to len zle pochopila, ten muž s ktorým žiješ ti je fakt len obrovskou príťažou. A prehodnoť svoje nároky na muža, aby nosil domov len výplatu, to je žalostne málo. Teraz si stíhala, keby si po čase išla do práce, tak sa zblázniš.

sardinka336
21. nov 2016

@timea7 sak ale vidiš ze sa tu najde prispevok ze ved v dobrom aj v zlom.. 😀 😀 😀 😀 no nedaj tomu šancu... 😀 😀 😀

timea7
21. nov 2016

@veronika295 preboha, to naozaj? Prečo si s ním? Prečo s ním máš tri deti!!!Ste manželia? V tomto prípade dúfam, že nie, že jeho dlhy nie sú aj tvojími dlhmi. Ukonči to s ním čo najskôr, Vianoce nerieš, deti sa potešia aj maličkostiam, rieš svoj a ich život.

veronika295
Odpoveď bola odstránená
libus0406
autor
21. nov 2016

@veronika295 hovorit že má to za teba boli viac ako mňa nepomôže😞😞😞 to je taká smola. Tajiť to vedia perfektne. Nechápem ako im tak môže zhnit osobnosť 😞

libus0406
autor
21. nov 2016

@timea7 zle si len pochopila. To vravel dávnejšie, vždy som zaplatila a verila že už ďalší prúser nebude

veronika295
Odpoveď bola odstránená
sardinka336
21. nov 2016

@libus0406 pozri, to je chroba. A ja osobne si nemylím, ze je to ,,tvoja vina,, to je blbost len tomu prosím ta neuver.

veronika295
Odpoveď bola odstránená
timea7
21. nov 2016

@libus0406 dúfala som, že som ťa len zle pochopila. Porieš to zúženie, alebo zrušenie, neviem presný termín BSM, aby nenarobil obrovské dlhy aj tebe, kým vás rozvedú.

shilou
21. nov 2016

@canama táto správa asi nebola venovaná mne

cinnamonka
Odpoveď bola odstránená
emilia25
21. nov 2016

Ako by bolo na svete krasne keby neexistoval alkohol drogy cigarety a automaty.tolko problemov by si ludia usetrili a znicenych zivotov.

natalym
21. nov 2016

@emilia25 Neboj sa oni by si už niečo našli....... 😉
Aj komunizmus bol vymyslený a nefungoval.

emilia25
21. nov 2016

@natalym brat uz je dospely a poviem ako to je a ako to cele vnima.bolo mu tam veru lepsie ako pri mame bohuzial tatko to vnimaju deti preto vzdy treba mysliet vzdy na ne aby oni netrpely.

salfusco
21. nov 2016

@emilia25 co maju cigarety s ludskymi problemami?

emilia25
21. nov 2016

@salfusco tak je to zavislost a u mna riadna.hlava vravi sekni s tym nicis si zdravie a aj tak fajcim.nemam veru tu pevnu volu.

natalym
21. nov 2016

@salfusco No majú nie? Niekto má na cigarety vždy a na chleba plače že nemá. Ta to problem nie?

emilia25
21. nov 2016

@natalym uz som si aj magnetky proti fajceniu kupila ze do ucha vyhodene peniaze.este skusim tu biorezonanciu ci ako sa to vola alebo nejaku tu hipnozu takto do detstva kedze tam to zacalo inak uz fakt neviem ako prestat fajcit.ach jo pevna vola ziadna.

salfusco
21. nov 2016

@natalym jaaj,o tom,o peniazoch zas? Myslel som,že sa tu bavime o niecom inom a nie o tom,kto kde kolko penazi minie,pokial to neruinuje rozpocet..potom by som k tym automatom,drogam,hracim automatom dopisal aj nakupovanie potravin,ktore skoncia v koši,nakupovanie oblecenia,ktore ostane nevyuzite a pod.Chcel som vediet,ked sa tu davali priklady drog a alkoholu,co ma negativne podnety v spravani cloveka,co ma s tym spolocne fajcenie.Je to navykove,stoji to peniaze ale žeby mal tento zlozvyk nejaky vplyv na socializaciu cloveka,o tom neviem

emilia25
21. nov 2016

@salfusco ano cigarety nenicia tak zivoty ako ostatne ale su to vsetko zavislosti tak medzi ne patri aj fajcenie tak som to tak napisala.

esther03
21. nov 2016

@salfusco na socializaciu nie, ale tabakizmus je droga, aj ked spolu s alkoholom legalna. Na druhej strane velmi lahko sa da prechadzat od jednej zavislosti k druhej, ak uz tam mas nejaku predispoziciu resp. ak uz na niecom zavisly si, co teda cigarety zavislostou su. To by sme potom mohli aj o mariske povedat, ze to neovplyvnuje socializaciu, prave naopak socializujes sa pri nej az az 😀

salfusco
21. nov 2016

@esther03 ale tabak ako taky nesposobuje problemy po jeho pouzití narozdiel od alkoholu,teda nebadam,že by bol clovek po tabaku agresivny :D ..a tych legalnych drog je daleko viac.Jedine si nim clovek nici zdravie,ale tak možme debatovat o kvalite niektorych potravin ,ktorymi si to zdravie clovek nici viac a aj tak to ludia neriesia..a druhy efekt je financny..to je asi jediny aspekt,ktory akosi akceptujem,ale zas na druhej strane je plno inych veci,kde ludia vyhadzuju peniaze a nic z toho nemaju 😎