Chcem tretie dieťa, ale muž sa bojí. Mám na tom trvať?
☹
Nie, bral by to ako podraz. Obzlast ak by vedel, alebo sa dozvedel, ze si to na neho "usila"
ahoj,aj my uvažujeme o treťom dieťatku,ale moja výhoda je v tom,že môj muž to chce...ale dali sme si čas na rozmyslenie do budúceho leta...tiež mám obavy,ako to bude s peniazmi,ale na druhej strane si hovorím,kde sa najedia dve deti,naje sa aj tretie,tak čo,trošku sa uskromníme...hlavne sa sním porozprávaj,dajte si za a proti,vydiskutujte si to....ale netlač na neho....musíte ho lúbiť a muž by ho mohol zavrhovať a aj v tehotenstve by si možno bola smutná a sama....
Urcite na tom netreba trvat. Dieta ma byt vysledkom lasky a chcenia OBOCH rodicov, nie len preto, ze zena este dalsie xce. Moze sa Ti pokojne stat, ze ho nakoniec k tretiemu dietatu nejako "dokopes", ale pri prvom probleme to budes mat na stole - xcela si ho, tak sa staraj. Naco by to bolo dobre? 🙂 Mate dve deti, uzivajte si tie. 🙂
ano dieta ma byt vysledkom lasky, ale preco ma zena vzdy ustupit len preto, ze chlap si to nezela. Ja som tiez velmi tuzila po tretom dietati a dodnes mi je luto, ze som ho nemala. Deti mam uz dospele., vztah sa rozpadol a ja som sama. Ak by som si bola dokazala to tretie dieta presadit, vytah by sa mozno rozpadol skor, ale dnes som mohla mat dieta, ktore by ma potrebovalo a davalo zmysel mojmu zivotu.Kludne ma mozete odsudit, ale ja uz by som kvoli chlapovi taky ustupok neurobila.
U nás som tiež ja tá, kt. by tretie pridala, ale môj muž nie, ale len skrz prachov do budúcna, nie v súčastnosti. Rozmýšľa dopredu cca 20rokov, že ak bude chcieť ísť na VŠ, tak nebude ju z čoho zaplatiť, kedže starší majú prednosť 😒 Ale inak by bol hrdý tato 😉 Ja som povedala, ak to nebude náhoda do mojej 35, tak už potom nebudem nato myslieť ani ja.... a ináč, náhoda je sviňa 😅
Dieta ma byt plodom lasky dvoch ludi a nie vysledkom nejakeho trucovania a donucovania ci presviedcania. Ja by somto tak nechcela, ze som si dieta "vydupala" , ale to je moj nazor

myslim, ze nie... dietatko by malo od obidvoch rodicov citit, ze je chcene...aby sa aj pri prolemoch a starostlivosti nezatal potom spôsobom, ze ved ty si to chcela...radsej ho normalne presvedc a ak sa neda, tak radsej nie...teda tak by som to ja na tvojom mieste...