Chlap bol ku mne vulgárny a drzý
Ahojte. Som v šoku, sme s už teda po dnešku asi mojim expriatelom necele tri roky, dnešok ma včas šokoval.. od rana bolo vsetko v poriadku, na pol 4 isiel nieco vybaviť a na 16:15 sme mali dohodnuteho veterinara, boli sme dohodnuti ze ak to bude mozne pojdeme spolu, o 4 som mu volala ze sme uz dole v aute a ci ho mame teda pockat ze je na ceste alebo ci mame ist sami aby sme stihali, tak ze ho mame cakat ze uz je v aute a pride, ze stihame. volala som mu 4:10 ze my teda pojdeme tak nech pride za nami tam lebo nemal so sebou kluce od bytu. Povedal ze uz je blizko na krizovatke a nech pockame ze stihame, tak som cakala a prisiel 16:16. ked ku nam nasadol tak som sa ho len spytala co mi nepovedal rovno o 16 ze nestiha aby som sla so psom sama, ze ved som vravela ze som uz dole v aute, on by sa neplasil a ja by som to v klude vybavila. tak na mna vybehol, zacal zvysovat hlas, upozornila som ho aby sa kontroloval ze sa so mnou takto bavit nebude, a on normalne vystupil, povedal mi ze ma ma v pi**, nech sa poje*** a tresol dverami, siel sadnut do svojho auta, ja som sla k tomu veterinarovi a za 30 minut co sme boli prec som mala 14 zmeskanych hovorov a asi 20 smsiek ze sa mam okamzite vratit a dat mu veci z bytu, ze on nebude cakat, len nech mu hned vratim vsetky veci, a dookola to iste. Raz som mu na to odpisala ze vie kam som sla a teda bude musiet pockat, ze sa teraz urcite vracat nebudem. Potom ked som sa vracala domov som mu uz zdvihla a povedal mi prosim pekne “okamzite mi daj moje veci ty sprosta sliepka”, a potom ze som “ringľa debilna tučna”… ja som v takom šoku, nikdy sa ku mne nikto tak nespraval.. chvalabohu je byt moj takze som len vysla hore, pobalila mu veci a dala mu ich pred dvere…ale nechapem preco si toto dovolil, ja som sa s nim rozpravala pekne, slusne, ziadne nadavky, zvysovanie hlasu.. som smutna z toho ze clovek ktoreho som tak dlho lubila si nieco take dovolil a znicil tak cely vztah
Aspoň si sa dlho netrápila. Podľa mňa sa mu zapáčila iná...
Hladal len dovod, ako to ukoncit, aby si ty bola vinna.
Buchni sampus a bud rada, ze sa ti ho bez problemov podarilo zbalit a zbavit
Podla mna si nasiel dovod ako vyvolat hadku a mozno uz ma uz inu vo vyhlade. Teraz sa vyplac,ponadavaj a oslavuj,ze si sa ho tak lahko zbavila
Ty sama vieš , že vždy bol debilom
Rano Nebolo nic v poriadku len sa este nevyfarbil. On uz chcel odist dlhsie. Asi uz aj vedel kde presne si tych svojich 6 sliviek presunie. Vyuzil stresovu situaciu aby sa s tebou mohol rozist ako posledny chrapun.
gratulujem. volaj kamaratkam a otvaraj šampáňo. Zbavila si sa vulgarneho hňupa. Už len poľutovať jeho buducu partnerku.
Búchaj sampano , že si sa ho zbavila a hlavne ho neber naspäť .
píšeš v mn. čísle...
to boli svedkom tejto trapnosti nedajbože deti?
aj keď osobne si myslím že to bolo len poriadne nedorozumenie... ak budete obaja chcieť - všetko sa vysvetlí....
@deti95060810 myslim ze to myslela, ze boli so psíkom prec. mnozne cislo ona a pes.
Tak toto je jasne ako facka z toho co píšeš ze čakal len na dáky dôvod aby sa mohol pohadat a odsťahovať a ešte aby to možno hodil na teba .uvidíš časom ale možno v tom bude aj niečo iné
@deti95060810 ich chlpate dieta 😉
Nech je ako chce, tak sa zachovat nemal, vykasli sa na neho.
@negymama ano tak som to myslela 🙂
Asi meskal od frajerky...
Chválabohu že sa vyfarbil jaký je to pekný idiot. Amas svätý pokoj...po týždni príde žobroniť
Fuuuuj debil ... On naschvál meškal ... Chcel vyprovokovat hádku a odísť .tie nadávky si nevšímaj a nikdy nikdy a ním už nebud. Aspoň kôli tomu psovi nech to nepočúva
Ja odpadnem🤦. Ešte že máte len psa.
To je debil,aspoň budeš mat pokoj.Nájdeš si lepšieho.
Myslim ze je to v jedle. Asi z tej chémie co jeme, ludom prepína. Od korony naozaj stúpa agresivita neskutočne. Dalej, stres. Dalsi faktor kedy človeku prepína. Len nech si da pozor nech ho od tej zlosti neporazí.
nech je za tým čokoľvek, takto sa správa len hysterický magor. Isteže to zabolí, ale buď rada, že si sa ho zbavila. Aj pes bude súhlasiť
ja len ze necele tri roky vobec nie su "tak dlho". jedine, ze myslis v suvislosti s tym, aky je to magor. na to je to vlastne az moc dlho. zvysok uz napisali ostatne baby
Potreboval zamienku. Vraj chlap sa nikdy takto nerozide bez toho aby uz nemal niekde vitajucu naruc. Oslavuj.
Mala by so sa na to pozriet tak, ze konecne si sa ho zbavila. Kazdy jeden den navyse by bol podla mna zbytocny a stracala by si nim svoj cas. Takze ber to prosim ta len pozitivne
@babulkomale vsak ani opica sa nepusti konara, kym druhou rukou nedrzi dalsi 😉

Dakuj vsetkym hviezdam a svatym, ze sa prejavil vcas. Skor ako ste mali deti alebo skutocne problemy. Otvor si vinko, a uzivaj si, ze si sa ho tak rychlo zbavila.