Chlap, ktorý bol neverný. Vzťah po nevere
Táto otázka je najmä pre mužov tuto na mk. Zaujímalo by ma ako sa zmenil Vás vzťah po nevere.. v skratke Chlap ktorý bol neverný a aky je jeho život
potom ak tu je daky co ostal s rodinou.
Veľmi mi tým pomôžete....
Ďakujem
PS: Hlúpe komentáre si nechajte pre seba
@zivot73
trochu ironie do tej chlapskej predstavy o dolezitosti sexu:
zivot73
Pocit som pre teba velmi sexy,velmi ta chcem,namiesto varenia,upratovania,co tak zvalit sama od seba muza do postele ci na stol,stiahnut nohavice mu a bum.....
"Draha, co bude na veceru? Som hladny."
"Daj dole gate, ideme na vec. Som z teba cela zhava, milacik."
"Draha, kde mam cistu koselu? Mam dnes obchodne stretnutie."
"Daj dole gate, ideme na vec, Ta tvoja hrud ma rajcuje."
"Draha, pozval som kamosov na pivko, bolo by treba upratat."
"Kasli na nich a pod do kupelne, urobim ti to ako nikdy."
"Draha, kupelna by potrebovala asi poumyvat."
"Co takto radsej trosku pospasovat?"
"Draha, to sa musia tvoje veci valat po celej spalni?"
"Milacik, neries, dame si fajocku."
"Draha, to budeme fakt mat kazdy den len cosi z konzervy alebo pôjdeme do restauracie? Lezie mi to do penazi. Fakt nenavaris?"
"To ti sex so mnou uz snad nestaci?!!!!"
To sa vylučuje aby žena bola dobrá mama aj domácnosť zvládla a aj túžila po svojom mužovi?
Druhá vec je - a to mi potvrdí každý chlap, že nás berú ako celok. Takže ak sa chlapa správne dotkneš alebo povieš správne slová, teší sa na sex a cíti sa ako popísal zivot73 žiadaný. Nevidí pred sebou strie a iné chybičky, vidí ženu ktorú lúbi a túži po nej.
Kebyže sa ja necítim za strie dobre, tak ho prepadnem keď je tma a vybavené 😝 a stíham preto aj domácnosť a čuduj sa svete aj deti aj koníčky mám 😀
Miesto toho aby ste sa zamysleli, prečo to napísal, riešite cundru slobodnú bezdetnú. Pričom to môže byť kludne taká istá mamička ako vy a možno má aj domácnosť tip top 😝
@moonlight1210 😀 😀 😀
😎 som 15r. vydatá a ano je to iné, ale určite nie horšie. Teraz som viac fajnšmeker. Volakedy sa viac všetko točilo okolo detí. Teraz už niesu také bábätká, je viac čas a chuť. Aj na welnes vo dvojici sa nájde čas. Len treba chcieť rozvíjať aj tieto aktivity.
@mysicka36 1.ti viac chlapov potvrdilo ze co maju radi.A ty si kto?s tych vyvolenych kt.roztahuju "naruc" ci len tak medzi recou sa rozpravas s chlapmi o sexe?
2.Ja mam domacnost,deti zahradu vsetko tip top.
3.Asi si nepochopila co som pisala.Tak skusim este raz.Kedze sa necitim dobre v terajsom tele a je mi neprijemne robit sa sexi ked nie som tak nebudem to robit predsa nasilu.Sex ma byt prijemny a nie stres.A ty to teraz pochopis tak ze nemam sex.No mam pri vecernom svetle v posteli,ci sedacke ale nie na parapete a pod neonkovim svetlom,a ked sa to panovy nepaci ja sa nebudem triznit a nech si ide ked mu je hodina,cas,miesto sexu prednejsie 😝
@moonlight1210 Samozrejme by som chcel oboje naraz, ale ak by som si musel vybrať tak to čo si popísala ironicky (teraz nehovorím o deťoch). V mladosti určite a predstav si že asi aj dnes keď už mám striebornú hlavu.
@mimina00 pre mnoho mužov je dôležitejšie že máš o sex a tým aj o neho záujem ako to ako vyzeráš. Hlavne ak aj on nevyzerá ako predloha princa Bajaju. Takže žiaden problém na stole za svetla aj keď vyzeráš ako Helena Ružičkoví ak do toho vložíš dušu.
@mysicka36 bravo. Samozrejme také vzrušenie ako na začiatku to už nikdy nebude, ale stále to môže výborné aj keď možno nie dychberúce. A pokiaľ je záujem z oboch strán, spôsob sa vždy nájde. Pokiaľ má muž stále pocit že otravuje a občas je mu vyhovené aby nedomrzal no tak potom sa nečudujte ak sa niečo stane a necíťte sa ukrivdené.
@oldman50plus dala som do googlu bajaju a ten moj vyzera lepsie.o dost.co teraz?
zaujimave ze ked mam ja chut jemu sa tiez niekedy nechce,to uz je v poriadku,hm.
@mimina00 nezvyknem písať týmto tónom, ale ty si začala 😀
napísala som:
Druhá vec je - a to mi potvrdí každý chlap, že nás berú ako celok.
ty si mi odpovedala:
1.ti viac chlapov potvrdilo ze co maju radi.A ty si kto?s tych vyvolenych kt.roztahuju "naruc" ci len tak medzi recou sa rozpravas s chlapmi o sexe?
"náruč" rozťahujem rada tomu môjmu a aj sa s ním rozprávam o sexe. Vela mi hovorí o pocitoch túžbach... Po xy rokoch sa túžby mužov aj ideál ženy menia. Tak isto ženy sú sú náročnejšie.
Zato že si ty zakomplexovaná nenavážaj sa do mňa. Ja ti za to nemôžem. Okrem modrého koňa si pozri aj iné články. Ale na to si ty velmi tučná a popraskaná. Problém bude inde a to v tom, že ťa chlap prekotí len keď má plné gule.
😀 😀 😀 😀 😀 😀 spokojná si s mojou priamou reakciou na teba?
Ja som s tebou husy nepásla 😝
@mysicka36 tvoja odpoved mi je uboha a vyjadrila si sa len tej jednej veci,ja z daleka niesom zakomplexovana.to ze nemam problem hovorit o mojich nedostatkoch nezname ze som zakomplexovana.truba 🤐 stale si nepochopila co som napisala v oboch prispevkoch ale budis....ked som tucna 50kg zakomplexovana ..ta nech sa paci
Vyjadrila som sa len tvojim štýlom keď už také drísty píšem 😀
@erika1669 ahoj neviem ja som sa priznal po nájdení konverzácii so ženami milujem ju a neviem čo ďalej bojím sa o ňu viem nezaslúžila si to chcem to napraviť ale neviem ako
@erika1669 ja som odpustil neveru do 3-4 mesiacov. Potom po roku ešte raz som jej to pripomenul a od vtedy absolútne nič. Dokonca to nás vzťah posilnilo. A to som tie tri mesiace hrozne trpel žiarlil nespal vyčítal som jej to kontroloval a t d. V prvom rade som si uvedomil že hoci ona urobila chybu tak to ja mám teraz problém ktorý musím riešiť nie ona. Ona mi len pomáhala tým spôsobom že ma nijako neprovokovala a kajala sa hoci ja som sa správal ako chorobný žiarlivec. Neobviňovala ma a trpela so mnou. Tak chcela si názor od chlapa ktorý bol neverný ale u nás to bolo naopak. Myslím si však že to môžeš využiť aj na tvoju situáciu. Ak ti bol muz neverný tak ho nevieš teraz prijat a odpustiť mu. Možno aj odpustiť áno ale nevieš ho prijat. Prijat znamená zmieriť sa s potencionálnou bolesťou ktorú ti môže spôsobiť. Dôverovať a prijat že sa to môže zopakovat s malou pravdepodobnosťou. Kým mu to musíš pripomínať tak to nie je dobre. Je to normálne dôležité však je aby to ustupovalo frekvencia tých myslienok. Nauč sa nemyslieť a trenuj každý večer pred spaním jednu minútu nemyslenia na nič. Jasne že ti myšlienka na neveru skoci do hlavy ešte veľa krát ale bude to ustupovať až to úplne prejde. Aké je to u vás čerstvé?
@peterpeter82
@slovakboy
Je to tema z roku 2015 a eriku uz z konika medzitym vymazali. Takze vam asi neodpovie. Ak tu nie je pod novym menom.
@erika1669 Nie som chlap - ale taky vztah nasledne moze fungovat jedine ak to bola jednorazova chyba a chlap si uvedomi a bude svojim spravanim davat najavo, ze jeho partnerka je pre neho vsetko - bude dlho trvat, kym si ziska jej doveru. Ona sa bude za tym snazit urobit hrubu ciaru (samozrjeme by som mu to dala najprv vyzrat) a nebude mu to v buducnosti neustale pripominat - i ked ju to bude vnutorne zrat.
vsetky ostatne varianty su odsudene na zanik, najma ak je to typ, co ma sklony k flirtu a nevere, uz by som s nim dalej nic neriesila. ak to bola chyba, ktoru si uzna a nasledne sa aj tak sprava - da sa to. ak pokracuje skor ci neskor v klamstvach, tak dovi dopo
@mircalla Presne ,suhlasim s tebou..asi budeme na tom rovnako, alebo si v tomto studovala psychologiu v tomto odbore ?
@oldman50plus Vitaj. Neverím. Iste sú výnimky, ale ak u druhej dostane to isté, príp. viac tak neváha, jedine kvôli slušnosti, príp. konvenciám. Skrátka pekná, plodná samička.
Myslím si, že aj môj muž by išiel, keby mu nejaká padla do oka, príp. by mu dala niečo čo doma nemá a keby bola prístupná, zdôraznujem, príp. až veľmi prístupná, čo v našom veku je veľa vzťaho túžiacich žien, jedine by ho zväzovali konvencie alebo istý druh vernosti, ale keby boli všetky okolnosti splnené tak ho už nemám doma.
Niektorý majú ten druh zodpovednosti viac vivinutí, resp. majú viac vivinutý pud vyskúšať veľa samičiek.
My ženy sme schopnéí čakať na jedného chlapa aj celý život, odpustiť mu pitie, bitie a bárčo. Samozrejme, vždy existujú výnimky.
@natalym ako sa ti s takym pocitom zije? Ze vlastne kedykolvek ta moze muz opustit pre inu, lepsiu?

@zivot73 ved nam popis tu osobu viac,predpokladam ze slobodna a hlavne bezdetna ó a cundra 😝
Bezcharakterna,nezodpovedna,sebecka ale,jedno velke ALE mas s nou dobry sex a to staci,ked ti je prvorady SEX tak si to ty aj ostatny chlapy vybavte so zenami hned na zaciatku.Pocuj zlatko milujem ta ale ked mi nebudes v sexe stacit a neurobis co chcem ja,vezmem si to od druhej.A nie zlatko milujem ta a budem navzdy tvoj a nikdy ta nepodvediem.
A Ktomu preco sa zeny menia,ku tomu neni co materstvo zenu trosku zmeni ale poviem ti tak narovinu ja po porodoch keby som aj chcela niekoho prehnut cez stol,s mojimi striami,roztahhanimi prsiami,a sexi bruskom by to veru sexi nevyzeralo tak radsej si nebudem muza trapit,to si skor myslim ze prave preto by si nasiel tu mladu fungel novu stetku ktoru by nasiel po prvych 300metroch.A veru na silikony a laser nemam,no brusko dam do kopy ale co ten zvysok sakra,no nic uz sa len zmierit s neverou alebo ostat navzdy rozvedena matka... 😝