icon

Chlap sa mi pokazil

28. mar 2021

Ženy potrebujem radu! Nikdy by som neverila že sa toto môže stať ale deje sa. Spoločná domácnosť, upratal, nakúpil, navaril, s ničím proste nebol problém. Dostal sa ale do jednej partie bohatých blbcov, ktorých ženy nepracujú lebo nemusia alebo časť je uz rozvedená a zeny su carodejnice...A ja sa nestačim čudovať! Nosí od nich rozumy, nechce nič robit, lebo to ma robiť žena, nepomaha lebo ved mám stíhať, nie som dobra gazdiná ked ine stíhajú s tromi deťmi...neuprace, odmieta sa starať o dieťa, chodím do prace a všetko je na mne, viem že to má od nich lebo ho vysmievajú že je pod papucou a že je ženská v domácnosti...prerušiť kontakt nehrozi lebo ma vďaka nim dobre zákazky a teda sa mu finance darí ale teda od roboty sa nepretrhne, unavený nie je...ja už neviem čo s ním. Skúšala som vela, rozhovor, hádky, plač, ignorovať, uvariť len pre nás, naje sa vonku, keď neoperem , zanesie mamicke, keď neupracem nedá sa tu existovať a nevydržím to dlho...máte radu? :(

brendaa
28. mar 2021

Aky je otec k detom?

hettinka
28. mar 2021

@kittykat22 môj chlap je skromnosť sama. Akože zlate, ale to by sme asi nikdy nič nemali...

pribinak
28. mar 2021

Prežila by som že neupratuje či nevari, alebo že nosí veci mamičke, ale to že ignoruje spoločne dieťa tak to by bol pre mna signál, že sa treba rozlúčiť
To je niečo čo by som nebola schopná tolerovať

hopsadobrandejsa
28. mar 2021

To sa takto necha ovplyvnovat dospely muz? Kazda domacnost ma ine podmienky, ine pravidla.

To sa v akej partii pohybuje tvoj muz? Nic v zlom, ale tieto huste reci vacsinou bezia ked borci nemaju okolo seba zenusky.

Pozri sa co ti napisala kittykat. Ta muzovi zaveli, ze chce kvety a budu kvety. Ti, ktori sa ohanaju tym jak to oni maju doma zariadene a ze zena ma miesto v kuchyni a ine silacke reci su presne ti isti ktori nie su pod papucou, ale doslova pod betonovou platnou.

Chlap ktory ma doma veci pod kontrolou nema dovod sa pred druhymi vytahovat a uz vobec nie kamosomom rozpravat, ze su pod papucou.

Keby mali okolo seba svoje zeny, garantujem, ze by boli vareni peceni. Taki chrumkavi by boli, ze by ich tvoj moz nespoznal.

Mal som takych spoluziakov na strednej cize ja sa takimto ludom vyhybam oblukom. To su len same silacke reci, ale v reale "skutek utek".

Mas proste muzov ktori zostali zaseknuti v puberte, aj take pripady su. "Priatelia" tvojho muza su jasnym prikladom.

pribinak
28. mar 2021

Problemy ktoré vy máte nevyrieši upratovačka či opatrovateľka, prestal si tá vážiť ako partnerku a matku a to je koniec

gabika0825
28. mar 2021

Nie nadarmo sa hovorí s kým si taký si. Ja by som zvolila asi komunikáciu, povedať mu že sa ti to nepáči ako sa správa. Posledný krát a dať jasne ultimátum... ak sa takto bude správať naďalej tak sa rozlúčime. A ignorovať ho. Uvidis ako sa zachová. Keď sa bude chovať naďalej tak, treba odísť. Čo už, ľudia sa menia. Chce sa im vyrovnať. Ale to pochopí až keď na to doplatí

kittykat22
28. mar 2021

lenze ked nie je tvoj muz hodny, tak si nezasluzi hodnu zenu. Nesmies sa nechat, musis si stat za svojim. Co sa zmeni, ked budes ticho stat? Ja ked nic nefunguje tak som bytostne urazena. Chodim horenos, nehovorim s nim, ked idem do obchodu tak kupim sladkosti dietatu a jemu nie.

@gabika0825 rozvadzat sa koli upratovaniu? 😐 nepride ti to trosku prilis? To by bola rozvedena kazda druha do par rokov od svadby.

kocurikpupcek
28. mar 2021

@syslik81 toto sa mi páčilo: "....alebo vysťažovať sa svokre, ak je normálna"🤪🤪🤪

loginexistuje
28. mar 2021

uplne to otoc nastav zrkadlo zacni porovnavat tych chlapov s nim ten a ten pekne sa oblieka stara sa o sebe zna nemusi chodit do prace donesie vela penazi plati upratovacku a zene sa venuje intimne atd

anig
28. mar 2021

Nezačal chodiť tvoj muž ku môjmu švagrovi?🙉🙊🙈
Uplne si opísala to,čo som zažila ja...môj muž z sa brutálne zmenil,potom som zistila,že ho jeho brat(presný popis si už napísala hore,jeho žena nikdy nepracovala)ho doviedol do partie zbohatlikov-chlapov,ktorí majú verejne milenku(môj švagor má dokonca s tou svojou dieťa),doma manželky,ktoré nerobia a sú na nich závislé a nastálo pre mňa peklo🙈🙊🙉
Nie som zrovna z tich tichsich žien,takže som to všelijako na neho skúšala,najprv po dobrom, vysvetľovaním,ku koncu som si "dupala".
Nič nepomohlo.On sa im proste chce vyrovnať,pre neho je jeho brat veľký vzor....nakoľko ja nie som ako švagriná (aby si chápala, tá sa mu dokonca stará o to jeho nemanželské dieťa),robím celý čas,netolerujem avantury,tak som musela z jeho života odísť...
Neustále ma porovnával s tými ženami,pre neho je top jeho švagriná,pritom nerobí(ja robím stále),je úplne neschopná sa sama o seba postarať (neustále vyvolávala aj môjmu mužovi počas nášho celého manželstva,vkuse jej on chodil pomáhať,pritom ona má bližšie vlastnú rodinu než nás),variť a piecť nevie🙈🙊🙉
Poviem ti,nestalo to za to...

autor
28. mar 2021

@brendaa tak pohra sa kym navarim, ale odmieta kúpať a čistiť zuby atd proste ukladať, akurát na záver príde a prečíta za 5 min rozprávku

autor
28. mar 2021

@loginexistuje tak on sa o seba stara aj sa pekne oblieka, a u mňa vie že ja by som doma neostala, študovala som a moja práca ma baví a napĺňa, takže toto nie je asi správna cesta...

autor
28. mar 2021

@anig moc si ma nepotesila....dufala som v iny koniec :( kolko to celé trvalo kým si si povedala ze stačilo a ukončila to?

lolazmola
28. mar 2021

A ty potrebuješ byť dobrá gazdiná???? Tak povedz áno nie som dobrá gazdiná najdime si upratovačku.... Ze sa chceš tiež venovať svojim koníčkom a deťom

annadobsonyova
28. mar 2021

Mne udrelo do oci to ,,pokazil". Nechcem byt netaktna, ale na taketo spravanie musel mat predispoziciu. Ak Ta nechce vypocut, pochopit, pravdepodobne chyba z jeho strany empatia. A Tvojmu hnevu uplne rozumiem, je jednoznacnym signalom, ze chces zmenu a tieto nove pravidla neboli Tebou schvalene. Ak sa so mnou nezaobchadza tak, ako mi je to prijemne, mam moznost zduchnut, vydupat si to co chcem, alebo rezignovat. Drzim palce 🙂

anig
28. mar 2021

Ja som nepodala rozvod,ale on,nakoľko sa mu nepáčilo,že s ním nesúhlasím 🙂 a to,že odkiaľ vietor fúka som sa úplnou náhodou dozvedela až od jeho druhého brata,ktorému sa nepáči,že ako žijú jeho bratia(teda ten môj a druhý brat,čo má milenku i nemanželské dieťa),on ako jediný odmietol mať milenku(bo sa mu vysmievali,že je verný svojej manželke),nechcel sa stretávať s tou partiou zbohatlíkov,bo že okrádajú ľudí (tam že sú v hre aj nejaké machinácie a štátne dotácie)a on chcel byť so svojou rodinou(manželkou a synmi)...kebyže on to nepovie,tak ani neviem,že odkiaľ to ma môj muž (ale že sa stretávali takto s tou partiou cca rok).
Bolo úplne jedno,že či som sa úplne venovala rodine a domácnosti (až na úkor môjho fyzického zdravia),či som robila ako on chcel.Uplne to bolo zbytočné.
Žiaľ,ale môj muž už dlhšie bol taký(pred svadbou taký nebol),že čo povedal jeho brat či jeho rodičia,tak bolo sväté a urobil vždy všetko ako oni povedali a ešte to prijal za svoje.Takze on mal predispozíciu.

marca12
28. mar 2021

@kittykat22 to sa ti lahko hovori. Nesudila by som ju ani jeho. Su ludia,ktori sa idu zblaznit,ked sa dostanu k peniazom,ale on raz mozno spadne z oblakov a zisti,ze peniaz z neho nerobia cloveka.

brendaa
28. mar 2021

Aspon niečo, takže ja som toho názoru....
Zacni sa venovať viac sebe. Ak tebe a deťom neublizuje, nevsimaj si ho, viem ze si sklamana znechutena.... Skus hrat hru, svoju hru, mas hrdosť ukáž mu, ze si das rady aj bez neho.... Normalne navar, nakup, postaraj sa o domacnost deti... Ale s pracou okolo domu sa nepretrhni.
Mozes dat deti k svojej mame cez vikend?
Ak ano urob si program, maj k sebe uctu a oddychni si a zrelaxuj. Ukaž sebe a muzovi, ze ty toto vsetko dokážeš aj sama a vlastne ho mozno nebudes neskôr potrebovat. Len musis mat dôveru v seba a potom uvidis cestu. Ci potrebujes takeho chlapa, ci ho mas rada a budes mu tolerovať nezáujem, ci je dobry otec a najde si cestu k detom a aj k tebe. To ze muz deti napr.nekupe neznamena ze ich nema rad😁. To su urcité stereotipy ktore sa nezmenia napr
nas kupala iba mama,
Spolocny zivot treba pestovat, ja nie som za hranicne situacie typu :ked toto neurobis, nenavarim...nikdy by som toto nedokázala a to sme mali s muzom tichu domacnost.
Takze ak ho mas rada a cítiš jeho lásku najdete cestu a dohodu, aby si sa netrápia.
Jedno treba urcite zarazit.... jeho nevhodný kamoši, ak je takto lahko ovplyvnitelny.
Drzim palce.

luccija
28. mar 2021

Úprimne...už taký, aký bol nebude.Si si ista či vôbec chce s Vami žiť?a nejdete mu na nervy, tak provokuje zmenil sa a čaká čo bude?
Ak nechce nehnes s ním mozes plakať, vyhrážať sa ešte môžeš skúsiť chváliť, liskat sa ja síce nemám rada také divadlo😉, ale skús...ako niekto hore píše zmenili sa mu priority a rodinný život a s tebou prezliekať periny😉to nebude.taki kamaráti sú najhorší

kittykat22
28. mar 2021

@marca12 nehovori sa mi to lahko. Aj moj muz ked prisiel k peniazom tak sa spravam velmi nestandardne. Ale velmi rychlo som mu vysvetlila peniaze/nepeniaze, ja som sa nezmenila. Treba to riesit, treba davat najavo ze nie je spokojna.

luccija
28. mar 2021

@kittykat22 ale, keď je ignorant povie, že môže ísť a bude vybavené😀a bude na rade ona čo spravi.Narástol mu kohutik

hopsadobrandejsa
28. mar 2021

Ja suhlasim s Annou, tam uz musela byt predispozicia na taketo spravanie. Ludia sa len malokedy menia. Ked uz, tak svoje neduhy len dobre skryvaju.

Ja som tak trocha zaskoceny s akymi muzmi mate deti. Ze dochadza k partnerskym konfliktom si myslim, ze je uplne normalne, cez to sa proste treba dostat racionalnou komunikaciou.

Co mna osobne prekvapuje je toto odmietanie starat sa o dieta. Ty tvrdis, ze on odmieta kupat, cistit zuby, uspavat. Cize ked sa ide bubnovat tak tam namietky nie su, ale co sa tyka starostlivosti o deti tak tam uz ten entuziazmus rovnaky nie je.

Prosim ta, naco si tvoj muz robil deti ked nema zaujem sa o ne postarat?

Vie ma niekto vyviest z omylu? Cize starostlivost o deti je cisto zenska zalezitost? Ja som sa tiez nesiel potrhat ked mi svagrina dala synovca prebalit, ale tak co mam robit? Nechat borceka v spine a smrade ci ako?

V niektorych veciach vychovy mi niektori muzi pridu taki, ze ani obraz ani zvuk. Ja mam vacsiu snahu sa postarat o vlastnu neter a synovca a to ani nie su moje vlastne deti.

autor
28. mar 2021

@annadobsonyova ako to myslíš? Že práveže toto je on a len sa prvé roky pretvaroval? Myslíš že to clovek dokáže viac ako 5 rokov?

kittykat22
28. mar 2021

@luccija toto ale fakt muzi maju. Bud zarobia, alebo nieco sa im podari a uz maju pocit ze prdia duhu 🙄

mechurik
28. mar 2021

Moja asi je zalubeny do inej.

sarahh09
28. mar 2021

Raz pride domov bude mat upratane ,ale ty tam mozno nebudeš a potom mu to crnkne aky je vol.

luccija
28. mar 2021

No narástlo mu ego.S veľa ľuďmi peniaze zamavaju nie nadarmo sa hovorí peniaze kazia charakter😉má Ťa ulapenu, má dieťa, je načase, aby si vystrčila rožky aj ty

bluka2
28. mar 2021

Podľa mňa nemáš veľmi čo robiť. Stúplo mu ego do nebies, nejako mu to opantalo hlavu, keď sa dostal do "vyššej spoločnosti" a snaží sa s ňou splynúť. Je to chudák, že je z nich tak mimo. Podľa mňa sú ďalšie možnosti, že sa na toto vykasles a pôjdeš od neho a potom (možno) príde na to, o čo prišiel, lebo peniaze aj smotánka sú pominutelne. Druhá možnosť je, že sa prispôsobis a budeš z toho na nervy alebo tak budeš žiť a zaplatíš svojim zdravím či už psychickým alebo fyzickým. Nehovoriac o Tom, aký model chces ukázať dieťaťu

mon29
28. mar 2021

@kittykat22 a toto plati, potvrdzujem😆😁

autor
28. mar 2021

@luccija pri hádke som spomenula rozvod a zasekol sa že to ani náhodou, vtedy chvíľu bolo lepšie ale zasa sa mu smiali..počula som telefonat ako volal s jedným a keď mu povedal že sa nestretnú tak sa ho dotyčný spýtal se či nemôže lebo upratuje 🙄🙄