Chlap sa vyhráža samovraždou
Dobry den, zacala by som tym, ze som spoznala chlapa, ktory mi o sebe klamal uplne vo vsetkom. Dozvedela som sa, ze ma rodinu, deti, partnerku ktoru sice nemiluje ale ma a vela dalsich veci. Vsetko co o sebe tvrdil bolo klamstvo. Ked som sa to vsetko dozvedela, rozisla som sa snim. On to psychicky nezvlada, pokúsil sa o samovrazdu uz 3x, nastastie mu to nevyslo , niekolko krat bol ozivovany. Vyhraza sa mi tym neustale, vie o mne aj jeho partnerka, on nechce bezo mna zit a chce sa zabit. Prosim poradte mi co robit, ja mam hrozne vycitky a som zufala a. Odmieta akukovek pomoc, vydiera ma, ze pokial nebudem s nim zabije sa zasa. Co. Mam robit zeny? Poradte prosim..
Nuz neviem, ale take pripady vezu rovno na psychiatriu. On sa pokusil o samovrazdu a nikto nic? Musi ist na liecenie.
@bambulienka25 taketo veci by som si nevymyslala
@surama chceli ho zobrať ale utiekol..
ty mu nedokazes pomoct. Je to clovek ktory musi byt v psychiatrickej starostlivosti.
zabije sa zase viac krat sa toneda to vzdy je to len pokus...... vazne chces takeho chlapa ?
zrus veskere kontakty snim a vybav si aby sa k tebe nemohol priblizovat
@nika82 ja takeho chlapa nechcem, aj som mu to povedala, my spolu nie sme. Je to hrozne na psychiku, on mi aj poslal foto ako sa ide obesit a nasledne na to to spravil. Esteze ho nasli. Ja neviem co mam robit voci jeho rodine, vycitaju mo ze je to kvoli mne, ale on potrebuje ist na psychiatriu 😒
3x sa pokusil zabit a stale žije? Tak ten nechce umriet. Kto sa naozaj chce zabit staci raz a poriadne . Musis uplne vymazat kontakt bloknut ho .A Keby sa mu to aj na xy krat konecne podarilo ty stym nic nemas . Je to chory klamar manipulator vydierac (ak sa da idealne sa aj prestahuj a nechod namiesta kde ste chodili spolu .)
on uz je na dne a ak si nedas pozor a nechas sa takto citovo vydierat stiahne ta ku dnu spolu s nim.. potrebuje odbornu pomoc.. on je ten co klamal.. aj keby urobil cokolvek, nemoze na teba robit take natlaky a pocity ze ty si za jeho stav zodpovedna.. zjavne bol naruseny uz davno a akykolvek negativny impulz ho nastartuje.. labilny clovek co potrebuje terapiu a ty potrebujes zablokovat kontakt s nim
Čo robiť? Prerušiť akýkoľvek kontakt a tomto pánom. Je to psychicky chorý človek, manipulátor a despota, klamár a podvodnik. Nič dobre
Normálny človek takto veci nerieši
samozrejme, ze to nie je tvoja chyba 😅 neblazni. Tvoja chyba by to bola jedine vtedy, keby si mu k tej samovrazde akokolvek pomahala - bud fyzicky, alebo psychicky - cim sa mysli, ze by si mu pisala, ze ma ist obesit. Vtedy by si na tom co robi, mala svoj podiel. Pokial tam len stojis a hladis na tu mizeriu s otvorenymi ustami, tak to tvoja chyba nie je.
A ani v momente keby sa skutocne obesil - a este by napisal, ze je to koli tebe, by to tvoja chyba nebola. Dospely clovek je zodpovedny sam za seba a svoje ciny. Na tvojom mieste vymenim telefon, email, a mozno aj bydlisko na nejaku dobu.
@miadi on mal to stastie ze ho vzdy niekto nasiel a ozivoval. Bud jeho zena alebo okoloiduci
posledna vec - keby sa fakt chcel obesit, tak pojde do lesa alebo niekde kde ho nenajdu. Ked sa pokusi 3x o samovrazdu ktora nedopadne, tak to moze byt skor teatralne gesto aby na seba strhaval pozornost.
@pribinak a co mam robit s jeho rodinou? Stale mi vypisuje jeho partnerka a vycita mi to, ze pridu o otca svojich deti kvoli mnr. Ja s touto vinou nebiem zit neprajrm tento ppcot nokomu. Som v kontakte len kvoli nej vzdy ked utrcie a hlaxa sa ozve sa len mne. Ale uz to nezvladam viac
Keby sa chcel ozaj zabit, tak sa zabije. Ty nemas mat oreco vyvitky. On klamal. Vsetkych blokni a nereaguj na nich. Keby ta tak miloval tak ta neklame.
@kittykat22 dnes sa mi vyhrazal ze isiel do lesa a uz to ukonci. Tam ho nikto nenajde. Neviete si predstavit ten pocit bezmocnosti
To asi nebolo o stasti.. on si to tak naplanoval, ze ho niekto najde... Ked sa chce clovek skutocne zabit, tak to urobi tak, aby ho nikto pri tom 'nevyrusil'...
nie, nemal šťastie, boli to demonštratívne samovraždy. A hlavne si prosím ťa nemysli, že ťa miluje. Nemiluje ťa, iba cíti, že si slabá a ľahko ťa dokáže citovo vydierať. Naozaj nevieš, čo robiť? Odstrihnúť sa úplne. Rovnako zablokovať celú jeho rodinu, ženu atď. Nechala si sa vtiahnuť do poriadnej psycho hry a ešte máš aj pocit, že si zodpovedná za jeho život. Si zrejme dokonalá obeť. A naivka. Vo všetkom klamal, len v tom, že ženu nemiluje hovoril pravdu...ach jaj.
Take stastie neexistuje on si to tak naplanoval aby ho mal kto ozivovat. Keby chcel skoci z Mosta alebo pod vlak a neozivy ho ani sto svatych. On to tak zahra realisticky ale ked uz nebude mat sancu ti o tom dat vediet tak prestane. Najde si inu obet ktorej bude klamat ze je single a bude vydierat ju.
Preco si nebloknes jeho cislo ?
Rodine by som odporučila sedenia u psychiatra a psychoterapeuta
Je ti jasne, že ničomu nie si na vine, narazila si na psychicky chorého človeka
Ini už malú problemy dávno pred tebou, toto bola len povestná posledná kvapka a on sa prejavil v plnej krase
Čo by som spravila?
Prerušila všetky kontakty, s ním aj s jeho partnerkou. Zmenila tel.cislo aby ma nemohli nijak kontaktovať..všade všetko zablokovala, zmenila...im to tak isto oznámila ako že oddnes majú smolu...
Ty aj tak nič nezmozes, ak sa chce zabiť zabije sa..nie je to tvoja vina.,,,hlavne sa nenechaj vydierať. Nikým.
@miadi asi preto ze naozaj citim vinu, keby nebolo mna ako vsetci hovoria tak sa to nestane. Bojim sa o neho velmi, iba placem a potrebujem vediet ze je v poriadku.
Tebe niet pomoci. Tak sa nechaj citovo vydierat. 🤷🏻♀️
Jeho zena je asi tiez chora. Co od teba akoze chce? Mas si ho zobrat ? Nech mà ona pokoj ? Blokni oboch zmen si cislo prestahuj sa toto cele je moc . Ty nemas ziadnu vinu Keby nezbalil teba zbalil by inu a robil jej to iste lebo nie je normalny.
Inak táto veta dokonale vystihuje situáciu : "Odmieta akukovek pomoc, vydiera ma, ze pokial nebudem s nim zabije sa zasa" Zabije sa zasa 😂 Ste sa stretli dokonalý párik. Ty potrebuješ vedieť, že je v poriadku. Tak si ho vezmi domov. Aspoň si jeho žena oddýchne.
Hlavne si uvedom ze ty nie si femme fatale ze sa muzi nezblaznia ked stebou nemozu byt. Ze blazon bol este nez Ta stretol. Blokni ich oboch toto nech si riesi jeho zena snim.
@alaguema vy neviete aky je to pocit "mat niekoho na svedomi". Nechcem ho, je to klamar, len som sa mu snazila pomoct
Preco ho nemas zablokovaneho?Naco citas jeho spravy? Ver ze keby sa ozaj chcel zabit tak skoci z okna a bol by na placku. On nechce. Herec. Jeho pokusy o samovrazdu by kazda normalna manzelka riesila okamzitym prevozom na psychiatriu a nie vypisovanim jeho ex milenke, cize tebe. Cize si myslim ze sa nudis a vymyslas temy na kona.
@miadi ano aj to mi vypisuje, aby som si ho zobrala, lebo ho nenavidi za to, ze jej vykrical ze ma miluje. Som s nou v kontakte iba preto, aby bola kľudnejsia ked sa ozve, lebo všetkých okrem mna blokuje. Asi naozaj spravím to, ze jej napisrm aby ma uz nekontaktovala a zablokujem si ju