icon

Chlap v dámskych nohavičkách

77nelinka
27. mar 2015

Chcela by som spýtať, či ste sa stretli s tým, že by Váš partner nosil dámske nohavičky. Mne sa s tým manžel včera priznal, ale len kvôli tomu, že som už ďalej nevládala a podala návrh na rozvod. Pár rokov dozadu som našla doma nohavičky, neboli moje, manžel mi vtedy tvrdil, že nikoho nemá a kúpil ich len preto, aby som žiarlila. Dva týždne som sa s ním nebavila, ale aj tak to nepomohlo, tvrdil si svoje. Čo sa týka sexu vždy mu stačilo málo, tak raz mesiac alebo aj menej, aj keď sme spolu chodili. A naposledy sme mali sex pred štyrmi rokmi. Myslím, že skôr ho vzrušovalo nosenie dámskych nohavičiek ako ja. Ja vlastne ani neviem čo chcem počuť, asi som to potrebovala zo seba dostať...

radopp
27. mar 2015

@sisaha Večerné skôlky neexistujú?

zilena
27. mar 2015

ahoj, vyhladajte sexuologicku poradnu, ak este chcete nieco zachranit. Sami s tym pohnete asi tazko. drzim palce

sisaha
27. mar 2015

@radopp sukromne urcite.. pohladaj na nete.. funguju aj do 20 hod.

sisaha
27. mar 2015

@natalym koho? 😀 Ja chlapa v nohavickach nemam

radopp
27. mar 2015

@sisaha Ďakujem.

natalym
27. mar 2015

@sisaha Keď niekoho ľúbiš............... Si si istá, že vieš o všetkých jeho túžbach?
Ja som s mojím mužom 20 rokov a nedovolím si to tvrdiť.

sisaha
27. mar 2015

@natalym vsetko je o komunikacii a dôvere. On to zakladatelke tajil.., tak si asi uvedomuje, ze to nie je celkom bezna zabavka a sranda
napr. vela chlapov vzrusuju zenske nohy v silonkach.. S tym som sa uz stretla (povedali to rovno) a to mi problem nerobilo.., ale toto je trosku ine kafee.

klincek
27. mar 2015

@77nelinka moje zenske sebavedomie by takym priznanim dostalo poriadnu facku-aj ked by som za to zrejme nemohla. ale asi dokazem pochopit tvoje pocity.. ☹
no ked uz to priznanie prislo v case po podani navrhu na rozvod, zrejme by som si povedala, ze veci su tak, ako maju byt, a utvrdilo by ma to v nazore trvat na tom rozvode..lebo problemy ste zjavne mali aj ine, a uz podstatne skor. manzelova zaluba v damskej bielizni zrejme tvorila len ich cast.
inak osobne by som toto asi prekusnut nedokazala, a to sa povazujem za tolerantneho jedinca. ale nejak by mi to proste neslo dokopy s tym, ze zenska som pare predsa ja 😉

natalym
27. mar 2015

@sisaha Alebo vedel, že u nej by mu to neprešlo.
Môj muž silonky neznáša, neznáša ich chytať do ruky, nikdy ich nevešia, keď vešia prádlo.

sue
27. mar 2015

@77nelinka to, že nosí ženské spodné prádlo by mi vadilo najmenej... viac by mi vadilo to, že štyri roky nie sme v intímnom kontakte (ja zúrim už po týždni...ale teda nehorázne - pokiaľ samozrejme na to nie je nejaký dôvod - choroba, tehotenstvo, tlak v práci a podobne...), že sa o tom nerozprávame...že partner cíti potrebu vo mne vzbudzovať žiarlivosť 😕 atď...
Mala by si mu byť najbližšou osobou...vy dvaja by ste mali zdieľať svoje potreby, túžby, problémy a podobne...a nejak to u vás nefunguje...to že si oblečie čipkované gaťky je váš najmenší problém podľa mňa...

timea7
27. mar 2015

@radopp kde je vôľa, tam je cesta 😉 , máte hromadu časúúúú, (od ,22,00 do 5,00) Možno máte známych, ktorí majú tiež malé deti, čo tak raz za čas nahnať celý kŕdeľ do jednej domácnosti, jeden pár stráži, druhý si ide povyraziť, má večer len pre seba, jasné, že je na telefóne. O nejaký čas výmena. Ďalšie pozitívum- bordel je len v jednej domácnosti. 😎 😎 A inak vydŕŕŕž!!!! O dva, tri roky bude lepšie a o dvadsať aká paráda! Všetky deti von z domu, lebo študujú a vy dvaja ako mladomanželia! Lepšie, ako rodiny, kde majú deti s väčším vekovým rozostupom.

natalym
27. mar 2015

@radopp Kúpeľňa, auto, rýchlovky sa dajú urobiť hocikde.........

bonaqa2013
27. mar 2015

Asi by som ho zatiahla do niektorej sexuologickej poradne. Máte deti? Ten sex je ozaj dosť málo - ale sme rôzny. Niekomu to môže vyhovovať.
No neviem, možno by som uvažovala aj o rozvode. A inak je aký manžel? Moja kolegyňa žila s manž. len ako priatelia - žiadem sex. Jej to chýbalo, ale čo mala robiť.... Nájsť si milenca bolo akosi proti jej presvedčeniu.

timea7
27. mar 2015

@natalym no vieš, v aute je to blbé, keď tri deti behajú okolo neho 😀

natalym
27. mar 2015

@timea7 Sorry, ale na toto je expert môj muž. 😀

timea7
27. mar 2015

@77nelinka tvojho manžela nevzrušuješ ty, ale právo to, s čím sa ti priznal, to je aj dôvodom toho, prečo ste spolu intímne žili málo a teraz vôbec. Ja osobne by som to nerozchodila, záleží na tebe, čo s tým urobíš, ale ak by sa on mal do intímneho života s tebou nútiť, to nemá zmysel.

timea7
27. mar 2015

@natalym takých expertov je viac, v tomto sú muži neuveriteľne kreatívny a cieľavedomý 😀 😀 😀 😀 😀, ja len, že kde šupnúť tie deti....ale dá sa riešiť aj známou, opatrovateľkou....

natalym
27. mar 2015

@timea7 No u nás to bolo tiež všelijaké. 😖

radopp
27. mar 2015

@timea7 Ďakujem. Ak sú všetci v jednej spálni, tak je to hruoza. Treba nové bývanie.

@natalym Deti môžu byť rýchlejšie. A nemôžu byť samé, buď vriesakavo plačú alebo sa pobijú.

natalym
27. mar 2015

@radopp Trpezlivosť, chlape.................Keby si to tušil pri to vyrábaní tých detí, však? 😀

timea7
27. mar 2015

@radopp ale no, v noci sa hádam nebijú. A bývanie poriešiť treba, na to treba myslieť trošku skôr, ako prídu deti, sorry za úprimnosť.

radopp
27. mar 2015

@timea7 Niektoré deti sú neplánované, ale chcené. 🙂

radopp
27. mar 2015

@timea7 Myslím si že v noci rodičia odpadnú od únavy a ráno sa prvé zobudia deti.

cartridge
27. mar 2015

@natalym Tvoj muž vešia prádlo ??? 😨

natalym
27. mar 2015

@cartridge Áno toto robí. Teraz už pomenej, decká dorástli.

77nelinka
autor
27. mar 2015

Ja som asi chcela vedieť, pokiaľ niekto s týmto máte skúsenosti, ako ste fungovali po sexuálnej stránke. Lebo mne je divné, aby normálny zdravý chlap nechcel sex. Väčšinou som začínala ja, ale toľko krát mi povedal, že sa mu nechce, že ráno vstáva do práce a podobné výhovorky. Tak som si povedala koniec, už sa nebudem snažiť a takto to dopadlo, štyri roky nič.
Myslím, že nie som sprostá, len ako som mala na to prísť keď ja chodím z práce o štvrtej a on je cez deň doma sám keď ide na poobednú alebo nočnú. A čo sa sexu týka, je málo vecí, ktoré sú mi proti srsti.
Nechce sa rozviesť, len sa mi snažil vysvetliť ako to bolo s tými nohavičkami. Lebo ako povedal, už nemá čo stratiť.

natalym
27. mar 2015

@77nelinka Asi si nepasujete. A pred svadbou?

77nelinka
autor
27. mar 2015

Vlastne bol vždy taký, chladný. Len ja som na to bohužiaľ prišla neskoro. S ním sa o sexe nedalo poriadne hovoriť. Jasne že som chcela viac, na to mi povedal že si mám kúpiť vibrátor. ☹ Nerozvádzam sa kvôli nohavičkám, to by mi asi vadilo najmenej. Len ja už takto nevládzem

natalym
27. mar 2015

@77nelinka Tak potom niet o čom. Neklapalo to a ani nebude. Je to smutné, ale takto to bude lepšie.
Držím palce.

radopp
27. mar 2015

@77nelinka Chlap ktorý neobťažuje na prvom rande nemá skutočný záujem. Možno je lepšie sa vrátiť z kratšej cesty, to vieš len ty, ak nemáte deti.