icon

Chlap v dámskych nohavičkách

77nelinka
27. mar 2015

Chcela by som spýtať, či ste sa stretli s tým, že by Váš partner nosil dámske nohavičky. Mne sa s tým manžel včera priznal, ale len kvôli tomu, že som už ďalej nevládala a podala návrh na rozvod. Pár rokov dozadu som našla doma nohavičky, neboli moje, manžel mi vtedy tvrdil, že nikoho nemá a kúpil ich len preto, aby som žiarlila. Dva týždne som sa s ním nebavila, ale aj tak to nepomohlo, tvrdil si svoje. Čo sa týka sexu vždy mu stačilo málo, tak raz mesiac alebo aj menej, aj keď sme spolu chodili. A naposledy sme mali sex pred štyrmi rokmi. Myslím, že skôr ho vzrušovalo nosenie dámskych nohavičiek ako ja. Ja vlastne ani neviem čo chcem počuť, asi som to potrebovala zo seba dostať...

natalym
27. mar 2015

Škoda, že sem nenapísala nejaká baba čo to zažila, pravdepodobne to myslela zakladateľka.

timea7
27. mar 2015

@natalym no veľa ich asi nebude, keď aj, nemusia byť na MK, ale to tu nechcú rozoberať.

sisaha
27. mar 2015

@timea7 ja osobne by som so synom nerozoberala skutocny dovod. V ich pripade sa to da postavit na nezosuladeni predstav o manzelskom intimnom zivote. Nikto nemusi prepierat spinave pradlo na sude.

timea7
27. mar 2015

@sisaha určite nie! Ja nechápem, na čo napríklad aj pri rozvode prepierajú špinavé prádlo, kto zavinil rozpad manželstva je už v tom prípade, keď sa rozpadlo jedno, ničomu to už nepomôže. Vždy sú na vine obaja, aj keď iným percentom, alebo len zlým výberom partnera.

barborazilina
27. mar 2015

O com je cela tato debata???

@radopp ... nemas sex ... zjavne ti to neprospieva ... na MK to nevyriesis ale doma so zenou

vsetkym puritanom .... boze tak ho vzrusuje zenske oblecenie ... su aj horsie uchylky a s laskou a pochopenim sa to da zvladnut ... mozno cez sexualnu poradnu ale aj tak ... ak chcete udrzat manzelstvo tak to za to stoji ...

je to len sex ... niekoho vzrusuju podpatky, niekoho silonky ineho plienky ... bola chyba ze o tom manzel nehovoril ale ako sa hovori kde je vola tam je cesta ... drzim prsty ...

a k synovi ... je v puberte na nete urcite videl kopec inych uchyliek a chlap v zenskej spodnej bielizni bude len slaby odvar ...

lapoupe
27. mar 2015

@77nelinka pripomenula si mi z časti môjho muža. Moje pradlo síce nenosi teda nvm zatiaľ o tom 😀 ale mi zato berie ponožky, miluje ružovú farbu..nosí moje tenisky, mikiny...a niekedy má to vie fakt strašne nasrat..napr ideme niekde na kávu a jak sedíme z pod rifli mu kukaju ružové ponožky...katastrofa..

timea7
27. mar 2015

@barborazilina no možno je táto debata aj o tom, že zakladateľka témy žije v manželstve, v ktorom s partnerom už štyri roky intímne nežije, čo už problémom je a dosť závažným.

0silvia0
27. mar 2015

@lapoupe no ty si teda tolerantná manželka, klobúk dolu 😉

natalym
27. mar 2015

@lapoupe Tak Ty máš mladého muža, jemu to pasuje. Mne sa páči keď chlapi nosia také živé farby.

timea7
27. mar 2015

@lapoupe no mňa by šlahlo, ešte že tie moje na tie jeho plutvy nenatiahne 😎 a ružovú nemáme radi ani jeden....

lapoupe
27. mar 2015

@timea7 ja ružovú na oblečení neznášam...nemám doma hádam žiadnu takú vec.. a muž je presný opak..Ja milujem modrú 🙂

@natalym veď nech nosí ale nie moje veci. Každý má svoje..aby som musela loviť ponožky po suflikoch...zartujes 🙂 ale si zober..modrooky blonďák ešte k tomu v ruzovom..Veď to kričí gayom..

radopp
27. mar 2015

@sue Fakt je to na tebe vidno, vrkôčiky, modrá blúzka... 🙂

natalym
27. mar 2015

@lapoupe Tak musela by som ho vidieť. 😀
a neštvi - ja nosím mužove ponožky, no a čo?

radopp
27. mar 2015

@lapoupe @timea7 Pred 100 rokmi červenú nosili chlapi, viď Napoleonova armáda.

77nelinka
autor
27. mar 2015

Mne by to prádlo až tak nevadilo, pokiaľ by sme sa dohodli na nejakých pravidlách. Len ma hnevá, že radšej si vyhonil nad nohavičkami a nevenoval sa mne. No tak ale aspoň už viem prečo ten nezáujem.

natalym
27. mar 2015

@77nelinka Takže Ty by si sa nerozvádzala, dobre tomu rozumiem?

lapoupe
27. mar 2015

@radopp červená je ok ružová už nie.

@natalym no on ma výhodu...ja jeho veci na seba nenatiahnem ..Veď je o 30 kíl "menší" odomna 😀

natalym
27. mar 2015

@lapoupe U nás podobne. Ja len tie ponožky. Tričká mu nenosím, lebo by som mu vytlačila cicky. 😀

lapoupe
27. mar 2015

@77nelinka nevedel ako ma riešiť svoju úchylku tak všetko okolo nej tajil. Myslím si ze by toto psychológ resp iný odborník mohol pomôcť vyriešiť..

lapoupe
27. mar 2015

@natalym veď toto...z Mka XXXL nespravis 😀

77nelinka
autor
27. mar 2015

@natalym To je teraz už ťažko povedať. Tie nohavičky som našla doma pred šiestimi rokmi, a to je už dlhá doba. Ja si sex s ním už ani neviem predstaviť. Ale nejde len o toto. Napríklad aj trávenie voľného času, on dokáže celý deň presedieť pred telkou. A to zas ja nie. Každý víkend chodím s malým na nejaký výlet, aj sme ho volali a nemu sa nikdy nechcelo s nami ísť.

natalym
27. mar 2015

@77nelinka Ťažko radiť. Napísala si len vec. Takže nie si ešte rozhodnutá čo sa týka rozvodu, či?

slniecko2
27. mar 2015

@77nelinka ak ti ten fetiš zatajil pre svadbou, tak podľa môjho skromného názoru máš nárok na rozvod. Ale ty musíš vedieť, či chceš zachrániť takéto manželstvo

radopp
27. mar 2015

@77nelinka Televízia je návyková, skús ju vyhodiť.

natalym
27. mar 2015

@radopp Ty si telku vyhodil a aj tak nesexujete, či?

radopp
27. mar 2015

@natalym Neposkytujem súkromné informácie.

natalym
27. mar 2015

@radopp Všetci sme nejaký. Ty si chlap tak by nám mohol vedieť poradiť, ale Teba mať doma?????????

radopp
27. mar 2015

@natalym Daj všeobecnú otázku a ja všeobecne odpoviem. Veď vecnú diskusiu, nie osobnú diskusiu. Na niektorých fórach sú osobné útoky porušením pravidiel.

radopp
27. mar 2015

@natalym Vo všeobecnosti aspoň vypínanie telky zlepšuje komunikáciu a vzťahy v rodine. Niektorí ľudia telku nemajú vôbec a nechýba im k životu. Majú kvalitný život a kopa času.

natalym
27. mar 2015

@radopp Vieš čo? Budeme sa držať témy. A Ty navar, poper, uprac a žena Ti dá hocikedy. To mi ver.