Chlap v dámskych nohavičkách
Chcela by som spýtať, či ste sa stretli s tým, že by Váš partner nosil dámske nohavičky. Mne sa s tým manžel včera priznal, ale len kvôli tomu, že som už ďalej nevládala a podala návrh na rozvod. Pár rokov dozadu som našla doma nohavičky, neboli moje, manžel mi vtedy tvrdil, že nikoho nemá a kúpil ich len preto, aby som žiarlila. Dva týždne som sa s ním nebavila, ale aj tak to nepomohlo, tvrdil si svoje. Čo sa týka sexu vždy mu stačilo málo, tak raz mesiac alebo aj menej, aj keď sme spolu chodili. A naposledy sme mali sex pred štyrmi rokmi. Myslím, že skôr ho vzrušovalo nosenie dámskych nohavičiek ako ja. Ja vlastne ani neviem čo chcem počuť, asi som to potrebovala zo seba dostať...
O com je cela tato debata???
@radopp ... nemas sex ... zjavne ti to neprospieva ... na MK to nevyriesis ale doma so zenou
vsetkym puritanom .... boze tak ho vzrusuje zenske oblecenie ... su aj horsie uchylky a s laskou a pochopenim sa to da zvladnut ... mozno cez sexualnu poradnu ale aj tak ... ak chcete udrzat manzelstvo tak to za to stoji ...
je to len sex ... niekoho vzrusuju podpatky, niekoho silonky ineho plienky ... bola chyba ze o tom manzel nehovoril ale ako sa hovori kde je vola tam je cesta ... drzim prsty ...
a k synovi ... je v puberte na nete urcite videl kopec inych uchyliek a chlap v zenskej spodnej bielizni bude len slaby odvar ...
@77nelinka pripomenula si mi z časti môjho muža. Moje pradlo síce nenosi teda nvm zatiaľ o tom 😀 ale mi zato berie ponožky, miluje ružovú farbu..nosí moje tenisky, mikiny...a niekedy má to vie fakt strašne nasrat..napr ideme niekde na kávu a jak sedíme z pod rifli mu kukaju ružové ponožky...katastrofa..
@barborazilina no možno je táto debata aj o tom, že zakladateľka témy žije v manželstve, v ktorom s partnerom už štyri roky intímne nežije, čo už problémom je a dosť závažným.
@timea7 ja ružovú na oblečení neznášam...nemám doma hádam žiadnu takú vec.. a muž je presný opak..Ja milujem modrú 🙂
@natalym veď nech nosí ale nie moje veci. Každý má svoje..aby som musela loviť ponožky po suflikoch...zartujes 🙂 ale si zober..modrooky blonďák ešte k tomu v ruzovom..Veď to kričí gayom..
Mne by to prádlo až tak nevadilo, pokiaľ by sme sa dohodli na nejakých pravidlách. Len ma hnevá, že radšej si vyhonil nad nohavičkami a nevenoval sa mne. No tak ale aspoň už viem prečo ten nezáujem.
@natalym To je teraz už ťažko povedať. Tie nohavičky som našla doma pred šiestimi rokmi, a to je už dlhá doba. Ja si sex s ním už ani neviem predstaviť. Ale nejde len o toto. Napríklad aj trávenie voľného času, on dokáže celý deň presedieť pred telkou. A to zas ja nie. Každý víkend chodím s malým na nejaký výlet, aj sme ho volali a nemu sa nikdy nechcelo s nami ísť.

Škoda, že sem nenapísala nejaká baba čo to zažila, pravdepodobne to myslela zakladateľka.