Chodia s vami vaši manželia na nákupy?
Chodia s vami vaši manželia na nákupy?aj poradia?môj ma síce odvezie, ale neporadi. ani čo sa týka oblečenia ani dekorácie do domácnosti.mám vybrať čo sa mi páči.stále sa pknáhľa z obchodov preč.najlepšie ak by som kúpila aj obkečenie aj kozmetklu aj dekorácie v jednom obchode.nemožné.keď zamierim do ďalšieho obchodu sne niekde už dlhšie už len prevracia s očami.kamoškin manžel zase s ňou ide, poradí či jej oblečenie sedí a keď zbadá dekoráciu, sám jej povie či nekúpia, že je pekná.viem, že sú aj horšie veci len mi prišlo ľúto, že môj také veci nerieši.
Ja som rada, že mi v tomto dáva voľnú ruku. Nechcela by som, aby mi hovoril do obliekania alebo by som ho musela presviedčať, že niečo sa nehodí k dekoraciam, ktoré mám práve vymyslené.
A kde máš kamošky alebo deti ?
Nechodi a take veci,ze dekoracie ho vobec nezaujimaju.je to pre neho zbytocnost.takze co chcem si kupim a on neriesi.nechapem naco ho tahas do obchodu,ked vies aky je a zbytocne ti to zneprijemnuje.chod sama a sprav si pekny den alebo vezmi kamosku.pripadne ak potrebujes poradit sa opytaj predavacky
Nákupy potravin robíme buď ja alebo manžel len zriedka, že sme práve spolu. Strata času, veď nákupný vozík potlacim a prehodím nákup do auta. Doma mi pomôže vybrať z auta. Keď ide manžel, doma napíšem čo chcem a on ešte dokúpi čo vidí...stane sa, že niečo nenakupi ( vtedy ma to nahnevá) , ale na druhej strane si spomenie čo nám chýba. To ma vždy poteší.
Oblečenie a dekorácie len mu ukáže keď nakupujem na eshope
Môj chodi somnou na nákupy, vydrzi aj v Ikei bez frflania 😄😄😄 ale zato ja musím na rodinné návštevy a to ja taaaak nemám rada 🤦🏻♀️
Ani môj nechodí rad po obchodoch
Tak zavolaj kamosku alebo si uzi chvilu sama
Radšej pojdem sama ako počúvať muža ktorého to nebaví
moj so mnou ide jedine do potravin 😂 aj to len preto lebo by som ten nakup nevladala odniest 🙂 aj ja som mala zo zaciatku taky postoj ako ty ale naucila som sa ze na take veci je nepouzitelny 🙂 na take nakupy chod sama alebo volaj kamosku 🙂
Ja radšej bez neho, najradšej by kupil všetko,on nakladá,ja z košíka vykladam😁
Môj mi poradí, ale radšej chodím sama do obchodov
Muži väčšinou neradi nakupujú 😊.Vidím to na manželovi a synovi.Preto nakupujem sama alebo s dcérou.Nákup potravín zvládne manžel sám,prípadne mu pošlem zoznam - nakúpi čo treba a rýchlejšie než ja😁.Niekedy nakupujeme potraviny spolu, taký väčší nákup.
Čo sa týka nákupu potravín chodí manžel nakupovať sám so zoznamom ktorý urobíme. Ostatné veci ako je drogéria alebo nakupovanie oblečenia chodom sama jeho nebaví chodiť po nákupných centrách.
Moj taketo nakupy so mnou tiez nerad absolvuje,ale ja radsej sama na take idem,alebo s dcerou,ale zas,co sa tyka potravin,spiseme koncom tyzdna listinu co treba nakupit a to chodi vylucne on.miluje to-nakolko cely zivot pracoval v potravinach. A ja to milujem na ňom,lebo nakupi stale vsetko co treba,niekedy aj nieco navyse🙂
Nie nechodí.Chodi totiž sam.Ja idem do potravín len vtedy,keď nie je iná možnosť.Radsej chlieb upečiem,ako ho mam ísť kúpiť.
Nie, nechodí so mnou a ani by som nechcela aby videl kolko ma stojí oblečenie 🫢😁
Chodi, ale som radsej ked nechodi... Je typ : vbehnem-vezmem-zaplatim-idem (behom par minut)..ja vyberam, hladam, skusam, premyslam, vaham...neznasam ked idu on aj deti somnou, lebo je to snimi stres.
Keďže rád varí a má lepší prehľad, potraviny chodí nakupovať hlavne on. Čo sa týka oblečenia, drogérie a dekorácií, to riešim ja. Jemu sa ježia chlpy z drogérií, takže ak sa stane, že tam je aj on, je to žiaľ rýchlovka a žiadne príjemné nákupy s odmenou. 😁 Ale ak chcem radu, sem-tam poradí, čo sa týka oblečenia.
Ale súhlasím s niektorými, že možno to vezmi ako také divné pozitívum - môžeš si to menežovať sama podľa ľubovôle.
A tiež by som podotkla, že ľudia majú rôzne dôvody, prečo niekam neradi chodia. Tak sa napr. spýtaj, či má aj nejaký konkrétny dôvod, alebo čo.
Noooo, ako sa to vezme. U nás bežne potravinové nákupy robí muž, ja len spisem, čo treba. Sme v práci spolu celý deň, jemu viac vyhovuje, ak som na forme ja a on odbehne na nákup. Síce je to taký nákup, že ja napíšem 9 veci, ale on nakúpi oveľa viac, jemu v potravinách všetko treba, na všetko má chuť 🫣. Ostatne nákupy sú také, že kúp a ideme domov. Spýtam sa ho, že je to pekné? Hej, hej, pasuje ti to 😏😳. Ak kupujeme pre neho niečo, tak mi povie, daj mi to vyskúšať a ideme preč, čo sa tu budeme motať. 🫣

Akoze vyberanie nejakeho oblecenia a doplnkov ozaj nemusi bavit kazdeho. Skor ide o potraviny. Moj muz mozno nekupi presne to a presne take mnozstva, co ja chcem, ale aspon tie tazke tasky a krabice odnosi. Ja len, ze moja mama chcela do potravin chodit sama, lebo ona najlepsie vie, co treba kupit, mojho tatka na to "nenaucila" a teraz ma tatko 63, uz s nou ani nikdy chodit nebude a ona vlaci tazke nakupy sama a zacina jej to byt na pritaz a zas frfle