Chodíte von bez partnerov, manželov?
Mam na mysli ci je tu vela zien-rodin-partnerstiev a manzelstiev,kde zeny navstevuju casto same, bez svojich poloviciek ,nocne podniky...
Lebo mam pocit,ze v poslednej dobe sa to stava pravidlom...hoci ja tento "zivotny styl" neschvalujem a ani tak nezijem 😉
Mozno to sem nepatri...mozno ma väcsina z vas skritizuje za tuto diskusiu-no aj v mojom okoli je velmi vela takychto rodin-parov a kym chlapi zarabaju-zena sa citi doma sama a citi potrebu zabavat sa 😒
Este by som dodala, ze je aj rozdiel v tom, ze kto vlastne chodi sa zabavat - teda myslim, ze taka mamicka maleho dietatka, s ktorym musi byt doma napr. pre dojcenie, asi von len tak lahko ist nemoze, kedy sa jej zapaci...
Ked sme s teraz uz mm nemali deti, tak sme chodili ovela castejsie von sa zabavit so svojimi kamaratmi (kedze sme kazdy z ineho mesta, mali sme aj kazdy svojich, neskor aj spolocnych) - napr. aj na tu diskoteku 😀 Ja tanec milujem, s kamoskou sme sa vedeli riadne vysaliet najma na latino. Tym ale nechcem povedat, ze sme tam sli za ucelom niekoho balit - nemala som taku potrebu, proste som mala priatela - terajsieho manzela - a chcela som si proste zatancovat na oblubenu hudbu, stravit cas s naj kamoskou. Jasne, ze tam boli aj chlapi, ale tak nestalo sa mi, ze by ma niekto tam obtazoval. Zatancovala som si a po pravde povedala, ze som zadana. Ziadne sceny sa nekonali, normalne sme si zatancovali, porozpravali sa a sli kazdy svojou cestou ako civilizovani ludia.
Ked sa nam narodila dcerka, tak sa tieto nase tanecne vecery (manzelove posedenia s kamosmi pri pivku alebo kofole - on nie je taky fanusik tanca ako ja 😀 ) razne skoncili viac-menej kvoli tomu, ze dcerka je este mala a navyse dojcena - cize ist na noc von je pre mna takmer nemozne - a to nehovorim o tom, ze mi ani moc energie neostava. Navyse moja tanecna partacka sa mi odstahovala do Spanielska, takze som odkazana len na Skypove tanecky... ☹ Odkedy sa nam narodila dcerka, bola som vecer von presne asi tak 5x - z toho raz na stretavke z gympla, kedy bola s mm, a potom sme boli asi 4x spolu s manzelom, ked sme boli u svokrovcov ktori ju strazili (no a este pocas rodinnej dovolenky, ale to sme boli v noci von vsetci aj s dcerkou - cize to sa nerata). Ostatne moje stretnutia s kamoskami prebiehaju obvykle s dcerkou, pretoze je to v case, ked je mm este v praci. Ale inak pohoda 😀 Verim, ze ked malicka trochu podrastie a bude schopna prespat celu noc, opat si pojdem zatancovat 😀 Bohuzial, asi v noci, lebo cez den sa taketo akcie neporiadaju 😀 😀 😀
@miskakyska spravne, co sa co mate po nociach flakat, doma sedte, aspon zostane v meste viac mojita pre nas ostatne 😀
@viera27 moja neznamená,že keď sa neflákam po nociach,sedím celé dni doma...a keď mám týžden rannu,týždeň poobednu,dve deti a domácnosť tak keby som aj doma sedela,Teba to trápiť nemusí...vy ste z komára,spravili somára!!!
@miskakyska prepac, pomylila ma tvoja usmiata fotka a vtipny prispevok, myslela som ze mas teda zmysel pre humor a dobru naladu. Ale asi teda nie sme rovnako naladene. este raz sorry, moja 😀 .
@viera27 tiez som si najskor myslela, ze @miskakyska zartuje 😀
@adulik23 však hej,ale akosi to tu nabralo grády....
@miskakyska ani nenabralo. len ked cez pismena sa nedaju preniest pocity. Napriklad ja sa tu rehocem po cely cas na tejto diskusii, ze ake veci ludi trapia. No len bez toho smiechu obcas tie prispevky mozu vyzniet jednoducho inak a hned je ohen na streche 😀
koncim tu. vobec nerozumiem tejto teme. 😅 tu sa pomaly demonizuje aj obycajny vyjazd s kamoskami. 😨
pre mna je vecerne posedenie s kamoskami rovnako nevinna aktivita, ako denna prechadzha s detmi na ihrisko. oboje mam rada a nechapem, preco by to malo viest k nevere a podobnym hrozam. 🙂
@nela82 Presne tak, ja doma na MD a môj pracovne vyťažený, sme šťastný keď večer uložíme deti a možme sa prituliť a byť spolu..ja to vnímam takto a mám šťastie že aj môj..je medzi nami vekový rozdiel 7 r. čo je možno aj dobre, lebo on všetky tieto veci ako je zábava má už za sebou..a ja tiež..🙂
@nela82 a preco by malo byt?...za to, ze tvoje tak funguje, niekoho funguje inac....ci ymslis, ze len to tvoje je spravne?....trosku obmedzeny pristup.... 😉 ako fakt neviem pochopit, o co ti tu ide?.....ako vies ako ma vyzerat fungujuce manzelstvo?....podla toho, by sme sa asi mali vsetci zatvorit to temnice a aj muzov a ani neviliezt.....ja fakt envidim zmysel, co nam tu chces vlastne povedat? 🤐
@sorciera24 mas pocit,ze som reagovala na teba???? 😨 😨 😨 😨 😕 😕 😕 😕 😕 Ste tu 3 ci 4 co mi tu idete vypisovat,ake je skvele a uzastne si vecer "vyhodit z kopytka"vsak OK-co tolko riesite dalej???Vsak si uzivajte kolko to da..
Ja riesim stretavky skor cez den-nemusim sa cez noci flakat a co?Mne zalezi viac na rodine-tak po veceroch a nociach chcem byt s nimi.
Pre mna detske ihrisko a vecerny vyjazd s partiou je neporovnatelne odlisny pojem 😉 Lebo uz aj to tu bolo spomenute..
Uz som pochopila,ze tu na MK sa smu pisat diskusie len o kakani,cikani,kojeni.....a potom o nocnych vyjazdoch,ze?
Napisala som diskusiu-reagovala si-ok-no co chces dalej riesit?
Mne je jedno ako zijes 😉

@fiffinkaa tie co prispeli si ani neuvedomuju o com tato diskusia vlastne mala byt 😀 Alebo prave naopak-uvedomuju si to az priliz a same sa v tom spoznali...no nepripustia si to 😉
Presne ako si napisala-prilezitost robi zlodeja...
No je to tak.
Samozrejme,ze ani my nie sme cele dni zavrety doma 😅 No zase nemame potrebu sa v noci tulat a vyhladavat rozne podniky a este jeden bez druheho 😉