Chorobne žiarlim na chlapa
nikdy som na nikoho neziarlila, ani na mojho chlapa, ale toto je moc pre mna, moj snubenec ma brata starsieho, a brat ma frajerku cca rok, chorobne žiarlim na ňu. Nemá problém sa prečečúrať pred mojím snúbencom (budúci manžel), v tielku, obtiahnutom pyžame, stále sa nanho usmieva, koketuje s nim, ona sa vecne na kazdeho vyskiera, ako priblbla, moj chlap ju obdivuje, ze je krasna, kadeco, ze je sikovna, ze je ukecana, pritom mne stale hovori ze aka som krasna, a vsetko, dokonca nema problem o nej hovorit, ze je mila, a stale ju spominat, mam toho akurat tak dost ! ta standa ma iba 23 rokov a vie ako balit chlapov, zda sa, ze s jeho bratom sa maju radi, stale su zaveseni do seba, ale napriklad pridu k nam aj spat, pripadne ideme niekam na chatu, na vylety, ona sa predvadza, normalne ani nema tolko hanby aby si dala zupan,a on je cely rad tomu, strasne rad a so zaujmom sa na nu pozera. dokonca viem, ze ked vsetci spia napriklad aj teraz cez sviatky v rodicovskom dome tak spia spolu v jednej izbe vsetci kvoli nedostatku miesta,a ide ma z toho slak trafit. Toto sa nedeje prvykrat. Nikomu tonevadi, kazdy je vysmiaty, ani mojmu chlapovi to nevadi, vsak coby nie pozre sa na kocku nie ?vytaca ma ta zenska nenormalne, nejde o to, ze ja by som si neverila,ale nezda sa mi dobre a bezne,co robi a co sa deje medzi nimi. vyjadrila som svoj nesuhlas pred mojim chalpom, ze nepaci sa mi a je mi neprijemne, ked hladi na svagrinu takto a ked este aj s nou sem tam spi v rodicovskom dome. vy by ste to chapali ??? ci som uz vadna ci co ?!
Ona kľudne môže iba naivné flirtovať, lebo sa tak cíti dobre a obdivovaná, ak jej partner proti tomu nič nemá, nikoho čo do toho 🙂
@philipha22 presne tak úplný súhlas s tebou aj ja si to myslim len si ho odplaši svojou žiarlivosťou a vykašle sa na nu súhlas úplný s tebou
Othelon, aneb manuál o žiarlivosti od Mira Plzaka. Veľmi ti to pomôže. Naozaj to pre seba správ a budeš v kľude.
@lubkavargova1 ja si nemyslím, ze len tak bezdovodne pizúka, lebo zavidi nežnôstky. z toho čo pisala v septembrovej teme sa mi zdá, že jej chlap sa jednoducho do buducej švagrinej zalubil a teraz na nu kašle...a ona to tuší, resp. vidí..ale nechce sa ho vzdať, lebo spolu dlho chodia a dúfa v nejakú nápravu. podla mna je to smutné, ale stava sa to.
To nieje nornalne aby sa takto zena spravala pred rodinou jej chlapa. bud si chce nieco dokozat a uz divne je ze ten brat jej muz sa neozval a ak sa takto sprava vsade neviem kolko vydrzia spolu.Podla mna ziadny chlap nechce taku zenu na cely zivot. a ked si si to ty vsimla urcite na tom nieco bude keby skusis robit nieco podobne co by tvoj chlap povedal nato nevadilo by mu to ??? drzim palce nech sa ti vyriesi uecite sa este porozpravajte .
@tinuskamartinuska nemyslim si ze 8 rokov je nejaka doba ze by si mala byt okukana - ja som s muzom 16 a keby som pre neho zacala byt okukana tak mi to dost vadi... ci som chuda alebo prave pribratejsia - moj muz mi stale dokazuje aj hovori ze som pre neho naj.... o cudzich zenach a ich krase nerozprava - nemyslim si zeby sa mu ine nepacili ale jednoducho nie je chuj aby to mne rozpraval - vaecsine zien to asi 2x prijemne nie je🙂
Tvoj priatel sa normalne nesprava - sprava sa zalubene - nie zial do teba
.. ty ziarlis - v takejto situacii by asi opaet ziarlila kazda... riesit to s nou? Ona s tym ma pramalo☹ on je tvoj problem - ak riesenie nepomaha tak to s vasim vztahom dobre nevyzera☹
@tinuskamartinuska mne sa moc nechce verit ze ak je jeho brat taky zamilovany do nej zeby len tak nechal ineho kohuta aby mu tak okato balil frajerku....a este by to s nim ani nic nerobilo, ... to moji bratia by uz boli ni eraz v sebe.....
@makanka ak to spravne chapem sprava sa tak tam kde sa citi dobre a je so svojkm priatelom... ja napr. Nosim na spanie len neglize, ked idem k svokrovcom tak si mam kupit extra flanelove pyzamo kvoli svagrinej aby neziarlila? Moja svagrina je napr. Krasne dievca so super postavou - nenosu tiez rozgajdane veci, je mlada tak nosi mladistve satocky... je akoze kvoli tomu stetka? Nie je, je to to najmilsie dievca na svete... len teda ja na nu neziarlim ( keby ziarlim tak by som ju tiez kludne popisala ako tu zakladatelka🙂)
no môj názor o tebe je taký že ju poriadne ani nepoznaš a nazyvaš ju štandou bože to plytké správanie bože už len to správanie ako by sa to páčilo tebe keby ONA pred tebou tak rozprávala o tebe asi nepáčilo že a tvoj snúbenec po 8 rokoch sa tak správa ak by ťa mal naozaj rád ako pišeš tak toto neurobi že ju chváli pred tebou o nej rozpráva, a nedajbože spi s ňou v jednej izbe, dalej ked ste taký snúbenci už 8 rok prečo nebývate pod jednou strechou myslim že 8 rokov je dosť dlha doba na to aby ste žili pod jednou strechou tak že asi to až také super nebude ako opisuješ ty to je tvoj pohľad na vec a jeho je aký moja sestra bola s priateľom spolu 15 rokov a jedého dňa sa rozišli a už nič po toľkých rokoch tak si myslim že 8 rokov nieje až tak veľa a nerob si nádeje že už patriš do ich rodiny lebo nemusi to tak byť ON ako keby strácal o teba zaujem už len s toho dôvodu že ked mu voláš a je s ňou nezdvihne ti telefon neodpoveda na SMS-ky tak už len tu začinaju obavy a nič s tým neurobiš že pišeš že jej to nedaruješ a čo nedaruješ ved ON nieje tvoj majetok ON je sám sebou a musiš uznať že asi ten váš vzťah sa bliži ku koncu aspoň s toho čo pišeš že ako sa chová pozri máte byť manželia mať dve deti a problémy že bude za ňou lietať a nakoniec sa aj tak s tebou rozvedie tak si úvedom odstúp s kratšej cesty najdi si takeho ktorý si ťa bude vážiť nepodvadzať ťa a možno časom na to pride ten akože snúbenec že ťa strátil a že je už žiaľ neskoro netráp sa zbytočné bud v pohode nemyslim to zlé ale v dobrom vydiš sama žiješ tou situaciou že čo sa deje ked ON nereaguje ani na to že ked mu povieš že sa ti to nepáči čo robi ONA a ON sa tomu teši a prizera ma z nej radosť tak si uznaj načo ti bude ukonči to moja rada aby to nebolo ešte horšie nemá to význam a ako pišeš ak za tebou chlapi chodia tak ak si môžeš vyberať tak načo ti taký bude čo chviľu bude s tebou chviľu s ňou čosi to tak neide na dvoch stoličkách sa sedieť neda ako by to robil ON.
@makanka tak ona ju len stetkou a standou nazyba, popisuje hlavne spravanie svojho snubenca... pricom sa snazi hladat vinu v nej namiesto toho aby si priznala ze mlady sa zalubil inde☹ vies... keby moj muz sa zalubil do inej - asi by som to riesila - ale pochybujem ze s nou - co by mi to malo priniest? Obnovila by sa moja dovera v neho keby ona zmizla zo sceny? Asi nie - len keby on zmenil svoje spravanie... cize opaet - toto nie je o nej - ona ho neuhana, nemoze zato ze je prave jeho typ, ze sa oblieka primerane svojmu veku, ved aj zakladatelka pise ze je stale nalepena na bratovi jej priatela, nevysiela ziadne signaly... len ma tu smolu ze sa jej priatelovi paci... takze je vlastne ona zla
@dai suhlasim uplne s tym, čo píšeš...všetky jej tu radíme, čo robiť..a robíme to (aspon vacsina s dobrym umyslom)..niektore sa aj pohoršujú, že čo ho nepustíš k vode a tak...ale nam sa lahko hovorí, ked v danej situaciíí používame len mozog..ked je aj srdce v hre, je to komplikovane vzdy... neraz nejedna (aj z nas teraz tu racionalnych) oplakavala debila a nie a nie od neho odíst...😀
preto by sme nemali vynašat nejake sudy a hodnotit zakladatelku ako hentaku a onaku..je len jednoducho zalubena, citi sa ohrozená a je z toho nešťastná. tak ako by bola kazda z nas.
brat to neriesi, je zalubeny,asi to tak nevnima,ako ja, alebo sa mu to zda ok, ze sa predvadza ona.ja neviem, neriesim jeho,co si mysli, je m ito suma fuk,mna zaujima to,co si priatel o nej mysli.a mysli si len to najlepsie lgoicky, pritomje chudera,co nema ani slusne spravanie ( to viem z viacerych situacii,ktr.som bola svedkom,nehovorim toiba zo ziarlivosti,)
nechapem,cim mu tak starsne ucarovala,nic na nej neni take,wau.
nechcem,aby to vyznelo sebavedomo,ci namyslene,ale osobne si myslim, ze som lepsia ako zena v mnohych veciach,preto nerozumiem tomu,co ona je taka vynimocna cim akoze
a nechcem si praveze niest na sebe ten bilag hanby, a pripadne aby sa so mnou nebavila polka rodiny a s frajerom,aby som sa zvadila na zivot a na smrt, kvoli takej stande krpatej, preto som teraz ticho,ale nebude to dlho trvat,este raz nieco take bude, a povie nieco mile a sladke o nej,aka je dobra ,tak si to zlizne
netvrdte rosim,ze je zalubeny do tejjjj,...lebo to nepredycham
@tinuskamartinuska vies co, tebe niet rady, furt len to tvoje dokoliecka
@tinuskamartinuska a ako sa sprava mlada, ked nema slusne spravanie? Inak podla mna prave zalubeny chlap (brat) by si vsimol keby po jeho objekte niekto hadzal oci... Baby sa ti tu snazia vysvetlit, ze ona nie je tvoj problem, problem je to, ze sa extremne paci tvojmu frajerovi (mozno je zalubeny ked aj spavat s tebou prestal- toto byva casto jeden zo znakov, ze ten druhy je uz niekde inde zainteresovany). Preto, ries s frajerom, nie krikom, nadavkami, vyhrazanim sa, placom, ale jasne a vecne s co najmenej emociami.
@tinuskamartinuska možno neni. my to nemame odkial vediet..len tak dedukujeme..opytaj sa ho to narovinu, ked ju začne zas chvalit. ze o čo mu ide.
A neboj sa označení ako stíhačka a hysterka. Tie slová sa dnes strašne preceňujú. Az mam pocit, že túto "ženskú hrdosť" vymyslel nejaky zažratý mizogynista.. Lebo chlapovi je všetko tolerovane..flirt je normalny, kavičky s priateľkami sú normalne, sexy vypisovanie na nete je normalne, nočné smskovanie so sexy kolegynkou je normálne...pre niektorých aj grupak je normalny...a ked to netolerujes, "držiš ho ako v base, si hysterická sliepka a koleduješ si, že ta opusti"... 😕
ja teda nemam strach sa narovinu porozpravat s manzelom, ak mi nieco vadi. ani si určit hranice. je pravda, ze ak liberálne správanie sa vo vztahu neprekáza ani jednemu, co koho do toho. ale aby si si nechala ublizovat a zozierala sa aj niečo povedať zo strachu pred nalepkou paranoidnej stihačky? Opýtaj sa priamo, pokial mozno co najchladnokrvnejšie a aspon budeš vedieť na čom si. ak ma zaujem o druhú, nebila by som sa o neho..načo? ..a v tejto situacii aj tak skor či neskor pochopí, že jeho chúťky mu môžu narobiť iba problemy v rodine. a potom sa ty mozes rozhodnut či ho chceš naspat, či nie. a ak nepríde? lepšie pre teba. je toľko ďalších...sama si písala, ze si mala iba jeho...tak aspon si mozes tiez zaexperimentovat. 🙂
cim dlhsie to budes v sebe dusit, tym horšie pre teba..pre vás
@tomiholhubavi dakujem,si zlata , za podporu velka vdaka, no bojim sa oznacenia stihacka,no vsak nechcem si ublizovat,ale ani jemu nechcem.
extremne sa mu paci,ale spavame spolu opat normalne,akoby sa nic nedialo
@moni244 tvoje negativne komentare ma celkom vyvadzaju z miery..
a čo na to tvoja nastavajuca svokra?Ta sa musi o svojho stareho kocura bat este viac,určite ma jazyk až po kolena ked sa slecinka takto pretrca po baraku a píses,že to nenecha ani jedneho chlapa len tak.
No a ked sa svokra neboji o svojho muža asi to nebude až take hrozne ci?Alebo je taka ustretova a chapava,že dopraje vsetkým trom
@tinuskamartinuska teba asi celkovo ine zeny vyvadzaju z miery, vsakze? Hlavne ked sa nechovaju tak, ako si predstavujes
@tinuskamartinuska no tak zacni hrat na jeho notu....ak povie, ze aka je krasna, pritakaj a dodaj este nieco viac, ze ake ma krasne oci.... ked povie, ze ma krasne vlasy, povedz ano, krasne a vie si ich upravit.....a tak podobne. Usmievaj sa pri tom a prikyvuj. Nechaj ho, nech si zacne hlavu turbovat, ze preco takto reagujes. Stavim sa, ze mu to dojde...a ak nie, potom veru nie je ten normalny a milujuci muz, ktoreho hladas.
@tinuskamartinuska porozpravaj sa slusne s nou, ze sa necitis dobre, ked toto robi pred vami, je to uplne normalne... neni to ziadna prudernost alebo tak, kazdy ma iny level toho, co vnima ako moc a co je este ok
@tinuskamartinuska ten tvoj nemusí byť hneď zamilovaný, len mu proste robí dobre záujem inej ženy a možno jej tiež robí dobre,keď je nejaký cudzí chlap z nej paf. Povedzme si úprimne, že po rokoch už berieme svojich partnerov ako samozrejmosť a nezerieme ich tak,ako na začiatku vzťahu a každý človek chce mať pocit, že je žiadaný, to sú proste úplne normálne veci a keď sa toho nedočká doma, tak to hľadá inde...
@tinuskamartinuska nechápali, lebo môj muž by také nerobil. Podľa mňa je sebavedomejšia, možno krajšia ako ty. A užíva si to. Určite sa pred ňou nesnaž byť lepšia. Treba dať mužovi striktne najavo, že sa chová ako tutmak. Ťažko radit. Ste tak často spolu všetci? Nedá sa to nevšímat?
Povzniesť sa proste.
@tinuskamartinuska alebo byt jej naj kamoska....ty ju tu opisujes ako konkurenciu, ale to je len v tvojej hlave. Ona na 99% zaujem o toho tvojho adonisa nema, hlavne ked je tak zalaskovana do jeho brata......
a ano, problem je on, nie bratova frajerka. Tak jej nastrihni to pyzamko na zadku, nech je sranda, az sa bude nabuduce predvadzat..... aj ked ktovie, mozno sa nepredvadza, len ty ju takto vidis....ona si mozno vobec neuvedomuje, ze to vyznieva sexi, ked chodi po dome v pyzame. Ono nie kazda totiz v pyzame vyzera sexi..... mozno by si aj ty mala preriedit svoju zbierku pyzam..... 😨
@obsadenemeno hahaha...veru s tymi pyzamami...ja som dostala od mamy nočnu košelu..taku s nadychom viktorianskeho strihu..ale nenosim ju, lebo v nej vyzeram jak prerastena samara z kruhu 😂

ach jaj....nikdy nebojuj s inou zenou. Nemas sancu vyhrat. Jeho brat je zalubeny, ona ked donho tiez: tak je to super. Ci chces si odniest na chrbte bilag: rozbijacka vztahov? Alebo ako prekusnes fakt, ze nebodaj aj ked ostanu spolu a dojde ku svadbe teba a tvojho draheho alfa samca nepozvu na svadbu???? Alebo jeho pozvu, ale bez teba??? Hmmmm? Lebo su aj take pripady. Kto bude ten najhorsi?
tebe vadi, ze pocas 8 rokov si uz obkukany tovar a to tutuli-mutuli neni, ze? je nacase ich vypustit z hlavy, lebo budes si stale viace vsimat ich ako svojho alfa samca a doplatis na to velmi skaredo....velmi skaredo. Ty nemusis zahodit - to moze sravit aj tvoj chlap a spadnes velmi karedo na holu rit. A potom ti nepomozu ziadne hysaciny.