icon

Chorobne žiarlim na chlapa

tinuskamartinuska
26. dec 2016

nikdy som na nikoho neziarlila, ani na mojho chlapa, ale toto je moc pre mna, moj snubenec ma brata starsieho, a brat ma frajerku cca rok, chorobne žiarlim na ňu. Nemá problém sa prečečúrať pred mojím snúbencom (budúci manžel), v tielku, obtiahnutom pyžame, stále sa nanho usmieva, koketuje s nim, ona sa vecne na kazdeho vyskiera, ako priblbla, moj chlap ju obdivuje, ze je krasna, kadeco, ze je sikovna, ze je ukecana, pritom mne stale hovori ze aka som krasna, a vsetko, dokonca nema problem o nej hovorit, ze je mila, a stale ju spominat, mam toho akurat tak dost ! ta standa ma iba 23 rokov a vie ako balit chlapov, zda sa, ze s jeho bratom sa maju radi, stale su zaveseni do seba, ale napriklad pridu k nam aj spat, pripadne ideme niekam na chatu, na vylety, ona sa predvadza, normalne ani nema tolko hanby aby si dala zupan,a on je cely rad tomu, strasne rad a so zaujmom sa na nu pozera. dokonca viem, ze ked vsetci spia napriklad aj teraz cez sviatky v rodicovskom dome tak spia spolu v jednej izbe vsetci kvoli nedostatku miesta,a ide ma z toho slak trafit. Toto sa nedeje prvykrat. Nikomu tonevadi, kazdy je vysmiaty, ani mojmu chlapovi to nevadi, vsak coby nie pozre sa na kocku nie ?vytaca ma ta zenska nenormalne, nejde o to, ze ja by som si neverila,ale nezda sa mi dobre a bezne,co robi a co sa deje medzi nimi. vyjadrila som svoj nesuhlas pred mojim chalpom, ze nepaci sa mi a je mi neprijemne, ked hladi na svagrinu takto a ked este aj s nou sem tam spi v rodicovskom dome. vy by ste to chapali ??? ci som uz vadna ci co ?!

obsadenemeno
26. dec 2016

jeziskove huslicky........

tomiholjubavi
26. dec 2016

tiez by som nebola v danej situacii chladnokrvná. ze moj snubenec mi nezdvihne telefon, lebo je s nejakou mladou koketou. ale ja by som sa netrapila potichu, pekne by som to vytmavila chlapovi, že tak toto prrr...bud sa začneš chovat ako snubenec, ktorý romanticky okolo mna toka pred svadbou, alebo pal do p.ce.. kludne aj tej švagrininej 😀
este si ta ani "nepoistil" a uz s tebou zameta ako keby ste spolu mali hypoteku a 5 deti. 😔 blikali by mi všetky alarmy, ako píšeš...a takého chlapa by som si ani nevzala. a povedat lubim ta, je to najmenej... ludia občas klamu, preto never slovam, ale skutkom.

katkakovac
26. dec 2016

A co bude potom, ked budete manzelia a objavi sa ina konkurencia? Pekna kolegyna, suseda, kamaratka... vy dvaja mate problem a velky. Ty so svojim sebavedomim a on ta ma na salame. Si istota, ktorej staci kusok kovu na prstenniku. Zacni premyslat ako ty zmenis postoj a ako sa pohnes dalej. Ak by si mala to sebavedomie, tak by to pre teba nebola "stetka" ale dievcatko, ktore bavi hrat sa z chlapmi. Aj okolo mojho muza sa take motaju. Minule sa mi pochvalil, ze ho v jednej firme balila sekretarka a dostal aj telefonne cislo. A kolegova frajerka je fotomodelka. Je krasna, aj muz to hovori. A co, mam sa pokrajat? Som matka jeho deti, mam par kg navyse, po porode akne a mastne vlasy, cudzie deti sa ma lakaju. A on ma aj tak lubi. Lebo nie som otrasna furia, co prenasleduje a ziarli. Lebo take zeny si tych nevernikov vyrabaju same...

tomiholjubavi
26. dec 2016

a este jedna taka miniotazočka: bratovi to nevadi?

sense
26. dec 2016

@lubkavargova1 ved to a aby sa nestalo ze ta nova krv bude skor v rodine pripadne nebude musiet cakat 8 rokov

timea7
26. dec 2016

@tinuskamartinuska ty stále nechápeš, alebo nechceš pochopiť, že to, že tvoj priateľ spieva ódy na inú ženu, že je rád v jej prítomnosti, je problém v ňom a nie v nej?

liduska12
26. dec 2016

@tinuskamartinuska chapem ta, ze ti to velmi vadi. Aj mne by to neskutocne vadilo, ale asi by som to neznasala ani pred nou ani pred snubencom tak s usmevom. Normalne by som sa tej kocky aj snubenca spytala ci si myslia ze som slepa alebo ako dlho si myslia, ze taketo spravanie im budem tolerovat. Nech sa pekne zahanbia, ked sa bude ona obsmietat nabuduce okolo tvojho chlapa pred tebou by som si to s nou vyriesila nech skrotne. A chlap jednak nech ju furt pred tebou nespomina, lebo ta ta zenska nezaujima aka je v jeho ociach uzasna a jednak ti to neskutocne vadi. Normalne jednaj na rovinu, to ze to v sebe budes topit tak ti nijak nepomoze. A ked ta zacne chlap nazyvat hysterickou ziarlivkou tak mu povedz ze mozes sa aj ty zacat nechat balit inymi chlapmi a uvidi sa kto je tu ziarlivka 🙂 a najlepsie pred jeho ocami. Vies, to ze ste este len snubenci je mozno tvoja vyhoda. Keby ste uz boli zobrati, bolo by komplikovanejsie z toho ked tak vycuvat. Napr po porode sa budes citis absolutne spatne a neatraktivne, budes v sestonedeli a on sa bude obsmietat okolo mladych krasnych pipiniek trebars v praci alebo niekde vonku? Ved ta slahne rovno. Ked si neni teraz prenho ta naj, nech uz si akakolvek, tak asi nie je ten pravy a ten pravy na teba este niekde caka 🙂 mali by ste si tieto veci este pred svadbou vyriesit a dohodnut sa ako dalej 🙂

timea7
26. dec 2016

@tinuskamartinuska inak by som chcela vedieť, ako s ňou zatočíš. Vysmeje sa ti do ksichtu a pre ostatných budeš stíhačkou, ktorá je na smiech. Rieš to nie s ňou, ale s ním. Ak vie, že sa ti to nepáči, že ťa to zraňuje a napriek tomu to robí, skutočne si myslíš, že ťa miluje? Veď keď niekoho milujem, tam mu nerobím to, čo mu ubližuje.

tinuskamartinuska
autor
26. dec 2016

asi cosi zameskal si mysli, ze ked ma ma istu,tak...moze vsetko,
sa desim toho, ako to bude,ked sa na jesen bereme.asi z toho aj tak vycuvam, toto spravanie sa mi nepaci,nekvitujem to.
radite mi tu,aby som to narovinu povedala a drsne a razne,no ja to tak nedokazem, nechcem si znepriatelit polku rodiny, ona by zas sla vyplakavat bratovi,potom svokre,a bol by ohen na streche, nemozem to riesit s horucou hlavou,a a j tak neriesim problemy verejne, naznacila som jasne snubencovi ze mi vadi ta mala pipka, a on nic,obratil to uplne na zart,ze " neboj,nema take pekne pyzamo,ako ty",skoro ma hodilo o zem,som mu dost jasne dala najavo,ze mi ta zenska vadi.a mysli,ze to hovorim aj otvorene, ked nieco,hned ju v jeho ociach sfuknem, ale som aoze mila a usmiata.
bratovi to nevadi, nevsima si to,on je po usi zblazneny do nej, su spolu sotva rok,tak chapete, nevidito,ale vsak nemozem povedat, ona sa tiez vesa stale po bratovi,a oblizuju sa pred kazdym,ako cerstvi zalubenci,ale aj tak mi vadi,ako na nu pozera a ako o nej hovori moj chlap.s tym nic neurobim do riti, kazdej z vas by to vadilo,a neni chyba v mojom sebavedomi, ja som si praveze vedoma svojich kvalit, o tom nemoze byt pchyb, preto prave prave preto ma tato standa vytáca, ze si mysli, ze moze vsetko, za to, ze je koketa.a urcite ona citi, ze sa lubi ojmu nastavajucemu.
nemohli sme sa skor vzat,a nastastie ked raz budeme po svadbe spolu byvat,tak nie s nou,ae co tam po tom, ked s nou budeme casto na navstevach a pod.my mame svadbu naplanovanu, a chceme sa brat, som sice uz prenho obkukana, lebo sme spolu strasne dlho, ceu vecnost ale mate pravdu v tom, ze asi lutuje, ze nepoznal inu babu vo svoich 30 rokoch iba mna jedinu.mozno sa mu zacali pacit aj viacere,co by chcel vyskusat dajme tomu iba aj ako v posteli,ale aj tak, neviem,ako tuto domnienku zmenit, lebo s tym nic neurobim,a on sa neprizna, ze slinta po inych, konkretne teraz ma na muske svagrinu buducuasi
@lubkavargova1
@maxiva
@esther03
@sissy27
@timea7
@tomiholjubavi
nechcem zahodit 8 rokov zivota tak co do frasa robit :(
je jasne, ze s nou to riešit nemienim ani nebudem, pokial sa nanho nebude vesat,lebo by som bola za hlupanu ziarliva iba ja, a za hysterku, musim to nejako inak vymysliet.

wolfgirl
26. dec 2016

A to čo máš za chlapa, že pri tebe neustále vychvaľuje inú a ešte po nej zazerá ako hladný pes? A čo je to za brata, že mu neprekáža, keď sa jeho frajerka premáva pred inými viac vyzlečená ako oblečená? Však môj by pukol od žiarlivosti. Chyba tu je na viacerých stranách. A hlavne asi v tebe, že si ho dávno neposlala do teplých krajín a nenašla si niekoho, kto bude slintať iba po tebe 🙂

sissy27
26. dec 2016

@tinuskamartinuska tak keď to nedokážeš / nechceš riešiť "na plnú hubu", lebo by si si znepriatelila rodinu, tak seď ticho a šúchaj nohami pod stolom a pozeraj sa na to tak ako doteraz, čo ti iné poradiť... Ak chceš zmenu, tak začni niečo robiť, nečakaj, že to druhí spravia za teba a ešte aj k tvojej spokojnosti...
A áno, 8 rokov nie je málo, ale určite je lepšie zahodiť 8 rokov ako sa trápiť ďalších 8 alebo aj 30...

timea7
26. dec 2016

@tinuskamartinuska a stále je to tu - my o voze a ty o koze. My ti radíme to riešiť s NÍM, nie s ňou, tak prečo by si si mala pohnevať jeho rodinu? Čo tá s tým má? Predpokladám, že bývate v rodine tvojho nastávajúceho, kde býva aj jeho brat, preto ste často v styku, ale nevyhneš sa tomu ani v budúcnosti, ak si ho vezmeš. Váš vzťah je naozaj troch prezretý, že on je tvojím prvým a ty jeho prvom tiež nie je najlepšie, ale nemuselo by to nič znamenať. Treba dať priateľovi jasne najavo, že reči o tom, aká je švagriná úžasná, ako vie úžasne variť, piecť a neviem čo, sa ti nepočúvajú najlepšie a že zvažuješ svadbu zrušiť, lebo svoj život chceš spojiť len s niekým, pre koho si na prvom mieste ty. Pre teba jeho reči banalitou nie sú, nech sa vžije do tvojich pocitov, keby si ty opisovala takýmto spôsobom švagra, bol by happy?

wolfgirl
26. dec 2016

Inak niektoré ženské sú pekné mrchy. Ak s ním predsa len chceš zostať, vyrieš to inak. Odsťahujte sa do zahraničia a hotovo 🙂

timea7
26. dec 2016

@wolfgirl že by v zahraničí neboli krásne ženy? Veď nie je problémom nastávajúca švagriná, ale nastávajúci autorky témy.

wolfgirl
26. dec 2016

@timea7 No však píšem, ak S NÍM chce zostať napriek tomu aký je a zbaviť sa konkrétne len tejto jednej 😀

timea7
26. dec 2016

@wolfgirl čo tým vyrieši, ak sa zbaví tejto jednej?

alex49
26. dec 2016

radšej zahodiť osem rokov, ako sa dalších 20 trápiť

celasapremenim
26. dec 2016

Baba je v pohode, môže si robiť čo chce, má to v ústave, tvoj muž je v pohode, tiež si vlastné môže robiť čo chce, váš vzťah ochorel

moni244
26. dec 2016

Boze, zobud sa, normalne ta stretnut, tak tebou zatrasiem, teba citat, to je az trapenie, ako moze byt jedna zenska na smiech. Ty sa citas, co pises? Ved je to des. Ty chces naznacovat dokedy? A to, ze nebyvate spolu a idete sa brat, to uz je fakt len logika, si myslis, ze pride svadba, pojdete spolu byvat a bude vsetko idealne?
Ach jaj, ty este narazis a riadne, s takymto pristupom.

sense
26. dec 2016

@tinuskamartinuska vies mas pravdu vadilo by mi to....ale vzdy sa da nieco urobit a v mojom pripade ak by rozhovor nepomohol by som ho nechala ist... Takze nie ze sa s ttm neda do riti nieco robit, da sa len na to ty nie si pripravena al.neschopna to spravit lebo sa bojis zahodit 8 rokov zvlast kratko pred svadbou.... Tiez som bola zasnubena ale nevzala som si svojho ex snubenca lebo sa zmenil ked si myslel ze mi navliekol prsten a ze je ruka v rukave. Po polroku jeho uletu sa chcel vratit ale mal smolu... A pritom sliva ako ma lubi a podobne boli na dennom poriadkunevraviac o tom ze ho uchvatila zenska na kt nevedel najst dlho jedine pekne slovo

tomiholjubavi
26. dec 2016

@tinuskamartinuska chapem ta, ze nechces stratit osem rokov zivota..ale kde je garancia, ze ak to budes natahovat nestratis rokov desat, dvanásť.... každy z nas mal taky vztah, ktory nechcel ukončiť, lebo v ňom videl perspektivu, hoci tam nebola.
a možno, keď pán snúbenec uvidí, že už s tebou nevykýva, tak sa opláchne a prestane sa spravať ako samec v ruji. a ked nie, aspon budeš mať volnu cestu...poznam vela takych parov, čo spolu chodili veky, potom sa rozisli a do roka dvoch boli obaja v manzelstve, alebo čakali babo.
šak sa hovori, že: nikdy najdeš toho pravého, pokiaľ nikdy neopustiš toho nepraveho 🙂

tinuskamartinuska
autor
26. dec 2016

@moni244 chvilku sme spolu byvali,ale potom som sa odstahovala, k nasim znova, treba mi teraz byt pri rodine a pomahat nasim.su chori.mna citat je strasne ?ja som smiesna a v com,prosim ? ze sa pravom hnevam na babu cudziu, co vyskiera mi pri frajerovi a spi s nim v jednej izbe niekedy a prececura sa pred nim?a hnevam sa aj na chlapa, ze ju ospevuje ?

útek do zahraničia neni riešenie.ziadne
@timea7 som pripravena, ak v najblizsom case ju spomenie a zas v dobrom aka je skvela,tak mu jasne a dorazne nalozim,a poviem, ze nech to predo mnou nerozprava, ak tto uz nepochopi, tak nech ide do prdele, zatials om iba mierne hovorila,a naznacovala, ze je to neprijemne a musi to byt neprijemne pre vsetkych a tak, ale nic, bez odpovede.
chyba je na viacerých stranach.
asi moj vidi korist pred sebou,po akej vzdy tuzil,totiz jemu sa vzdy taketo typy lubili, uplne ine ako ja,a je hladny ako vlk asi po nej,alebo kiehootca
nechcem byt ticho,damyy,ale nechcem aby na mna pozeral moj chlap,ako na hysterku stihacku ziarlivu krepu, a nechcem aby na mna zvysok rodiny zazeraal, tiez takisto,lebo ked to poviem frajerovi,on to povie bratovi, on matke,a budem v nemilosti v rodine celej,tak preto mam nervy na to, a neviem,ak oto riesit, a ak naoza sa nic medzi nimi nedeje a on si jej koketnost nevsima, co je mozne, iba proste ju chvali len tak, akoze sa citi, ze mu je blizka,ako sestra, ze si padli a nevidi v nej sexualny objekt, tak potom buem uz uplne v prdeli,

tinuskamartinuska
autor
26. dec 2016

dakujem baby...
za povzdbudive reci.
fak tsi to vazim
@tomiholjubavi
@sense

ja to viem nejako ze by sm ho mala nechat asi ist, ale nechcem to unahlit, boli uz vselijake veci medzi nami dvoma a vyriesili sa vzdy k spokojnosti, a teraz zrazu ked je v tom dakto tretí neviem si poradit,lebo nikdy nebol.a pre jeden takyto ulet,resp.pacenie nechcem zahodit 8 rokov a kratko pred svadbou.viem,ze mi rozumiete,ale potrebujem sa vykecat z toho,a zistit, ze ci je to normalka taketo chvoanie,alebo je to len moje prehnanaie,alebo co

keyneska
26. dec 2016

@moni244 baba ako je možné že ja stále narazím na teba, na tvoje negatívne komentáre... 😝

tomiholjubavi
26. dec 2016

@tinuskamartinuska a keby si skúsila na to upriamiť bratovu pozornosť? ..alebo mu aspon nejako naznačiť, nech pootvori oči a začne si všimať frajerku.... tak diplomaticky... brat potom zrobí poriadky a teba sa to akoby ani netykalo...ale samozrejme, to by bolo riešenie len na konkretnu damu...fakt, že tvoj chlap si robi zalusk na cudzie maso, to zial neovplyvni... a zit s niekym s kym budes musiet byt stále na pozore a intrigarit, aby si si uchranila "teritorium", to tiez nie je bohvie aká vizia.

moni244
26. dec 2016

@keyneska co je negativne na tom, co jej pisem? Zboznujem zenske ako ty, ked narazia na niekoho, kto neofukuje autorku a uz su negativne. Ona potrebuje otvorit oci a zobudit sa a nie ju tu lutovat. A daj mi pokoj. Tebe som nic nepisala

moni244
26. dec 2016

@tinuskamartinuska vidis a je jasne, ze chlapa zanedbavas, venujes sa svojim rodicom, on je na sviatky sam a jz je v pokuseni, fakt super vztah. A keby si mala deti, manzela, rodinu, tiez sa odstahujes k rodicom? Da sa pomahat a zaroven zit so snubencom.

tinuskamartinuska
autor
26. dec 2016

@tomiholjubavi joj,ale ked on taky vobec doteraz za cele roky nebol! to je prva aferka nikdy predo mnou nehovoril takto o ziadnej zene, neexistuju prenho ine,dokonca ani sa neobzera moc za inymi,len niekedy, fakt kockami,ale proste preto sa teto dost obavam,ako rivalky,hoc ho ona nechce,a chce jeho brata,tak ja sa citim odstrcena a naozaj ohrozena,lebo doteraz sa proste tak nechoval, predo nou, preto vidim ze je to samica a on je lovec,ze sa mu lubi to uz nemoze zapret. aj som minule zadrela, ze boze ta silvia ma taky divne hruby taky chlapcensky hlas,nie ako zena..(to si vazne myslim,a aj to tak je)a on zacal, ze ale nie, ved ho ma normalny,poznam aj baby,co maju horsie,ale tebe sa nevyrovna,to mas pravdu,ty mas velmi jemny(akoze mne povedal,ale furt ju obhajuje !)to ma stve
brat ?s nim nie som velmi v kontakte, celkovo, my si moc nemame co povedat a on ju tak sialene miluje, ako som na nom mala moznost vidiet, ze by to narobilo len neplechu, ja sa do ich vztahu starat nemienim,vsak ona sa k bratovi chova krasne, zamilovane tutuli-mutuli.ako prave zamilovana, ze ineho krajsieho neni.chapes

@moni244 ja som praveze uz zobudena,az prilis

tinuskamartinuska
autor
26. dec 2016

@moni244 nie sme spolu den ani dva, chape, ze mame doma velke rpoblemy,tak som teraz doma, na par tyzdnov/mesiacov, vsak sme spolu uz byvali,etraz to nejde, a chape to,a na sviatky sme spolu, lebo sme v kontakte a na stedry dens me spolu na chvilku boli.a aj budeme hned 28meho..pride on k nam aj na silvestra,cize je to normalny vztah.

tomiholjubavi
26. dec 2016

@tinuskamartinuska tak potom tu niečo nesedí...bud miluje brata..alebo nie je az taka zamilovaná a predstrka sa pred druhym...
alebo sa nepredstrká vôbec, len tvoj chlap ju balí primitívne okato a ty to nejako pripisujes jej...
a jasne, ze keby sa o potencialnom trojuholniku dovzedel brat, ze by to narobilo bordel...lenže to je asi normalne, ked človek zisti, že mu surodenec mava vlhke sny z partnera (sny, ktoré by aj rád zrealizoval, podotýkam)...🙊