icon

Chorobne žiarlim na chlapa

tinuskamartinuska
26. dec 2016

nikdy som na nikoho neziarlila, ani na mojho chlapa, ale toto je moc pre mna, moj snubenec ma brata starsieho, a brat ma frajerku cca rok, chorobne žiarlim na ňu. Nemá problém sa prečečúrať pred mojím snúbencom (budúci manžel), v tielku, obtiahnutom pyžame, stále sa nanho usmieva, koketuje s nim, ona sa vecne na kazdeho vyskiera, ako priblbla, moj chlap ju obdivuje, ze je krasna, kadeco, ze je sikovna, ze je ukecana, pritom mne stale hovori ze aka som krasna, a vsetko, dokonca nema problem o nej hovorit, ze je mila, a stale ju spominat, mam toho akurat tak dost ! ta standa ma iba 23 rokov a vie ako balit chlapov, zda sa, ze s jeho bratom sa maju radi, stale su zaveseni do seba, ale napriklad pridu k nam aj spat, pripadne ideme niekam na chatu, na vylety, ona sa predvadza, normalne ani nema tolko hanby aby si dala zupan,a on je cely rad tomu, strasne rad a so zaujmom sa na nu pozera. dokonca viem, ze ked vsetci spia napriklad aj teraz cez sviatky v rodicovskom dome tak spia spolu v jednej izbe vsetci kvoli nedostatku miesta,a ide ma z toho slak trafit. Toto sa nedeje prvykrat. Nikomu tonevadi, kazdy je vysmiaty, ani mojmu chlapovi to nevadi, vsak coby nie pozre sa na kocku nie ?vytaca ma ta zenska nenormalne, nejde o to, ze ja by som si neverila,ale nezda sa mi dobre a bezne,co robi a co sa deje medzi nimi. vyjadrila som svoj nesuhlas pred mojim chalpom, ze nepaci sa mi a je mi neprijemne, ked hladi na svagrinu takto a ked este aj s nou sem tam spi v rodicovskom dome. vy by ste to chapali ??? ci som uz vadna ci co ?!

tortickalulu
27. dec 2016

@moni244 Astronomicka mi povedala že som z Venuše, ale ja sa skôr cítim na Merkúr. Je mi bližšie k môjmu duševnému vnímaniu a som taká pokorná osôbka, myslím že Merkúr.🙂 Milé že si sa opýtala, a ty si z ktorej?😘

tinuskamartinuska
autor
27. dec 2016

@obsadenemeno trpis paranojou asi, s oblickou maju problémy viaceri ludia, tak sa ukludni, a mesto mam vymyslene,ani neviem ake ?:D asi si ten nick idem ceknut,mozno tej holcine napisem :D
tak ok, som pre teba zakomplexovana pubertacka,tak fajn, neriesim,nemusis viac prispievat 🙂pre mnna je zase henta stetka
@moni244 ako pise aj tomiholjubavi kazda ktora akymkolvek sposobom bali druheho chlapa a vystredne sa oblieka je pre mna stetka.
@tomiholjubavi dakujem, vazim si rady, nieco z toho vymyslim,ale prijatelne su možno iba dve rady, popracuejm na tom, najma jemu dohovorim,ak sa to este bude opakovat, potom napisem 🙂

moni244
27. dec 2016

@tinuskamartinuska a co ak nebali a mas len paranoju? A aj keby, uprednostnila si byvanie u rodicov, pred zivotom s chlapom, po 8 rokoch vztahu sa nemate obaja co vracat do detskych izieb rodicov

lubkavargova1
27. dec 2016

Bude krajsia a mladsia v sexi svadobnych satach....a panboh ju zavaruj aby sa vydala skor ako ty...a este k tomu po porode ked sa zenske telo krasne vyrisuje..to bude pohlad na krasne boky a prsia....
Zalepis oci manzelikovy??? Toto si chcela pocut?

obsadenemeno
27. dec 2016

@tinuskamartinuska paranojou netrpim a veeelmi dobre viem, co pisem........ ale na tu paranoju si daj bacha ty....😉

maxiva
27. dec 2016

@tortickalulu dobre sa bavis,lebo aj ja😂

sticker
maxiva
27. dec 2016

@moni244 jej to vysvetlil muz chapes??!ta zena si pomylila byt😉😂robi si srandu

marianinka
27. dec 2016

Ja uz tomu absolutne nechapem o co tej zenskej ide...

ukulela
27. dec 2016

@tinuskamartinuska tak naposledy: si si uplne ista, ze ho bali pred ocami svojho frajera a tvojimi? si si ista? das za to ruku do ohna? tak ked budes teraz medzi sviatkami v takej situacii, tak vstan a povedz - Slvia, a ty balis mojho petka? Palko ti nestaci? resp mozes aj tvrdsie? Sylvia, spravas sa ako stetka, chces si to rozdat v detskej izbe s oboma bratmi? ty budes mat srdco na mieste, ako si jej to nandala a aspon urychli proces rozpadu vasho vztahu ....
k paranoji pridavam schizu, lebo raz pises, ze sylvia svojho frajera miluje, maju sa k sebe pekne a bla bla bla a potom zabijes a trvas na tom, ze bali aj tvojho ... pred svojim ...
ako som pisala, bud ries so svojim chlapom spolocne byvanie (asi si nastudujem vo fore historiu vasho problemu), alebo mu urob doma scenu, vykric im vsetkym trom, ze su uchylaci a pelesia sa v detskej izbe a ty najlepsie vies, ake prasaciny a uchylaciny sa deju vo svete a oni to urcite robia.
ze ti uz tolko nazorov ru nenastavilo zrkadlo .... howg.

obsadenemeno
27. dec 2016

@ukulela a kukni si aj marisolu....tam to zacalo..... 😲

timea7
27. dec 2016

@tinuskamartinuska nemusí prísť niekto tretí, aby sa jeden z dvojice alebo obaja rozhodli vzťah ukončiť , ani medzi nás nikto tretí neprešiel. Ty sa utešuješ, čo je pochopiteľné, máš toho človeka rada, niečo si s ním už prežila, myšlienka na rozchod je pre teba katastrofou. Veď sa nemusíš rozhodnúť dnes, daj tomu čas, partnerovi nehovor nič, iba pozoruj, ako sa správa a podľa toho sa zariad.

danica2711
27. dec 2016

@tinuskamartinuska dievča, krátko a stručne: vyhľadaj psychológa. S tým gulášom, čo máš v duši nezachrániš ani tento vzťah, ani nenadviažeš žiadny iný, myslím kvalitný. Najprv si poupratuj v sebe, v čom ti najlepšie pomôže odborník, lebo ty sama si zacyklená v obdivovaní svojej krásy a zúrivosti na každú inú, na ktorú by sa tvoj partner prípadne pozrel. Keď budeš mať upratané, plánuj si, čo ďalej, skôr to nemá zmysel

wolfgirl
27. dec 2016

Mna strasne irituje, ze ako nahle je vo vztahu problem, hned vsetci podme za psychologom. A preco nie aj za psychiatrom? Cpime do seba lieky, nech pokapeme na poskodenu pecen. Alebo sa podme vsetci vyrozpravat psychologovi, to urcite pomoze. Namiesto riesenia konfliktu s partnerom, alebo pri vinku s kamoskou. Rovno do kazajky dat vsetkych co sa opovazia ziarlit, ale prejavovat svoje city divokejsie ako by sa podla spolocenskych pravidiel malo, ze? Niektori ludia by sa mohli tiez uvedomit. Tato americka moda s psychiatrami a psychologmi je trocha prezitok

wolfgirl
27. dec 2016

@tortickalulu WTF? Tak toto je uplne v prdeli uz, ja neviem ci sa mam smiat, alebo plakat

ipetka
27. dec 2016

@ukulela absolutne suhlasim s tebou...👌🏼

danica2711
27. dec 2016

@wolfgirl ale no, ale no, kľud. Návšteva psychológa neznamená konzumáciu liekov, ale pomôže polohysterickému dievčaťu trošku sa zorientovať v sebe a vo vzťahoch. Nepodlieham nijakým americkým trendom, ja sama som psychológa nikdy nepotrebovala, ale tuná naše dievča to zjavne nezvláda. Kamarátky a rodinu, čo by jej pomohli, zjavne nemá, rady MK - aj keď z hľadiska neznalosti problému majú malú výpovednú hodnotu - nevníma a melie si furt to isté. Tak kto jej už pomôže? Na to tí psychológovia snáď sú, či...?

stardust
27. dec 2016

@tortickalulu take cosi ti mohla povedat len astrologicka...astronomovia sa nevenuju pavedam, jedine, ze by si chceli privyrobit.

obsadenemeno
27. dec 2016

@danica2711 bohuzial, jej uz psycholog bol navrhovany viackrat, myslim, ze aj k nemu chodila, ale podla jej slov jej nepomohol.
Aj ja si myslim, ze dievca potrebuje odbornu pomoc ako sol a to veru nie som zastanca nazoru, aby sa s kazdym prdom utekalo k psychologovi.
Tato slecna nema kamosky, s rodicmi nevychadza, zdravotnych problemov vyse hlavy a teraz este aj ten frajer pokukuje inde.......
Ale ak clovek pomoc nechce, pomoct sa mu neda. Bohuzial.

stardust
27. dec 2016

@wolfgirl psychiatria je normalny medicinsky odbor, ktory pomaha liecit dusevne choroby...predstav si, ze tie maju fyziologicky zaklad tak ako cukrovka napriklad. Psychologia teda vobec nie je americky vymysel (heslo Aristoteles, Locke, Kant, Wundt). Psycholog moze velmi pomoct pri rieseni problemov a nezatracovala by som jeho ulohu v spolocnosti tak ako ty.

wolfgirl
27. dec 2016

@stardust No prosim, chytanie za slovicka. Samozrejme, ze pri vaznych chorobach pomaha, ale ak je ziarlivost na babu, co sa mi mota okolo muza povazovana za dusevnu chorobu, asi som padla z marsu 🙂

wolfgirl
27. dec 2016

@danica2711 No ved ja sa nerozculujem, to vy sa tu podaktore trapite nad touto temou, dievca nie je sproste, vie presne co chce, len jej ziarlivost zatemnuje mozog. Na to asi ziaden lekar nepomoze, len zmenit chlapa, co jej robi nervy 🙂

maxiva
27. dec 2016

@wolfgirl len ci to pomoze

stardust
27. dec 2016

@wolfgirl zjavne nerozlisujes stale pojmy psychologia a psychiatria. Nastuduj si to 😉

jennycs
Autor odpoveď zmazal
wolfgirl
27. dec 2016

@stardust Ja ano, len ci ty ich poznas, ked si ma chytila za slovicko 🙂 Proste nepovazujem za nutne sedenia u psychologa, ani lieky od psychiatra, ked ide o ziarlivost. Robite tu z tej baby totalnu chuderku, s kazdou somarinou budeme behat za doktormi nie? Kedysi to nebolo a ludia zili, zenska potrebuje zmenit chlapa a nie vykecavat sa cudzej osobe 🙂

ipetka
28. dec 2016

no hlavne sa proti nej otocilo to "zdrave" sebavedomie..lebo ona je pekna ziadana obkukavana studovana no proste vrchol dokonalosti a zrazu dojde mlada holka ktora jej zrazi hrebienok a uz rozhoduje kto je a nieje vhodny do rodiny jej snubenca...to ze ty sa vidis uz dlho v rodine je fajn,to ze oni ta beru za svoju je fajn ale ty nemas najmensie pravo posudzovat kto sa kam hodi lebo z toho co pises akurat ukazujes svoju slabost ze ked nieco nieje podla teba tak uz si na nervy..podla vsetkeho dost vyrazne zvelicujes lebo ked si sa takto nadradene chovala aj pred tym svojim a zrazu prisla baba-mila,pekna a este sa aj usmiala tak uz je hned za stetku.Ja tiez nechodim po byte svokrovcom v neglize ale aj keby som tak chodila tak moju akoze svagrinu je hovno do toho..ty zmen konecne spravanie voci svojmu chlapovi lebo ti odide ani nie za akoze svagrinkou ale s uplne inou s ktorou sa bude citit fajn a uvolnene...lebo ty evidentne prezivas a nadnasas situacie ktore ani niesu tak katastrofalne..zo zaciatku mi ta aj bolo luto ale vidiet z komunikacie ze ty si melies svoje dokola a ziadna rada ti nieje dobra..sorry za slovnik teraz ale chod za tym svojim vys*kaj mu mozog z hlavy a nebude sa skerit na ine...ina rada nieje lebo ty si ides svoje ako obohrata platna...

papricka33
28. dec 2016

@tinuskamartinuska prečo sa nepridas k nim do izby? 🙂

majcika
28. dec 2016

@tinuskamartinuska dievča zlaté, ty trepes tak veľmi, že to až bije do očí. Ty sama donútiť svojho chlapa aby hľadal inú ženu ako teba.

moonlight1210
28. dec 2016

@tinuskamartinuska
ty si krasna, chlapi za tebou pozeraju, mohla by si si vlastne aj vyberat, a ten tvoj aj tak slinta inde.

preco?
lebo podvedome vidi/citi, ze ty na nom visis.
tak sa nesnazi. naco?
vsak sa snazis ty ako blazon. to staci.

alebo - ak je dost mudry - prisiel na to, ako u vas preklopit misky vah.
kludne mohol byt on ten, kto sa bal, ze taku pritazlivu zenu moze lahko stratit.
ale prisiel na maly trik - ak bude slintat po inej (hadzat provokacne poznamky o krase a zaujimavosti inej zeny), jeho krasna frajerka sa pojde poskladat od ziarlivosti a urobi prve posledne, aby ho nestratila.
takze on sa snazit nemusi, ona na nom sama visi.
vybavene.
misky sa preklopili.

podla mna ti chyba sebavedomie.
mas ho, len ked citis obdiv iba (alebo hlavne) na sebe. alebo ked si v prostredi, kde si ty ta jedinecna.
konkurencia ta rozhodi.
mohol by jeho brat mat krasnu fajerku, ale keby ten tvoj a aj jeho brat dalej trusili komplimenty, aka si ty krasna, ani omylom by ta netankovalo, ze ta druha je mozno este krajsia a mudrejsia. bola by si velkorysa.
no ale sa karta obratila a ty si rozhodena. uz neveris na svoju jedinecnost, ani krasu, ani pritazlivost.
uz len sa porovnavas s tou druhou a trapne sa snazis zvysit si sama pred sebou hodnotu tym, ze ju "davas dolu" sprostymi poznámkami, kydanim a vulgárnymi nadávkami.

nie zeby toto nerobili miliony iných zien. nie si sama. v istej faze toto robi hadam kazda, ze vyperie tu druhu v zuboch tak, ze na nej neostane nitka sucha.
ale spamataj sa.
co zrazu tvoja krasa a inteligencia stratili lesk, lebo ich uz nevychvaluje ten tvoj?

problem nie je v tej mladej zabe.
je v tebe a v tvojom chlapovi.

on po nej slinta - je jedno ci preto, ze mu eroticke predstavy prepaluju mozog, alebo prisiel na to, ze je to ucinny trik, ako ty sa budes snazit o neho, nie on o teba.
pozri na to z odstupu - no nie je trapny? to o takého chlapa stojis? takého, co ma z inej mozog v gatiach alebo sa pokusa tebou manipulovat, lebo sam ma male sebavedomie?

a ty skaces ako opicka na gumicke, kedykolkvek sa ona spomenie - pozri na seba z odstupu - nie je ti trapne zo seba? dobrovolne zvijat sa ako cervik v prachu pod jej nohami?

a este jedna vec - citis sa voci nej menejcenna (lebo ten tvoj je z nej paf). tak ju urazas ako nulu. co z toho mas?
myslis, ze davas dole ju? ukazujes jej malu hodnotu a pochybnu povahu?
omyl - davas dole seba samu.
taka standa, stetka, chudera a predsa sa ta da dole lavou zadnou. kyvne prstíkom na toho tvojho a on sa hned tesi ako decko a teba akurát moze rozdrapit od jedu. ani ten telefon ti nezdvihne, ked je s nou.
vies co tym urazanim tej zabky naozaj robis?
v podstate si paradoxne opakujes: je to obycajna chudera, a predsa ja som este menej ako ona.
lebo ak je ona chudera a teba aj tak da dole - tak co si potom ty?
no este vacsia nula ako ona.

takze s tymto prestan. sama seba nutis citit sa este ponizenejsie. namiesto, aby si si ulavila, si len dalej likvidujes zvysky vlastneho sebavedomia.
toto vie potom cloveka hryzt este roky rokuce, aj ked vztah skonci.

timea7
28. dec 2016

@moonlight1210 zhrnula si to dokonale 👍