Čím vám ide partner na nervy?
V teleráne je rozhovor s psychologickou o ponorke vo vzťahu tak sa rozpiste🙂
Mne tým, že nemá rád nič nové, používa roky ten istý šampón, je stále tie isté potraviny, keď jogurt tak len Zvolenský...keď dovolenka vždy to isté miesto, že dokáže rozprávať stále o tom istom príbehy, zážitky, ktoré som počula v spoločnosti sto x.Nepotrebuje žiadne nové zážitky je strašné spokojný a pokorný🙂)a ja presný opak a tým má najviac vytáča.Tak máte slovo...
Ze ma stale cas, ja uz s 2vychystanymi detmi v nastartovanom aute a on este 4x pre nieco vybehne. Samozrejme naplanovany odchod sa posuva o 10min a vsade dojdeme neskoro a mam z toho nervy.
Este ma vytaca so psami. Ja mam rada zvierata, ale nemusia byt v dome. On ich berie ako rodinu. Vzdy sa motaju pod nohami, nanosia spinu, lebo 100x von dnu. Ide ma porazit ked umyjem a hned vidim capky. Nech su vnutri alebo vonku, ale nie hore dole behat 😠. Som sa nastvala a iba o tom pisem 😀.
Ze nevie robit viac veci neraz ako ja.
@raja95 🤣🤣🤣
Mňa na mužovi vytáča, že si nezapamätá nič, čo mu poviem dlhšie ako 5 minút, že nikde okrem práce neprichádza načas a čo ma najviac vytáča je to, že všetko je len lyžicou, ešte aj mäso si ňou krája 🤦🤣🤣
Jediná vec,že niekedy je strašne akčný a hlučný a mňa ako jaskynného introverta to "dusí"..ale inak na bordel,omrviny,nič nedokončené som si zvykla a ľúbim ho ako koňa.. Kedysi rozvedená po xy kiksoch,konečne so životom na poriadku si jednoducho vážim čo mám.😉 Netreba sa vytáčať drobnosťami
keď nájdem v chladničke fľašu od uhoriek....už bez uhoriek 🤦♀️
Výborná tema, zvlast ked mam pms tak ma vytaca vsetko aj to ze je milý 😁 ale nedavam to najavo, nech je rad so mnou ale vo vnutri inak vriem 😁
Inak - ze si nepamata o com sme sa bavili, to je jedno aka tema, ze si nepamata ani co on povedal , ze ja mam v 95% pravdu vo vsetkom ( ale naozaj, vzdy si vsetko premyslim a tak vypustim moj nazor) ,a este sa to potrebuje opytat niekolkych ludi a napokon aj tak zisti, ze ja som povedala spravne, neznasam to asi mega najviac. Dalej neznasam jeho mastne capky na kazdom kusu nabytku ktoreho sa dotkne 😁 neznasam ked zje na tacke citrusove plody a potom si na tom kraja slaninku a pod a este ma s tym núka, fuj ked na udenom citis pomaranc 🤦♀️😁 neznasam ked ostane na stole v obyvacke odtlačok z jeho kavy, neznasam ked si nepoprace z ponoziek tie cierne mošulinky co mu ostanu z noh na svetlej dlazbe v kupelni, ked si poriadne neumyje umyvadlo po holeni ... neznasam ked on neznasa zvuk vysavaca, susicky a práčky 😁 vsetko ostatne na nom milujem ale to je na dlho 😊
je velký detailista, všimne si každý prd.. ja zle vidím a ani s okuliarmi to nie je uplne ono (a ešte som aj nahluchlá 😅 ).. a najviac ma nasiera keď ma na niečo upozorní štýlom: šoféruje, drgne do mňa a povie POZRI! alebo VIDELA SI? (nie, nevidela, 🙄 keďže som duchom neprítomná a riešim nesmrteľnosť chrustov, a aj keby som bola prítomná tak netuším čo jeho hyperaktivnu myseľ upútalo) alebo sedi v kuchyni pozerá video a kričí na mňa: AHA poď sa na toto pozrieť.. musim všetko nechať tak a isť pozrieť.. alebo prezerá instagram a každych 8 sekúnd mi povie aha .. pozri.. videla si?.. pozeraj.. 😠 už sa ani neobťažujem zaostriť 😅 len pozriem tým smerom, poviem uhm.. a som vo vlastnom svete ďalej :D už sme si na to aj zvykli, že to tak je a už sa nikto nesťažuje :D
všetkým, aj tým,že dýcha :D
Že je brutálne dochvíľny. Si možno poviete, že veď to je super. Áno, je to super, ALE on nemôže meškať ani ku kamošovi. Proste keď o 9.00, tak o 9.00. Ja som už párkrát normálne musela naňho nahučať, lebo tak vychystať 3 malé deti nie je sranda a on ako sa blíži čas odchodu, aby prišiel načas, je nervóznejší a nervóznejší … Normálne mu musím povedať, že ideme k našim priateľim, ktorých poznáme 20 rokov nie na audienciu k pápežovi ani k anglickej kráľovnej. Môj chlap hádam v živote nemeškal … kde je šanca, že by mohol meškať, samozrejme má plán, ako sa vyrazí skôr a podobne 😂😂😂.
@yoxinka ja mam presny opak a tiez ma tym vytaca, nieco v strede by bolo ok. Ja sa dokazem zorganizovat + 2deti a on sam seba neporiesi nacas. On aj ked zacne a snazi sa, nikdy mu to nevyjde casovo. Uz som mu zvykla povedat aj o pol hod skorsi termin. Ked ideme na navstevu, tak neriesim, ale k lekarovi, na svadbu, atd. A este je super, ze neznasa ked niekto meska a on musi cakat 🤦🏽♀️.
Tak to sú také klasické chuťovky, presne niečo nechá niekde položené aj keď vie kde to patrí. Smeti sa snáď vynášajú iba vtedy keď to kypí lebo do vtedy sa to tam všetko parádne zmestilo :D A ďalšie a ďalšie :D
keď v nedeľu konečne po všetkých doupratujem kuchyňu, tak vytiahne kvások a začína si robiť chlieb
Mna vytáča na mojej partnerke, ked ja detom nieco zakážem a ona im to povolí aj ked vie, ze som im to zakázal a bol na to aj dôvod.
Vytáča ma, ked mi sľúbi, ze nieco vybaví a ked sa po týždni opýtam ci to vybavila, tak ma milión výhovoriek preco to nestihla. Nakoniec to aj tak spravím ja.
Vytáča ma, ked sľúbi nieco detom a potom sa tvári, ze nic nesľúbilo.
Vytáča ma, ked jej nieco poviem a na druhy den sa tvári, ze som jej nic nehovoril.
Vytáča ma, ked nakupuje “čínske hlúposti” a zbytočnosti.
Vytáča ma, ked nedokáže poliať kvety doma, ale pred kamarátkami sa tvári jak najväčší záhradník
Vytáča ma, ked druhým vyčíta to, co sama robi.
Asi aj staci…….🙂
@casavina mňa tiež ničím, divím sa, že ma za tie roky ešte nezabil 😉
zasadne necha v chladnicke centimeter stvorcovy sunky/syra aby nemusel vyhodit papier/obal. V hrnci necha jednu lyzicu potravy aby nemusel dat hrniec do umyvacky 😄
Ma rozrobenych milion projektov, nakupene potreby na to v milione sackov, ale malokedy niektory projekt dokonci 😉 😀
Ma milion skatul s bordlom a nie a nie ich ulozit, ale mne vycita, ze mame v spajzi milion skatul a je tam bordel 😀
Obaja sme bordelari, ale vytaca ma, ked mi to vyhadzuje na oci a pritom on je sam bordelar 😅
Ked vari alebo pecie on, kuchyna je jak po vybuchu. Ale zato mame dobre navarene, tak to predycham.
Zase on ma ide vystrelit na Mars, ked vari a ja zacnem ukladat riady do uymvacky a aj mu odlozim ochutnavaciu lyzicku 😉 Lebo ich mame asi malo 😂 Tak sa snazim do kuchyne radsej ani neist, ked tam pracuje on 😀
Ale inak si myslim, ze sme uplne v pohode, vsak kazdy ma svoje muchy ❤
Keď si vyberie niečo na jedenie alebo zaliatie kávy, oznámi mi, že je to po záruke a ja to nájdem na druhý deň v chladničke 😱 nie žeby to vyhodil do koša keď to už ma vytiahnuté, on to vráti do chladničky 🤦♀️
mňa irituje na mojom mužovi jeho výbušnosť.. a čo najviac neznášam je nedodržiavanie termínov a to, keď sa na niečom dohodneme.. napríklad, že mi povie, že o dve hodiny príde domov a namiesto toho príde o štyri hodiny, lebo sa nevie odtrhnúť od práce.. alebo keď sa dohodneme, že o 12tej spolu vybehneme na spoločný obed/niečo vybaviť/na kávu a on mi o 12:05 napíše, že nestíha a mám sa zariadiť po svojom.. to sú asi jediné dve veci, ktoré ma dokážu nahnevať, inak som dosť tolerantná :D
Už len s tým keď mi povie....,, Som ti povedal 🤦🙏🙅

@januska20 u nás podobne, ale keď vykladá umývačku. Tak umelé dózy zakaždým skončia na linke len položené aj keď vie, že máme jednu skrinku len na ne. To z toho idem do vývrtky.