Čím vás priviedli do "vývrtky" vaši manželia/priatelia?
Ahojte,
minule tu bola diskusia o svokrách, napadlo ma že čím vás priviedli vaše polovičky do vývrtky.
Môj je veľký držgroš, keď mi kúpil na MDŽ bonbonieru doniesol 2 ks tak zahlásil, tú väčšiu a drahšiu nechaj pre moju / jeho / mamu.
Alebo chodil na turnusy do zahraničia, dlhé 2-3 mesiace, ja v novom prostredí s 2 malými deťmi, keď som sa niečo posťažovala, čo sa sťažuješ moja sestra / domased, po 30 , mamka ju obskakuje / to má horšie.
Teraz sa na tom už len smejem , ale v tom momente ....
Berte to , ako tému na odľahčenie 🙂
Pekný deň
Moj zas vravi,ze musime mat vzdy doma nejaky chlieb/pecivo,lebo co ak on vecer dostane chut na chlieb..ale ked ho kupim,tak 99% ho potom vyhadzujem,lebo zrazu si zmysli,ze ma post,alebo jedol v robote alebo chce pizzu...a to je dalsie,navarim,tak on chce pizzu/uz sa najedol..nenavarim,alebo len pre seba a baby a je zle,lebo je hladny 🤦♀️ fuuurt na opak
Výborná diskusia, zatiaľ mi nič nenapadá ale prispejem s kúskom aspoň. Mna najviac vytáča keď nevie kde niečo je alebo nevie kde niečo uložiť 😂 napríklad, kde mame maslo? Kde mame nožničky? (Už rok sú na tom istom mieste) Kde mame lieky? Kde mame pero? No ide ma roztrhnúť 😂 nie aby porozmyslal tak 3 sekundy ale hned príde zamnou kde máme, už som na to alergická 😂
Mojmu ked dojde argument,ked sa o niecom bavime a mame rozdielny nazor, tak pusti "ja viem, ja čítam"🤣🤣🤣 to akoze, ja nemam prehlad,lebo pan tvorstva ma predplatene denniky v mobile. 🙈 tak mal strasne navrch.
Lebo mna to nenaucili😅. Ja si neviem vyhladat informacie.
Parkrat som sa mu vysmiala, ze jediny chodil do skoly. A uz to nepouziva.
Ale vytacal ma tym nenormalne.
@vroni tak to ja mam doma opak. Moj zas z hrnca systematicky a velmi dlho vyskrabava aj mikrocasticu jedla a ked nikto nie je v kuchyni tak to z toho hrnca priamo aj zje. Ked tam nahodou vojdem, tak mi povie: teraz sa nepozeraj.
Ale to skrabanie lyzicou z hrnca mi robi fakt nervy, hnusny zvuk.
Mňa strašne vytáča keď na tanieri nechá jeden, dva zemiaky… alebo kúsok mäska. Ale toto robí pravidelne 😂
take su to prkotiny ale ked ich mate doma xkrat denne - siel prave s malym von, vravim mu, zober mu pre istotu jednu kapsicku, keby bol hladny, ukazujem dietatu, ktoru chce, nejako nereagoval, muz teda jednu vybral a nachystal si na policku k dveram
o par minut ako odisli idem a vidim, ze kapsicka A je na kuchynskom stole a kapsa B hadajte kde, tak mu volam, laska kde je ta kapsicka a este ofucany, ze sa musi vracat....
a miznuce veci, neviditelne jedlo v chladnicke, ktore vidim iba ja, to ze musi ist kakat, ked uz s malym nastupeni pred dverami cakame, kym pojde, pripadne sa zacne obliekat, ked my uz nastupeni cakame akoze, obcas ma to tak dokaze vytocit
ale uz aspon viem po kom to, cez Vianoce siel odovzdat flase plastove a so svokrom zufalo hladali tu 1.5 l pivovu a somrali, ze svokra ju niekam dala, pridem do obvacky a flasa v strede stola a muz na jednej strane stola a hladal pod nim a svokor hladal na druhej strane stola, im vravim, ze to nemyslite vazne 😂
Môj má často vytočí takým nenápadným slovkom a) "ty nikdy...", Alebo b) "ty vždy...". Neznášam tieto dve slová, lebo NIKDY to nie je pravda, ale on to vie lepšie, pravdepodobne má nejakú perinbabinu studánku v robote, keďže je tam od rána do večera 😏. Každopádne, vie, že som na tieto dve frázy mimoriadne citlivá, tak už po tých rokoch ich používa s rozumom 😂.
Mne sa ešte páči, keď ideme von, alebo sa oblieka, tak sa ma pýta, že mám si dať tieto hrubé gate? Nebude mi teplo? 😄 Ale to ma nevytáča, na tom sa bavím 😄😄😄. To viem, že svokra u nich ešte aj teraz rieši, čo si má svokor obliecť a chystá mu veci. takže asi kým býval doma (do 22r.), tak tiež vedela najlepšie, ako im bude vonku, takže to má z domu naučené, že mamička schváli, ale mne to príde hrozne vtipné zakaždým 😁. Aj ho pošlem do kelu vždy, že či som ja v jeho koži alebo čo si myslí, že ako mám vedieť ako mu bude 😂.
Ja sa musim priznat ze som tak trochu bordelarka... nie uplne, ale vzdy viem kde co je... Muz to obcas respektuje a raz za cas sa rozhodne ze moj organizovany bordel uprace.... a potom uz NIKTO NIKDY NIC nenajde pretoze pan tvorstva zabudol kam to odlozil 😝
@majka99999 😂😂😂
@vroni Toto mi robila svokra, ked u nas bola 2 tyzdne po porode prvej dcerky. Nechala 1 zemiak a tak... ja som to hadzala do kosa s kamennou tvarou 🤦♀️ oni to maju v rodine taky sport, este sa tak pri stole o tom rozpravaju: ze nenut sa, nedojedaj, neprepchavaj sa... 😀 minule sme boli u svokry a kupili sme take tie mrazene pirohy, ze bude obed. Svokra ze prosi si 3 kusky, tak dostala na tanier tie tri. A jeden kusok chcela nechat 🤦♀️ ze vraj je to "velmi syte"
Môj mužík má zákaz vstupu do kuchyne, ak som doma. Nakoľko ma neustále pripomienky typu a prečo máš tieto hrnce naskladané tak a tak ono by to bolo lepšie takto a prečo je toto tam a nie tam. No s týmto ma vie vytočiť do nepríčetna nakoľko všetko v kuchyni robím ja takže to mám podľa seba či už to pripomína "bordelček" alebo nie. A teraz nedávno ho syn 6 rokov dal "dole", nakoľko mi pomáhal upratovať kuchyňu: Tak manželovi zahlásil: Vidíš tatik keby si maminke pomáhal v kuchyni tak ťa do nej pustí tak ako mňa púšťa :D
Vyniesol som TI smeti
Bol som Ti nakupit
No a nikdy som nepochopila z akého dôvodu dáva oprat deravé ponozky
Keď nechá v krabici pol deci mlieka a odloží to do chladničky... lebo do hrnčeka sa mu nezmestí, keby si odpije a doleje tak už by to nemalo ten správny pomer a čisté mlieko zásadne nevypije 🙈😃
Môj muž je strašne úprimný a pragmatik. Keď ideme niekam von a oblečiem si šaty, zvŕtam sa pred zrkadlom a spýtam sa ho, že ako vyzerám tak on sa vždy na mňa zahľadí a začne všetko komentovať - šaty mám priliš obtiahnuté, robí to veľkú riť, výstrih malý, atď… ide ma urvať aj s dlažbou. Minule zahlásil: nechápem načo sa maľuješ veď vonku je tma. 🤣🤣🤣🤣
Keď sedíme oproti sebe pri obede a on si tak fúka polievku, že fúka aj moju 😂 ale teda je toho viac, napr.ked mi chce pomôcť a začne robiť presne to isté čo ja, pritom by mohol robiť niečo iné aby sa stihlo viac, alebo keď ma nepočúva.. zase ja ho tiež viem nepocuvat.. dopĺňame sa 😂
Mňa to nevytaca, ale nič nevie nájsť a nezatvará za sebou dvierka na skrinkach a sufliky, robí to aj môj otec, tak to považujem za mužský defekt.
@jana_eyre_2 to mi pripomenulo ked upratujeme a kazdy si ma zobrat nejaku miestnost, napr idem do kupelne, uz pomaly zacnem alebo ked je uz polovica hotova on dobehne jak male decko: ja som chcel kupelnuuuu 😭
🤣🤣🤣🤣
Spinave oblecenie nedava zasadne do pracky ale ho zavesi akoby na okraj pracky - nechapem logiku tohto😀 a tiez ako tu dievcata spominali, stale hlada teplaky, sluchadla, kluce od auta atd... Ked mu poviem kde to ma jeho argument je ze som mu ich isto ja schovala. Ale uz ma to nevytaca naucila som sa s tym zit😅
Ja som akurát mužovi povedala, čo riešime na koníku a muž vraví, že muži sa preto nevyznajú v chladničke, lebo my ženy potraviny ukladáme neprehľadne, keby to ukladali muži, hneď by všetko našli 😲😀
@viestta haha toto mi pripomenulo kolegyninho muza😅 dosiel nas pozriet do kanclu a vravi jej ze Majka uvaril som TI polievku a vylozil som TI umyvacku... Riadne som sa vtedy nasmiala😂
Mne už vadí všetko 😂 a teda vytáča
@letter presne ako u nás , kde mám trenky, kde mám ponožky? Moje už 156 rokov na tom istom mieste, niekede treba fakt trpezlivosť 🙂 inak aj ja sa bavím na hláškach , čo ste tu popísali, super diskusia 🙂
Keď mi dá otázku, prečo niečo robím (a moja aktivita ho vytáča) a odpoveď ani nepočúva, prípadne sa k odpovedi ani nedostanem. Vraždila by som vtedy. A priznám sa, že za celý život, čo sme spolu (a nie je to málo) som sa nenaučila s tým žiť. 🤪🤦🤦🤦 Myslíte, že ak sa raz neudržím, bude to poľahčujúca okolnosť? 🤣🤣🤣🤣
@elenka74 my s muzom mame ,,svoje sekcie" v chladnicke (veci co jedava len jeden z nas) plus spolocne. Ked dam 4 masla nakopu do spolocneho, on si jedno maslo vezme a da si ho k sebe 🤦 uz neriesim
@jana_eyre_2 na tej polievke ,keď si to predstavím sa smejem, až mi slzy tečú, máš to pestré 🙂
@lugie nemame spolocneho manzela? Alebo v miske poslednu asi tak cajovu lyzicku natierky...resp.stvrt naberacky polievky. Ked sa ho opytam, ze to uz si nemohol dojest? Jrho odpoved je, ze zjedol presne tolko, kolko potreboval na najedenie, nie na prejedenie😅a parkrat mi to chcel ilustrovat, ze mi nabral dvojitu porciu, ze to mam "uz len ten kusok" dojest

Také milé drobnosti, ako to, že keď obedujeme v obývačke tak je schopný ten tanier nechať na stole aj týždeň špinavy, neexistuje, aby ho vzal do kuchyne a umyl alebo si stavia pevnosť zo špinavého riadu v dreze, čo ma ide vykotiť úplne. Proste namiesto toho, aby ten poharik umyl, čo trvá 5 sekund, on tam len da trochu vody, aby to dole nezaschlo 🤷♀️ alebo špinavé teplaky to zahrady vždy je*ne (pardon tu sa neovladam) do stredu obývačky pred telku. Ked ho konfrontujem, tak odpoveď je "ved ja som si tu to len nachvilku odložil, šak to tu neni dlho"