icon

Čím vás priviedli do "vývrtky" vaši manželia/priatelia?

6. jan 2023

Ahojte,

minule tu bola diskusia o svokrách, napadlo ma že čím vás priviedli vaše polovičky do vývrtky.

Môj je veľký držgroš, keď mi kúpil na MDŽ bonbonieru doniesol 2 ks tak zahlásil, tú väčšiu a drahšiu nechaj pre moju / jeho / mamu.
Alebo chodil na turnusy do zahraničia, dlhé 2-3 mesiace, ja v novom prostredí s 2 malými deťmi, keď som sa niečo posťažovala, čo sa sťažuješ moja sestra / domased, po 30 , mamka ju obskakuje / to má horšie.

Teraz sa na tom už len smejem , ale v tom momente ....

Berte to , ako tému na odľahčenie 🙂

Pekný deň

babulkomale
6. jan 2023

@thoughtfulweirdo tiez som to tak zacala robit, hlavne ked mal prist v jednom obdobi po narodeni dietata po nas domov z prace a k lekarom sme sli spolu. Radsej som vzdy povedala skorsi cas aj o polhodinu, lebo maly sa mohol pokadit, lebo parkovanie a takto sme mali na vsetko cas.

katkaseiner
6. jan 2023

@thoughtfulweirdo presne aj môj muž až na to že nehľadá čiapku a vooooobec ho netrápi že meskame 😂😂😂

babulkomale
6. jan 2023

@thoughtfulweirdo jezis detto 😂🤦
Chvalabohu bali sa vsade sam, aj kosele si ozehli.

mima172
6. jan 2023

U nás tiež klasika - stojí 20 minut v rozcapanej chladničke a hľadá niečo, čo ma 20cm od očí a to som ja "určite zasa niekde preložila". A fakt milujem, keď si prdne, ja sa zatvárim, že halooo a on nato, že "neboj, to bol len zvuk" alebo ešte lepšie "pohoda, šak som pod dekou" 😐😂

luccija
6. jan 2023

@petamich to sa potrebuje uistiť či robí dobre to robí aj môj muž.Potom vyzerám ako xantypa, lebo grilujeme a on sa pred známymi opýta či to dobre nakrájal a či to bude dobré

katkaseiner
6. jan 2023

@mirka438 na margo varenia, nie som masterchef a viem že ochucovanie mi proste nejde, väčšinou všetko ešte znesie trochu soli čo mi vždy vytkne...
Ale, tým že on mali vari, minule urobil super vyprážané kuracie stehná... A solničku nepoužil VOBEC 🤦 vraj zabudol....čiže osol si vyprážané kuracie stehná 🤔 no ale to sa stalo len raz a ja málo solim vždy (on fakt tie vyprážané stehná robil 1x za 18 rokov !!! 😂

dzejn80
6. jan 2023

@luccija podla mna toto su dosledky vychovy direktivnych matiek, to uistovanie. Chudaci chlapi sa naucili vsetko si nechat odsuhlasit, aby nahodou nebolo zle. Neznasam to tiez a vzdy mu len poviem, sprav ako chces, ale zo zaciatku mal taku paniku v ociach.

drahomirrra
6. jan 2023

1) Skriabe priborom po tanieri jak nenormalny, kym nevyskriabe posledny 1 ml omacky. Normalne by ma menej nasralo, keby ten tanier na hulvata vylizal jak pes.
2) Socks. Socks everywhere.
3) Neustale komentovanie najma riadu v dreze. A preco zas tolko riadu, a kto to vytiahol, a furt je tu brajgel a dristy. Hovorim mu, kde sa zije, vari a je, tam je riad. Tak to umy, alebo nemindzuj a ja to umyjem.
4) Klasika, nikdy nevie, co kde ma, ale vsetko som skryla ja.

mon29
6. jan 2023

Moj muz ma strasne vytaca takymi kazdodenymi malickostami😆 napriklad pride z obchodu tak vyklada tovar vedla miesta kam patria, napriklad donesie ovocie vybere zo sacku a polozi vedla misy na ovocie,ktora je prazdna🤣 alebo to pouklada uplne inde a nie tam kde maju miesto, ja potom musim hladat po celej kuchyni kde co dal,lebo si to nepamata😆😆.. potom co ma privadza na pokraj zufalstava je jeho casta navsteva hajzla🙄prisaham tolko nesere ani slon🤣 alebo co tam robi😆cita,skryva sa, oddychuje?

mooonika1975
6. jan 2023

@dzejn80 áno, matka, ktorá zaveli, ide sa upratovať, zaveli, toto sa ide spraviť a nevysvetli , proste áno a hotovo. Mne napriklad povedali, toto nesmieš, ale do dospelosti som nechápala, prečo to nemôžem ...😂 ale ja nie som direktivna, ja som si už v mladom veku robila, čo chcela.
A možno tvoj muž vidi v tebe svoju matku, preto ten strach v očiach 😀😝

basullinka
6. jan 2023

@mon29 ja mám podozrenie, že muži maju hajzel za meditačnu miestnosť. Aj môj muž prekadi pol dňa 🤷‍♀️🤣

babulkomale
6. jan 2023

@basullinka 😂😂😂

mon29
Autor odpoveď zmazal
h2
6. jan 2023

😃 Čím viac čítam, tým viac si spomínam. To nakupovanie je kapitola sama o sebe. U nás nakupujem potraviny väčšinou ja, ale keď niekedy ide muž a opýta sa ma, čo má kúpiť a ja poviem napríklad mlieko, vajíčka, olej, šunku, zemiaky, tak on kúpi 6 litrov mlieka, 40 vajec, 3 fľaše oleja, 3 rôzne balenia šunky a 10 kg zemiakov.
Alebo pranie: príde o 22:00 z práce, donesie odtiaľ špinavé veci na pranie. A na druhý deň ráno sa ma pýta, či som mu to už oprala.
Na záhrade mi odkosí všetko, čo si zasadím. Okolo terasy som si sadila bylinky. Moja chyba, že som ich nijako neoddelila od trávnika a len som mu povedala, že tam sú. Burina, odkosené!

luccija
6. jan 2023

@dzejn80 trafila si...tiež si myslím, že to je preto jeho mama je dominantná žena a všetci doma poslúchali .Na jednej strane mi povie, že ho dirigujem a nič mi nie je dobre na druhej potrebuje, aby som mu povedala čo má robit.Moj muž má rád, keď je všetko monotónne a tak ako vždy.Staci, že idem ráno na krv a mal vychytať dcéru a seba do práce už vytiahol pero a papier a písal si desiatu, raňajky, kľúče ..normálne manuál.Alebo, keď treba maľovať či niečo nezvyčajné až ma pot na čele a nervozitu.Sto x sa pohádame, lebo ja vymýšľam a nebolo to treba namiesto toho, aby povedal ideme na to.Tym flflanim mi všetko znechutí a radšej si organizujem sama.
Keď ideme z domu na dovolenku to odloží všetko z terasy podsedaky, kvety preloží, hadicu stiahne úplne nepodstatné veci my sa s dcérou z neho už len smejeme a naťahujeme ho.
Vie, ze ideme o 15 preč celé doobedie sa motá a 14:30 ide do vane a má problém, že ochorie, lebo ho surime a on teraz vyšiel z vane🙂
Gól je, keď prejdeme 300 m od domu a zistí, že mu treba ísť ešte na WC na veľkú.Minule mu pubertacka povedala či má neurózu nie, on je z nás už na nervy.

loginexistuje
6. jan 2023

moj ma styri vasne (okrem mna😉) auto -pravidelne ho umyva vysava (ja mam pri robote tu umyvarku kde si vie sam umyt a povysavat a casto to vyuziva)
smeti - ma vytlaceny nalepeny kalendar odvozu smeti mame vicero smetiakov podla farieb zlty na plast modry papier komunal cierny atd a to je jedno radost ked vynesu smeti
kosacka - velmi rad kosi (ma 10 arov na kosenie)
umyvacka - naklada a cisti atd len on teraz je chory tak mi dovolil nalozit umyvacka ma svoju appku co ma v mobile a hlasi mu doplnenie soli lestidla a tak (rad ju krmi)

kubkovamama
6. jan 2023

Ľúbim aj situáciu,ktorá sa železne pravidelne opakuje vždy a vždy, 16:00 vyjdeme z dvora, 16:06 na prvej zákrute tichým hlasom "vráťme sa,treba mi kakať".

annm81
6. jan 2023

Keď sa ma opýta: "Kde si mi to odložila? Lebo ja som to dal presne sem." Asi všetky tušíte, že som sa toho ani nedotkla a on to položil niekde úplne inde.

mon29
6. jan 2023

Este ma vytac, ze vzdy ale fakt vzdy sa ide holit alebo sa strihat ked ja vygruntujem kupelku..to ma ide slahnut😆

viestta
6. jan 2023

@srferreira môj špecifikuje "Kde TO je? Co? No však hovorím, TO!!! Ani srnky netušia aké TO aktualne hľadá, ale zduty je, že všetko si musí sam.

petamich
6. jan 2023

@luccija toto poznam 😅 vsetci kamosi si myslia aky on je chudak pod papucou, akoze ciastocne aj maju pravdu ale tak

ma77
6. jan 2023

Joj vela toho je ma jednu skrinu kde ma oblečenie aj to vždy nevie kde ma tričko a ked si ho aj nahodou najde tak vždy zoberie čo je prve aj ked ho mal predtym použiva roky jednu značku šamponu ale stale sa opyta ktory je môj šampon nikdy nevie najst uterak hoc ich mam stale v tej istej komode a ked nahodou odloži riad z umyvačky tak ešte tyžden po nom hladam minule sme šli na ples a on si obul do topanok k obleku čierne ponožky adidas ved čierne a ked nahodou ide do obchodu stale kupi len chlieb však všetko mame aj ked prazdna chladnička a ked ide na tyždnovku a som v praci tak sa ide balit a potom mi vola čo všetko zabudol 🙂 no typicky chlap

srferreira
6. jan 2023

@viestta anoo aj take poznam, daj TO, TAM. Zobrer TO. A doniesol som TO, odtial. A kde TO je? TO tam nie je 😂😂🙈 a potom mi povie, vsak som ti o tom hovoril, vtedy. A ja hlupa neviem 😂

luccija
6. jan 2023

@h2 toto aj mne robí.Pritom má kosačku plus malú do ruky a aj tak mi kvety oseka a ešte povedal, že to mi slizniaky zožrali a pritom vidím jasne odkosenu hlavičku.Ideme do obchodu poviem mu kúp si šunku, syry čo chces čo budeš ty jesť kúpi jeden kus, že to stačí dnes nemá chuť a pod..po 4 dňoch sa čuduje, že nič nemá.Vsetko kupuje po jednom kuse a potom sa rozčuľuje, že stále ho pošlem do obchodu.
@kubkovamama my chodíme v lete veľa bicyklovať zopár x to spravil niekde na poli hovorím mu choď tu do krčmy, reštaurácie tak nie on pôjde iba doma, tak my v 30 st stojíme na poli a čakáme, kým príde domov a zase späť.Este sa urazi, že on má dobré trávenie a to ja som stále zapečena z užívania železa a kupujem či cipky🙂

@petamich áno aj u nás som ťahúň ja, ale len preto, že on nechce nevie rozhodovať.Dcera sa ho niečo spýta a on povie neviem opýtaj sa mamy.A pritom ide o prkotinu.Niekedy to je ľahšie hodiť na druhého a nepremýšľať.. niekedy neviem ako môže fungovať v práci tam má zodpovednosť, slovo a doma je ako ďalšie dieťa.Ked bola dcéra väčšia už som to robila poraďte si odchádzam, ked ma nahnevali.
Ďalšia vec prepína TV a, keď sa ozvem, že rada by som videla niečo celé tak mi 21:15 dá ovládač, že veď si daj čo chces pozerať ja nič nepozerám.

kubkovamama
6. jan 2023

Keď to tu tak čítam a rehocem sa,silne by ma zaujimalo,čo by ONI napísali o nás..

viestta
6. jan 2023

@srferreira presne🤔

letter
6. jan 2023

@viestta 😂😂😂 oné to, čo oné to? Veď sa vyjadrí, veď to oné… a potom som zlá že mu nerozumiem a všetko musí dlho vysvetľovať 😂

h2
6. jan 2023

Alebo zbožňujem, keď niečo opravuje, ideálne, keď pri tom napríklad stojí na rebríku a odo mňa chce, aby som mu podávala veci. OK, ak by sa jednalo o normálne veci, ktoré si k tomu nachystá a sú tam niekde poruke. Ale on chce "nejaký kúsok drievka", "nejaký drôtik", "nejaký špagátik". A hovorí to štýlom, ako keby som mala v tej chvíli siahnuť do vrecka a okamžite odtiaľ vytiahnuť požadovaný predmet presne podľa jeho predstáv.

drakaria
6. jan 2023

@sonikcka_2021 toto by som neprežila 🫣🤣🤣

viestta
6. jan 2023

@kubkovamama asi takto
Furt ma buzeruje s ponozkami. Vsa ja by som ich raz do toho kosa odniesol. Furt brble, že som.zakydal kúpeľňu, e však ja som po sebe upratala. Furt mi niekde niečo odkladá. Co by sa stalo ak by som mal tričká po rozkladá e na komode aby som sa v skrini nemusel prehrabavat. Stále mi pili uši s tou garnizou. Však keď budem mať všetko nachystané tak ju navrtam. V tej našej chladničke nikdy nič nie je a to furt vlacim nákupy. Neviem co robí cirkus, že som zjedol poednu vianočku. Ja som mal hlad, keby lepšie plánovala nakupy, ostala by aj deťom na raňajky. Neviem prečo nie je schopná mi zabaliť kufor na dovolenku. Ako mam ja vedieť co budem potrebovať?
A tak podobne