Cítim neistotu
Ahoj žienky, nedávno som tu písala tému o novom vzťahu. Všetko sa vyjasnilo, stretli sme sa, ubezpečil ma, že ma ľúbi a nič sa nezmenilo, len keď ma prácu, venuje sa tomu a nie mobilu. Ok. V stredu šiel na služobku, pracuje vonku fyzicky, zima, malo času, neozyval sa, bol unavený, chápem. Ja som mu písala občas, aj skúsila zavolať no márne. Potom mi len krátko napísal že maju toho veľa, že nemôže mať mobil so sebou atď, že ostávajú aj cez víkend a ze ma ľúbi. Ok. Tak ja som mu občas v priebehu dna napísala, ved ze si potom prečíta aspoň. Včera keď už sa neozval od štvrtka obeda, skúsila som volať, tak až poobede mi dvíhol v rýchlosti, že ahoj zavolam ti neskôr, vzali mi otca do nemocnice a zložil. Az ma zamrazilo, lebo ma s rodičmi pekný vztah a ma ich rád. Aj mi bolo ľúto, že som mu toľko písala a volala, hoci to bolo v rámci toho, že na neho myslím. No po tel.som mu už len napísala, nech si so mnou nerobí teraz starosti, ozve sa ked sa to upokojí, nech je pri rodinke teraz, ja počkám a ze ho ľúbim a ockovi želám veľa zdravia, nech to nie je nič vážne. Neozval sa, ani som nečakala, viem ze musí mať strach a starosti. Len cítim v sebe taky nepokoj, neistotu. Ja som priveľmi citlivá, riešim veci inak a nech mam akékoľvek trápenie, práve s milovanou osobou komunikujem, aspoň sporadicky. Preto nie som zvyknutá na takéto mlčanie, a napadá mi kadečo, ci sme vôbec spolu ešte, ci sa ešte ozve... Asi len potrebujem počuť podporu, a vedieť že možno muži niektorí sú takí a ze sa určite ozve. Asi je to aj tým, že sme sa dlho nevideli, a ani sme počas tých dní nekomunikovali. Chápem ho, od tej včerajšej sms sa mu neozyvam, lebo viem ze musí mať strach a myšlienkami je inde, len sa cítim ako keby som ani vo vzťahu nebola, netuším čo s jeho ockom je, kedy a ci ho ešte uvidím... Preto sa len modlím za jeho ocka a dúfam, že sa časom ozve. Pre mňa je takáto situácia úplne nová, taka odmlka.
@daakotaa nie, nic take uznat nemusim a ani neuznavam 🙂
proste su typy muzov, pre ktorych ina ako osobna komunikacia nema vyznam a nepotrebuju sa partnerke stale vtierat a vyznavat lasku.
moj muz mi nepovedal, ze ma lubi ani nepamatam. ale ani nemusi, pretoze tie palacinky, ktore mi urobi hocikedy, ked si spomeniem, tie rana, kedy sa postara o vsetky deti a necha ma vyspat a dalsich milion drobnosti mi hovoria o jeho laske vsetko a nepotrebujem uz k nim ziadne slova 🙂 ale do tohto stavu som dospela po niekolkych rokoch vztahu, na zaciatku som bola presne ako zakladatelka a stale sa dozadovala nejakej aktivnej odozvy od neho 🙂
@mawka boli sme spolu tri tyzdne a potom sme sa pol roka nevideli 🙂
tazko sudit vztah niekoho ineho, ja donho nevidim, len pisem, ze to, ze sa chlap neozyva na kazdu sms a nebeha za nou stale, nemusi automaticky znamenat, ze o nu nema zaujem 🙂 ten moj si odo mna vypytal telefonne cislo, ja cela nadrzana, ze budeme mat rande a jemu mesiac trvalo, kym si na mna nasiel cas 😀
@sibalka21 nie je puberiacka...ma dve deti... daj do lupy meno
No...ak je to taky pripad ako jeden kamarat...tak amen: ma najvyssi pausal, super phone-lebo vzdy ho ukecaju...a nikdy ho nema pri sebe...niekedy aj tyzden-alebo kym sa nevybije 😀 a urcite to bude pre teba tazke.ale uz sa nepodkladaj...ked muz chce..najde sposob. Inak sa mu sprotivis. Nebudes vzacnA.
Akurat som si prečítala diskusiu, čo zakladateľka založila pred mesiacom o tom, či má jej sestra primiesat svoju menstruacnu krv do kávy jej bývalému, aby si ho týmto k sebe priputala. Tomu sa hovorí, keď stretneš sestry psychopatky 😀 vidíš, teraz to môžeš vyskúšať na tom svojom a uz nikdy ta neopustí a možno ti začne písať aj tisíc správ denne. 😀😀😀😀😀😀
@radkanika prepac, ale uz to prehanas...uhanas ho ako nejakeho kralika, aj ked vies, ze on ma aj ine povinnosti... a stavat vztah na tom, ze ti ma priat dobre rano a dobru noc? Ach... podla mna to, ze ti to napise len preto, ze si to ty zelas, tak to je zbytocne, ak to nema byt automaticke a myslene uprimne... a dorazilo a dojalo ma to, ze ty este volas do nemocnice kamoske, ci tam naozaj prijali jeho otca!!!!!!!! To je, nehnevaj sa, CHOREEEE!!! Ked nemas doveru vo vztah a v chlapa, s ktorym si zrejme kratko, tak to nema zmysel... iba nicis vas oboch...
@mawka pisala v prvej diskusii, ze rodicia/rodina byva niekde v Tatrach???
Ja ho chapem. Ten vztah je v zaciatkoch, su spolu mesiac a stale v sa otukavaju.... zvykaju si na seba....kazdy ma ine ocakavania a on pravdepodobne ocakava dospelu zenu, ktora nepotrebuje 10x za den ubezpecit, ako velmi ju lubka a cmuky cmuk na dobru nocku, dobrucke ranko a co papkas na obedik, laska....... mna by slak trafil, keby mi taketo chlap vypisoval.......chcem chlapa, nie babovku co zije zivot cez pismenka...... a v situacii ako tato je vypisovanie frajerke, co si na nu este ani poriadne nezvykol, ze ju ma, to posledne, co mu chodi po rozume.
Suhlas so @soldi. nie kazdy je taky typ, co je na fone nonstop. Ja fon casto zabudnem doma, alebo ak ho aj mam so sebou, nekuknem nanho ako je den dlhy. A moj chlap to akceptuje, ak neopdpisujem, vie, ze som zase zabudla, ze fon existuje.
@simculllka pls link 🙂 odpadla som
@katka253111 počkaj, idem na komp a skopirujem to lebo to neviem urobiť takto cez mobil,ale strašne sa bavím.. Najlepšie sú ale potom niektoré tie odpovede 😀😀😀
@simculllka aj to bola jej tema? Hm, len aby naozaj sa pytala za sestru, s typkom je mesiac, pred mesiacom sa pytala tamto a teraz hysterci, ze jej nenapise
@obsadenemeno sak ano, zavisi od komunikacie. bud to plynie alebo neplynie. lenze ked sa ani neozyva a sere na nu sa aj stretnut bo spolu nejsu ani nejak casto a ani neboli kym on odcestoval, tak ja neviem, ale ma ruzove okulose.
kazda to vnimame inak. mne s alubi, ze sexy mozog mi denne pise aj ked niekedy hned neodpisem ja alebo on, sak mame robotu. ale napiseme, ked je cas. co je niekedy aj za pol dna 😉 ale neni to nic vydupane, ziadne znasilnovanie. dnes piseme od rana bozieho a este furt... ale cez tyzden dobre rano, dobru chut a az vecer sa rozvinie debata. chapes. ale ked sa aj nieco deje, on mi povie, ja jemu, podporime sa. a mne to aj vyhovvuje bo ked som prec dlho, tu nuda jak hovado, tak mi to sprijemnuje.
@katka253111
@moni244
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/kuzla-lasky-magia/
a ze preco sa jej neozyva...uz je to jasne...ani ja by som sa radsej uz neozvala😀DD
serte uz na menstruacnu krv a nekazte mi chut pri vinku 😀
@mawka to jo, ale oni su este len v zaciatkoch a ak ma on takuto krizu, mozno neciti este, zeby sa jej mal zverovat so vsetkym....chlapi su v tomto ini. A asi to chce brat pomaly, ten vztah, uz sa raz popalil (ma dceru z predchadzajuceho vztahu? sa mi mari). Ja mu to schvalujem, mna by skor vystrasilo, keby mi chlapik pocas prveho mesiaca vztahu nalozil vsetky svoje problemy, pochybnosti a tajomstva na tanier.
že by som to aktualne vyskusala na mojom muzovi? chudak, prave kvoli tomuto by sa so mnou hadam aj rozviedol 😀DDDDDDd
@katka253111 😀 😀 😀 som uchylna, ale takto az nie 😀 😀 😀 😀
@radkanika cítiš sa veľmi správne,ty vo vzťahu si,ale akurát tak sama so sebou a svojimi fantazmagoriami v tvojej hlave
@radkanika ak by som bola tvojím priateľom, pre mňa by si sa stávala každou SMS nezaujímavejšia. Muži radi dobíjajú, sú to lovci, nemajú záujem o ľahkú korisť a ty sa mu stále podstrkuješ ako na tácke. Nie si naozaj schopná vydržať pár dní, kým sa ti ozve on? Venovať sa nejakej zmysluplnej činnosti miesto vypisovania kravín na net? Ty si celá bez seba z toho, že sa ti už neozve, že to medzi vami skončí. Áno, aj také veci sa stávajú, ale aj keby chcel vo vzťahu s tebou pokračovať, ty ho k rozchodu s tebou svojím správaním doženieš. Rieš to, prečo nemáš žiadnu kamarátku, nie kraviny, prečo sa neozýva.
Dokážeš si vôbec predstaviť, že som sa zamilovala, chodila s mužom a vydala sa za neho v čase keď neboli mobily? Asi ťažko.
@radkanika pokial vieš ako má fungovať ako taký vzťah, tak sama musíš usúdiť, že toto nie je normalne spravanie sa chlapa, ak má záujem o ženu. Vy vlastne vzťah ani nemáte. Ja by som sa mu isto ako prvá neozývala, ani sms, ani telefonat, nič...... Ak má chlap záujem o ženu, tak jeriadiacia jednotka on 😎 😎 😎
@dahra citala si predchadzajucu diskusiu? Asi nie, ked to tvojej sestre vadi, tak to ma slusne a s humorom muzovi povedat, ale autorke to zjavne nevadi a ked je vztah na zaciatku, tak vacsinou sa chcu obaja vidiet a pocut a nie len jeden a ked ten druhy vidi, ze jeho "laska" trpi a je na nervy, ze sa jej neozve, tak podla mna by mal jeden zamilovany muz aspon trochu zareagovat.... A urcite by riesil svoje problemy a boliestky s laskou....ktora by mu mohla podat pomocnu ruku, aspon podporou, tu ide podla mna o jednostrannny vztah, kde ta druha strana nie je pripravena na "stihacku" tipu "laska, vsetci muzi skakali ako som ja piskala a vzdy som dosiahla, co som chcela" - slova samotnej autorky.... Tu by dal spiatocku, kazdy zrely a normalny chlap podla mna. Lebo taku vetu jedna zena po rozpadnutom vztahu, s dvomi detmi na krku z ust pred zacinajucou laskou nevypusti, teda normalna zena 😉
@radkanika prosim Ta, ak sa chce chlap ozvat, ozvesa.. Ak sa neozyva, nema zaujem... Skus sa neozvat ty.. vydrz to 3 tyzdne.. nepisat prva.. 🙂
@margotka33 ved už som sa od piatku ani neozvala.
@radkanika Tak pekne zotrvaj... ;)
@margotka33 to áno, v tom mam jasno, že sa prvá neozvem. Ved aj preto ze ma chorého otca, bohvie v akom stave. Len si neviem predstaviť ze by sa človek vedel zachovať tak, že už sa neozve úplne vôbec, že bez slova zmizne zo života.
@radkanika Nechaj sa prekvapit..

@soldi ale musis uznat ze randit pred 12 rokmi bolo o niecom inom ako teraz a taktiez chlapi boli možno o niecom inom...