icon

Cítim neistotu

radkanika
15. okt 2016

Ahoj žienky, nedávno som tu písala tému o novom vzťahu. Všetko sa vyjasnilo, stretli sme sa, ubezpečil ma, že ma ľúbi a nič sa nezmenilo, len keď ma prácu, venuje sa tomu a nie mobilu. Ok. V stredu šiel na služobku, pracuje vonku fyzicky, zima, malo času, neozyval sa, bol unavený, chápem. Ja som mu písala občas, aj skúsila zavolať no márne. Potom mi len krátko napísal že maju toho veľa, že nemôže mať mobil so sebou atď, že ostávajú aj cez víkend a ze ma ľúbi. Ok. Tak ja som mu občas v priebehu dna napísala, ved ze si potom prečíta aspoň. Včera keď už sa neozval od štvrtka obeda, skúsila som volať, tak až poobede mi dvíhol v rýchlosti, že ahoj zavolam ti neskôr, vzali mi otca do nemocnice a zložil. Az ma zamrazilo, lebo ma s rodičmi pekný vztah a ma ich rád. Aj mi bolo ľúto, že som mu toľko písala a volala, hoci to bolo v rámci toho, že na neho myslím. No po tel.som mu už len napísala, nech si so mnou nerobí teraz starosti, ozve sa ked sa to upokojí, nech je pri rodinke teraz, ja počkám a ze ho ľúbim a ockovi želám veľa zdravia, nech to nie je nič vážne. Neozval sa, ani som nečakala, viem ze musí mať strach a starosti. Len cítim v sebe taky nepokoj, neistotu. Ja som priveľmi citlivá, riešim veci inak a nech mam akékoľvek trápenie, práve s milovanou osobou komunikujem, aspoň sporadicky. Preto nie som zvyknutá na takéto mlčanie, a napadá mi kadečo, ci sme vôbec spolu ešte, ci sa ešte ozve... Asi len potrebujem počuť podporu, a vedieť že možno muži niektorí sú takí a ze sa určite ozve. Asi je to aj tým, že sme sa dlho nevideli, a ani sme počas tých dní nekomunikovali. Chápem ho, od tej včerajšej sms sa mu neozyvam, lebo viem ze musí mať strach a myšlienkami je inde, len sa cítim ako keby som ani vo vzťahu nebola, netuším čo s jeho ockom je, kedy a ci ho ešte uvidím... Preto sa len modlím za jeho ocka a dúfam, že sa časom ozve. Pre mňa je takáto situácia úplne nová, taka odmlka.

simculllka
16. okt 2016

@radkanika počuj a on sa ti od piatka vôbec neozval? Nič?

radkanika
autor
16. okt 2016

@simculllka nie... Ale to aj minulý víkend tak bolo a v pondelok bol v pohode, keď sme sa stretli a vysvetľoval,ze sa nič nedeje a jeho city sa nezmenili. Jednoducho len robí svoje,ale neznamená to, že na mňa nemysli. No takto ako teraz žeby absolútne vôbec ani slovo, tak ešte nebolo a neviem ci to pripisovať situácii s ockom alebo ci ide o mňa. Ťažko mi je povedať. On to neozyva nie sa vníma asi inak než ja, ak teda... Uvidím zajtra, pozajtra ci vôbec sa ešte ozve.

simculllka
16. okt 2016

@radkanika no mne sa to teda normalne nezda...ja si myslim, ze nema zaujem, neviem, fakt je to divne.

radkanika
autor
16. okt 2016

@simculllka tak možno máš pravdu. Ale žeby len tak bez slova, bez vysvetlenia zmizol zo života? Ved nemá 15.

ajuska111
16. okt 2016

takto by si odradila kazdeho, mam kamaratku, ktora je presne taka ista- riesi vsetko od bodky, ciarky, smajlika, casu... nehnevaj sa, ale riesit ako patnastka, ze tolko a tolko som mu pisala a tolko a tolko mi neodpisal...
druha vec je, ze keby chcel, ozve sa. takze bud ho nechas, nech sa sam ozve a ak sa neozve, je to jasne alebo bud stihacka a vysledok bude rovnaky- nebude sa ti chciet ozvat.

simculllka
16. okt 2016

@radkanika ja neviem, proste asi si ho nemala uhanat tolko, ja by som napriklad takto, ako on, reagovala na otravne typy...ze nemam cas, som v praci, riesim nieco...to by som urobila ja, keby mi niekto pisal denne a volal mi, ked mu hned neodpisem alebo sa ofucal na nejaku kravovinu a neodpisoval by, ako si to ty minuly tyzden robila jemu , co si tu pisala... ale vsak mozno je vsetko okej..uvidis..

majcika
16. okt 2016

Zakladateľka evidentne nechce prijať, čítať realitu. Radšej si nechá motuziky ťahať pod nos. Akoze čo ti ma povedať že si otravná ako vitriol a je mu nepríjemné povedať ti to do očí tak sa chová presne ako človek čo ťa nepotrebuje. Zrejme vníma že by si ho uhanala i tak a to stým že prečo mala nechcesssss atď. Môj muž sa mi xkrat cez deň neozve ale po práci mi to vynahradi práve objatim, otázkami ako sa mame, čo sme cez deň zažili, bez toho aby som len cekla napr natankovať dopĺňa nech nemusím riešiť ani tieto základné drobnosti....

ruzoveokuliare
16. okt 2016

prečo by sa nemohol rozísť aj takto? že neodpisuje, nevolá? mne sa tak stalo a to šlo o 30-ročného chlapa....a ani som ho neuháňala...len si našiel inú a dáko necítil potrebu mi to oznámiť a rozísť sa ako dospelý. takže aj také môže byť...

svetluska82
16. okt 2016

@ruzoveokuliare mne to urobil pan v rokoch, ze sa prestal ozyvat . Ja som to brala s nadhladom takze som to az neriesila, ale aktualne je to velmi casty jav.

svetluska82
16. okt 2016

@radkanika ono to vyzera ze si nechava zadne dvierka, vies isto ze to netaha aj na dalsiu stranu? Nema aj inu? Ale cerstvo toka inej a teba ma v zalohe ak by mu to nevyslo: Mne to tak pride

simculllka
16. okt 2016

@radkanika a môžem vedieť,koľko ma on a koľko mas ty rokov? Lebo crly víkend nad tým hutam;)

timea7
16. okt 2016

@simculllka aj keď to vyzerá, že má 14-16, nie je to tak, má už deti, podľa rôznych tém rôzny počet....asi sú u otca, keď má počas víkendu čas riešiť SMS, smajlíkov a zakladať témy, v ktorých rieši blbiny.
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/kto-ma-ustupit-prvy-2/
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/kuzla-lasky-magia/

svetluska82
16. okt 2016

@timea7 ale konkretny vek neviem veru vypatrat ani ja 😉

mawka
16. okt 2016

cudovali by ste sa, baby, ale, zial, taketo veci riesia aj dospele zeny.

radkanika
autor
16. okt 2016

Neviem prečo máte niektoré potrebu rýpať a urážať, keď sa niekto trápi. Ako keby ste zabudli poniektoré, keď ste kedysi ľúbili a trápili sa pre lásku, ako to boli.

timea7
16. okt 2016

@radkanika aj sme ľúbili, aj sme sa trápili, ale venovali sme sa aj iným činnostiam, ako visieť očami dva víkendy na mobile a najmä sme si vážili samé seba, netriasli sme sa hrôzou z toho, že sa muž už neozve, ak sa neozve, nebolo o čo stáť. A byť bez partnera nebolí. Inak, ja byť tým tvojím, tak by si mi pekelne už išla na nervy tými SMS-kami. Skutočne nemáš dva víkendy za sebou nijaký program? Vonku bolo super, ty sedíš doma a hypnotizuješ mobil? Dva víkendy za sebou tu riešiš jeho nezáujem, my nemáme vešteckú guľu, ale uháňaš ho a to mužov väčšinou odpudzuje a nie priťahuje. Uvedom si konečne svoju hodnotu a prestaň žobrať o jeho záujem, ak vám je súdené byť spolu, tak budete, ak nie, nič s tým neurobíš, ak sa budeš trápiť.

radkanika
autor
16. okt 2016

@timea7 netuším kde ste všetky vzali, ako ho uháňam. Nie neuhanam. Nejde do detailu opísať koľko som mu napísala ja, koľko on. Ja som mala viac času, napísala som viac, on odpísal keď mohol neskôr. Jeden krát minulý víkend bol taky ťažší, vysvetlili sme si to a šli sme v pohode ďalej, kedy mi sam povedal ze ma ľúbi, spoznávame sa a učíme sa reagovať na rôzne situácie. Ubezpečoval ma, že je všetko v poriadku, dokonca po MOJICH slovách, že nie je za mňa ci deti zodpovedný, a ak s nami byt nechce, nemusí, ja to zvládam, on povedal, že on to vie, ale on chce! Tiež keď som spomenula, že či už spolu budeme ci nie, že som rada ze som ho spoznala, tak mi povedal ze spolu sme a budeme, že to myslí so mnou vazne a ja ze s nim tiež. Ze vieme obaja co chceme. To bolo ešte minulu stredu!!!! Vo štvrtok bol už na služobke, áno, napísala som par správ, neodpísal, nič hrozné som mu nepísala, nevycitala, neozvala sa!!! Až v piatok som mu volala, kedy mi povedal co sa stalo s otcom!!!! Odvtedy som ticho. Tak si už fakt vyprosim tie trápne pripomienky na to aká som ja stíhačka, lebo na základe par viet to môže tak vyznievat a realita môže byť úplne inde, čiže áno, urážať ma je ľahké, ale aby sa niekto aj zamyslel, to už nejde ze? A nie, nesedim doma a necumim do PC, bola som počas toho ako tu píšem aj mimo mesta a aj včera von večer s kamoškami, aj dnes s deťmi na návšteve atď. Ale tak mam mobil a viem sa tu ta par sekúnd prihlásiť. A nie je jediný, čo riešim, ale ano, nerozumiem tejto situácii a ano trápi ma to. Jemu nevyvolavam a nepíšem, nevie ci sa trápim a nevesam mu nič na nos!

lalia87
16. okt 2016

ako baby ale na druhej strane si poviem, ze keby jej napisal za den aspon jednu sms, ze aky mala den, alebo by jej na minutu zavolal -co si myslim ze na zaciatku zamilovanosti je normalne, lebo clovek chce pocut druhu stranu, chce o nej vediet ako sa ma atd. tak by ho mozno tak "neuhanala". podla mna jedna sms nikoho nezabije, ide o normalny prirodzeny zaujem o tu druhu osobu.
ale aj tak si myslim, ze bud dal spiatocku aj za tie reci, ako vzdy dosiahne co chce (to by som v zivote nepovedala a na zaciatku vztahu uz duplom nie), teraz jej dokazuje ze nie naozaj vsetko dosiahne co chce 🙂
alebo mi to este pride take, ze hra na dve strany

timea7
16. okt 2016

@radkanika sorry, tak my všetky to chápeme úplne blbo, tak pokračuj aj ďalší víkend...

radkanika
autor
16. okt 2016

@timea7 nie ďakujem, už nebudem, lebo jedine čoho sa tu človek dočká su len urážky na osobu a posmech. Nech žije ľudskosť a empatia

timea7
16. okt 2016

@radkanika prepáč, ale ak jedna dospelá osoba, matka, rieši dva víkendy, že sa jej nový objav neozýva, zisťuje u kamarátky, ktorí pracuje v nemocnici, či tam bol naozaj prijatý jeho otec, rieši, že v SMS od neho mohol byť aspoň smajlík a pod. somariny, tak nemôže čakať iné reakcie, ak tie, čo tu číta Nechcela som sa ťa nijako dotknúť, písala som ti už minulý týždeň, že si pre neho nezaujímavá, keď sa správaš tak, ako sa správaš, že niektorí muži SMS nemusia - môj, ale ty si stále hudieš svoje. Tak sa umáraj, že sa neozýva, ale ver mi, že je to zbytočné. Ak ťa má naozaj na háku, nič s tým neurobíš, ak budete spolu, zabila si zbytočne dva víkendy uvažovaním nad čo by keby...A nikto ťa neuráža, ja osobne sa zamýšľam už dva víkendy, nie že by som nemala čo robiť, ale mám tu maróda, tak nechcem od neho odchádzať. Minulý týždeň ti baby radili veľmi rozumne, nezobrala si si z toho vôbec nič, dnes ako cez kopirák.....

mawka
16. okt 2016

@radkanika keby sme neboli ludske a empaticke, tak ti tu nikto nenapise ani ciarku a nebudu to tu baby s tebou rozoberat. ten, kto je tu oprskly, si ty. a len preto, ze niekto to vidi z nadhladu a ty si dokola meliest to svoje. a ja ti to poviem naposledy. na zaciatku vztahu chcu byt spolu ludia viac, zaujimaju sa jeden o druheho, tesia sa, ked sa mozu pocut a vidiet. lenze ty nemas ani obraz ani zvuk. tak bud si stihacka alebo nie si stihacka a on ta ma na haku alebo ma niekoho ineho. tatko moze byt v nemocnici, ale on tam s nim nemusi byt, moze to byt len fajna zamienka. a vobec by ma neprekvapilo, keby teraz randil s nejakou inou. to sa totiz stava a pristup tvojho chlapa je dost podivny. a co horsie, tovj pristup este viac.

skumavka
16. okt 2016

Toto dost pripomina tzv.zavislu osobnost a to nie je nic prijemne, ani pre dotycnu samotnu ani pre jej pripadne vztahove objekty.

daakotaa
16. okt 2016

cez vikend sa neozyva? Zaujimave..🙂 Podla mna ma este jednu a nie vela prace.

radkanika
autor
16. okt 2016

Už to neriešim. Asi to fakt bude tak, že nemá záujem. Škoda, že nemal natoľko slušnosť, aby aspoň sms kou to ukončil. Šlo by sa mi ľahšie ďalej. Od muža, ktorý je rozvedený, má dieťa a vie čím som si prešla a ze som tiež matkou, by som čakala aspoň trochu tejto slušnosti.

simculllka
16. okt 2016

@radkanika pozri, akoze nikdy to nie je mile, ked ta niekto necha...aj mna by to stvalo. Ale zas na druhej strane, skus si po sebe precitat tieto diskusie, ako si v tej minulej prepisovala jeho smsky, ako si mu hovorila o tom, ze ty dostanes vsetko, co chces..atd...akoze ani ja by som nemala uz chut nieco ti vysvetlovat...mna by to vcelku otravovalo, ako aj to, ze si zavesila jeho fotky na svoj fakbuk, ze si mu volala, ked ti neodpisoval a takto..nikto ti tu nechcel zle, len proste niekedy treba trosku takeho nadhladu nad tym, co robim...chapes? A nabuduce by som sla do vztahu troska s odstupom a neriesit kazdu jednu chujovinu, co urobi neurobi, lebo nerobi to dobrotu. Muzi, a ani zeny koniec koncov, nemaju radi stalkovanie, snorenie, kde kto je, co robi, dokonca aj to volanie do nemocnice kamoske, ci jeho otec naozaj lezi v nemocnici..akoze toto nie je uplne ok...tak sa radsej venuj detom a daj tomu cas. A ten vek by si nam uz mohla konecne napisat, fakt ma to uprimne zaujima. Ja ti tipujem tak 25..

daakotaa
16. okt 2016

@radkanika ja ta nechcem urazat ani ta ponizovat ale fakt mi to pripada ze si len bokovka. On vie ze sii zalubena a vyuziva to. Mozno sa mylim...uvidis.

katre
16. okt 2016

@radkanika to, ze sa neozve..neodpise moze znamenat cokolvek. Nevisi na telefone,..alebo pre neho nie je dolezite odpisat. Podstatne je ale ze to vadi tebe. Dokonca ta to dostava do neistoty ze ani nevies ci ste este spolu..kazdy vikend.potom odpise ty sa na chvilu ukludnis a tak dookola. Mna by to velmi nicilo. V tejto faze vztahu by tiez pre mna bola dolezita intenzivna komunikacia, intenzivny zaujem a ten necitis zatial asi. Povedala by som mu ze je to pre teba dolezite, ze mozno on to tak nevnima ale pre teba je to proste prejav zaujmu, tak nech skusi komunikovat a ty skusis respektovat a nepanikarit. ..inak v zaujme vlastnej psychohygieny by som vypla telefon venovala sa detom..isla von s kamoskami. Potrebujes sa odputat.

janinah
16. okt 2016

No,neviem....sms-kuješ o somarinách a teraz,keď je otec na tom zle,tak nič? napísala by som len -ako otec? držte sa- ...mňa by sa dosť dotklo,že môjho partnera nezaujíma môj otec a pritom vie,že je v nemocnici...ale cez kamošku to zisťovať ideš,trápne....ale súhlasím s babami,ktovie ako mu nechýbaš,všetky vieme ako sa správa zamilovaný muž,nexistuje,že by bol na SK celý víkend a neprišiel by.... a nenatískaj sa,nemá to význam

ajuska111
16. okt 2016

ano, presne ako pise timea7, nemozes sa teraz robit, ze sa nic nedeje, ked hned volas kamoske do nemocnice!

nikto ti nechce zle, ale co chces vlastne pocut? ukludnovat, ze je to ok? vsak pises, ze ta ubezpecil, ze ta ma rad, tak co riesis?

chlapi toto nemaju radi, uvolni sa trochu.