Kúzla lásky, mágia

radkanika
2. sep 2016

Ahoj, rada by som otvorila tuto diskusiu, kde sa môže každá vyjadriť, avšak dopredu prosím, aby sme sa tu nehadali, neurazali a rešpektovali názor iných, ak sa nezhoduje s tým našim. Budem rada, ak pridáte svoje skúsenosti, ci už osobne, počuli ste od známej, ci to vyšlo, alebo nie atď. Moja sestra je mladá krásna žena. Zamilovala sa do muža, s ktorým istý čas bola, hodia sa k sebe a vytvorili by zrejme úspešný vzťah. Avšak znenazdajky sa s ňou rozišiel, zo strachu z vážneho vzťahu atd. Neopustil ju však. Stretávajú sa nadalej, má ju rád, ona jeho tiež. Doviedlo ju to až k mágii.. Jedna veštica jej poradila, aby mu do nápoja, najskôr kávy priliala zopár kvapiek menštruačnej krvi. Vraj to jej ho vráti a bude ju milovať navždy. Získavala o tom rôzne info a chce to urobiť. Neviem co jej poradiť, či ju odhovorit, ci podporiť.. Preto ma zaujíma, počul už niekto o takomto kúzle? Vyšlo, nevyšlo niekomu hoci z vášho počutia? Príp.ake poznáte vy a vyšlo možno vám? Téma trochu pritiahnuta za vlasy, pre mnohé určite hlúpa, trápna, nereálna, ale ja osobne týmto veciam do istej miery verím a určite tu mnohé podobne ste. Ďakujem za každý názor.

dominika6
2. sep 2016

@radkanika
Vies co?...nech to segra urobi a potom nam tu napis ako to dopadlo...ak to jej chlapa ma drzat pri nej,tak prsam vacku budem mojmu chlapovi kazdy mesiac nielen kvapkat do kavy ale rovno aj zmykat...nech sa neopovazi ma opustit...😀

zooeynka
2. sep 2016

Chapem to dobre, ze on odmietol mat s nou vazny vztah, avsak nadalej sa stretavaju(spia spolu)? Chalanovi to takto vyhovuje a chudatko segra namiesto toho aby ho kopla do zadku vymysla triky/magiu ako si ho priputat? Ach jaj...magia takehoto charakteru je silne ovplyvnovanie slobodnej vole a to by sa mohlo segre skaredo vypomstit...vazne. Navrhujem jej pockat na toho praveho, ktory ju bude zboznovat/na rukach nosit aj bez magie...tento sucasny zrejme ten pravy nie je-ak by bol, choval by sa k nej inak!

pribinak
2. sep 2016

Zúfale zeny robia zúfale činy

catherinah
2. sep 2016

Toto by som nerobila. Magia- aj tzv. biela je zla, vypomsti sa jej to inak....mozno bude s tym chlapom, ale stane sa jej nieco ine zle v zivote a bude to trpko lutovat.
Nestoji ten chlap za to.

barcelona94901
2. sep 2016

Hodia sa k sebe,vytvorili by zrejme úspešný pár ,bola u vestici ...
Pridať pár kvapiek krvy určite nestačí

nyusika
2. sep 2016

@radkanika
Keď ti na sestre záleží, prefackaj ju, nech sa spamätá.
Zavesiť si na krk chudáka, čo okrem nej zasúva možno do z ďalších, to je životné terno.
On sa nezľakol vážneho vzťahu, on nechce vážny vzťah s tvojou sestrou!
Pamätajte - karma je zdarma.
Aby sa jej ten ženský "pigi čaj" na deťoch nevypomstil...

motylik47
2. sep 2016

Ak by to fungovalo, kazda zena by mala chlapa, ktoreho chce, nemyslis? Never hlupostiam, Tieto veci su velmi zle, ak ho ta vestica aj teraz nejak preklaje, aby to pomohlo, neskor sa vam to velmi skaredo vypomsti. Nemozes manipulovat s druhymi, kazdy ma svoj zivot a je len na nom, co s nim urobi. Chlap co ta nechce, ti nestoji o to, ze sa ti tvoje rozmarne chutky vratia stokrat horsie. Radsej byt sama ako robit taketo zufale ciny.

radkanika
autor
2. sep 2016

@nyusika vieš o tom niečo viac? Ja sa o ňu aj bojím, keďže na tie veci celkom verim

svetluska82
2. sep 2016

@radkanika niekedy daavno moja stara mama mi spominala, ze jedna zena si priputala chlapa cez magiu, ale neviem akym sposobom. A on potom mal este x dalsich frajeriek...Ktovie, ja by som to neriskovala, pred magiou mam respekt. A mozno to ani fungovat nebude

nyusika
2. sep 2016

@radkanika
Ženská, spamätaj sa...to bolo len tak.
Ver tomu, že sestru ten chlap len využíva.
Ale keď to sestre vyhovuje, jej vec.

gir
2. sep 2016

Mágia bude fungovať vtedy ak TY budeš veriť že to funguje. A načo je jej chlap, keď ju nechce? Nech si nájde niekoho, kto ju bude mať naozaj rád a nie takto. veľa šťastia ...

mimka11111
2. sep 2016

@radkanika prepac,ale nic v zlom...zda sa ti toto vsetko normalne? Magiou pritiahnut k sebe muza? S takymito vecami by sa nemalo zahravat, lebo to moze sposobit viac skody ako odohu. A potom....poviem to vo vasom "ponimani"...v zivote by som nechcela mat pri sebe chlapa,ktoreho by som si mala ziskat "zbavenim" jeho vlastnej vole. Tvoja sestra je velmi sebecka osoba. Neurazam,vyjadrujem len svoj nazor.

terezka1947
2. sep 2016

@radkanika ja polozim len taku otazku na zamyslenie.....

....ak by aj toto pomohlo a VDAKA tomu hokusu-pokusu by sa jej laska vratila,vydrzala by...
bola by stastna?????neriesila by stale,ze je to len a len kvoli "magii"????
ja za seba odpovedam,ze ja by som stastna nebola....s takym pocit zit "cely"zivot

uz k tomu,co si myslim o tejto teme sa vyjadrovat nebudem....aby som respektovala nazory inych 😉

silaviat
2. sep 2016

dajme tomu ze by to fungovalo.. zmeni osud nielen sebe a chlapovi ale i ludom kt su im predurceny a mnhym dalsim... ak by to fungvalo vela z nas by malo partnera a mozno by sme sa tvarilistastne ale co ten partner? co ak sice s nou bude ale bude ju latit al mlatit jej deti..ale jej to osudvrati v tom ze ziadne deti mat nebue... co ma byt bude a my sa s tym musime zmierit.. ja som nazoru ze podobne sytuacie a to ako sa s tym vysporiadame z nas roba silnejsich ludi a vdaka tomu napreduje az sa dostaneme k tomu co nas bude milovat bez hocjakej magie ci inak nasilu drziacom vo vztahu.... sestru vezmi radsej na dovolenku babsku jazdu aleebo inak zamestnaj aby nemyslela na hvadiny..

petraxy6
2. sep 2016

@radkanika nooo. toto bude ľutovať 😝 a nielen ona, ale aj veštica 😝

lukamka
2. sep 2016

Uff moja toto je čierna Magia ako vyšitá, pravdepodobne bude fungovať, ale v tomto je karma svina a oľutuje to ak nie v tomto živote, tak v budúcom veeelmi trpko. Odhovor ju ak môžeš, nech miluje v prvom rade seba a potom ju bude milovať aj muž na jej úrovni... Ci uz tento, alebo možno niekto lepší ;)

lukamka
2. sep 2016

Spomenula som si ako ma opustil môj prvý frajer... Modlila som sa k Marii, plakala, písala listy... Dala by som takej čarodejnici aj obličku keby bolo treba 🙂 🙂 dnes keď ho vidím ako sa spustil, chodí sa ozierat, chyba mu predný zub a pred výplatou nemá ani na chleba, ďakujem, celému vesmíru, že s ním v tom niesom. Niekedy sa proste veci časom ukazu ako správne aj keď to musí chvíľu bolieť ;)

evita_g
2. sep 2016

@radkanika veľmi, veľmi zlý nápad... ak sa dá, odhovor sestru od tohto činu, lebo skôr či neskôr bude trpko ľutovať. mágia ide vždy "na polovicu", čiže ak ti niečo dá, minimálne toľko si zoberie

zooeynka
2. sep 2016

@radkanika Toto asi nie su rady, ktore chcela tvoja sestra pocut, ze? Ale skus to otocit, opytaj sa jej ci by sa jej pacilo keby nejaky chlap, ktoreho nemiluje a nechce by si ju chcel priputat k sebe ciernou magiou...len preto to ze on CHCE(ego/sebeckost). Tak nech prestane stracat cas s niekym kto o nu nestoji, preboha ved snad ma nejaku hrdost!

dilino
2. sep 2016

bud ju chce alebo nie tu ine neexistuje žiadne iba čierna alebo biela v laske nepomôže nič len to ak je opätovana a nie žiadne pokusy a čary, zaklinadla, je to druh magie a ako pišu ostatne môže sa to ako pomôcť tak škaredo vypomstiť radšej ked pišeš o sestre že je pekna uspešna nech si najde takeho ktory ju bude ľubiť a nie takeho čo pride ked len niečo mu chyba keby sestra bola rozumna tak sa s nim nestretava ja ked sa z niekym rozidem tak dalej sa s nim nestretavam no hluposť čo neidem pochopiť.

moni244
2. sep 2016

Och moh boze, toto moze aj niekto myslier vazne? Mozno by bolo fajn prestat pozerat rozpravky a zacat zit realny zivot

motylik47
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petraxy6
2. sep 2016

@moni244 no by si neverila, čo všetko už ženy porobili. 😝 a teda teraz nevedia čo majú robiť

bruneta880
2. sep 2016

Jedna žena ktorú poznám to robila, presne toto...a ešte mu aj do jedla pľula...nooo hnus....je pravda že sa od nej dlho nevedel odpútať, ešte nie sú rozvedený, ale nežijú spolu-aj keď sú stále k sebe pripútaní -deti, firma...ale musím povedať že tú ženu som nikdy nemala rada a vlastne asi nikto...je to podľa mňa zakerná bytosť a tak aj dopadla...neradila by som sa s týmto zahrávať, to späť nevrátiš.

lubkavargova1
2. sep 2016

Aaaa to kolko zapytala vestica za tu bomba radu?

svetluska82
2. sep 2016

teraz som si to googlila, ozaj sa to vyuzivalo niekedy v urcitych domorodych kmenoch na priputanie si zeny 😎 Ktovie ci to funguje, ale pride mi to nechutne, kebyze som na mieste muza a pijem ten hnus

ivetkab.
2. sep 2016

skús si najprv spolu so sestrou zistiť na čom je mágia založená. Je založená na zle. Nejdem tu riešiť vieru, ale je založená na satanovi. A ten dokáže urobiť veci naoko dobre a zdravé, ale dôsledok to má nebezpečný. Pozor na to. Ja by som to určite nerobila.

lukamka
2. sep 2016

@svetluska82 v minulosti sa v každej dedine našla takáto čarodejnica, co mala na všetko návod za babku. Používali sa aj chlpy spod pazuchy :/ a často krv a vlasy. No a teraz to su napríklad baby, ktoré v tomto živote nedokážu odísť od tyrana a nevedia vysvetlit prečo, nuž karma je zdarma ;)
Ak to uz ta sestra aj stihla urobiť, stále sa to da odkliat

radusiq
2. sep 2016

pocula som o jednom pripade ked to holka urobila, a dobre to teda nedopadlo. Neodvazujem sa komentovat na ucinky magie, ale ona slecna to potom chlapikovi vykvakala a ten ju za to zmlatil...

evkakorcek
2. sep 2016

@radkanika blee Fujky 😝 😝 😝 A čo takto slobodná vôla a možnost voľby sa slobodne rozhodnúť. Alebo je tvoja sestra až tak zufala a sebecká? Čo ak oni dvaja spolu nemajú byt. Možno na tvoju sestru caká niekde iný muž, ktorý jej naplní život láskou a šťastím a nanho tiež niekde čaká iná osudná láska. Aký má význam mať vzťah, v ktorom som sa musela znížiť až k takému kroku, že som musela partnerovi dat do napoja moju menštruačnú krv. 😅
žeeee pozdravujem tvoju sestru a odkazujem, nech si radšej muža pripúta k sebe svojou inteligenciou, humorom, láskou..... 😉 🙂