Cítite sa pozadu oproti svojim rovesníkom?
Neviem ako sa s tým vyrovnať. Som normálny pracujúci 25 ročný človek s vysokoškolským vzdelaním a relatívne dobrou prácou. Neviem sa však zmieriť s tým, že sa cítim pozadu oproti mojim spolužiakom zo strednej školy. Všade vidím ako jazdia po drahých dovolenkách a prakticky nepracujú, podostávali byty a domy od rodičov a ja ako chumaj mám dve roboty a možno tak o 10 rokov si budem môcť dovoliť zobrať hypo na garzonku.
@janickacrazy Nieze by som to nutne potreboval, ale ak taka existuje nech mi napise :D
Ja mam za chvíľu 25 a nemám ešte ani vyštudovanu vš, takže buď v kľude 😀
Ja sa ti ani nečudujem otázka bývania mňa čaká o tok ešte študujem. A už teraz som z toho v riti ako to ideme s priateľom riešiť.. keďže tie úvery a nehnuteľnosti sú fakt že predražene.
Ano, nie kazdy ma take stastie. Niekto vela podedi podostava rodicia pomozu znacne a niekto si musi vsetko vydret a dret
Ja som mala tiež spolužiačku, ktorá bývala vo vile, vkuse mala nové oblečenie a do skoly ju rodičia nosili na Porsche. Všeci sme jej závideli. Chanel kabelky. Nakoniec po niekoľkých rokoch je jej zámožný otec v správach ako odrbal štát o niekoľko milión eur a je trestne stíhaný.. 🫢
Áno sú taký ktorý dostanú všetko zadarmo a aj taký čo si musia všetko vydrieť no žiaľ taká je doba.Týmto nič nevyriešis jedinú možnosť ak chces zarobiť viac a aj viac si dopriať je práca v zahraničí.Moj syn pracuje vyše roka v Nemecku a je to úplne o inom nepotrebuješ ani jazyk ani školu len chuť ísť za lepším zajtrajškom.Drzim palce nech sa ti to podarí.
Závisť nie je pekná vlastnosť, nemáš dôvod sa porovnávať s inými. Navyše sociálne siete znesú hodne, ale nemusí to byť úplne pravda. Pracuj, užívaj si život, cestuj ale neporovnavaj sa. Zbytocne ta to bude trápiť.

@tttbb aj chlap sa môže dobre oženiť 😁