icon

Cítite sa pozadu oproti svojim rovesníkom?

5. jún 2024

Neviem ako sa s tým vyrovnať. Som normálny pracujúci 25 ročný človek s vysokoškolským vzdelaním a relatívne dobrou prácou. Neviem sa však zmieriť s tým, že sa cítim pozadu oproti mojim spolužiakom zo strednej školy. Všade vidím ako jazdia po drahých dovolenkách a prakticky nepracujú, podostávali byty a domy od rodičov a ja ako chumaj mám dve roboty a možno tak o 10 rokov si budem môcť dovoliť zobrať hypo na garzonku.

Strana
z2
janickacrazy
5. jún 2024

@tttbb aj chlap sa môže dobre oženiť 😁

tttbb
5. jún 2024

@janickacrazy Nieze by som to nutne potreboval, ale ak taka existuje nech mi napise :D

naneta258
5. jún 2024

Ja mam za chvíľu 25 a nemám ešte ani vyštudovanu vš, takže buď v kľude 😀

ninusa221
5. jún 2024

Ja sa ti ani nečudujem otázka bývania mňa čaká o tok ešte študujem. A už teraz som z toho v riti ako to ideme s priateľom riešiť.. keďže tie úvery a nehnuteľnosti sú fakt že predražene.

realny
Odpoveď bola odstránená
juliacenc
9. jún 2024

Ano, nie kazdy ma take stastie. Niekto vela podedi podostava rodicia pomozu znacne a niekto si musi vsetko vydret a dret

reddflowerlife
9. jún 2024

Ja som mala tiež spolužiačku, ktorá bývala vo vile, vkuse mala nové oblečenie a do skoly ju rodičia nosili na Porsche. Všeci sme jej závideli. Chanel kabelky. Nakoniec po niekoľkých rokoch je jej zámožný otec v správach ako odrbal štát o niekoľko milión eur a je trestne stíhaný.. 🫢

nataliaba
9. jún 2024

Áno sú taký ktorý dostanú všetko zadarmo a aj taký čo si musia všetko vydrieť no žiaľ taká je doba.Týmto nič nevyriešis jedinú možnosť ak chces zarobiť viac a aj viac si dopriať je práca v zahraničí.Moj syn pracuje vyše roka v Nemecku a je to úplne o inom nepotrebuješ ani jazyk ani školu len chuť ísť za lepším zajtrajškom.Drzim palce nech sa ti to podarí.

nelka93
9. jún 2024

Závisť nie je pekná vlastnosť, nemáš dôvod sa porovnávať s inými. Navyše sociálne siete znesú hodne, ale nemusí to byť úplne pravda. Pracuj, užívaj si život, cestuj ale neporovnavaj sa. Zbytocne ta to bude trápiť.

Strana
z2