icon

Čo by sa muselo stať, aby ste prerušili kontakt so súrodencom?

Dnes o 16:17

Čo by sa muselo stať, aby ste prerušili kontakt so súrodencom?
Dedičstvo v jeho prospech, okradol by vás, prebral by vám partnera... čokoľvek.

Strana
z2
anonym_a4e376
Dnes o 16:18

ja som so sestrou nemala nikdy blizky vztah ... co som sa odstahovala z mesta tak sa nevidame vobec..napiseme si na sviatkya to je tak vsetko ..s bratom uplny opak .. to ze je niekto rodina,neznamena,ze si aj mate co povedat ...

anonym_4ec672
Dnes o 16:28

@anonym_autor robila hanbu rodine a menu. Ten človek ma vôbec nezaujíma. Neveim či ani žije.

anonym_26ea86
Dnes o 16:30

@anonym_autor

co viem, najviac zla donesie vacsinou partnerka surodenca, tolko slepic co zije na svete, prizivnicek, pasomnic a parazitov, zlatokopiek...Tazka doba je, ale mna by urcite nahnevala daka takato...nastastie taku kopol rovno do riti a radsej ostal sam zit aj ked.....:((((((((((((((((

marekjakub1
Dnes o 16:30

Ja zas naopak.sestra mi je najlepšou priateľkou. Neviem si predstaviť, že nie sme spolu.Ale tak my máme ujasnene ,že keby čosi s maminou ideme pol na pol.A teda fakt je že sme si veľmi blízke.a bavíme sa o všetkom.Nenasla sa vec co by sme si nevykomunikovali.Skôr je to pre mňa človek ktorému môžem všetko povedať a mam podporu.

anonym_26ea86
Dnes o 16:33

zavidim vam, co nemate vztahy a viete preco? lebo raz ked pominu, aspon nebudete tolko smutit

anonym_401e24
Dnes o 16:34

Od brata slabocha ma odstrihla závistlivá a hlavne lakomá švagrina. Karma ju však dobehla.

biba_18
Dnes o 16:36
@anonym_26ea86

@anonym_autor

co viem, najviac zla donesie vacsinou partnerka surodenca, tolko slepic co zije na svete, prizivnicek, pasomnic a parazitov, zlatokopiek...Tazka doba je, ale mna by urcite nahnevala daka takato...nastastie taku kopol rovno do riti a radsej ostal sam zit aj ked.....:((((((((((((((((

@anonym_26ea86 aj nás 😔

anonym_26ea86
Dnes o 16:36
@biba_18

@anonym_26ea86 aj nás 😔

@biba_18 😔😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😢😢😢😢

anonym_26ea86
Dnes o 16:38
@anonym_401e24

Od brata slabocha ma odstrihla závistlivá a hlavne lakomá švagrina. Karma ju však dobehla.

@anonym_401e24 hovorim, ze v tom su sproste zenske.....

euka210
Dnes o 16:38

@anonym_autor neviem, kym sa nieco take nestane, tak neriesim. Mame normalne vztahy vzhladom na vzdialenost.

anonym_0adfc0
Dnes o 16:50

@anonym_autor súrodenecké vzťahy má v prvom rade budovať, udržiavať a tmeliť rodič. Pokiaľ však robí rodič medzi deťmi rozdiely počas výchovy nikdy nebudú mať blízky vzťah. Stačí pár nedorozumení v dospelom živote a už sa nebavia do konca života. Nemajú dôvod, daná osoba im predsa nechýba. A divili by ste ako dokáže aj ublížiť.

minenkaa
Dnes o 16:52
@anonym_0adfc0

@anonym_autor súrodenecké vzťahy má v prvom rade budovať, udržiavať a tmeliť rodič. Pokiaľ však robí rodič medzi deťmi rozdiely počas výchovy nikdy nebudú mať blízky vzťah. Stačí pár nedorozumení v dospelom živote a už sa nebavia do konca života. Nemajú dôvod, daná osoba im predsa nechýba. A divili by ste ako dokáže aj ublížiť.

@anonym_0adfc0 vidíš a u nás sme mali rovnako všetko a nemali sme spolu nikdy vzťah ,ani ako deti
Uolne rozdielni ľudia

anonym_0adfc0
Dnes o 16:54
@minenkaa

@anonym_0adfc0 vidíš a u nás sme mali rovnako všetko a nemali sme spolu nikdy vzťah ,ani ako deti
Uolne rozdielni ľudia

@minenkaa tak to možno vidíš Ty. Tvrdia to aj ostatní súrodenci?

anonym_5674db
Dnes o 16:55

U nas sa stalo to, ze sa brat ozenil.. este po svadbe vyhlasil, ze mu manzelka nebude rozkazovat ci sa moze kontaktovat s vlastnou sestrou.. no a zjavne moze

anonym_edb173
Dnes o 16:55

Odstrihla som svoju sestru, pretože je to jedna hnusná, zákerná osoba. Odmieta sa starať o našu nevládnu matku, všetku starostlivosť nechala na mňa a aby toho nebolo dosť, ešte si aj vymýšľa, že sa o ňu nestarám tak, ako treba /napr. si vymyslela, že matka mala preležaninu a pritom v skutočnosti žiadnu nemala a podobne/, vyvoláva matke a hucká ju proti mne. V živote ju viac nechcem vidieť. Brat sa bezdôvodne odstrihol od celej našej rodiny cca pred 30 rokmi, odvtedy som ho nevidela a už ma ani nezaujíma, kde je a ako žije. Keby som nemala žiadnych súrodencov, bolo by mi na svete lepšie.

anonym_42a466
Dnes o 17:00

Môj muž odstrihol svojich dvoch bratov, keď sa odmietli starať o rodičov. Zariadil aj to, aby nič nezdedil ani jeden z nich. 😁

anonym_7195e9
Dnes o 17:03

@anonym_autor nestretávame sa, prestala ma zdraviť aj na ulici. Tak hlúpu povahu ako má moja sestra, nedá sa s ňou vychádzať

simsalabim
Dnes o 17:05

Brat a sestra mojho manzela su rozhadani na zivot a na smrt (druha sestra uz zomrela). Nespravodlivi rodicia, dedicstvo 🤷‍♀️ Moj manzel je ako medzi 2 mlynskymi kamenmi, ako najstarsi uz bol z domu, ked to zacalo. Z mojho pohladu su naozaj na vine svokrovci a svagrovi sa ani moc necudujem. Ale je to smutne.

anonym_fec380
Dnes o 17:05

Vychovali nás normálne, máme dobré vzťahy, komunikujeme, navzájom si pomáhame, švagriná je milá a rozumná.
Na odstrihnutie by musel byť spáchaný úmyselný trestný čin, iné si ani neviem predstaviť.

anonym_5dac5d
Dnes o 17:35

@anonym_autor nic specialne... proste sme sa odcudzili... rozne zivotne priority, rozne hodnoty...

anonym_7a863e
Dnes o 17:38

Co sa týka môjho brata neexistuje nič prečo by som prerušila kontakt a to sme zažili všeličo

anonym_1c7f30
Dnes o 17:44

@anonym_autor neviem, čo by sa muselo stať, aby som to urobila...ale je pravda, že moji rodičia brativi prepísali celý dom aj s pozemkom, mne nechali len pozemok. Cítim krivdu, ale .moze za to moja narcisticka matka, ktorá urobila všetko pre to, aby dom bol aj švagrinej, aby bola za peknú pred jej rodinou.
Ale vrúcne vzťahy teda nemáme. Stále cítim krivdu, do náručia sa nevrháme. Odvtedy sa to akosi vo mne zlomilo. Urobili to poza môj chrbát.
Vyslovene rodičia medzi nami toto urobili.

biba_18
Dnes o 17:48
@anonym_7a863e

Co sa týka môjho brata neexistuje nič prečo by som prerušila kontakt a to sme zažili všeličo

@anonym_7a863e presne tak som to mala s mojim bratom… jedine že by nejak ublížil môjmu dieťaťu, alebo mame, ale to sa nestalo a už ani nestane…

anonym_0adfc0
@anonym_1c7f30

@anonym_autor neviem, čo by sa muselo stať, aby som to urobila...ale je pravda, že moji rodičia brativi prepísali celý dom aj s pozemkom, mne nechali len pozemok. Cítim krivdu, ale .moze za to moja narcisticka matka, ktorá urobila všetko pre to, aby dom bol aj švagrinej, aby bola za peknú pred jej rodinou.
Ale vrúcne vzťahy teda nemáme. Stále cítim krivdu, do náručia sa nevrháme. Odvtedy sa to akosi vo mne zlomilo. Urobili to poza môj chrbát.
Vyslovene rodičia medzi nami toto urobili.

@anonym_1c7f30 u nás sa stalo niečo podobné. Ale to už vyústilo za všetky tie roky. Úplne presne viem, ako sa cítiš. Pokiaľ by brat nebol po Vašej matke, nikdy by to neprijal. Vlastné skúsenosti

anonym_c0fe6f

Moj brat je drogovo zavisly a nonstop terorizuje rodicov, ohrozuje seba aj ostatnych. Aj keby prestal neviem si predstavit obnovit vztahy

anonym_7a863e
Dnes o 17:51
@biba_18

@anonym_7a863e presne tak som to mala s mojim bratom… jedine že by nejak ublížil môjmu dieťaťu, alebo mame, ale to sa nestalo a už ani nestane…

@biba_18 ❤️🫂

minenkaa
Dnes o 17:52
@anonym_0adfc0

@minenkaa tak to možno vidíš Ty. Tvrdia to aj ostatní súrodenci?

@anonym_0adfc0 toto mi vysvetlí

anonym_0adfc0
Dnes o 17:58
@minenkaa

@anonym_0adfc0 toto mi vysvetlí

@minenkaa neverím tomu, že ste mali všetci rovnako všetko ako píšeš. Možno by si sa divila,ako vnímajú Vaše detstvo ostatní súrodenci. A to tak, že že ste nemali všetci všetko rovnako. Preto nemáte žiadny vzťah.

minenkaa
Dnes o 18:10
@anonym_0adfc0

@minenkaa neverím tomu, že ste mali všetci rovnako všetko ako píšeš. Možno by si sa divila,ako vnímajú Vaše detstvo ostatní súrodenci. A to tak, že že ste nemali všetci všetko rovnako. Preto nemáte žiadny vzťah.

@anonym_0adfc0 vzťah nemáme lebo sme uplne rozdielny zivot a dectvo sme nemali rovnaké, máš pravdu

minenkaa
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2