Čo by sa muselo stať, aby ste prerušili kontakt so súrodencom?
Čo by sa muselo stať, aby ste prerušili kontakt so súrodencom?
Dedičstvo v jeho prospech, okradol by vás, prebral by vám partnera... čokoľvek.
@minenkaa 😀 ty že by si sa do dačoho nezastarala.
To nie je to isté. Oni tvrdia, že súrodenec VŽDY zničí život a že je LEPŠIE byť sám. Ja hovorím, že to závisí od mnohých faktorov a často za to môže výchova. Ak u teba doma výchova nezlyhala a aj tak si nerozumiete, tak je to o povahách dvoch dospelých ľudí. To ale stále nedokazuje, že mať súrodenca je vo všeobecnosti zlé. Je to len individuálna skúsenosť.
@anonym_249789 takže ty sa starať môžeš a ja nie
Presne ako píšeš je to individuálne a každý to ma inak,tak nepresviedčam iných ,že nemajú svoju pravdu
A vo všeobecnosti ani neznamena ,mať súrodenca to dobre
@anonym_249789 takže ty sa starať môžeš a ja nie
Presne ako píšeš je to individuálne a každý to ma inak,tak nepresviedčam iných ,že nemajú svoju pravdu
A vo všeobecnosti ani neznamena ,mať súrodenca to dobre
@minenkaa Vidíš, nakoniec píšeš presne to isté, čo ja od začiatku...že je to individuálne. Zlé príbehy nedokazujú, že mať súrodenca je zlé, rovnako ako tie dobré nedokazujú, že je to vždy ideálne. Týmto by som to z mojej strany uzavrel.
@minenkaa Vidíš, nakoniec píšeš presne to isté, čo ja od začiatku...že je to individuálne. Zlé príbehy nedokazujú, že mať súrodenca je zlé, rovnako ako tie dobré nedokazujú, že je to vždy ideálne. Týmto by som to z mojej strany uzavrel.
@anonym_249789 takže ma pravdu aj ta čo tvrdí ,že nemať súrodenca je to najlepšie čo sa môže človeku stat
@anonym_249789 takže ma pravdu aj ta čo tvrdí ,že nemať súrodenca je to najlepšie čo sa môže človeku stat
@minenkaa Má pravdu v tom, že PRE ŇU je to to najlepšie. Nemá však pravdu v tom, že je to najlepšie pre každého. To je ten rozdiel medzi osobným pocitom a univerzálnym faktom. Ty sama si pred chvíľou napísala, že je to individuálne, tak sa v tom skús nestratiť. 😉
@minenkaa Má pravdu v tom, že PRE ŇU je to to najlepšie. Nemá však pravdu v tom, že je to najlepšie pre každého. To je ten rozdiel medzi osobným pocitom a univerzálnym faktom. Ty sama si pred chvíľou napísala, že je to individuálne, tak sa v tom skús nestratiť. 😉
@anonym_249789 kde sa strácam
@anonym_6658af 😀 klasicky otáčaš kartu, lebo som ti nastavil zrkadlo. To ironické zlatko si si mohla odpustiť. Sama si v prvom komentári napísala, že diskusie dokazujú, ako je lepšie byť sám. To nie je realita, to je tvoj osobný filter. Nikto od teba nechce, aby si posielala rezne alebo peniaze alkoholikovi. Pointa je, že ty si hneď v prvom príspevku hodila všetkých súrodencov do jedného vreca s gamblermi a zlodejmi. A to bol ten hlúpy pohľad na vec, na ktorý som reagoval. Ak máš v okolí parazita, chápem tvoju horkosť. Ale vydávať patologické prípady za dôkaz, že mať súrodenca je zlé, je proste logický nezmysel. Väčšina súrodencov sú normálni ľudia.
@anonym_249789 stúpila som ti na otlak? Napísala som svoj názor. 😉 Myslím, že máš problém čítať s porozumením. Jasné MK logika
@anonym_249789 stúpila som ti na otlak? Napísala som svoj názor. 😉 Myslím, že máš problém čítať s porozumením. Jasné MK logika
@anonym_6658af Aha, takže keď dôjdu vecné argumenty, nastupujú klasické frázy o otlakoch, o čítaní s porozumením a zhadzovanie MK logika. 😀 tu každá od seba odpisuje.
😉 Na otlak si mi nestúpila, len ma baví táto tvoja snaha urobiť z extrému univerzálne pravidlo. Pokojne ostaň vo svojom presvedčení, že svet je plný len zlých súrodencov, ja ti tvoju realitu neberiem.
@anonym_6658af Aha, takže keď dôjdu vecné argumenty, nastupujú klasické frázy o otlakoch, o čítaní s porozumením a zhadzovanie MK logika. 😀 tu každá od seba odpisuje.
😉 Na otlak si mi nestúpila, len ma baví táto tvoja snaha urobiť z extrému univerzálne pravidlo. Pokojne ostaň vo svojom presvedčení, že svet je plný len zlých súrodencov, ja ti tvoju realitu neberiem.
@anonym_249789 keby si čítal/a pozorne, nebolo by možné odpisovať, ako mi bolo adresované. Píšem, že je lepšie byť jedináčik ako mať súrodenca alkoholika, gamblera, bezdomovca. Lebo taký súrodenec mi je na 3 prdy 😄 a lepšie bez neho 👍 Čo je na tom nepochopiteľné? Kto chce rozumie, kto nie v apatiece rozum nekoupí 🤷♀️

@anonym_249789 prosimbta ty robis presne to iste ,súrodenec je podľa teba obohatenie a môžu za to rodicia výchovou,ak to tak nie je
To vôbec nie je pravda ,u nás nebol nik preferovaný doma a predsa nemáme dobre vzťahy a ani ako deti sme nemali
@minenkaa 😀 ty že by si sa do dačoho nezastarala.
To nie je to isté. Oni tvrdia, že súrodenec VŽDY zničí život a že je LEPŠIE byť sám. Ja hovorím, že to závisí od mnohých faktorov a často za to môže výchova. Ak u teba doma výchova nezlyhala a aj tak si nerozumiete, tak je to o povahách dvoch dospelých ľudí. To ale stále nedokazuje, že mať súrodenca je vo všeobecnosti zlé. Je to len individuálna skúsenosť.