icon

Čo by ste si mysleli o tom, keby si vás priateľ nechce pridať na FB?

20. mar 2023

Ahojte. Mam taku otazku. Nasla som si priatela, pozname sa uz vyse roka, chodime spolu este ani nie polroka.. Obaja sme tie typy, ze neriesime velmi socialne siete a zivot na nich, skor si strazime sukromie. Minule sme sa vsak v jednej debate dostali k FB a on mi povedal, ze si to nemam brat osobne, ale ze si ma na FB neprida, lebo ze on s vela ludmi komunikuje bez toho, aby ich mal v priateloch…. Viem, ze to znie ako banalita, ale napadlo mi, ci predo mnou nieco netaji, ked mu robi toto problem. Ako by ste to brali vy?

Strana
z2
stanulienkat
20. mar 2023

Myslela by som si, že som infantilná.

akiana
20. mar 2023

Taji pred tebou aktivitu s inymi babami, a zaroven nechce, aby sa o nom vedelo, ze je zadany, keby si mu napriklad nieco komentovala, alebo tak. Pripadne by jeho oficialna priatelka mohla mat otazky.

hope87
20. mar 2023

Toto by mi bolo velmi podozrive...a urcite by som sa ho na to opytala, ze preco sa tomu tak brani? Ze to, ze si s mnohymi ludmi pise, aj ked ich nema v priateloch, este neznamena, ze teba v priateloch mat nemoze...ze ty uz nie si jedna z mnohych ale si jeho priatelka a nerozumies tejto jeho "logike" a len co ti vlozil chrobaka do hlavy.

Strana
z2