icon

Čo by ste si pomysleli o takomto chlapovi po prvom stretnutí?

halabolka
18. feb 2021

Potrebujem pocut vas nestranny, emociami neovplyvneny nazor 😅
Mam 29 rokov, za sebou par nevydarenych niekolko-rocnych vztahov. Pred mesiacom som na zoznamke stretla chlapa, ktory bol od zaciatku velky gentleman a hned som z pisania usudila, ze to ma v hlave upratane. Ma 31, nikdy nemal vazny vztah, ale ani romaniky, vraj iba jednu dlhsiu znamost, ale vztah to nebol. Je mudry, sikovny, primerane zabezpeceny, chapavy, az neuveritelny romantik, s rodinou ma velmi dobre vztahy a chce si zalozit aj svoju. Cez vikend sme sa stretli, rande dopadlo na vybornu, maximalna spokojnost a nadsenie z oboch stran. Pise mi o nasich buducich splocnych detoch, chce ist so mnou zit. Byva 100km odomna a vraj ma hladal cely zivot a chce so mnou byvat, kedze kvoli corone by sme sa oficialne stretavat nemali.
Co si o tom myslite? Moze byt ze chlapurobi ten prvy krok hned po prvom rande, alebo som len naivka? 😀 pripadne poznate nejaky taky pripad kde to hned takto z fleku vyslo?

Strana
z4
acrobaleno
20. feb 2021

Davam si tuto diskusiu do sledovania😂. Dufam, ze sa autorka ozve ako to dopadlo.

halabolka
autor
20. feb 2021

@acrobaleno isto sa ozvem, som v rovnakom napati ako vy, baby 😂 budeme spolu cely vikend unho, takze bud to dopadne velmi dobre, alebo velmi zle 🤷🏻‍♀️😄

luciannka83
21. feb 2021

Korona, nekorona, v ramci okresu sa stretavat mozte. Mozes ty prespat u neho, on u teba. Ak je to mimo okres, tak bude menit pracu koli tebe? ...len hlasno uvazujem. Aby nebyval pri mamicke a bol momentalne bez prijmu a potrebuje z domu zmiznut, no mu matka lezie na nervy😅 po prbom rande by dom do byvania nesla. Stravte spolu viac vikendov, raz u teba, raz u neho a uvidis, jak to bude fungovat. Chlapi toho veeeela nahoboria, no len minimum z nich to vie splnit.

mondolina
21. feb 2021

@halabolka
Nič medzi nemôže byť?

halabolka
autor
21. feb 2021

Takze pre tie, ktore sledju moj pribeh: nie je psychopat, ani ziadny “tutko”, proste je to chalan z dediny, dobre vychovany a starostlivy, no zaroven nema prehnane sebavedomie, ako vacsina chlapov, ktori mi doteraz skrizili cestu. Mozno pre viacere z vas by bol nezaujimavy, nudny, atd. Ale ako som jz pisala, po dlhorocnych skusenostiach so zlymi chlapmi, ktori ma podvadzali, boli sebci a ja som bola na poslednom mieste, tento je pre mna ako balzam na dusu 🙂 Stravili sme spolu cely vikend, varili sme spolu, upratali byt, hodiny sme sa rozpravali a ziadne sklamanie sa nekona, prave naopak, zda sa mi byt este lepsi ako po prvom rande 😊

andreatytler
21. feb 2021

@halabolka Super, tesim sa s tebou.

mondolina
21. feb 2021

@halabolka
Upratali byt? Na prvom spoločnom víkende by som max. riad umyla a nie upratovala🙈
Ale teším sa s tebou, nech to vydrží.

karelova
22. feb 2021

Dievča zlaté, veľmi ti to prajem ale prvé mesiace sa zdajú byt všetci úžasní.... 🙂 Ale snáď ten tvoj ostane úžasný aj po zložení ružových okuliarov 😊😉

halabolka
autor
22. feb 2021

@andreatytler dakujem 🙂
@mondolina neumyvala som mu okna, ani som nedrhla spary medzi obkladackami 😂 isiel na par dni prec z bytu, tak vypral veci, spolu sme povesali. Varili sme obedy aj vecere, umyli sme riad na striedacku. Je to fajn vidiet v chlapa aj v takychto situaciach, aby sa nestalo, ze sa zrazu zobudim a bude mi pupkaty lenivec s pivom v ruke sediac pri Tv kricat, ze mu mam priniest dalsie 😄

@karelova dakujem, som si toho vedoma a stale rozmyslam rozumom, aj dlho este budem. Napriek dobremu dojmu sa k nemu urcite nejdem o tyzden stahovat.

erickatt
22. feb 2021

@halabolka a ja som môjmu po hodine pisania napisala, ze je super ze nemoze sladkosti, nebude ich detom vyzierať .. a on mne ze pôjdeme v lete do stanu na Lodenicu. A sme spolu 11 rokov

mondolina
22. feb 2021

@halabolka
Zhodnotiť čo ťa čaká, resp. nečaká po prvom víkende je odvážne, ale prajem Ti len to dobré ♥️

iv007
14. jún 2021

Ahojte.strasne som zvedava ako dopadol tento vztah.Vieme cosi nove?😊

andreatytler
15. jún 2021

@iv007 Aj ja si obcas na tento pribeh spomeniem a dufam ze su stale spolu...

bluka2
21. júl 2021

Aj mňa by toto zaujímalo, či motyka vystrelila. Ja tiež som stretla dvoch takých a sťahovanie takto spontánne som odmietla a obaja potom vypisovali také veci, že bolo jasné, že sú psycho...

mondolina
21. júl 2021

minule niekde písala,že je sama, takže asi nevydalo...

halabolka
autor
21. júl 2021

nenecham vas uz dlhsie v napati 😄 nevyslo to, ale nebolo to tym, ze by sa z neho vyklul psychopat alebo co. Je velmi dobry clovek, do istej miery sme si rozumeli, ale casom mi tam nieco zacalo chybat. Tym ze nikdy nemal vztah, bol aj zvyknuty fungovat tak ze sa mi niekedy aj par dni neozval. Vedel aj ze mi to prekaza, ale bol natolko zvyknuty “zit iba pre seba” ze som nevidela prilis snahu to zmenit. Plus ocakaval, ze sa za nim prestahujem a tam zas nebola vola z mojej strany 🤷🏻‍♀️

iv007
21. júl 2021

@halabolka skoda teda ze to nevyslo,prezivali sme to s tebou😀

andreatytler
21. júl 2021

@halabolka Vdaka ze si sa ozvala... Tak teraz vieme preco nemal vztah v 31 rokoch....a ak takto bude fungovat aj nadalej ani ziadny mat nebude.
Nevadi... zelam vela stastia s nasledujucim panom. Ja som svojho nasla ked som mala 34 rokov.

halabolka
autor
21. júl 2021

@iv007 🙈 dufala som, ze to uz bude ten pravy, ale nesilim nic ked to nejde hladko

@andreatytler ved uz niekedy aj rozmyslam nad tym ci neskoncim sama ako prst s 10 mackami 😄, ale vdaka za nadej, ze aj po 30tke sa da najst vztah, lebo ju uz obcas stracam

luciasveckova
2. okt 2021

@halabolka a kde byva ked pises ze 100km od teba?

papi30
19. apr 2022

@halabolka ahoj.. Ako ste nakoniec dopadli?

mimka1402
20. apr 2022

@papi30 Ved napísala v Júli, par správ vyššie, že to nakoniec nevyšlo 🙂

papi30
22. apr 2022

@mimka1402 tak neprečítal a som všetky komenty na 4 stranách. 😉

h2
22. apr 2022

@papi30 Keď sa mi nechce všetko čítať a som zvedavá, prečítam si aspoň príspevky autorky, prípadne podľa dátumu pozriem, či niečo po čase nenapísala. 🤷🏻‍♀️

papi30
29. apr 2022

@h2 a ja sa spýtam...kazdy to rad inak 😂

adkadz81
30. apr 2022

@halabolka
Pozrite si Videa na youtube o narcistoch napr Jako Fenix, resp. anglicke videa super su od R.C Blakesa.Pritahuju ich hlavne empati.Maju velmi dobre vyvinutu schopnost odhadnut svoju obet a hovorit jej presne tie slova, co chce pocut., vedia obet vyborne zrkadlit.O lasku vobec nejde, oni potrebuju obetou manipulovat a dostat od svojej obete presne to, co potrebuju.1 faza love bombin-1 rande- budete laska jeho zivota, ktoru cely cas hladal, matka jeho deti...Potom sa zacne spravat nejak inak a obet nevie preco, aby sa zacala este viac snazit...Dajte si velky pozor, hlavne kladte otazky, nehovorte o sebe prilis vela a hlavne sa mu nezdoverujte a vsetko preverujte.Narcista kazde zranenie, slabost nahra do svojho " softveru" a vytiahne proti vam.Ked bude vasa intuicia hovorit nie, chodte od toho prec, nech uz ten clovek bude hovorit cokolvek.

lenni33
12. aug 2022

@halabolka
@halabolka neviem ako si nakoniec dopadla,ale moja skusenost..mily,vtipny,neskutocny romantik, na 3.rande hovoril o svadbe..odkopol ma kratko po svadbe, strasny manipulator a mozno psychopat, hrozne dosledky.. skoro rok pretvarky..velku opatrnost treba!!

andreatytler
12. aug 2022

@lenni33 Chori ludia toto.

lenni33
13. aug 2022

@adkadz81 Do bodky moja skusenost..nikdy by som neverila ze sa clovek moze tak zmenit v jednej sekunde..

Strana
z4