icon

Čo by ste si pomysleli o takomto chlapovi po prvom stretnutí?

halabolka
18. feb 2021

Potrebujem pocut vas nestranny, emociami neovplyvneny nazor 😅
Mam 29 rokov, za sebou par nevydarenych niekolko-rocnych vztahov. Pred mesiacom som na zoznamke stretla chlapa, ktory bol od zaciatku velky gentleman a hned som z pisania usudila, ze to ma v hlave upratane. Ma 31, nikdy nemal vazny vztah, ale ani romaniky, vraj iba jednu dlhsiu znamost, ale vztah to nebol. Je mudry, sikovny, primerane zabezpeceny, chapavy, az neuveritelny romantik, s rodinou ma velmi dobre vztahy a chce si zalozit aj svoju. Cez vikend sme sa stretli, rande dopadlo na vybornu, maximalna spokojnost a nadsenie z oboch stran. Pise mi o nasich buducich splocnych detoch, chce ist so mnou zit. Byva 100km odomna a vraj ma hladal cely zivot a chce so mnou byvat, kedze kvoli corone by sme sa oficialne stretavat nemali.
Co si o tom myslite? Moze byt ze chlapurobi ten prvy krok hned po prvom rande, alebo som len naivka? 😀 pripadne poznate nejaky taky pripad kde to hned takto z fleku vyslo?

moonlight1210
19. feb 2021

@halabolka je to mile. kludne to moze byt plachy romantik. ktory, ked videl pozitivnu odozvu, tak sa osmelil.

ale aj na moj vkus ide na to zhurta.
urcite by som ho mierne brzdila. nie sa do toho vrhla po hlave. aj ked mas za sebou historiu zlych vztahov a toto je pre teba krasna zmena (a najskor vahas, aby si o nu neprisla, ked ho budes brzdit. aby to nevzdal.).

a vzdy je dobre v kazdom vztahu hned prezentovat, co od toho vztahu cakas a chces. usetri to sklamanie neskor, ked po odzneni prvotnej vzajomnej ohladuplnosti zrazu zistite, ze ste z toho druheho sklamani, lebo je v skutocnosti je iny, ako sa prezentoval spociatku. a ze sa k sebe vobec nehodite.
lebo toto sa vacsinou prevali uz v case, ked clovek do vztahu investoval a nechce to hned vzdat. skusa teda vydrzat a straca iba cas.

slavomira1980
Autor odpoveď zmazal
slavomira1980
Autor odpoveď zmazal
solange7
19. feb 2021

Mna by to odradilo. Vyznieva to tak doterne a strasidelne. A to ja som na svojho muza velmi naviazana, mame sa radi, začali sme spolu chodit prakticky hned po prvom zoznameni. Len keby na mna toto vyvalil po prvom rande, resp keby mi toto vypisoval... Neviem si to ani predstavit. Hlavne tie deti, to je zvlastna tema, aby mi chlap zadrel, ze chce zalozit rodinu. Rozpravat o buducich detoch. Asi mu tikaju hodiny. Sa chce nasilu usadit, narazil na teba, zapacila si sa mu, tak to berie zhurta. Aj tie neurcite vztahy pred tym... Ako moze byt taky neuveritelny romantik, ked nemal ziaden vztah, len dlhsiu znamost? Divne. Davaj bacha a nestrat hlavu aspon ty, on je niekde v oblakoch.

halabolka
autor
19. feb 2021

@slavomira1980 nepcha sa mi do bytu, navrhol byvanie unho, pripadne spolocny podnajom.

maximilie
19. feb 2021

@halabolka ano moze to vyjsť. Ak si sedíte a je tam všetko co ma byt, tak spoločným bývaním sa spoznáte najlepsie. Priprav sa na to, ze urcite na nom nájdeš kopu nedostatkov. Urcite si nerobte hned dieta a ani sa neberte. Vyjsť vám to môže, poznam pripad kde sa sobášili po 2mesacnej znamosti a su spolu 10 r a majú 5deti

maximilie
19. feb 2021

A nestahuj sa k nemu okamzite. Najprv víkend, potom sem tam ty u neho , on u teba. Nechajte tomu spontánny priebeh a teste sa zo života, ze ste sa nasli

zuzkalujza
19. feb 2021

@halabolka asi by som spozornela v tvojom prípade. Prečo nemal 31 ročný ešte žiaden vzťah? Prečo si hľadá na zoznamke? A ten jeho "výlev" ako verím, že sa to dobre tebe počúva, ale..... Aj ja som sa raz zoznámila s "pánom", ktorý sa takto prezentoval od prvého stretnutia. Čo mi na jednej strane lichotilo a aj páčilo, lebo dnes sú muži skôr odporcovia svadieb, viazania sa a podobne. No ono sa tá jeho náklonnosť veľmi rýchlo stupňovala až prepukla k "posadnutosti" a k obťažovaniu. Ako popravde som sa ho časom začala báť, lebo ma začal sledovať, napríklad ma čakával pred prácou aj keď sme nemali dohodnuté stretnutie. Potom som videla ako celý čas kráča za mňou až po môj dom. Keď som sa ho spýtala prečo to robí, prečo prišil, aj keď sme neboli dohodnutý? Povedal, že lebo on potrebuje byť pri každom mojom kroku. Jenu nevadí, že nie sme dohodnutý a nenúti ma ísť s ním, jeho uspokojuje už to, že ma vidí a kráča za mnou. Vtedy som si povedala dosť a rázne vysvetlila, že takto nie a ukončila som to. No on to nepochopil, začal mi vypisovať, ale nie že ahoj ako sa máš? ale 50 - 100 správ za deň aká som skvelá, ako sa ma nikdy nevzdá, že som iba jeho a on bude čakať a naliehať kým to nepochopím, že mu mňa poslal Boh aby som kráčala po jeho boku a podobne. Začal mi posielať kvety, dary cez kuriérov..... začal kontaktovať mojich priateľov s tým, aby ma prehovorili a prihovorili sa zaňho. Bolo to peklo pre mňa. Nakoniec som musela podniknúť rázne kroky aby to celé skončilo. Takže dávaj bacha prosím ťa. Netvrdím, že aj on je taký, to vôbec, len mi toto celé veľmi jeho pripomenulo.....

zuzkapap
19. feb 2021

@halabolka ja mam doma manzela ITckara introverta krestana :D a je to perfektný muž, tiež bol sam dokedy som ho spoznala aj keď len do 24r. Relatívne rychlo sme sa aj my hybali - po pol roku spoločný podnajom a po roku zasnubenie - deti síce nespominal ale to sme boli ešte na skole :D a jeho rodičov som spoznala po 3 týždňoch chodenia, úplne bez problémov mi ich predstavil... Prišlo mi to kus skoro vtedy (mam za sebou viac vzťahov co sa nehybali nikam) ale zároveň to bolo super ze som cítila ze sa nebojí zavazku, čo sa o mojich ex nedalo povedať ani o jednom :D

halabolka
autor
19. feb 2021

@zuzkapap skoro ako cez kopirak 😀

Baby, ja viem ze je to narychlo a chlapec sa ponahla, akoby mal zajtra prist koniec sveta. Urcite ho budem brzdit, nie je sa kam ponahlat. Ale psychopata uz rozoznat viem, a tento ma od toho na mile daleko 🙄 videli sme sa naposledy v nedelu, predtym raz stretko zrusil on a raz ja, lebo nam do toho nieco prislo. Ziadne prenasledovanie sa nekona, ani psycho tlacenie do toho, aby sme sa videli kazdy den. Ma svoje zaluby, ja tiez, normalne chodime obaja do prace, venujeme sa svojim rodinam. Nejde mi navliekat prsten na ruku, aby som sa ho uz nemohla zbavit 😅 nie je ani suknickar, za ten mesiac co si piseme/pozname sa nemal ani raz nejake uchylne reci, ani nic podobne. Rande prebehlo bez pusy, do nicoho ma netlacil. Ale je jasne, ze ja som z nas dvoch ta racionalnejsia, takze s kludom Anglicana spolu stravime vikend, a potom uvidime ci aj dalsi a dalsi..

derdia
19. feb 2021

No ja osobne si myslim, ze je to pako a preto doteraz nemal znamost vaznu... Tych nevaznych mal urcite viac... Len klame...a hlavne neviete o sebe nic.

rachel36a
19. feb 2021

@halabolka tak ked si si ista, nemas co riesit na MK...😉 ale popravde, psychopata nepoznáš po mesiaci a jednom stretnuti...snad sa z tohto vykluje len chudak co doteraz nemal stastie na lasku a preto tlaci na pilu..tak nech ti to dobre dopadne podla tvojich predstav...❤

maria1989
19. feb 2021

@halabolka inak ak ťa chcel predstaviť rodičom, ja by som tam šla, aspoň uvidíš, či je všetko v poriadku.

halabolka
autor
19. feb 2021

@maria1989 ved aj pojdem, ale na prve rande sa mi to zdalo byt “too much” 😅 pritom ja by som nemala najmensi problem predstavit ho svojim rodicom, lebo je to (aspon zatial) chlap na spravnom mieste. Uvidime, ako sa to bude cele vyvijat
@rachel36a
Dakujem 🙂 nie som si ista, len z neho mam zatial velmi dobry dojem. Bavila som sa o tom aj s 2 blizkymi priatelmi, no a mali podobny nazor, ze je to cele prilis rychle. Preto ma zaujimal nazor zien, ktore uz co to maju za sebou

dmk_1
19. feb 2021

@halabolka urcite by som zbystrila pozornost, chlap, co je k svetu, ako ho opisujes neexistuje, aby nemal skusenost so serioznym vztahom. A ak by aj naozaj nemal (kedy by ma zaujimalo kvoli comu), chces byt v skoro 30 rokoch prva, co uci chlapa po 30tke,ako to funguje vo vztahu?... Bodaj by ti to hned sfleku vyslo, ak sa ti lubi, kludne si ho otukaj, ale ja na tvojom mieste mam vzdy jedno ocko prizmurene, ze co sa z neho vykluje.

derdia
19. feb 2021

Daj tomu cas... A hlavne pozor aby si neostala nehotna..vsetko okrem tehotenstva sa da lakho a bez ujmy na zdravi ukoncit😁😉

babovka2321
19. feb 2021

@dmk_1 ale ved taki su najlepsi, si ich mozes naucit podla seba 😁😁 moj muz mal tiez len take nejake kratkodobe frajerky, co sa ani nedali nazvat frajerkami a fyzicky s nimi dokopy nic nemal😁 taky chlap je formovatelnyy 😅

janickacrazy
19. feb 2021

@halabolka môže byť proste normálne do teba zaľúbený, u nás tiež išlo všetko veľmi rýchlo, zoznamka, písali sme si asi 2 týždne, zdal sa mi v pohode, stretli sme sa a odvtedy sme spolu, štvrtý deň ma požiadal o ruku, začali sme plánovať svadbu, deti, proste cítila som že je to ON. Sme spolu 12 rokov, 3 deti a stále sa ľúbime. Všetci nás odhovárali od svadby, že je to skoro, ale nedali sme sa. Držím palce.

andreatytler
19. feb 2021

@halabolka Kvety, basen Su pekne. Navrhnut prve Rande u rodicov je velmi cudne. Nemyslim Ze toto bude dobre... Sorry.

diusqa761
19. feb 2021

Mne môj tiež asi týždeň po tom čo sme sa začali stretávať povedal že " Viem že ty budeš moja žena". 😅 Vtedy som si z neho ťukala na čelo a nebrala to vážne hlavne keďže som krátko pred ním ukončila jeden vzťah ale za mesiac od toho sme sa spolu nasťahovali a teraz budeme spolu už 5 rokov, dve krásne dcérky.. neverila som mu vtedy a ťukala si na čelo ale vyšlo to 🤭

halabolka
autor
19. feb 2021

@babovka2321 veru, vycvicim si ho 😄
Mala som uz aj chlapa s dietatom a cista katastrofa, frflos, nikdy nebolo nic urobene podla jeho predstav, nepomahal s nicim v domacnosti, podvadzal ma. Dalsi mal predomnou 5-rocny vztah, bol pripraveny zalozit si rodinu, bol super co sa tykalo domacich prac, navaril, vypral, ale citovo bol porovnatelny s kusom skaly, studeny cumak. Takze predosle vztahy este nie su zarukou, ze bude chlap vo vztahu ok 🤷🏻‍♀️

lubiss
19. feb 2021

sorry ale ty si priletela na zem na kolecku od salamy ? :D chlap co nikdy nemal vztah a tebe vypisuje po prvom stretnuti o detoch a byvani, tebe maju zablikat hned vsetky kontrolky..to bude posuk prvotriedny co to hra na galantneho inteligenta..zdrhaj kym sa da :D

babovka2321
19. feb 2021

@halabolka a ani ta nema s kym porovnat (ze byvala to robila inak - jedine s mamickou, no😂)... Akoze podla mna ho neodpisuj hned, ale maj sa na pozore a bude dobre :D

halabolka
autor
19. feb 2021

@babovka2321 napisem vam tak o mesiac, ako to cele dopadlo 😄

babovka2321
19. feb 2021

@halabolka ja som naozaj velmi zvedava, co sa z neho vykľuje, takze tesim sa 😁😅

midka
19. feb 2021

jasne v pohode,, aj ja ked som mojho stretla,, bolo mi jasne, ze ma vsetkych 20 P,,,,, 🙂,, sme spolu cez 20 rokov,, a bolo mi hned jasne, ze takeho chlapa by som brala, jasne,, ja som na sebe nedala, nic znat, ale chlap je v inej pozicii, moze to prejavit,,,🙂 🙂 ,,co je zrejme aj Tvoj pripade, ,,,, hlavne je mat realny pohlad na vec 🙂,, nebyt zatazeny predchadzajucimi vztahmi objektivne zhodnotit partnera... 🙂..zaklad je rovnovaha,, to co ocakavam =tomu co ponukam, .drzim palce,,, 🙂

nikyball
19. feb 2021

Najprv si užívajte randenie A potom uvažujte o spoločnom bývaní

misulka1989
19. feb 2021

@halabolka vela z vas tu pise o kontrolkach, ale ja poznam chlapa, poznam ho velmi dobre, cez 10 rokov, je to nas uz rodinny priatel. Neskutocne dobry clovek, spolocensky, vtipny, v kolektive mimoriadbe oblubeny, nie totalny fesak, ale velmi sympaticky a charizmaticky muz...no a k veci - ma takmer 35 a za sebou naozaj ziadny vztah - jednoducho stara skola, vela prace, vela svojich blizkych kamosov a teda absencia moznosti stretnut tu pravu, vysnivanu lasku...a vsetci mu to velmi prajeme 🤞

takze, nie vsetci po 30ke bez predoslych vztahov musia byt vzdy podivini, psychopati a podvodnici...niekto mal jednoducho malo stastia, alebo (domnelo) privela casu...

nausa
19. feb 2021

@halabolka Niektore zienky tu tusim vidia svet len ciernobielo a cokolvek nespada do ich skatulky je nenormalne a treba brat nohy na plecia 😁 Aj mne moj manzel navrhol po mesiaci chodenia spolocne byvanie a uz sme spolu 7 rokov a mame krasnu dcerku 😊 Samozrejme je potrebne byt opatrna a aspon parkrat sa este stretnut nazivo,ale prave pri spolocnom byvani (ako pises u neho alebo v spolocnom prenajme) velmi rychlo zistis co je ten chlap zac 🙂 Drzim palce a urcite daj vediet ako sa to vyvrbi!

lintu
20. feb 2021

@miadi Áno, tiež som mala podobného nápadníka. Keby tak okato netlačil na pílu, mohli sme byť inde. Nevadí, ako skúsenosť sa to rátalo.

@andreatytler z môjho pohľadu tam práveže čas na spoznanie mali. Aj písaním sa dá k osobe vytvoriť si určitý vzťah. Na stretnutí sa potom pocity z neho vyvrátia alebo potvrdia. Navyše aj tu si dvaja môžu hneď od začiatku rozumieť natoľko, až sa im zdá, že sa poznajú už roky.

@katkami123 všeličo sa stáva 🙂 Obe však máme "pred očami" asi iný typ chalana 🙂 Áno, od úplne tichého človeka sa toho nedá veľa očakávať. Ak je však nevýrazný len v spoločnosti, ešte to nemusí znamenať, že si nevie otvoriť ústa "doma" či mať výborný písomný prejav.
Prečo zoznamka? Napríklad lebo:
- písomne sa nadväzuje kontakt niektorým typom ľahšie
- nemladne - okolie doňho hučí, aby si už niekoho našiel, resp. mu samému tikajú biologické hodiny
- v tejto dobe je to snáď jedno z mála riešení, ako niekoho nového spoznať,...

Cestovanie ma na tom príbehu tiež osobne neruší. Nevieme, kde bol, čo tam robil, ako ho vnímal zvyšok partie,...