Čo je to s manželom?
Ahojte žienky. Som vydatá už pár dobrých rôčkov. Ale vždy to bolo fajn. V poslednom čase je manžel iný. Hovorí, že to kvôli robote, ale mám pocit, že je niečo inė. Keď sme spolu, tak furt chce spať, hrá sa ako malý na PC...V poslednom čase mu vždy prichádzajú smsky...vždy však povie,že to nejaká hra mu posiela, ktorú má mimochodom už dlho a doteraz neprichádtali smsky...je akoby niekde inde, ani na wcko nejde bez telefónu a potom tam je skoro hodinu...je iný a...čo sa týka sexu...ani nehovorím..možno tak 2 maximàlne 3x do mesiaca...deti nemáme a takto ich ani mať nebudeme :( nič peknė mi nehovorí a to vždy robil..aj teraz spí a to si bral dovolenku, aby sme boli spolu...už cez 3 hodiny sedím sama, stihla som aj koláč upiecť,okúpať sa...už neviem ako ho zaujať, skúšala som už všeličo..máte niektorá podobnė skúsenosti? Ak áno, ako ste to riešili? Ďakujem ❤️
Ja ako muž by som to nezvaľoval hneď na milenku, áno, nemôžem ti sľúbiť, že to tak nie je, ale podľa mňa, keby mal milenku, tak by celé dni nevyspával. Taktiež, to že mu chodia sms z hry je tiež možné, tak ako tu niektoré dámy píšu, treba si dať pozor (ak je tak), aby to neprerástlo do hazardu a závislosti. Ak to nie je ten prípad možno trpí poklesom hormónov, muži si to neradi priznávajú, ale veľa mužov s tým má problémy, môže to byť aj psychika, skúste ho presvedčiť, nech zájde k doktorovi/doktorke. Alebo ho skúste nahovoriť na manželskú terapiu, my tiež so ženou nad tým uvažujeme. 🙂 Alebo skúste s ním viac komunikovať, zaujímať sa ako to tu už tiež bolo písané, netreba hneď myslieť na to najhoršie. Treba ale ísť za ním a otvorene mu povedať, ako to vidíte vy, tiež si zaslúžite plnohodnotný vzťah na to nikdy nezabúdajte! ;) Držím palce!
Nech je v tom čokoľvek, tak určite je najdôležitejšia priamosť a úprimnosť. A ja osobne by som sa aj snažila vymýšľať spoločné aktivity na upevnenie vzťahu, ak býva unavený, tak napríklad wellness, po prípade aj s pobytom, alebo mu dať pred spaním olejovú masáž 🙂 no a snažila by som sa manžela zaujať ako žena, vizáž, pekné prádlo, negližé a tak...a len tak sa prejsť po byte, alebo si sadnúť pred televízor... nech ťa tak môže vidieť, ale aby to nebral ako podhadzovanie, ale tak že o seba dbáš kvôli sebe 😀 ak sa vo vzťahu vzďaľujete, tak na tom treba pracovať, inak to pôjde len k horšiemu podľa mňa. Treba si pripomínať krásne spoločné chvíle a to, prečo ste sa do seba zamilovali a nevzdávať to. Držím palce
Zatial nestresuj 🙂 naozaj to može byť hra na mobile, ja už rok hram hru na mobile 😀 a naozaj chodia na mobil upozornenia ...netvrdím, že to nemôže byť niečo iné ale
zeny, toto trva uz dlhsie...... a vtedy hry autorka nespomina.....
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/moj-muz-ma-odmieta/
@simici18 odvtedy sa zmenilo len to, ze je zaujaty mobilom??? Tak bookni dovcu niekde, kde nie je signal, a aspon na dva tyzdne..... a bez telky, to sa budete musiet venovat jeden druhemu....
Ženy ta hra je blbosť na n-tu.. keby to boli hry tak nemá problém jej ukázať mobil a dokázať, že ide len o hru. Ak mobil vyslovene schováva a nechce ho ukázať je v tom na 99% niečo iné. Keby to bola hra, tak by mu neodišla chuť na sex. Keby to bola únava z práce nechodí s mobil všade. Ak ten mobil chráni ako oko v hlave, nieco skrýva.
@katka2602 no ak sú to nejaké hazardné hry a prehral napr. peniaze, tak preto može aj mobil skrývať alebo nejaké stávky a podobné veci
@janickacrazy tak toto je ďalšia vec, ja viem o kazdom pohybe na muzovom účte aj on o mojom. Ak by prehrával vyššiu sumu tak by si to manželka mala všimnúť.
teraz neviem, co je horsie, ci frajerka, alebo uspory v cudu...... hm 😒
@katka2602 ja mám svoj účet a manžel svoj, ja teda neviem o každom pohybe na jeho účte, takže nie je to u všetkých rovnaké ako u vás
@janickacrazy ale sem tam hádam vidíš jeho účet, či? Je mi jasné, že sú rodiny čo majú všetko rozdelené, ale občas ak príde výpis tak sa účet skontroluje, alebo? 🙂 My nemáme pred sebou žiadne tajnosti, vidím mužov účet, lebo z neho platím map škôlku, tv, internet. Ja platím stravné atď. Čiže pri platbách vidím aj pohyby. No je mi jasné, že v každej rodine to funguje inak.
@obsadenemeno zdravím 🙂 boli tu nejake zaujimave temy za posledneho pol roka? :D
Poznám dva veľmi podobné prípady. Ani v jednom nebola milenka. Tiež boli stále na PC, pípal telefón. Išlo o závislosť na hre. Jeden si dokonca kupoval všelijaké rozšírenia gadgety, takže mu mobil pípal aj keď odchádzala platba a následne ešte pípla hra. Popritom pípala hra aj keď dosiahol nejaké úrovne, nejaký proces dobehol a podobne. Samozrejme o komunikáciu v reálnom svete nemali záujem a intímnosti išli tiež dolu vodou. Jasné, že to môže byť hocičo iné, ale ani toto by som nevylučovala. A je to pekne nebezpečný stav. Rieši to potom odborník.
@katka2602 Nie, ja jeho účet nevidím ani on moj, vlastne som ho ešte asi nikdy ani nevidela, výpisy mu chodia na mail, tam mu nechodím, takže nevidím, ja mu verím a on mne tiež. Niečo platí on zo svojho účtu, niečo ja zo svojho, čo sa týka výdavkov a ostatné nám ostane dáke vreckové.
@janickacrazy 😉
Nepanikár, aj mne by prvá napadla milenka, ale ak proste nemá pár dní náladu nič na tom nie je. Ani ja nechodím celé dni vysmiata od ucha k uchu. Zrovna pred pár týždňami som mala dni, kedy som bola na manžela nepríjemná a neexistuje racionálne vysvetlenie prečo, keďže všetko bolo v pohode. A s manželom mám podobnú príhodu, asi pred rokom bol už viac ako týždeň na mňa hrozne nervózny, všetko mu prekážalo a pod. Keď som sa to pokúšala riešiť dialógom tvrdil, že je ok a hádame sa kvôli mne. Nakoniec som ho stiahla do postele a zo spálne odchádzal so spevom "Já s písničkou jdu jako ptáček...." :D A bolo po nervozite. ;)
Mobil na záchode by som tiež neprežívala. Pri mojom drahom som objavila, že v mužskom svete je - pardon za výraz - sranie úžasná udalosť, ktorú je potrebné poriadne prežiť.
Daj mu čas. ;)
@tanyac toto sa netýka pár dní, toto trvá od minulého leta minimálne, @obsadenemeno dala link na staršiu diskusiu, kde riešila to isté
@salfusco boli, a kde si bol ty??? 😀
@obsadenemeno par zmien v zivote,najprv prerabka bytu na kompletku,nova laska,mesiac v thajsku..no bolo toho vela,nebol cas a nakoniec tento portal aj zisiel z mysle.Teraz to uz je kludnejsie 🙂 Len dnes som nieco googlil,a samozrejme mi to hned vyhodilo na prvej strane MK,tak reku že pozriem,co tu je noveho a ci to tu stale žije :D
@salfusco aj tiper24 sa nam stratil, zeby aj on mal zmeny? Ani germaniawerks nenapisal ziadne mudro uz dlhu dobu...... chvalabozku ze aspon ty si spat.....😍
este by ma zaujimalo, naco autorka otvorila temu, ked teraz nekomunikuje. 😲
@obsadenemeno a čuduješ sa im? veď z každej témy ich vždy rozčúlené ženštiny vypakujú preč
a dajú im pocítiť že toto je stránka výsostne pre ženy 🤐
@mojemenonikto Suhlasim, nebol by prvy, ktory je zavisly na hazardnych hrach ci tipovani cez internet.
@0silvia0 niektore zeny maju, ako hovoria anglicania "bee in their bonnet"....a niektore cele hniezdo.... 😒
Ďakujem za odpovede, no ale ako, nehnevajte sa...prečo by som si mala vymýšľať a písať sem nejaké vymyslené témy. To nie je môj štýl. Porozprávali sme sa a už konečne viem z čoho bol tak unavený a prečo tie smsky a podobne 🙂 Bývame v byte, ktorý je veľmi starý a žiaľ, nemáme možnosť ho prerobiť - hypotéku si brať nechceme. Prosím pekne 🙂 on nám našiel krásny nový byt, aj keď menší a snažil sa o to, aby bolo všetko dorobené a o 6 týždňov sa sťahujeme. Nechcel mi to ešte hovoriť, ale povedala som mu, že ho už nespoznávam a cítim sa veľmi zle, pretože je iný ku mne a pritom som sa k nemu správala rovnako. Okrem tohoto mal toho veľmi veľa v práci, pretože mu nadriadený dal na starosť ďalšie veci a odmietnuť nemohol, inak by si mohol hľadať novú prácu. Heslá si poznáme navzájom, ale mám pocit, že by som mu nedokázala vliezť len tak do telefónu. Smsky hodili aj kvôli byt a aj naozaj kvôli jednej hre. Stiahla som si ju aj ja a skoro som dostala infarkt, keď mi denne došlo asi milión smsiek. Takže nakoniec to malo byť pre mňa len prekvapenie, aby sme mali už naozaj taký domov, kde by sme sa cítili skutočne dobre, pretože tuto, kde sme teraz je to zlé, ale boli sme radi, že aspoň sme mali kde bývať. Včera som ten byt videla a nedá sa porovnať s týmto 🙂
@simici18 No neviem, to mi pripadá teraz ako vymyslené. Neviem si osobne predstaviť, žeby moj manžel kúpil byt bez mojho vedomia, ved by som ho zabila. A začo ho kúpil? Ten váš, v ktorom ešte stále bývate predal bez toho aby si to vedela? Neverím. Alebo zobral hypo bez teba? Neverím.
Nekomentovala som, lebo som najprv rozmýšľala, že čo spravím, ale čítala som si vaše komentáre. K tej téme z leta. To sa nám poradilo vyriešiť. Tam boli nejaké zdravotné problémy z jeho strany a dostal určité lieky a bolo všetko v poriadku. Vtedy to vyzeralo veľmi zle, ešte horšie ako teraz. Asi by som sa mala prestať tak báť všetkého...

Skontroluj si účty. Na internete sa dá hrať aj hazard a tie smsky pokojne môžu byť aj platby...