icon

Čo mám robiť?

simci25
26. feb 2016

Ahojte !Rada by som Vas poprosila o Vas nazor.. som zufala.. S manzelom sme spolu 13rokov. 9r.manzeliaVelmi sa lubime.milujeme. Mame dve dcerky .. Po narodeni druhej dcerky(Januar) to asi zacalo. . Menej casu na seba .. on v praci ja doma s detmi .. V oktobri mi svagrinin byvaly napisal na fb.vraj si mam davat pozor na muzovu kolegynu .. sa nieco vo firme sepka. Spytala som sa ho na kolegynu . Vtedy bola aj svagrina s nami v aute a zasmiali sa tomu obaja. Ze on nam chce zle . Viac som sa k tomu nevracala .. Nemala som dovod manzelovi neverit. Jeho spravanie sa vsak zmenilo .ked som sa ho opytala ,ze kde prevolal sto minut do inej sieti (vzdy sme si davali pozorna minuty). Vraj s kolegom .ked nieco nevedel. (On ma inu siet.to viem). Potom bol na rybach a nezdvihal mi mobil . Povedal.ze mu nemame volat... uz som zacala byt paranoidna a domyslat si ... Vo fakture (dalsi mesiac)mal odoslanych 176 sprav na inu siet ... No s kolegom si asi tolko sprav nenapise..vsak?!.(uz som nieco tusila) Tak som si chcela pozicat mobil (samozrejme nepozical)celu noc som rozmyslala co urobim. Spytala som sa ho ci sa chce rozviest ? Ci ma inu . Vraj nie . Nema nikoho . Nikdy mu nerobilo problem dat mi mobil a zrazu mi ho neda(moje podozrenie stuplo).Prosila som ho .aby zavolal na to cislo .Nezavola .povedal mi. Myslela som.ze sa zblaznim... Vyziadala som si elekt.vypis, podrobny a tam bolo to cislo ,jej.!!! Zavolala som mu do prace a povedala .ze uz nemusi klamat .viem.vsetko. Povedal mi.ze mi to doma vysvetli . Vraj si len pisu ..ako kamarati . Bal sa mi to povedat .. . Ale mne to nestacilo . Ja som jeho kolegynu zavolala na kavu .prisla . Povedala mi.ze oni sa nesyretavaju .iba v praci.ze su len kolegovia ..si pisu co doma.o dcerke nasej .kt.ma diabetes .. a tak ... MNE SA NECHCE TOMU VERIT . JA NEVIEM .CO MAM ROBIT . TOLKE PONIZENIE. TAKU BOLEST CO CITIM.ZUFALSTVO. Chcela som to riesit .tolko nezodpovedanych otazok mam . On nechce . Vraj sa ho pytam stale to iste.. . Co robit? Vsetko to riesim sama . Nikomu som sa nezdoverila.. Tak Vas prosim.poradte mi. Moj manzel mi vycita .vraj ho neobimam. Nevenujem.sa mu.. . Nedavam mu sama od seba pusu.. asi je to pravda .. priznavam. A teraz mi to dava on pocitit.. .Dakujem.ze som sa mohla vyrozpravat. Rada si precitam Vase nazory..

taami
7. mar 2016

@simci25
Paci sa mi ako k tomu pristupujes, musíš byt skvela zena, mas môj obdiv, želám vela sily a štastia... Podla mna to zvládneš s gráciou 🙂

simci25
autor
7. mar 2016

@taami dakujem . Chcem sa snazit ,velmi to chcem . . Koli dcerkam. Su uzasne ..a Milujem ich nadovsetko . Nesmu trpiet .ved som ich mama a mam ich chranit .. a obe ma velmi potrebuju . . A preto musim byt ok a drzat sa (aj ked tazko),nad vecou

taami
7. mar 2016

@simci25
Ťažká situácia, ale nie si slaboch, uz podla toho ako si sa k tomu postavila to vidno, a co ti poviem...nebojím sa o teba 🙂 a uvidis, ty to časom dostaneš opätovane 🙂

maminuska
7. mar 2016

@simci25 tak ako o teba sa ja teda vôbec nebojím 🙂 . Oklepeš sa a pôjdeš ďalej , či s mužom alebo bez neho . Teraz nič unáhlene nerieš, premysli si čo ďalej a v správny čas ak sa rozhodneš odísť odíď. Ono aj na to treba dozrieť. Mne to trvalo 13 rokov.

vlasticka185
7. mar 2016

dufam,ze ma tu neukamenujete,pisem tu len svoj pohlad,ktory som prezila, a snad moje riadky budu napomocne
vztah je tvoreny z dvoch ludi,samozrejme kazdy prejde nejakou krizou a pokial ide o velmi hlboku krizu,ktora je na kraji spadnutia,tak tam uz treba radikalne zakrocit,no pre zachranu musia byt cinny obaja,pokial ma snahu iba jeden,tak skor ci neskor to to aj tak skonci padom 😉
kazdy vztah je zalozeny na dovere,a ziarlivost je velmi zla vlastnost
opytam sa,preco ,ak tie sms su nevinneho charakteru ,neda ti ich manzel precitat,ale ich maze?
preco sa manzel na tuto temu s tebou nechce rozpravat?vysvetlit ti to,co tebe nejde do hlavy?bijuce sa fakty s dokazmi?ak je problem,treba ho riesit a nie pred nim utekat
nehnevaj sa,ale ja z pohladu konania tvojho manzela nevidim moc zaujem o zachranu vasho vztahu
a ty sa neodsudzuj,nijako si nezlyhala,prave naopak,ty niesi podozriva z nicoho 😉 takysto niesi zodpovedna za chorobu vasho dietata,prave naopak,treba sa tesit,ze to nieje horsie
zial castokrat v rodine,kde je chore dieta casom pride manzelska kriza,no da sa prekonat,urite sex nieje riesitelom problemov,ale skor udobrovacim aktom 🙂 a pre muzov skor potreba
problemy su na to,by sa riesili,,slovami ,skutkami,je dobre vediet,kde ,ktory bod v manzelstve skripe,
z mojho pohladu,jedine,co moze vas vztah este zachranit,je zacat od znova,je to tazke,ale nie nemozne,ty sa musis opat svojmu muzovi naucit doverovat,spravit ciaru a na vsetko zabudnut,sice nezabudnes,ale nevracat sa k tejto teme,tvoj muz by mal zmenit pracovisko,uplne ukoncit akykolvek kontakt s kolegynov,toto by bolo vhodne pre zaciatok,a potom by ste mali riesit ostatne veci,ktore vas dohnali k takejto krize
vela zdaru 😉 😵

simci25
autor
7. mar 2016

@vlasticka185 krasne napisane ,dakujem za tieto riadky.. vsetko bude tak ako ma byt .. Teraz dam tomu cas .. Oddychnem si . . Dakujem za podporu .😊☺

simci25
autor
7. mar 2016

@taami dakujem ☺

simci25
autor
7. mar 2016

@maminuska dakujem ☺ . Presne ,teraz dam tomu cas ..Len potom uz nebudem riesit .. vezmem deti a pojdem.. Druhu sancu uz nedavam .

charity
7. mar 2016

@simci25 Len poznamka: nechat tomu cas a vychladnut je presne to, do coho Ta cez nekomunikovanie o probleme nutil Tvoj muz. To len aby si vnimala rozdiel medzi Tvojim slobodnym rozhodnutim a medzi tym co robis pod vplyvom manipulacie.

janula12345
7. mar 2016

Ahojte. Dam aj ja moj nazor. Precitala som si iba prvy prispevok, takze mozno tu uz niekto napisal to iste..
Mozno ma manzel pocit ze je na druhej kolaji kvoli detom... comu verim ze ako matka mas toho vela. A vo vacsine pripadov plati, ze chlap nebude komunikovat a rozoberat.. nesnaz sa o to ak nechce.
Ak sa ale lubite, nenechaj sa a zabojuj. Skus sa zamysliet cim si ho vzdy potesila alebo co mu robi radost.. pripomen mu jeho lasku k tebe a k detom. Ale netlac a nevypocuvaj. Tym ho iba posunies ze sa pojde vyzalovat k nej. Bud usmiata, nahod sa, bud zenska a sexi.. 🙂 a ak sa da, nech vam niekto povaruje deti a chodte niekam vecer sami dvaja ruka v ruke. My zeny mame velke zbrane a nejaka kolegynka nemoze konkurovat matke jeho deti! 🙂 lovu zdar. 🙂

mackos
7. mar 2016

@mackos ano vsetky spravy podrebne, cas datum vsetko...

takyobycajnymuz
7. mar 2016

@mocka123 Zaujimal by Ta muzsky nazor na co?

mackos
7. mar 2016
petra3312
7. mar 2016

@janula12345 to uz urobila, bohuzial muz si s kolegynou pise stale...a bohuzial kazdy den sa na MK presviedcam o opaku- matka casto nemoze konkurovat nejakej mladsej, vzdy usmiatej, dobre naladenej, milej a peknej kolegynke

simci25
autor
7. mar 2016

@charity nechavam tomu cas .kym pridu prazdniny letne .aby bol cas na prehlasenie dcerky do inej skoly .najst si nejake byvanie .. a chcem vediet .ci sa to dovtedy a ako zmeni.vyvinie .. Potom uz nebudem riesit ,ja. Nech riesia sudy .. . Je to zly plan ???

petra3312
7. mar 2016

@simci25 podla mna dobry plan, neunahlit sa, premysliet, do leta je dost casu, drzim Ti palce

simci25
autor
7. mar 2016

@janula12345 dakujem. . Myslim.ze moj manzel je taky typ.nechce riesit .vypocuvany byt .. Povedal.ze ho to mrzi .. ze to nevrati spat .. a bal sa mi to povedat .. . To ho neospravedlnuje ..nebojuje

simci25
autor
7. mar 2016

@petra3312 dakujem ☺

maminuska
7. mar 2016

@simci25 muži nebojujú ...až vtedy ked je zvyčajne neskoro a keď im docvakne že teda fakt to myslíš vážne. Vedela by som o tom písať. 🙂

misel0806
7. mar 2016

Veru muzi nebojuju len trapia ublizuju ponizuju cest vynimkam. Clovek si uvedomi co v zivote mal v tej chvili ked to navzdy stratiii...😀

maminuska
7. mar 2016

@misel0806 ja som ani tak nemyslela že ubližujú , im to proste nedochádza , nepotrebujú to riešiť neohrozuje to ich pohodlie , ich životný priestor , všetko ide po starom tak čo by riešili preboha 🙂 . Oni veci nevnímajú tak ako my a fakt doslovne pokiaľ im nesiahneš na ich životné priority tak jednoducho to často majú na háku .

takyobycajnymuz
7. mar 2016

Ked pruser je, ze tato tema pritiahne teke tie ubolene duse a snazia sa potom (s dobrym umyslom) dobehnut svoje chyby.

misel0806
7. mar 2016

@maminuska ja viem ze si to tak nemyslela mas pradvdu kazdy muz je indi vindi kazdy ma svoju hlavu svoj rozum svoj svet. Oni nerozumeju nam mi zasa im.😊

takyobycajnymuz
7. mar 2016

Myslim, ze by si simci mala dat od toho odstup. Mozno s nim bude chciet zostat, aj keby ju dennodenne podvadzal. A mozno, ze aj keby sa ukazalo, ze islo len o relativne nevinne smskove flirtovanie a manzel hned teraz klakol na kolena a prosil o odpustenie, ze uz to simci nikdy nepredycha, uvedomi si, ze nebude stastna, stretne ineho a da navrh na rozvod.

Ale toto je pracasimci - ona si to tak nejako musi vyskladat, ako to ma v hlave a hlavne v srdci. A ak si s tym nebude vediet rady sama, tak na to je tu odbornik - psycholog.

charity
7. mar 2016

@maminuska Muzi byvaju casto rozvodom prekvapeni a nechapu ho. Az ked sa ich popytas ze ci sa stazovala zena na nieco, tak si matne spimenu, ze hej... Ze stale mlela o teme x... Ale ze oni netusili, ze je to pre zenu dolezite.

zuziq
7. mar 2016

Najhorsie je zmierit sa s realitou...este prejde vela casu kym sa na to vsetko zacnes divat triezvo. Teraz sa snazis vsemozne presvedcit samu seba ze to nic neznamena a aj ked muzovi neveris v podstate sa nim nechas rada presvedcit.. to je klasicky obranny mechanizmus. Nechcem ti brat iluzie ale fakty hovoria za vsetko...ze si s 20rocnou zabou pise o vasich detoch...? Par rokov dozadu by som tomu uverila aj ja,lebo by som tomu strasne chcela verit... A nic v zlom ale pises ze sa velmi milujete? Chlap ktory zenu miluje nema potrebu pisat si s inymi....a nechcem nikomu brat iluzie ale kazdodenny sex nic neznamena...chlap nema problem vyspat sa s milenkou a za dve hodiny spat aj s vlastnou zenou... takze aj taka byva realita. Drzim palce aby to nebol tvoj pripad

maminuska
7. mar 2016

@charity do bodky s tebou súhlasím , mnoho mužov je rozvodom zaskočených a veľa z nich aj tvrdí že ano , sťažovala sa ale to bolo všetko 😒 ale ja som nevedel že je to pre ňu tak podstatné .
To sú doslovne slová môjho bratranca, ktorý jednoducho neriešil až kým nedostal obsielku zo súdu , skoro dostal infarkt na pošte. Nechápal prečo , veď MU MALA POVEDAŤ ČO JEJ VADI .
Tak ale žena mu to aj vravela , aj prosila ale nesiahla na jeho potreby na jeho životný priestor. Dnes je rozvedený a nechápe prečo mu to urobila.

mariuskaa
7. mar 2016

B

simci25
autor
8. mar 2016

@zuziq pisem .ze ja ho Milujem. Ci on .to neviem.. A kazdodenny sex .to uz nie . Stacilo ! Ja som.si vedoma toho .ze si nepisali recepty . Otazka je co chce on. Zial na tuto otazku odpoved nemam.kedze sa nechce rozpravat na tuto temu. Ja ho drzat nebudem.. zistim na jeho spravani .ci s nou pokracuje.. Ja som mu sancu dala .. Ci ju vyuzije .. sa uvidi