Čo mám robiť?
Ahojte !Rada by som Vas poprosila o Vas nazor.. som zufala.. S manzelom sme spolu 13rokov. 9r.manzeliaVelmi sa lubime.milujeme. Mame dve dcerky .. Po narodeni druhej dcerky(Januar) to asi zacalo. . Menej casu na seba .. on v praci ja doma s detmi .. V oktobri mi svagrinin byvaly napisal na fb.vraj si mam davat pozor na muzovu kolegynu .. sa nieco vo firme sepka. Spytala som sa ho na kolegynu . Vtedy bola aj svagrina s nami v aute a zasmiali sa tomu obaja. Ze on nam chce zle . Viac som sa k tomu nevracala .. Nemala som dovod manzelovi neverit. Jeho spravanie sa vsak zmenilo .ked som sa ho opytala ,ze kde prevolal sto minut do inej sieti (vzdy sme si davali pozorna minuty). Vraj s kolegom .ked nieco nevedel. (On ma inu siet.to viem). Potom bol na rybach a nezdvihal mi mobil . Povedal.ze mu nemame volat... uz som zacala byt paranoidna a domyslat si ... Vo fakture (dalsi mesiac)mal odoslanych 176 sprav na inu siet ... No s kolegom si asi tolko sprav nenapise..vsak?!.(uz som nieco tusila) Tak som si chcela pozicat mobil (samozrejme nepozical)celu noc som rozmyslala co urobim. Spytala som sa ho ci sa chce rozviest ? Ci ma inu . Vraj nie . Nema nikoho . Nikdy mu nerobilo problem dat mi mobil a zrazu mi ho neda(moje podozrenie stuplo).Prosila som ho .aby zavolal na to cislo .Nezavola .povedal mi. Myslela som.ze sa zblaznim... Vyziadala som si elekt.vypis, podrobny a tam bolo to cislo ,jej.!!! Zavolala som mu do prace a povedala .ze uz nemusi klamat .viem.vsetko. Povedal mi.ze mi to doma vysvetli . Vraj si len pisu ..ako kamarati . Bal sa mi to povedat .. . Ale mne to nestacilo . Ja som jeho kolegynu zavolala na kavu .prisla . Povedala mi.ze oni sa nesyretavaju .iba v praci.ze su len kolegovia ..si pisu co doma.o dcerke nasej .kt.ma diabetes .. a tak ... MNE SA NECHCE TOMU VERIT . JA NEVIEM .CO MAM ROBIT . TOLKE PONIZENIE. TAKU BOLEST CO CITIM.ZUFALSTVO. Chcela som to riesit .tolko nezodpovedanych otazok mam . On nechce . Vraj sa ho pytam stale to iste.. . Co robit? Vsetko to riesim sama . Nikomu som sa nezdoverila.. Tak Vas prosim.poradte mi. Moj manzel mi vycita .vraj ho neobimam. Nevenujem.sa mu.. . Nedavam mu sama od seba pusu.. asi je to pravda .. priznavam. A teraz mi to dava on pocitit.. .Dakujem.ze som sa mohla vyrozpravat. Rada si precitam Vase nazory..
dufam,ze ma tu neukamenujete,pisem tu len svoj pohlad,ktory som prezila, a snad moje riadky budu napomocne
vztah je tvoreny z dvoch ludi,samozrejme kazdy prejde nejakou krizou a pokial ide o velmi hlboku krizu,ktora je na kraji spadnutia,tak tam uz treba radikalne zakrocit,no pre zachranu musia byt cinny obaja,pokial ma snahu iba jeden,tak skor ci neskor to to aj tak skonci padom 😉
kazdy vztah je zalozeny na dovere,a ziarlivost je velmi zla vlastnost
opytam sa,preco ,ak tie sms su nevinneho charakteru ,neda ti ich manzel precitat,ale ich maze?
preco sa manzel na tuto temu s tebou nechce rozpravat?vysvetlit ti to,co tebe nejde do hlavy?bijuce sa fakty s dokazmi?ak je problem,treba ho riesit a nie pred nim utekat
nehnevaj sa,ale ja z pohladu konania tvojho manzela nevidim moc zaujem o zachranu vasho vztahu
a ty sa neodsudzuj,nijako si nezlyhala,prave naopak,ty niesi podozriva z nicoho 😉 takysto niesi zodpovedna za chorobu vasho dietata,prave naopak,treba sa tesit,ze to nieje horsie
zial castokrat v rodine,kde je chore dieta casom pride manzelska kriza,no da sa prekonat,urite sex nieje riesitelom problemov,ale skor udobrovacim aktom 🙂 a pre muzov skor potreba
problemy su na to,by sa riesili,,slovami ,skutkami,je dobre vediet,kde ,ktory bod v manzelstve skripe,
z mojho pohladu,jedine,co moze vas vztah este zachranit,je zacat od znova,je to tazke,ale nie nemozne,ty sa musis opat svojmu muzovi naucit doverovat,spravit ciaru a na vsetko zabudnut,sice nezabudnes,ale nevracat sa k tejto teme,tvoj muz by mal zmenit pracovisko,uplne ukoncit akykolvek kontakt s kolegynov,toto by bolo vhodne pre zaciatok,a potom by ste mali riesit ostatne veci,ktore vas dohnali k takejto krize
vela zdaru 😉 😵
@vlasticka185 krasne napisane ,dakujem za tieto riadky.. vsetko bude tak ako ma byt .. Teraz dam tomu cas .. Oddychnem si . . Dakujem za podporu .😊☺
Ahojte. Dam aj ja moj nazor. Precitala som si iba prvy prispevok, takze mozno tu uz niekto napisal to iste..
Mozno ma manzel pocit ze je na druhej kolaji kvoli detom... comu verim ze ako matka mas toho vela. A vo vacsine pripadov plati, ze chlap nebude komunikovat a rozoberat.. nesnaz sa o to ak nechce.
Ak sa ale lubite, nenechaj sa a zabojuj. Skus sa zamysliet cim si ho vzdy potesila alebo co mu robi radost.. pripomen mu jeho lasku k tebe a k detom. Ale netlac a nevypocuvaj. Tym ho iba posunies ze sa pojde vyzalovat k nej. Bud usmiata, nahod sa, bud zenska a sexi.. 🙂 a ak sa da, nech vam niekto povaruje deti a chodte niekam vecer sami dvaja ruka v ruke. My zeny mame velke zbrane a nejaka kolegynka nemoze konkurovat matke jeho deti! 🙂 lovu zdar. 🙂
@mocka123 Zaujimal by Ta muzsky nazor na co?
@janula12345 to uz urobila, bohuzial muz si s kolegynou pise stale...a bohuzial kazdy den sa na MK presviedcam o opaku- matka casto nemoze konkurovat nejakej mladsej, vzdy usmiatej, dobre naladenej, milej a peknej kolegynke
@janula12345 dakujem. . Myslim.ze moj manzel je taky typ.nechce riesit .vypocuvany byt .. Povedal.ze ho to mrzi .. ze to nevrati spat .. a bal sa mi to povedat .. . To ho neospravedlnuje ..nebojuje
Veru muzi nebojuju len trapia ublizuju ponizuju cest vynimkam. Clovek si uvedomi co v zivote mal v tej chvili ked to navzdy stratiii...😀
@misel0806 ja som ani tak nemyslela že ubližujú , im to proste nedochádza , nepotrebujú to riešiť neohrozuje to ich pohodlie , ich životný priestor , všetko ide po starom tak čo by riešili preboha 🙂 . Oni veci nevnímajú tak ako my a fakt doslovne pokiaľ im nesiahneš na ich životné priority tak jednoducho to často majú na háku .
Ked pruser je, ze tato tema pritiahne teke tie ubolene duse a snazia sa potom (s dobrym umyslom) dobehnut svoje chyby.
Myslim, ze by si simci mala dat od toho odstup. Mozno s nim bude chciet zostat, aj keby ju dennodenne podvadzal. A mozno, ze aj keby sa ukazalo, ze islo len o relativne nevinne smskove flirtovanie a manzel hned teraz klakol na kolena a prosil o odpustenie, ze uz to simci nikdy nepredycha, uvedomi si, ze nebude stastna, stretne ineho a da navrh na rozvod.
Ale toto je pracasimci - ona si to tak nejako musi vyskladat, ako to ma v hlave a hlavne v srdci. A ak si s tym nebude vediet rady sama, tak na to je tu odbornik - psycholog.
Najhorsie je zmierit sa s realitou...este prejde vela casu kym sa na to vsetko zacnes divat triezvo. Teraz sa snazis vsemozne presvedcit samu seba ze to nic neznamena a aj ked muzovi neveris v podstate sa nim nechas rada presvedcit.. to je klasicky obranny mechanizmus. Nechcem ti brat iluzie ale fakty hovoria za vsetko...ze si s 20rocnou zabou pise o vasich detoch...? Par rokov dozadu by som tomu uverila aj ja,lebo by som tomu strasne chcela verit... A nic v zlom ale pises ze sa velmi milujete? Chlap ktory zenu miluje nema potrebu pisat si s inymi....a nechcem nikomu brat iluzie ale kazdodenny sex nic neznamena...chlap nema problem vyspat sa s milenkou a za dve hodiny spat aj s vlastnou zenou... takze aj taka byva realita. Drzim palce aby to nebol tvoj pripad
@charity do bodky s tebou súhlasím , mnoho mužov je rozvodom zaskočených a veľa z nich aj tvrdí že ano , sťažovala sa ale to bolo všetko 😒 ale ja som nevedel že je to pre ňu tak podstatné .
To sú doslovne slová môjho bratranca, ktorý jednoducho neriešil až kým nedostal obsielku zo súdu , skoro dostal infarkt na pošte. Nechápal prečo , veď MU MALA POVEDAŤ ČO JEJ VADI .
Tak ale žena mu to aj vravela , aj prosila ale nesiahla na jeho potreby na jeho životný priestor. Dnes je rozvedený a nechápe prečo mu to urobila.
B
@simci25 ako ziskat vymazane spravy na androidnom telefone
https://www.androidpit.com/how-to-recover-delet...
z iphone
http://www.macworld.co.uk/how-to/iphone/how-ret...
@zuziq pisem .ze ja ho Milujem. Ci on .to neviem.. A kazdodenny sex .to uz nie . Stacilo ! Ja som.si vedoma toho .ze si nepisali recepty . Otazka je co chce on. Zial na tuto otazku odpoved nemam.kedze sa nechce rozpravat na tuto temu. Ja ho drzat nebudem.. zistim na jeho spravani .ci s nou pokracuje.. Ja som mu sancu dala .. Ci ju vyuzije .. sa uvidi

@simci25
Paci sa mi ako k tomu pristupujes, musíš byt skvela zena, mas môj obdiv, želám vela sily a štastia... Podla mna to zvládneš s gráciou 🙂