Čo mám robiť?
Ahojte !Rada by som Vas poprosila o Vas nazor.. som zufala.. S manzelom sme spolu 13rokov. 9r.manzeliaVelmi sa lubime.milujeme. Mame dve dcerky .. Po narodeni druhej dcerky(Januar) to asi zacalo. . Menej casu na seba .. on v praci ja doma s detmi .. V oktobri mi svagrinin byvaly napisal na fb.vraj si mam davat pozor na muzovu kolegynu .. sa nieco vo firme sepka. Spytala som sa ho na kolegynu . Vtedy bola aj svagrina s nami v aute a zasmiali sa tomu obaja. Ze on nam chce zle . Viac som sa k tomu nevracala .. Nemala som dovod manzelovi neverit. Jeho spravanie sa vsak zmenilo .ked som sa ho opytala ,ze kde prevolal sto minut do inej sieti (vzdy sme si davali pozorna minuty). Vraj s kolegom .ked nieco nevedel. (On ma inu siet.to viem). Potom bol na rybach a nezdvihal mi mobil . Povedal.ze mu nemame volat... uz som zacala byt paranoidna a domyslat si ... Vo fakture (dalsi mesiac)mal odoslanych 176 sprav na inu siet ... No s kolegom si asi tolko sprav nenapise..vsak?!.(uz som nieco tusila) Tak som si chcela pozicat mobil (samozrejme nepozical)celu noc som rozmyslala co urobim. Spytala som sa ho ci sa chce rozviest ? Ci ma inu . Vraj nie . Nema nikoho . Nikdy mu nerobilo problem dat mi mobil a zrazu mi ho neda(moje podozrenie stuplo).Prosila som ho .aby zavolal na to cislo .Nezavola .povedal mi. Myslela som.ze sa zblaznim... Vyziadala som si elekt.vypis, podrobny a tam bolo to cislo ,jej.!!! Zavolala som mu do prace a povedala .ze uz nemusi klamat .viem.vsetko. Povedal mi.ze mi to doma vysvetli . Vraj si len pisu ..ako kamarati . Bal sa mi to povedat .. . Ale mne to nestacilo . Ja som jeho kolegynu zavolala na kavu .prisla . Povedala mi.ze oni sa nesyretavaju .iba v praci.ze su len kolegovia ..si pisu co doma.o dcerke nasej .kt.ma diabetes .. a tak ... MNE SA NECHCE TOMU VERIT . JA NEVIEM .CO MAM ROBIT . TOLKE PONIZENIE. TAKU BOLEST CO CITIM.ZUFALSTVO. Chcela som to riesit .tolko nezodpovedanych otazok mam . On nechce . Vraj sa ho pytam stale to iste.. . Co robit? Vsetko to riesim sama . Nikomu som sa nezdoverila.. Tak Vas prosim.poradte mi. Moj manzel mi vycita .vraj ho neobimam. Nevenujem.sa mu.. . Nedavam mu sama od seba pusu.. asi je to pravda .. priznavam. A teraz mi to dava on pocitit.. .Dakujem.ze som sa mohla vyrozpravat. Rada si precitam Vase nazory..
@simci25 strasne si mi pripomenula pribeh z mojej práce ktorý sa ale netýka mna,tak ako som povedala podvedenej manželke,postavit sa na nohy život nekončí ale začína bolest pominie a karma je svina vrati sa dotyčnej aj s urokami.Prejde čas zistí že deti ho nenavidia pretože si hadky a utoky pamataju viem to podla seba vyrastala som v takej rodine a ta druha dojde do stavu kedy ju on bude obvinovať,u nas je to kolegina ktorá je presná opak jeho ženy,zamilovanosť pominie a to čo bolo pekné začne na nej nenavidieť.sestra mi vravela ludia co maju doma 90% stastia maju pocit že im chýba tých 10% tie najdu a zahodia tých 90% vytriezvenie príde ked zistia že 10% je menej a nestačí to už býva neskoro. moja byvala veduca takto zahodila 25r. manželstva,majetok lebo jej v 37r. chýbalo 10% doma mala muža krasne dospele deti,dom.skončila z bruchom v 37r. po rozvode si hned brala naseho nadriadeneho ktorý bol starý mladenec mal 38r. prestahovali sa ku jeho mame,po roku sedivela brali si hypoteku aby mohla vyplatit exmanžela a vratit sa do svojho domu,realita starý mladenec je vecne nespokojný,hypochodner,splacaju hypoteku a veru až tak štastná nieje.
Tak a mam. co som nechcela. Sedim u lekarky ,prislo mi velmi zle .. Silny tlak do hlavy .trpnutie tvare.. a to chcem.byt ok .koli detom. . Schopim sa po psychickej stranke ako tak a teraz zdravie...
@simci25 psychika sa vždy premieta aj do fyzického zdravia, držím ti palce, aby bolo lepšie
@janickacrazy dakujem ..
drzim palce aj ja, zvladnes to
@simci25 noo, ja by som to až tak zle nevidela...🙂 myslím, že Tvoj mm sa chce len s niekým vykecať a porozprávať o problémoch - bez teba..Tak ako ty máš kamošky, kamošov...potrebuješ si občas jednoducho pokecať o problémoch aj s inými osobami. Ja mám napríklad s mojim mm poriešené, že všetky jeho kolegyne sú moje kamošky. Pracuje v čisto ženskom kolektíve..🙂 a poviem Ti, aj on si občas s nimi pokecá, ide si sadnú v rámci kamarátskych vzťahov...🙂 podľa mňa to chce jeden veliký rozhovor. veľa šťastia 🙂
Schytala som injekciu 2x(magnezium a na ukludnenie). Tabletku pod jazyk .. a vela vysetreni pred sebou .. Manzel si hned chcel vybavovat docolenku .. ale ja nechcem ..ma strach .o mna ci co bude s detmi .???.. Ja mam o deti.
@simci25 Ahoj, ja som tiež za dôveru vo vzťahu a nemám rada tzv.stíhačky 🙂 . Ale v tvojom prípade si myslím, že tvoja intuícia ťa neklame. Prečo ti tajil, že si píše s kolegyňou, ak je to v rámci kamarátskych vzťahov, prečo iba s tou jednou a prečo tak intenzívne. Prečo po zistení, že o tom vieš a dala si si spraviť výpis, v tom veselo pokračuje, ale dáva si už pozor, aby si v mobile nič nenašla (určite si daj spraviť výpis, ale existuje aj možnosť, že buď on alebo ona si zaobstarajú inú SIMku a veselo budú pokračovať ďalej v písaní a volaní, akurát ty už nebudeš mať prehľad, keďže si nedáš do súvisu nové číslo - toto nie je fikcia, mne sa to reálne stalo ☹ ). Ak chlap zmení správanie (napr. ako na tej prechádzke, že keď si myslel, že ho nevidíš, tak písal ostošesť) tak niečo tají. Ak by bolo všetko v rámci slušnosti, tak by nevymazával správy a nevyužíval by každú chvíľku, keď ho nevidíš na vypisovanie si s ňou (napr. na Nový rok kým si spala). Pre neho to má asi vtedy nádych adrenalínu, že robí niečo zakázané a môžeš ho pristihnúť - chlapi sú v tomto večné deti Na začiatku si písala, že ťa na to upozornil bývalý švagor, že vo firme sa šepká o ich vzťahu - neverila si mu, ale zjavne ti neklamal, skôr ťa chcel upozorniť ako sa veci majú. Nestálo by to za to ísť si niekam s ním sadnúť na kávu a diskrétne sa ho spýtať ako sa veci majú ? Pretože vtedy v aute ti klamal najmenej jeden človek - tvoj manžel, či o tom vtedy vedela aj švagriná je čistá špekulácia, ale ak áno, tak sa podľa toho zariaď aj do budúcnosti.
Ak mozem ty len navrhnut skus mozno viacej manzelovi vraviet ze ho lubis dat mu castejsie pusu ,objat ho urobit veceru pri svieckach ,mozno to pomoze a aj on si uvedomi ze ma doma manzelku ktora ho lubi ked to bude pocut a citit viacej mozno sa citi len skluceni ze uz spolu netravite cas tak ako predtim ,pisem s vlasnej skusenosti .skus za pokus nic nedas
@zuzkaleng len niekedy ani to nestaci :/
@simci25 prosim ta pekne, hlavne mu nerozpravaj o tychto tvojich zdravotnych problemoch, aby si nakoniec aj o deti nebojovala, lebo si nekompetentna ako matka, lebo mas psychicke problemy a podobne
jednoducho na hajzlov si treba zacat davat pozor
@celasapremenim moje problemy zdravotne (aj ked ja som si vedoma .ze su psychicke) , s nim nerisim . Zatial mi budu robit vysetrenia .kym zistia .ze su psychicke .bude aj po lete. Dati mu nedam .. nech si urobi s mladou ..
@simci25 odist mozes od neho aj s dôvodom, ze pre teba vas vztah stratil cenu.
nemusi to byt preto, ze najprv musis mat dokaz, ze on je na vine.
naozaj nemusis cakat.
ze sa on o teba boji - nuz, moze to byt tak, ze niekto si uvedomi, co riskoval, az ked realne vidi, co moze stratit.
moze to byt jeho pripad.
nemusela si mu ani dôkazom nevery mavat pred nosom, aby nieco pochopil. stacilo, ze mu zivot sam ukazal, ze nic nie je vecne a on stracal cas, ktory mohol byt s vami (a ten cas uz nic nevrati, ak sa ti nieco stane).
verim, ze sa das dokopy a on sa nevrati k starym chodnickom s tym, ze vsak to dobre dopadlo, nic sa nestalo.
@rawmamka neodkladam. Len ja az v lete vie vybavit prestup dcerkin do skoly a byvanie . A za ten cas sa ja musim dat dokopy .. a zatial uvidim.co manzel ..ako to bude fungovat .. Len sa musim pripravit aj na tu moznost .ze sa v lete budem rozvadzat.. Kazdy v okoli mi vravel ako ma obdivuje.ze ako to zvladam s detmi .ten prisny rezim.s dcerkou ..potom manzel Myslim..ze to vsetko sa dnes podpisalo. Raz sa to stat muselo.Uz aj ja som na dne svojich sil...
@moonlight1210 ale ja dovod ma ,kedze viem.ze si s nou pisal.. Vie.ze som sa s nou stretla.A ci pokracuju .. uvidim. Ale dovod pre ktory sa budem.rozvadzat .je .ze sancu ktoru dostal.si premarnil..
@simci25 Skôr som to myslela tak, že keď ťa niečo ťaží, tak človek má tendenciu odsúvať riešenie nabok, na neskôr.....Ale na druhej strane, v tak dôležitej veci ako je rozpad manželstva, sa niet kam ponáhľať. Ono nič to nezmení na fakte, ak už raz stratíš dôveru, pretože už to nikdy nebude ako predtým, aj keby sa akokoľvek jeden alebo aj obaja z páru snažili. Niečo sa proste z toho vzťahu vytratí, taký ten pocit absolútnej blízkosti a oddanosti či spriaznenosti. Drž sa a postaraj sa najmä o svoje a dcérkino zdravie, nič iné nie jej také dôležité.
@simci25 urcite si neni na dne svojich sil.. Viem to podla seba... Zena v takejto situacii kvoli detom nema v tomto dno... Viem o com pisem.. Ver mi.. Ale jedna vec je dolezita pre teba.. Pomalicky sa zmierit s tym, ze sa idets rozvdzat.. Pre mna to bolo moc tazke. Najprv pocit, ze nic nezvladnem.. Zostat sama, bez prijmu, s malym dietatom... Malo to vzdy dve strany.. Niekedy dobre, niekedy plac a zufalstvo.. Niekedy hrdonstvo, niekedy pocit beznadeje... Ked toto zvladnes, zvladnes vsetko.. Drzim palce!!
@simci25 iba ak ti to pomoze, tiez by som mala problem zvladnut takuto situaciu
to sa nam radi z ineho uzemia, ale super je, ze mame ten bezcitny nadhlad na toto tym, ze ta priamo nepozname, tak to treba veru vyuzit
a drz sa, musis sa dat dokopy, nikto ti za zrutenie nestoji
ja by som si normalne baby s vami aj na kavu sadla, ako vas tu citam, normalne som rada, ze ake ste
@kuratkokatka ďakujem.. Velmi sa bojim o dcerku .starsiu . . Je velmi citliva a naviazana .a este aj diabetes ma. . Ale urobim vsetko prenu ..pre nas tri .kedze nas Ocko pojde asi inym smerom.

uvidis sama, len snad to zistis co najskor