icon

Čo najbizarnejšie vám povedala vaša svokra?

5. jan 2023

Začnem ja. Teda nie je to žiadny bizar, ale tak jej spadla sánka že sa mi dobre spí pri tom pohľade už pár mesiacov.
Ona"prečo máš také špinavé zrkadlá?"
Ja "pretože ja to neviem leštit tak sme sa dohodli, že to bude robiť P a váš syn na to zvysoka kašle... Akoze tiež ma ide poraziť z neho"

nika185
6. jan 2023

@eff007 no veď vaječný koňak,nie?😂

nika185
6. jan 2023

ešte som si spomenula na ďalšiu pikošku, na Vianoce nám raz kúpila pyžamá, mm dostal take pekne s jeleňami a ja s takou lakhou ženou ako sedí pri bare polonahá s cigaretou v ruke 😂 chúďa môj mm parohač a ja taká úbohá štetka, tak asi takto ma vidí moja svokra, dodnes sa z toho s mm smejeme,, to kúpila, keď sa nám narodila dcéra, alebo mi 2x krát priniesla tričko, že kúpila som si a mne je veľké tebe bude určite dobré, to akože podľa nej som tlstá, tričko otras a veľké dobre že nie xxxl ja nosim L ako aj ona , s tým, že ona má aj brucho ako pivný sval, keď som to obliekla, aby bola kľudná ako strašiak, mm rehot a ona s kludom, no nevravela som, predsa si len tlstejšia ako ja, potom som to mm vytkla, že čo si to dovoľuje, mam 60 kg a 168cm výšku, od malička aktivny športovec, pritom ona hrbata a s bruchom, alebo dcéra má topánky 36-37 ja 38 a ona, že to aké veľké laby máte, svokra má 37 a ja jej nato laby ma váš syn 44, teda on 42 ale ten palec na nohe ma 44😂po rokoch jej viem povedať už svoje.🙏

letfenixa
6. jan 2023

Strašné to čítať, ja musím hranice nastavovat mojej mame, ale takéto si nedovolí.

kocko
6. jan 2023

Obľúbená veta mojej svokry, keď sa so synom o niečom bavia..... "ale Jane to nevrav".
Ale muž mi to aj tak povie.

zabka4
6. jan 2023

Mam 33 a moja 77 rocna svekruša sa vyjadrila tyzden po svadbe, ze sa nikdy normalnej nevesty nedočká. 🤔
Zomrela nam v júni dcérka ba rakovinu a svokra ju videla tak 5 krat v živote aj si svagrom. Absolutny nezaujem. Ked ostala v paliativnej liecbe doma, 2x prisli neohlasene na navstevu, aj ked sa citila zle, velmi zle a svagrina im vravela aby nechodili. Ked boli druhý krát, lezala vonku na lehátku a pospavala.... A svokra, ze no čo už. ...no sa mi prsty zvierali do päste. A potom ju este vyspliechala svatenou vodou. 😒... Betka potom sestre povedala, že jej to bolo veľmi nepríjemné. ...nakoniec sa ani na pohreb nedotrepali, lebo sa dozvedeli, ze tam ide jej dcera, s ktorou sa nebavia. 🫣tak sa vyhovorili, ze ju brala zachranka, ale na reverz isla domov a prisla v pondelok( v piatok bol pohreb)...zas neohlasene....a zrovna som volala s jednym panom vonku na dvore. Videli, ze volam, nie aby ostali stat a rozpravali sa s dcerou, natlacili sa mi k telefonu na pol metra odo mna a divali sa na mňa. Tak trapne som sa dlho necitila. Tak som pred nimi musela tomu panovi povedat, ze uz nemozem hovorit... S lamentovanim popriali úprimnú sústrasť a odisli.
Jo a este som da dozvedela od svagriny, ze sa o mne rozprávli, a ze najstaršiu mam s nejakym taxikarom...lebo sa na muza vôbec nepodoba, ze je po mne. Hlavne ze vsetky styri sa na seba podobajú.

raszuz
6. jan 2023

@zabka4 na toto sa da iba napisat, ze totalna piiiip 😒

luccija
6. jan 2023

@gertrudaosem áno viem robí sa to.Len vždy, keď sme tam prišli mi to prízvukovala či to robím.

amadea3
6. jan 2023

ja mam zazitky nie so svokrou (tu mam skvelu) ale so svagrinou (manzelka brata mojho muza), ktora nastastie zije v inej krajine a vidime sa malokedy. Mali sme deti skor ako oni, moja prvorodena mala vtedy necele 2roky ked ju pohrdavo kritizovala ze ma este plienku na spanie, ze u nich jej kamaratky uz polrocne deti odplienkovavaju. Svokre potom povedala, ze ona bude len svoje deti lubit (bola vtedy tehotna uz), cudzie (akoze moje) nie. Jej prvorodeny je takmer rovnako stary ako moja druhorodena- ich syn sa narodil zaciatkom decembra, moja dcera koncom januara. Ked sa narodila, kurierom mi od nej prisiel pre malu darcek- modra(!) ciapka s napisom “Moje prve vianoce” po Francuzsky (jej sestra zije v Parizi, nie je tazke si domysliet ze danu ciapku dostal jej syn, pekne ponosil na sviatky a potom nam ju poslali). Raz som sa obetovala na svokrine prosby a boli sme pri mori na velkej rodinnej dovolenke. Na plazi ich synovi (vtedy cca 1,5r) vyhrabali maly bazenik s morskou vodou kde sa hral. Ked tam k nemu chcela ist moja dcerka (pripominam rovnako stara), tak ju poslala prec s tym, ze mu tam urcite nacika :/ Je to zvlastna zenska, jej muz je doma s detmi uz niekolko rokov, ona pracuje- nevydrzala by to doma s vlastnymi detmi (to je nazor jej manzela, sam to povedal). Vrchol vsetkeho prisiel tento rok, ked na SK prisiel svagor na dlho planovanu dovolenku aj s oboma synmi. Manzelka mala zostat aj s najmladsou dcerkou doma- dieta je este male a ona beztak vie, ze tu ju nikto nema rad. Ake bolo prekvapenie vsetkych, ked sa na 3ti den dovolenky dovalila pred dvere s tym ze prekvapenieee (veru bolo, netusil to ani jej muz ze pride). A hned zakazala jej synom hrat sa s nasimi dievcatami a byt v nasej blizkosti, lebo ONA sa neciti komfortne, kedze sme mali pred dvoma tyzdnami koronu (podotykam, mal ju len moj manzel, cely cas sme sa s dcerami izolovali a vsetci sme sa pred navstevou testovali s negat. vysledkom). Pritom oni vlastne presli s detmi dve velke letiska ked sem prisli, cize boli potencialne vacsia hrozba a ich syn statocne kaslal 😂 Jej muz sa mi za nu cely cas ospravedlnoval. Som naozaj rada, ze ju vidim raz za rok a to sa len zdvorilostne pozdravime.

luccija
6. jan 2023

@amadea3 ona je Francúzska?

rol76
6. jan 2023

Ked som ešťe len chodil za budúcou manželkou(už teraz ex),a ked svokra dozvedela,že som madar,tak sa pítala svokru,že ty,tý dvaja ako sa porozumejú? Potom som sa stal jej miláčikom,a doteraz si voláme občas.🙂

kristinapetronela
6. jan 2023

@kofolala presneee moja keď ma videla prvý krát tak že koľko zarábam v tej nemocnici .a kedy budem primárka .bola som sestrička na oddelení 🙃🙂🙂len peniaze ju zaujímali a je to tak doteraz

amadea3
6. jan 2023

@luccija nie, Polka. Cela jej rodina z Polska odisla- ona s rodicmi a mladsim bratom zije v Irsku (tam aj spoznala brata mojho manzela), jej sestra zije vo FR. A to je dalsia vtipnost, vzdy ked prileti na SK dava nam pocitit ze ona je viac a v Polsku maju vsetko lepsie ako na Slovensku. Hlavne ze sa cela rodina odtial pred vela rokmi odstahovali😂

nika185
6. jan 2023

@zabka4 to mi je ľúto, veľa síl prajem 😢❤, tvoju svokru by som zavrhla navždy

ahhola
6. jan 2023

@nika185 mali ste si pred ňou vždy s mužom vymeniť taniere😃
Tvoj otrávený s jeho nezavadnym🥰

zabka4
6. jan 2023

@mercy13 toto podobne pocuvam susedku hovorit na svoje deti. Ale ona ich vola acikristi alebo satani....az mi srdce zviera.... neviem,kde tie matky nech su v akomkoľvek veku beru taku stupidnost aby deti nazývali satanmi????

loginexistuje
6. jan 2023

@zabka4 och to je uboziacka radsej uz nepisem lebo by ma blokli tiez by som ju uz nikdy nechcela vidiet a striasla by som prach z noh a ani ja k nej uz nesla

zabka4
6. jan 2023

@raszuz no beriem ich oboch ze in zo samoty prepina.... Súdiť ich nebudem....no vyhybam sa im čo to da.
@nika185 dakujem

zabka4
6. jan 2023

@loginexistuje nebola som u nich od vtedy čo ma vyhodili z domu, lebo di mysleli ze chcem ich dom. To bola reakcia na to, ked som im ponukla, ze im pomozem s inzeratom, lebo chceli ist do mensieho. Maju na obrovsku studenu barabiznu, z ktorej je aj manzel vydedeny....vkastne vsetci súrodenci okrem švagra co s ňou byva. Obaja su blizenci a co plati rano uz poobede je pasé

loginexistuje
6. jan 2023

@zabka4 to neni o znameni 😉 ale je to skor nejaka psychicka porucha paranoje
ale vies k je vydedeny aspon sa nemusite starat

nika185
6. jan 2023

@ahhola urobil to sám a bolo mu zle, už si dávame pozor,ani kávu u nej nepijem

myskahryzka
6. jan 2023

@oliviakatka Nie si ty moja švagriná? 🤣🤣 Ja mám tiež takúto fanaticku.

ada309
6. jan 2023

@zabka4 boze,az slza mi vybehla... ja by jej dvere mojho domu uz neotvorila

anos18
6. jan 2023

Keď mi muž skoro ruku dolámal a vtedy som už svokre povedala,čo sa u nás deje, mi na to povedala: "Nie je to pekné, čo ti spravil,ale vieš ako sa hovorí: muž,keď ženu udrie,ako keby rolu pohnojil. " To bol moment,kedy moja svokra u mňa skončila

mercy13
6. jan 2023

@zabka4 ani ja to neviem pochopit, asi nemaju rozum,ak nevedia rozmyslat, ze ake nasledky to zanecha na detoch... Citala som aj vas pribeh, je mi to hrozne luto,co sa stalo, a duplom,ak ich niekto robi este tazsim😞

naily
6. jan 2023

@zabka4 Je mi to veľmi ľúto. 😔

kofolala
6. jan 2023

@kristinapetronela ja som tiež sestrička 😁 ona ešte k tomu ze preco robím takúto podradnú robotu 🤦🏻‍♀️ svokra je kvetinarka

kikiz
6. jan 2023

Pár hodín po pôrode mi volala a pýtala si či už kojím. Vravím jej ešte nie, že laktácia sa musí rozbehnúť. Odpoveď bola: Že keď mám také malé prsia mi to určite nepôjde. :D Nakoniec som kojila skoro 5rokov s malou prestávkou :D. Pre novorodičku to nebolo moc povzbudzujúce :D

nika185
6. jan 2023

@siriusb nie, tá ešte pracuje a robi to od začiatku ako sme sa vzali, keď mala 50 rokov, robim na psychiatrii, určite nie, ale porucha tam je určite, toto normálny človek nerobí a hovoriť o tom v práci nebudem, ona je tiež sestra 🤷

jankakuvinkova
6. jan 2023

@kaktusik007 tak to je veľmi smutné 🤔

h2
6. jan 2023

@nika185 Preboha, to je na trestné oznámenie toto! Ktovie, čo ti sypala do jedla a naliala do toho šampónu! 😳