Čo najbizarnejšie vám povedala vaša svokra?
Začnem ja. Teda nie je to žiadny bizar, ale tak jej spadla sánka že sa mi dobre spí pri tom pohľade už pár mesiacov.
Ona"prečo máš také špinavé zrkadlá?"
Ja "pretože ja to neviem leštit tak sme sa dohodli, že to bude robiť P a váš syn na to zvysoka kašle... Akoze tiež ma ide poraziť z neho"
Dievčatá ja niektoré fakt ľutujem a obdivujem, že sa viete povzniesť, zasmiať.
To je bez úcty, výsmech, strašne!
Ste všetko určite úžasné ženy / matky!
Nie svokra ale svokrina sestra. Byvame zo svokrovcami, dcerka mala ani nie pol roka, bola u nas na navsteve svokrina sestra a malu si vypytala na ruky a kym svokra jej robila kávu a ja som odbehla pre nieco do izby panička vybrala s tašky Deli cokoladovu tyčinku a zacala ňou kŕmiť malú.. Ked som to uvidela pytala som sa hej ci je normalna, zobrala jej malú a este malej povedala vidis ako ti nedopraje trosku sladkostičky? No mala som všelijaké vražedné myšlienky. A este som jej povedala ze jej cokoaldu urcite nechcem dat, ze aj ja som mala alergiu na čokoládu cca v roku a neplanujem jej to davat a ona ze ved pretp by si jej mala davat aby si cim skor zistila ci na to nemá aj ona alergiu, jej organizmus si na to musi zvyknut..
Taktiez svokrina sestra:Malá mi do odmietala dudel, vypluvala ho napinalo ju z neho, ona jej ho nasilu tlacila do ust ze musi mat dudel kym som ho nechytila a nehodila do smeti ze ho nechce. Mala este jeden dudel medzi hrackami hodený, ako 10 mesačná ho tam našla a odvtedy dudluje, potom ju videla a pytala sa ze preco som jej klamala ze odmieta dudel ked teraz dudluje o106.
@amadea3 a v '89 roku sme im tam nosili do daru zakladne potraviny, cokoladu a kakao 😂 tupaňa riadna, to dlho hladal chalan 🤦
toto je jedna z mala diskusii, kde som si nastavila notifikacie 😂 co prispevok to perla, akoze obdivujem ako ste vedeli zachovat chladnu hlavu pri takych strigach 😅👏
@h2 to a tymi detmi poznam aj ja, to su take prupovidky ludi co chcu byt akoze strasni chytraci ze ti zacnu hovorit: ty nemas deti, nemas a nemas a ked to nepoznas a zacnes sa hadat tak s usmevom ze: ty mas synov ( alebo dcery) a myslia ze su neuveritelne vtipni a uzasni 🤦
@zabka4 pane bože, to mi je ľúto... A ešte takú strigu za svokru ku tomu... Toto by som nedokázala robiť najväčšiemu nepriateľovi keď príde o milované dieťa a nie ešte vlastnej rodine... Prijmite úprimnú sústrasť
Baby, akože naozaj vás obdivujem ze ste niektoré svoje svokry ešte neprizabili... Moja mi raz povedala keď sa narodila najstaršia aby som pila čierne pivo koli mlieku, ale inak je to super ženská, s ktorou si naozaj veľmi, veľmi rozumiem, pomôže z deťmi keď treba, keď som chorá a manžel musí do prace nemá problém zobrať si dovolenku a navariť nám, upratať, ešte aj o mňa sa postará... Proste jednou krátkou vetou to vy stihnem úplne... Je mi aako druhá mama... Takúto svokru by som dopriala každej jednej z vas
@zuzinabila veď to jasné🤗, len pri 3 týždňovom bábätku, úprimne, priority boli úplne iné ako nejaké puky na mužových nohaviciach
@sima524 svina jedna, tak jej treba! Prepac za vyraz, ale az tlak mi zdvihlo.
@tammy8 tak za tu deli tyčinku ani nie pol rovnej a nasledujú sprostu poznámku by dostala po papuli s prepáčením 🙂 ako môže niekto dať sladkosť dieťaťu čo ledva zacalo prikrmy jesť??! a ešte dupľom keď je možnosť že môže dostať alergickú reakciu, mne to hlava neberie, ze si toto niekto vôbec dovolí k cudziemu dieťaťu
Ja este pridam, ze muzova rodina, to su stale kadejake oslavy a ohovaraju sa krizom-krazom.
Moja svokra kazdy den sedi v kostole a pije prvu ligu. Opita vybavovala s fararom v spovedelnici nas sobas . Podotykam, ze ja som neveriaca a sobas sme uz mali na matrike.
@oliviakatka ona má pravdu 🙂 https://slovenskydohovorzarodinu.sk/clanky/ruze...
@oliviakatka ta je topka 🤣🤣🤣👌
Ked sme oznamili rodine,ze cakame tretie dieta,tak prva reakcia bola,ze ako dobre,ze keby sa nieco stalo, mame este jedno. Som onemela.
Rozne rady o vychove samozrejme- stikuta,oblec ho,pretieranie ocikanou plienkou a pod
Gol bol ked sme mali krst prveho syna,s fararkou dohodla super vers o nehodnej matke- o com som netusila,fararka kamoska
@mamusa123456789 ale cierne pivo je fakt dobre na mlieko 🙂
@raszuz niet nad svokru ked zacne ohovarat vyzor vlastnych vnucat...hanba...moja drzala mojho syna,.jej vnuka vtedy este len 3tyzdnoveho na rukach a hovori akysi ma velky nos, no nie velky, ale taky je divny..a aj sa sama na tom zasmiala...(to vzdy ked ona daco tliachne sa sama na tom zasmeje)..nevedeli sme jej na to a muzom odpovedat...
Môj starší syn je vyšší a veľmi chudý, rovnako ako moji bratia v jeho veku. Minule povedal že chce byť taký vysoký ako ujo D ( môj brat) a svokra na to, že on je vysoký po ujovi T (manžel jej dcéry) 🤷
Svokra nie je zlá, len nás veľmi chcela riadiť. Keď sa narodil prvý syn prežila som si s ňou peklo. Bývali sme s nimi. Chcela aby bol cez deň pri nej, že na kojenie mi ho prinesie. Ja som mala byť zavretá v spálni alebo upratovať. Raz mi ho aj zobrala, kým som bola na wecku a skryla ho vo svojej obývačke. Všetko som podľa nej robila zle, nevyžiadane rady dávala ešte aj mojím rodičom, lebo to bolo ich prvé vnúča. Mojej mame sa sťažovala že jej nedávam syna (mal vtedy týždeň), lebo on si musí na ňu zvyknúť a ja mám ísť do práce. Nejako som to celé vydržala, nedala som si skákať po hlave a pri druhom synovi sa neozvala 2 týždne a nevyžiadane rady dávala iba sporadicky.
A ešte pri prvom synovi mi kázala nosiť vonku dečku cez prsia, aby mi nevychladlo mlieko, lebo zachladim malému črevá.
Svokor:
Keď budete mať deti, ty budeš chodiť do roboty a my vám ich vychováme. Naše deti vychovala svokra, tak my to musíme splatiť. (To mi povedal 2 týždne po svadbe)
Nedávaj mu kašu, daj mu mäso, alebo do tej kaše mu aspoň granko daj. (Syn mal pol roka)
Tu sa vždy robilo to čo povedali moji rodičia, my sme ich vo všetkom museli počúvať. (Svokra vďaka tomu predčasne porodila dvojičky ktoré na druhý deň zomreli, lebo ju jej svokra poslala v 7. mesiaci na pole repu okopavat.)
Večer nemôžeš vynášať smetie. Nechaj ho tu pri dverách a až ráno vynes. (Vyniesla som večer a nič sa nestalo).
Robím ekonomku vo výrobnej firme. Vo výrobe pracujú väčšinou robotníci so základným vzdelaním. Jednoduchá manuálna práca akurát že v prachu a vonku. A svokor minule nech zavolám majiteľovi aby podržal 2 pracovné miesta. Pre moje deti. Pritom o vnukovi od svojej dcéry stále rozpráva že musí byť lekár alebo právnik.
Švagriná:
Prvýkrát vám bábätko musí prísť okúpať mama (myslela svoju, čiže moju svokru. Tá aj chcela, ale už len z princípu som okúpala malého ja.)
Keď som bola prvýkrát tehotná bývali sme u svokrovcov, povedala mi, že ako mi je dobre, že svokra sa mi postará o bábätko, že ani nepostrehnem že mám dieťa. Ona chúďa mala mamu pri sebe ina 2 týždne po pôrode, potom ostala sama. (Býva oproti svojej mame, akurát prvé 2 týždne u nich svokra aj spala).
@kofolala to fakt ? Bože ,že sa nehanbí .veď to aj tá moja by bola najradšej keby som doktorka 🙃a ona celý život nerobila 🙂
@angel993 to nemyslíš vážne toto 🤦🏽♀️ no ja by som ju poslala do…teplých krajov!! na podobne veci som bola ja extrémne háklivá. malú som 9mesiacov nosila pod srdcom, keby mi ju niekto bral z rúk a mal podobne reči, že mi ju ma vychovávať svokra, tak by videli ten bordel!! je mi to ľúto. namiesto kľudu v sestonedeli toto znášať. pre mna nepredstaviteľne. to že si to ona nechala a strcila svoje deti svokre je len a len jej problém! nech si spytuje svedomie inde, tebe ich nemá čo brat!
@angel993 choré v 21.storočí taketo veci zažívať---
@xsuzannex na mlieko je dobre veľa tekutín a vyvážená strava... Akože kŕmiť dieťa mliekom z alkoholom je super napad

@nika185 😂😂😂😂😂😂