icon

Čo najbizarnejšie vám povedala vaša svokra?

5. jan 2023

Začnem ja. Teda nie je to žiadny bizar, ale tak jej spadla sánka že sa mi dobre spí pri tom pohľade už pár mesiacov.
Ona"prečo máš také špinavé zrkadlá?"
Ja "pretože ja to neviem leštit tak sme sa dohodli, že to bude robiť P a váš syn na to zvysoka kašle... Akoze tiež ma ide poraziť z neho"

eff007
5. jan 2023

@taniapd ano, aj u nas, obe deti sa podobaju akoze na niekoho z ich rodiny.

eff007
5. jan 2023

Teda ak nie na toho suseda, postara alebo neviem koho kvoli tym vlasom

jarkagrm
5. jan 2023

@kaktusik007 ty kokso tak toto sa jej asi v starobe vráti bosorka jedna

raszuz
5. jan 2023

Baby, ja som tak rozmyslala, ze aj ja budem raz svokra, ale keby som mala byt tak bosorka ako ta moja, tak sa odstahujem na samotu u lesa, nech maju vsetci odomna pokoj. Alebo by som chcela byt ako moja nadejna uz dlhe nadejna ex svokra. Zlaty clovek, ktora este oplakala aj to, ze je syn ma vymenil. Sranda je, ze aj po tych rokoch sme stale v kontakte, a strasne sa tesi z fotiek zrovna malej, lebo ma iba vnukov..🙂

ivanakorienkova
5. jan 2023

No teba sa to opýtala aspoň svokra.Ja na materskej z dvojičkami plus 12 ročný. Chlap v ťahu celý deň všetko na mojom krku deti ,chalupa, hrnce atď. A moja švagriná pani učiteľka ktorá vie všetko najlepšie, má všetko najlepšie asi poznáte tú diagnózu mi raz hovorí ako prepáč ale ja na materskej dom nemala také špinavé okno a ja z úsmevom na ňu no vieš niekto ma špinavé okná niekto svedomie a bola ticho lebo vedela,že narážam na ňu lebo je to miestna klepna

inava
5. jan 2023

Moja svokra prišla na štedrovečernú večeru a zahlási " ja nebudem jesť, som sa doma najedla",asi si myslela že ju otrávim.Okrem toho je strašný hypochonder.Všetko ju bolí nemôže sa hýbať a popritom okrem diabetu za čo si veĺkou mierou môže sama.Jedáva veĺa,pretože diabetici ako je ona musia veĺa jest.
Moje deti veĺmi nemusí,nebavia ju deti.Mladší Adam má 3 roky ju uhryzol a z revom na mňa kričí Adam ma uhryzol,rob si s ním niečo.
Toto je len málo z toho,čo s nou človek zažije.

ikka204
5. jan 2023

Boze, ja mam tiez taky skvost. Zo zaciatku som sa snazila vyhoviet, zapacit, ale teraz uz len oficialny vztah, kedy na nejakej rodinnej udalosti sa pozdravime a prehodime 2 vety. K nim domov nechodim, lebo to je peklo. A tiez len v kostole sedi 5krat do tyzdna. Co take si pospominam narychlo... Povedala mojmu muzovi, ze ide prepisat cely dom na muzoho brata, aby som ja! nic nezdedila. Nech vybavi notara. Na smiech a len to svedci o jej urovni myslenia. Jediny krat, este na zaciatku, ked sme boli este velmi mladi, moj muz vyviedol sprostost, opil sa s kamosmi a vyklbil si rameno ako spadol. Poprosila som ju, aby mu aj ona trocha prehovorila do duse. Tak sa na mna vyvrieskala, ze za to mozem aj tak len ja, ze iba taki chlapi sa opijaju, co im doma zena nenavari, neoperie ani neuprace. Odvtedy som uz nikdy nic pred nou o muzovi nespomenula. Na margo toho, za nu jej muz cely zivot upratoval a o deti sa staral, este aj rezance na nedelu hnietol. Pri kazdej jednej navsteve mi vykrikovala, ze jej syn zo mna dostane porazku a ze 100% umrie. Nikdy nepovedala preco.. ale asi hovorila z vlastnej skusenosti, kedze jej muz uz 2 mozgove prihody prekonal. Ked sa mi v prvom tehotenstve zlomil zub a po porode mi bolo treba trhat a mostik, tak sa ma opytala, ze ci si neviem zuby umyvat, ze ci moj muz len na mojho zubara zaraba. To, ze ona ma komplet protezu uz od 30-tky, ako mi raz sama povedala, to jej nevadilo. Darovali sme im na Vianoce take ramiky s fotkami, kedze svokra ma fotky rada, tak ked som prisla nabuduce, vsetky fotky, aj svadobne, na ktorych som bola ja, boli vymenene za ine. A plno plno dalsich nepochopitelnych veci... Pritom ja som v soku vzdy len ticho ostala a radsej som tam prestala chodit, ako sa s nou vadit.

denkabemommy
5. jan 2023

@valilienka2 muž sa jej aj spýtal, či chlapci nie sú deti, ale odpoveď sme vtedy nedostali, lebo si uvedomila, že ústa predbehli rozum. Takže táto otázka ostáva nezodpovedaná, už navždy 😂😂

nila31
5. jan 2023

@aknelkilark presne toto bolo povedane aj mne, ale nebola som este ani tehotna..ze po pol roku mozem ist do roboty a ona sa postara🙈 doteraz mi je z toho napadu nanic..dokaze mi to tak zdvihnut tlak. Normalne neviem ci som na to len taka citliva alebo su zeny matky co by to privitali? 🤔

mata90
5. jan 2023

Mne moja svokra,keď som bola chorá po druhom pôrode a nevládala som sa starať o domácnosť ani o deti povedala " čo s tebou, veď ťa už ani nepredáme "

hlubik
5. jan 2023

kup si spontex fialovu a budu zrkadla na 👍

zuzandela
5. jan 2023

@lenkasarka 😂😂😂😂😂

radchanka
5. jan 2023

@oliviakatka a čo na to hovorí jej psychiater? 😊

ivi555
5. jan 2023

Moja “ex svokra”: udrel ťa preto, lebo si si asi zaslúžila..
Exova babka: 1. máš veľký nos.. 2. To ešte stále kojíš! Veď nemáš žiadne prsia..
Boli to riadne čarodejnice teda a ex sa ma nikdy nezastal. Tak to aj dopadlo.

erikavasilova
5. jan 2023

Top bolo na našej svadbe:
- načo toľko tancuješ veď si tehotná.
- po čepčení : mala by si ísť domov , si unavená.

bambibam
5. jan 2023

Pred 20 rokmi sme si kupovali byt ( obaja sme brali úver ako slobodný , ja zo stavebného sporenia a muž nový) boli sme ako druh, družka. Vtedy potencionalna svokra prišla pozrieť ako prerábame a zahlásila svojmu synovi : No pekný byt si kúpil, to ja len tak keby si umrel, aby som vedela čo zdedíme.
Svadba sa odložila o 3 roky nevedela som to stroviť, musel ísť muž k notárke a 1/2 bytu napísať na mňa.
Teraz po 20 rokoch som to už strovila a už sa len z manželom smejeme.
Samozrejme, že dedičmi sa stávajú naše deti.

evaachesa
5. jan 2023

Táto diskusia by sa mohla premenovať na Perly našich svokričiek. 😂 Ale teraz vážne....prišlo mi až nevoľno a dosť zle z toho čo som tu čítala. Veď 90% týchto žien musí mať nejaký psychický problém. 🤨 Fakt mi je ľúto ze toto musíte trpieť...v lepšom prípade už nie. 😏
V nedeľu si vyobjímam tú moju super zlatú svokrušku a zoberiem jej aj nejakú čokoládu. 🥰😊

babulkomale
5. jan 2023

Ze ma so mnou lepsi vztah ako mala jej vlastna mama s nou ♥️♥️♥️ viem ze sa tu caka asi bizar kydanie, ale ja mam svokru perfektnu 👌

kikulienkadd
5. jan 2023

Ešte mi napadlo: po 1.cisárskom som mala mlieko až na 4.deň,horúčky, všetko som so užila. Mlieko na začiatku"kolisalo",raz málo, raz veľa... Keď bolo málo, jedla som najmä vývar, ktorý som si sama uvarila a pomáhalo. Ale! Svokra,ktorá za celý život kojila pol roka,lebo viac sa nedalo mi vravela, že mám málo mlieka,lebo nepijem sirupové vody. Bleee,nikdy! Nakoniec som 2 deti kojila spolu cez 3 roky 🤷‍♀️ keď som odstavila deti (21 a 24 mes),bola som zlá matka,lebo deti trápim,keď im to mliečko nedoprajem 😬 Našťastie v tej chvíli nastúpil môj muž a opýtal sa: koľko si teda kojila ty mama a bol pokoj. Pomohlo to pri 1.aj pri druhom.

brigitte93
5. jan 2023

@animus dalsia "zlata" svokra do zbierky 🤣 ja som tak rada , ze moj buduci manzel stoji pri mme a ona nema sancu ho huckat 😆

inava
5. jan 2023

Ešte niečo ma napadlo.Deti,neobojímajte mater,lebo je unavená, a ja nato deti ešte viac sa na tulkajte a nepočúvajte starú mater,kedže ona Vášho otca nikdy neobjímala. A bol kĺud.

bambibam
5. jan 2023

@babulkomale napr. moja čím je staršia, tým je s ňou viac zábavy. A veru zvykla som si, že niekedy rýchlejšie povie ako myslí. Nie je zlá,skôr popletie myšlienku. Už sa vieme porozprávať vysvetliť pochopiť. Naučila som sa žiť si svoj život. Vypočujem a spravím si svoj názor a veru niekedy si vravím bože čo budem robiť keď sa deti vydajú, ožení založia rodinu, aká budem?, ešte, že mám super manžela.

evaachesa
5. jan 2023

@oliviakatka teraz som si oplula mobil od smiechu. 🤣
No a teda chytila si ju za ruku a prešli na teba tie dary smrti? 🙏😂 Topka 😂

lija22
5. jan 2023

myslela som, ze toto bude vtipna tema ale je velmi smutna. Az mi je zle

naily
5. jan 2023

@trojnasobnamama och to mi je ľúto

lechtivka
5. jan 2023

Mávala som bolesti ... A ona stále že si vymýšľam....
Ale našťastie som jej to mohla vrátiť so slovami:to ste vraveli aj mne že si vymýšľam a ako som dopadla... Hneď ostala ticho🤣

oranzovyvevericnik
5. jan 2023

@kvetinka75 ved aby bolo pripravene na bujare skolkarske besiedky :DDD

anushka123
5. jan 2023

Mne svokra povedala pred svadbou: ,,Kto ťa odprevadí k oltáru? Otec? Či ten vlastne už nežije.”

jankalukasova
5. jan 2023

@nila31 ono je to tak, že kedysi to bolo normálne. Do dôchodku sa chodilo (podľa počtu detí), kľudne od 54 rokov. Zato matky nemali byť ako doma tri roky. Boli veľmi rozšírené jasle, matkám sa hovorilo, že kojenie nie je dostačujúce, že radšej nech dajú sunar, tam je všetko potrebné... A pol roku šup do práce a dieťa riešili babky alebo teda tie jasle. Viď prípad mojej svokry. Preto oni majú dnes niektoré, pocit, že majú "právo" vychovávať vnúčatá, lebo oni svoje vychovať nemohli, doba to nedovolila, tak si to chcú vynahradiť. Len si neuvedomujú, že dnes je doba iná, že dnes sa aj na materstvo nahliada trošku inak a to, že im nie je umožnené "vychovať" vnúčatá berú ako krivdu a cítia sa byť ukrátené.
Asi dva dni dozadu bol zaujímavý rozhovor o feminizme s nejakou myslím sociologičkou a tá okrem iného presne toto spomínala. Že ženy počas komunizmu čakala po 50tke pomerne dlhá éra starostlivosti o vnúčatá a rodinných príslušníkov (svojich rodičov a podobne).

reenie
5. jan 2023

Moja svokra ma má neskutočne rada: 😀 "Ty nie si schopná reprezentovať môjho úspešného syna, tak budem ja..." Kto by to o tebe povedal, že dokážeš takto zariadiť dom, ty taká...čo ani do divadla a na koncerty nechodí"pritom jej syn odmieta chodiť , Daľsia perlička s ironickým úškrnom "Čo bude s tebou, keď sa môj syn s tebou rozvedie?" no budem sa mať skvele polka majetku je moja. Sme manželia už pár desiatok rokov a nikdy nepadlo slovo o rozvode . Pri každom stretnutí vypustí takéto perličky, no nemajte ju radi🙂🙂