icon

Čo okrem krásy priťahuje starších mužov na mladých dievčatách?

sima338
17. jan 2021

Ahojte dievčatá/dámy,

založila som si tu profil, lebo by som sa s vami rada podelila o vlastnú skúsenosť a zároveň si rada prečítala Vaše názory, postrehy, váš uhol pohľadu. Zároveň, ak je tu i nejaký muž, tak budem rada, ak mi zodpovie moju otázku vyššie a dá mi svoj pohľad, ak sa oň teda chce podeliť.

Ide o to, že moj manžel ( 38 rokov ), s ktorým sme síce stále manželia, ale už 3 roky žijeme každý svoj vlastný sólo život, rozviesť sa neplánujeme kvôli spoločnému biznisu, spoločnej dcére a majetkom, si našiel 19-ročné dievča, s ktorým má nejakú formu vzťahu. Neviem akú, nebavila som sa s ním o tom takto priamo, ale zarazilo ma, že to dievča má 19 rokov. A preboha, môj manžel 38. Príde mi to zvláštne, neuveriteľné, trochu asi aj úchylné, najmä v jeho prípade, kedže ho považujem za racionálneho a inteligentného chlapa, tak sa vlastne čudujem, či si majú čo povedať, i keď očividne majú.
Ak sa pýtate, ako som sa to dozvedela, tak kázal mi v jeho mobile niečo nájsť ( faktúru ) keď sme spolu riešili daňové, že on si odbehne medzitým do sprchy a doriešime to. Nedalo mi, pozrela som si správy ( áno, to bolo nesprávne z mojej strany, uvedomujem si to ) a našla som tam snáď nekonečne dlhú konverzáciu s dievčaťom, plnú jej fotiek, čo mu poslala ( krásna 19tka, výrazná baba, musím uznať ) a zároveň ma dostalo čo si písali, akým spôsobom, písal jej, aká je vyspelá na 19 rokov, bavili sa o rôznych témach, zároveň plno správ čo som stihla vidieť boli aj dvojzmysly a veľmi erotické správy ( najmä od môjho manžela, paradoxne ) Samozrejme musela som to nechať tak a doriešiť s ním vtedy len to daňové a tváriť sa, že nič.
Ono, nežijeme už spolu, je mi jasné, že nemal 3 roky celibát, ani ja som nemala, žiť spolu už nikdy ako pár asi nebudeme, ale neprekvapilo by Vás keby si Váš ex nájde tak mladé dievča? Čo na tých ešte pomaly stredoškoláčkach okrem krásy a sexu vidia, keď ich vodia na večere, do kina, do divadla, na výlet, hocikam, kde to nie je len o sexe.

maria1989
17. jan 2021

@sima338 napríklad aj to, že mladá žena zvykne byť okrem iného spokojná sama so sebou, žiari elánom, na rozdiel od niektorých starších, či už skúsených alebo zatrpknutých.

marysa21
17. jan 2021

@natyreggae Prepáč môj názor je ,že 15.ročná a 38.ročný vo vzťahu nie je ok a ani16. s 33. .To mi príde ,ako pedofília pokiaľ tam bol aj sex .Slečna nesprávna veková zamilovanosť (niečo v živote nebolo v poriadku ) a muž pedofília .Nepísala som ,že ju pokladám za zlatokopku . Slečna má ,len 19 a hľadá dobrodružstvo ( výhody sú bonus ).

cacianka
17. jan 2021

Ved mladá sa môže tváriť ako top zienka, ze má eq aj iq, hladka seladonovi ego a jemu sa to páči
ked vtacika lapaju pekne mu spievaju.
mlade mäso imponuje a kamoši závidia...
Všeličo je za tym.

kitycat
17. jan 2021

Tak za zenu si ju nevezme... Lebo je stale zenaty... Ale zajazdi si a ked sa mu zunuje najde si dalsiu taku co nou vyplni cas... Mozno jej klame o veku co ty vies... Ved su baby co hladaju istoty

333levica
17. jan 2021

@sima338 mne sa zda ze trosicku ziarlis

natyreggae
17. jan 2021

@marysa21 ok tvoj názor na náš vzťah nezaujimama to nejdem riešiť .. áno nenazvala si ju zlatokopkou ale vyznelo to tak... Možno jej vôbec nedáva ani žiadne špeciálne drahé darčeky a normálny vzťah majú spolu... A čo že je tam taký vekový rozdiel? Šak keď si rozumejú🙂a autorka... keď si rozumejú tak im to dopraj veď uz predsa nieste spolu s mužom..

natyreggae
17. jan 2021

@kitycat a čo ak to s ňou myslí vážne? A normálne chce s ňou žiť v budúcnosti😊

hopsadobrandejsa
17. jan 2021

Proti gustu ziaden disputat, ale ako sa zvykne vraviet "jeeez....have some standards"

Ex bola mladsia o 8 rokov a dokazali sme fungovat cize mozne to je, ale tieto extremy ako 19 ci 22 rokov rozdiel tak to je na mna moc.

Neviem si velmi dobre predstavit vztah s nejakou 18-tkou. Nesudim, ale to uz u mna hranici tak trocha s pedofiliou. 10-rocny rozdiel si este viem predstavit ale to by fakt musela byt osudova laska asi.

majkeel
17. jan 2021

No co. Peniaze na muzovi a mladost na babe su sexy.
Ked zena uprednostni schopneho, kludne starsieho muza s peniazmi, je rozumna a je to prirodzeny pud. Ked si muz rovnako pudovo najde tak mladu a peknu babu, ako sa da, je pre zeny trapko. 🙂
Obaja sa vyblaznia a po case pojde kazdy svojou cestou. Ona je asi na zrelych muzov, mozno otcovsky komplex.

majkeel
17. jan 2021

Alebo je proste studentka, nechce jest spagety s vegetou a proste si nasla muza-sponzora, ktory ju bude bravat na dovolenky, na vecere, zahrnat darcekmi ...

nenne27
17. jan 2021

A co ine by malo? Krasa a mladost bohate staci😉ostatne ( inteligencia, vie dobre varit, zmysel pre humor appd) su len bonusy extra

kittykat22
18. jan 2021

@sima338 Ja som mala vztah s 38 rocnym muzom a mala som 18 rokov. Bola som skutocne zamilovana. Aj on. Spatne vidim ze on vyuzival svojej pozicie, rozhladu a inteligencie a ja som bola mlade teliatko ktore malo velke oci. Ja viem, ze sa casto odsudzuju mlade dievcata, ale problem je tu hlavne muz. Mlada baba je jeliman - nevie poriadne co robi, ledva vysla zo skoly a vztahom sa nerozumie. Rozum ma vo vztahu muz. A bud si ista, ze o tebe nerozprava ako o skvelej manzelke a matke, skvelej najlepsej na svete. Tak ako moj ex - ohovaral zenu, hovoril o nej skarede veci aby ju zhodil, a ja som mu verila. Az neskor som prisla na to ze vela z toho boli polopravdy a lzi, lebo si prihrieval polievocku. Rozsili sme sa z mojej iniciativy - koli jeho manzelke a detom. A vies co, dodnes su spolu. On mal xy dievcat po mne, a ona hlupana s nim dodnes ostala.

babydesire
18. jan 2021

@sima338 poznsm vela parov kde je velky vekovy rozdiel (cca 20rokov) a zda sa ze mnohym to klape,jeden taky par spolu zije,podnika,maju deti,vzali sa...a dalsi zas tiez to vyzera slubne...myslum,ze toto tabu by sa uz malo odburat...za seba - zamilovat sa ano (bola som),lubit ano, mat spolocny zivot ano aaale ten strach o toho starsieho partnera,ze zomrie skor..to by ms matalo a trapilo

kittykat22
18. jan 2021

A inak co sa tyka mileneckeho vztahu - tak mladych dievcat su miliony. Rozum ma mat tvoj manzel. Mozes na nej hladat chyby kolko chces. Tvoj muz sa po nej nema co sapat.

sima338
autor
Autor odpoveď zmazal
lianka123
18. jan 2021

@sima338 ja neviem, podla mna tam dokaze byt laska. Ja by som to neodcudzovala. Nie je to len o sexe ako tu vsetci spominaju. Ci chces alebo nechces si stara / ja tiez, mam 36 rokov.ak si rodila, telo nemas uz urcite neposkvrnene...urcite si aj unavena vychovou deti. Nestihas byt stale pekna. A urcite si aj podrazdena.
Ja som to videla na priklade bicana, tiez som si vravela ze chuj, opustil rodinu.. a potom som bola na hradzi a stretla som krasne, mile, usmiate dievca, jeho priatelku. Z nej slo tak nieco mile... a vtedy som si vravela, ze chapem, ze sa chce zobudzat vedla nej a nie vedla edity.
Proste tie mlade nie su unavene, telo maju krasne a ude z nich dobra energia.

alexk12
18. jan 2021

@sima338 asi nehľadá dlhodobú partnerku ale len sex

janickacrazy
18. jan 2021

@lianka123 Akože sorry, chlapi tiež starnú, sú unavení a nie sú stále milí a takéto zmýšľanie je choré, my starneme s mužom spolu, je to o charaktere.

lianka123
18. jan 2021

@janickacrazy ano, len chlapi starnu do atraktivnosti, my naopak.
Pozri ja to neobhajujem ale ani neodsudzujem.
Pravda je vsak taka, ze mlade baby su dnes rozhladene a pekne, maju co ponuknut. Kdezto zeny s detmi su vacsinou nasrate doma a pisu na MK, nemaju zazitky, volny cas.. to je fakt.

cippi
18. jan 2021

Ja myslim, ze to je tazko, kedze ludia menia nazory, tj moze clovek povedat nechcem mladu, nechcel by som, ale urobi pravy opak. A urcite je pravda, ze mlada je pruzna, hrava, veselsia ako manzelky pre mnohych muzov, kedze muz potrebuje obdiv a castokrat pocuvam, ze manzelky akosi nevedia muzov ocenit a su take nevrle 🙂. Takze jedno s druhym. Dalsia vec je to ze muzska, tuzba po sexe a roznorodosti je velmi silna. Tj. nova partnerka nova energia 🙂. Myslim, ze vela muzov keby malo tu moznost mat 10 zien na sex bez nutnosti nejakej investicie by tu moznost neodmietlo 🙂. Spolocenske normy su na to aby to ako tak fungovalo, aj ked nie vzdy sa dodrziavaju. Asi aj preto su zeny monogamnejsie a chcu byt jedine. Lebo svet by bol hore nohami, keby mali zeny muzske myslenie 🙂. Len sex a nic ine pomaly 🙂.

janickacrazy
18. jan 2021

@lianka123 s tým by sa dalo polemizovať, mnohé mladé dievčatá vyzerajú horšie ako 30tnicky s deťmi, takisto mnohí muži rozhodne do krásy nestarnu, mnohí tuční s pivnym bruchom, plešinou, atď. Muž, ktorý svoju ženu miluje ju nevymení za nejakú mladú 18, len preto, že je krajšia, to je tak strašne povrchné.

sima338
autor
Autor odpoveď zmazal
sima338
autor
Autor odpoveď zmazal
kikaaa444
18. jan 2021

@sima338 ahoj necitala som ešte príspevok ale podľa nadpisu odpoviem : okrem krásy nič . Tam ani tak nejde o tie mladé baby ale o nich . Cítia sa pri nich mlado , neodolateľne atd atd 🙂 chlapi majú to starnutia depky lebo nemajú take skrášľovacie možnosti ako my ženy . Tak to riešia so vzťahom s mladou slečnou 🙂

lianka123
18. jan 2021

@janickacrazy ano jedna 30tnicka na 100, 50 18tiek na 100 vyzera dobre. Tak ci onak...niekedy je dobre si priznat pravdu

lianka123
18. jan 2021

@sima338 ale mozes byt plnohodnotny clovek pre niekoho ineho 😉

eva112014
18. jan 2021

@sima338 Tu je otázne to, že čo chceš ty. To znamená, keď ona je v 1. ročník VŠ, možno o 4 roky chce mať s tvojim mužom dieťa. A čo keď ťa bude tvoj ex tlačiť do rozvodu? Nad týmto by som rozmýšľala.
A čo priťahuje tvojho muža? Opak. Keby muž mal 10 rokov štíhlu, dlhovlasú doma. Som si istá, že by "vyrukoval" s nejakou krátkovlasou, možno aj plnoštíhlou, či povahou úplne inou akou bola ex.
Žena má schopnosť, talent, či je to náhoda neviem, ale hľadať podobného chlapa ako bol jej ex a muž zase opačne. Väčšinou je to tak.

A k tvojmu výzoru. Nemusíš mať 19, aby si bola sexy. Nemusíš mať ani dlhé vlasy, či byť chudá. To ide z tvojho vnútra. Tá 19 ročná je plná života možno. Nezažila trebárs toľko ako 35 ročná. Deti, firma, domácnosť, starosti.... Lenže 35 ročná by si mala spomenúť, že život nie je len o tom. Nie je len o firme, deťoch, domácnosť, povinností .... Je to ťažké, ale asi toto môže byť ešte tá inšpirácia mužov si mladé hľadať. (okrem sexu a vyššie spomenutých vecí).

hefo
18. jan 2021

@eva112014 "To znamená, keď ona je v 1. ročník VŠ, možno o 4 roky chce mať s tvojim mužom dieťa."
Nad tým sa trápiť netreba, milenecké vzťahy toľko dlho nevydržia. A azda aj toto je ďalšou výhodou (pre onoho muža) 19-ročnej oproti 25-ročnej.

eva112014
18. jan 2021

@hefo Oni, keď 3 roky fungujú takto, neviem ... Chlap sa nemôže skrz sexu, mileneckého vzťahu časom sa na tú ženu "namotať"? 🤔

hefo
18. jan 2021

@eva112014 Tak vylúčené to nie je, ale stáva sa to málokedy, najmä tým muž stráca výhody milenky (príjemné trávenie času bez nepríjemných starostí o rodinu).

A jeden môj obľúbený psychológ to ilustruje aj štatistikou, trebárs v tomto článku, ktorý som už párkrát dával, aj keď aj v inom kontexte:
http://klimes.mysteria.cz/clanky/psychologie/ne...