Čo pre vás znamená život?
Ahojte.
Mám v hlave jednu hlbšiu otázku už pár dní.
Čo pre vás znamená možnosť žiť na tejto zemi?
Vnímate to v nejakej hlbšej rovine?
Zamýšľate sa nadtým alebo len žijete zo dňa na deň a neriešte čo a prečo?
@10zabka niekto asi aj trosku menej 🙂))))
@ciernysokol Čiže ty si ako dospelá zistila, že našu Zem netvorí jadro, plášť a kôra? A ako si to zistila? Zaoberala si sa niekedy vôbec touto tematikou, keď tvrdíš, že to nie je pravda? Venuj tomu minútu googlenia, prosím. Zistíš, ako sa k týmto poznatkom vedci dopracovali.
Inak,tema mimozemskych civilizacii zacina byt v poslednej dobe velmi aktualna,zo vsadial na mna vyskakuju nejake spravy,vyjadrenia,dokonca cirkev sa nejak vyjadrovala.pre nic za nic to nebude.predpokladam,ze nejake zjavenie sa coskoro udeje.otazne,ci bude skutocne.a k teme- myslim,ze mimozemske civilizacie existuju,ale v inej forme,ze ich nie sme schopni vidiet.aj ked je ich zrejme vela,dake zhmotnene tam isto budu.
Citala som aj nazor: mimozemskych civilizacii je velke mnozstvo,ale my sme z nich najmenej vyspela.
@h2 netvrdim,ze to nie je pravda.moze byt aj nemusi.hnevam sa,ze vedci tvrdia,ze je to pravda.a zrazu po desatrociach pripustili ze su tam obrovske oceany?v ktorej z tych 3 casti,co tam urcili.nasa veda je velmi pochybna,kedze tu mame nedostatocny sposob ziskavania informacii.
@ciernysokol Vždy sa učili najnovšie poznatky. Veda ide dopredu šialeným tempom.
@ciernysokol Máme sposob získavania informácií ohraničený naším vedomím a stupňom vývoja. Ako inak by to malo byť?
@ckocka ved to!ale preto nemozme tvrdit,ze nieco nie je,neexistuje,len preto,ze nam to nase vedomie a stupen vyvoja nedovoluje vidiet.prva je myslienka,akonahle nieco neodsudime,dame zaujimavej idei sancu,dokazeme si obzor trochu rozsirit.
@ciernysokol Takže máme vytvoriť vedecký grant na každú myšlienku čo Joža napadne v krčme pri piatom pive?
@ckocka a preco musime robit vsetko spolocne?za svoje myslienky,aj vyvoj,sme si predsa zodpovedny kazdy sam.
@ciernysokol Snažím sa sledovať tvoje úvahy, ale tu sa už nechytám.
Pre mňa osobne je to úžasný dar. Vidieť všetko to pekné okolo seba. Stretnúť nejakého milého človeka. Napriek ťažkostiam je krásne žiť.
To ja som tu za trest. Takže niečo tam je.

@h2 napriklad ze nasu Zem tvori jadro,plast a kora.v zivote tam nikto nebol,ako mozu vediet.najhlbsi vrt 11km.najnovsie info,ze pod zemou sa nachadzaju obrovske oceany,vacsie ako na povrchu.a este daco s fyzikou som citala.no uplny nonsens,nieco si vymyslim a zacnem to ucit na skole deti.