Čo robia Vaši muži pre rodinu?
Zaujinalo by ma to...ako a cim sa Vasi muzi vkladaju do rodiny, aby fungovala...
Zarabaju , travia s Vami cas, staraju sa o deti , robia veci okolo domu, alebo ako?
Lebo ten moj chodi do prace, ale to chodim aj ja. Mame 2 r dieta.
Ale co sa tyka fungovania rodiny a domacnosti , neviem..ja mam stale z neho pocit, ze to robi nasilu...budem rada za Vase postrehy..
My je muž robí všetko, jediné čo nemám rada keď perie, lebo to fakt nevie. A áno robí to sám od seba, keď vidí že niečo treba spraviť, spraví to.
Chodi do roboty navari postara sa o malu zobere na ihrisko okupe nakrmi da spat nalozi/vylozi umyvacku spravi nakup vymaluje .ale zasadne neperie(ale vedel by) nezehli neupratuje a neumyva okna.lebo k tomu ho proste nepustim.
Skoro všetko, ja som bola viac práci ako on 🙂
Je hlavný živiteľ rodiny, trávi voľný čas aj sám s deťmi, aj ako rodina a aj so mnou vo dvojici. Sám od seba doma upratuje, ale aj keď ho o niečo poprosím, aby urobil, nikdy nepovie nie. Keď som 4 mesiace vkuse chodila na školenia a domov som prichádzala len na víkendy, tak sa sám staral o všetko (deti 6r a 3r). Je mi oporou v dobrom aj v zlom. Myslím si, že lepšieho muža by som nikde nenašla 🙂 Spolu sme 7,5 roka
Moj manzel robi vsetko. Obaja chodime do prace, obaja sa starame o domacnost aj deti. On robi v lete viac v zahrade, ja viac dnu. Ale mame to ferovo rozdelene. Nikto sa neciti, ze by robil viac ako ten druhy
Robí všetko, čo si napísala a ešte oveľa viac. Nevarí (ale robí deťom raňajky, kým ja ešte spím) a podľa mňa netuší, do ktorého prístroja narvať veci na pranie a do ktorého na sušenie😅 Ale inak urobí čokoľvek. Aj sám od seba, netreba ho kopať do zadku😉