icon

Čo robia Vaši muži pre rodinu?

19. júl 2021

Zaujinalo by ma to...ako a cim sa Vasi muzi vkladaju do rodiny, aby fungovala...
Zarabaju , travia s Vami cas, staraju sa o deti , robia veci okolo domu, alebo ako?
Lebo ten moj chodi do prace, ale to chodim aj ja. Mame 2 r dieta.
Ale co sa tyka fungovania rodiny a domacnosti , neviem..ja mam stale z neho pocit, ze to robi nasilu...budem rada za Vase postrehy..

Strana
z3
danulicek
Autor odpoveď zmazal
mimikas
27. aug 2022

My je muž robí všetko, jediné čo nemám rada keď perie, lebo to fakt nevie. A áno robí to sám od seba, keď vidí že niečo treba spraviť, spraví to.

saxana000
27. aug 2022

Chodi do roboty navari postara sa o malu zobere na ihrisko okupe nakrmi da spat nalozi/vylozi umyvacku spravi nakup vymaluje .ale zasadne neperie(ale vedel by) nezehli neupratuje a neumyva okna.lebo k tomu ho proste nepustim.

vinkel
27. aug 2022

Skoro všetko, ja som bola viac práci ako on 🙂

viki_lv
27. aug 2022

Je hlavný živiteľ rodiny, trávi voľný čas aj sám s deťmi, aj ako rodina a aj so mnou vo dvojici. Sám od seba doma upratuje, ale aj keď ho o niečo poprosím, aby urobil, nikdy nepovie nie. Keď som 4 mesiace vkuse chodila na školenia a domov som prichádzala len na víkendy, tak sa sám staral o všetko (deti 6r a 3r). Je mi oporou v dobrom aj v zlom. Myslím si, že lepšieho muža by som nikde nenašla 🙂 Spolu sme 7,5 roka

inaemre
15. jan 2024

Moj manzel robi vsetko. Obaja chodime do prace, obaja sa starame o domacnost aj deti. On robi v lete viac v zahrade, ja viac dnu. Ale mame to ferovo rozdelene. Nikto sa neciti, ze by robil viac ako ten druhy

tiezjedna
15. jan 2024

Robí všetko, čo si napísala a ešte oveľa viac. Nevarí (ale robí deťom raňajky, kým ja ešte spím) a podľa mňa netuší, do ktorého prístroja narvať veci na pranie a do ktorého na sušenie😅 Ale inak urobí čokoľvek. Aj sám od seba, netreba ho kopať do zadku😉

Strana
z3