icon

Čo robiť doma, keď manžel spí po nočnej?

5. apr 2025

Žienky, čo robíte doma kým vaši muži spia po nočnej?
Muž spí po nočnej asi15tej, a chce mať ticho a kľud. Máme deti, pracujem, takže na upratovanie a pod mám iba víkend. Nastaršej puberťáčke sa nepáči že nemôže počúvať hudbu, menšie nemajú behať a skákať naháňať sa so psom. Keď je pekne sme vonku, ale nie do 15tej

Strana
z2
zobaka
5. apr 2025

@tenerifka take som mala, ale mi nepomohli 🤔 ale mozno bola chyba v znacke neviem, potrebujem kvoli susedovi

ronie338
5. apr 2025

Otec robil dennú, dve nočné, 12tky všetko, 3 dní voľno a normálne sme robili doma. Len sme nevysavali a snažili sa nekricat. Ci sme boli malé ci staršie.

vilma7
5. apr 2025

Deti škola, škôlka o 12.00, keďže mam vtedy auto, tak sa ideme niekam najesť. Ak je zle počasie tak nejaká aktivita vo vnútornom ihrisku, alebo nákupné centrum nejaký kútik keď je pekne, sme na ihrisku. Domov sa vraciame až keď zavolá ze je už hore.

mantilka
5. apr 2025

To nieže sa zatne 2,5 ročné, ale jednoducho má ma to vek. Dieťa prirodzene spoznáva, vyjadruje emócie, hýbe sa. Buďte radi, že je zdravé.

veronika2316
5. apr 2025

Ja viem muž robí v závode má po 30tke robí aj 12tky cez víkend a robí s pneumatikami čiže tam sa dosť narobí respektíve je to tam ťažká váha

janickacrazy
6. apr 2025

Cez víkend môžte ísť k tvojim rodičom a cez týždeň sú deti snáď v škole aspoň do 13:00 hod. Takže tie 2 hodiny už dajako vydržia. Malého daj do škôlky, ak sa dá a bude mať manžel kľud až do 15:00 hod. Môj tiež robil nočné a mala som aj bábätko vtedy, no snažili sme sa byť potichu, ale niekedy sa nedalo.

janickacrazy
6. apr 2025

@veronika2316 s tým by som sa veru nechválila vôbec, veď to sú 3-4 hodiny spánku, mala by si byť ohľaduplna a dopriať mu kľud a minimálne 6-7 hodín spánku, lebo to ozaj nie je sranda. Môže sa stať všeličo, zaspí za volantom napríklad a nešťastie je na svete.

alexandra197
6. apr 2025

@motogirl699 u nás to je veľmi podobné aj s aktivitami aj spánkom muža. Ešte je rád,keď vstava okolo 12.00h,ze stihne niečo doma urobiť alebo sa pohrať so synom.

bykaterina
6. apr 2025

Mamina robila 12 hodinovky. A všetko pockalo kým sa vyspí. Mala zodpovednosť v práci takže potrebovala byť vyspatá aby sa mohla sústrediť na prácu a nespôsobila nehodu. Vždy sme to chapali aj ako malé deti. Nie všetci spia že nič nepočujú. A kto je múdry nech si to skúsi nespat

mandzula
6. apr 2025

Stuple, stuple a este raz stuple, super maju v DM. Nemozu sa 4 ludia prisposobovat jednemu.

kvetinka_2
6. apr 2025

@mandzula Asi ste nočné zmeny nemali, však?

mandzula
6. apr 2025

@kvetinka_2 nie, maval ich otec a 4 sme museli cusat. A neviem, co je zle na stuploch, ja s nimi spavam uz roky, nepocujem vobec nic. Neziadam od muza, aby neponocoval a bol uplne ticho, kedze je typ sova, dam si stuple a spim. Rovnako on ma stuple rano, ked ja uz zijem a on este spi.

bykaterina
6. apr 2025

@mandzula keď picne živiteľa rodiny tak potom si tie 4 osoby povedia že mohli vydržať. Okrem ineho kopec času do 15 hod sú v škole alebo inom zariadení.
Druhá vec nočné samé o sebe majú vplyv na zdravie... Takže myslím že je najmenej využiť ten čas inak pokiaľ sa človek v tichosti vyspí

mandzula
6. apr 2025

@bykaterina opakujem - stuple. A zivitel sa pokojne moze vyspat a aj rodina bude spokojna. Kde ja pisem, ze ho nemaju nechat spat, aby ho piclo?

bykaterina
6. apr 2025

@mandzula a prečo by sa niekto nemal pár krát do mesiaca urobiť taký program alebo sa naučiť nerušiť druhých. Nie všetci vedia spať so stuplami. Niekto ani v ponožkách nezaspi nie to ešte so stuplami.

zobaka
6. apr 2025

@mandzula dakujem za tip, objednam si 🙏

vler
6. apr 2025

Pracovat nocne je narocne same o sebe a spanok je zakladna potreba. V dnesnej dobe moznosti je taky problem pre ostatnych dat si sluchadla ked chcu pocuvat hudbu/pozerat film, mozu citat knihu, ist sa prejst/zacvicit si

mandzula
7. apr 2025

@bykaterina ved moze, samozrejme, autorka s tym vsak ma evidentne problem, tak jej radim, ako sa to da vyriesit bez toho, aby musela zakazdym nieco vymyslat. Ze jej muzovi stuple vadia, tu spomenute tusim nebolo.

jennky13
7. apr 2025

stuple do usi - overene mnou, vadi mi vsetko, kazdy sepot pocujem a mam velmi male dierky, tak penove mi nedrzali :
https://www.loopearplugs.com/en-es/products/qui...
su vyborne.
Podla mna by sa aj tvoj muz mal trosku prisposobit, nie ja chodim do prace a potrebujem spat, tak vy okolo mi to zabezpecte - to nie je postoj dopspeleho muza, otca ....nech aj on hlada ako to spolu viete vyriesit, dohodnut sa.

tenerifka
7. apr 2025

Ja som tiez tvor, ktory pocuje aj vlas na zem spadnut, som velmi citliva, potrebujem ticho a uplnu tmu, spim sama vo vlastnej spalni a aj tak by som bez stuplov nespala. Na dovolenke spime s muzom v jednej izbe (na oddelenych posteliach😁), a so stuplami sa vyspim, mam aj masku na ociach, lebo v niektorych hotelovych izbach nie je 100% tma. Manzel je chronicky chrapac, ale pouziva kyslikovu masku, ktora jemne vrni, ale ja spim a nic nepocujem.
Inak mi vadi aj tazky paplon, velmi tenky paplon, tesne tricko, tesne nohavice, umela latka, nevyhovujuci vankus, pachy, osviezovace.....ale stuple som sa naucila zaviest a pouzivat na prvy sup a je tomu uz mozno 15 rokov, co ich nosim kazdu noc a nikdy mi nevadili, musia byt ale makke (tie, co som pridala vyssie mi najviac vyhovuju,ale take podobne penove z lietadla napriklad nie, aj ked vyzeraju naoko rovnako, je v nich velky rozdiel. Kazdy nech vyskusa, ake mu najlepsie sedia, ak ich znesiem ja, znesie ich kazdy😅

veronika2316
7. apr 2025

@janickacrazy ale to je jeho problém že si nejde hneď ľahnúť a behá...on je tak zvyknutý aj v noci je hore aj do tretej a ráno vstáva ja mu v Tom nebránim 😉

Strana
z2