Čo robiť, keď partner kritizuje neporiadok?
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či je normálne keď môj priateľ,príde domou z práce a hneď že zasa je tu bordel čo si robila celý deň? Ale bordel je u neho pár pohárov dva taniere, máme 🏡 dvor záhradu takže ja dvore pár papierikov nájde a už hulákať začne ale ja všetko robím nesedim, celý deň na riti,mám menšie deti myslím si že je to normálne .Potom začne rýpať,a skončí od bordelu úplne inde ,a už sú hádky . Že iné ženy by to tak nemali, a stále že aký je unavený,že ho všetko bolí,a to každý deň stále urob mi kávu daj mi toto podaj mi to. Ja viem že je unavený,aj to teplo to je extrém, a že ty si celý deň vnútri tebe je dobre a stále toto, alebo včera v sobotu bol doma,ja som upratovala skrine,a prišiel tam že zastav si telku a chod urobiť kávu,a ja že veď môžeš si aj ty niekdy tu kávu urobiť,no to som nemala už bolo peklo,že ja chodím do roboty aby ste mali ,a ty mi ani kávu neurobíš ,a nadával mi škaredo aj pred deťmi.Alr ja som chcela aby urobil aj mne tu kávu,že ho to napadne čo je na Tom urobiť kávu svojej žene ? Tak že či aj vy to tak máte niektoré doma .
@inuska1155 preco si z clovekom, ktory ti zo zivota robi peklo? Jeho nezmenis, zmenit mozes len seba a veci, na ktore mas dosah. Nikto nie je nuteny zit v pekle. Kazdy ma moznost volby. Aj ty.
A sex ako odmena? K tomu sa ani slusne vyjadrit neviem, lebo na takeho chlapa mam jedno vystizne podstatne meno zacinajuce na CH.
@alissa1222 10,7,5, 18 mal teraz syn v auguste hľadá si prácu
Nuž bude to robiť kým si konečne nbuchneš po stole. Koľko máš rokov a deti?
@januska12323 Ja mám 41 deti majú 10=7=5= A jeden mal teraz 18 hľadá si prácu
Ešte máš kopec života pred sebou, naozaj ho chceš stráviť s týmto človekom? Nájdi si prácu, syn nájde prácu a určite sa uživíte aj bez pána tvorstva.
@januska12323 Ako ? Prosím vás ,ja mám toho plné zuby už keď sa zato hádame a poviem že mám toho,už dosť aj tak nevyhrám, nebavíme sa aj tri dni. A on mi stále píše aj doma ,keď sa nebavíme.Ze kedy budem jesť? Tak mi donesiem aj to jedlo ,len aby bol ticho nechcem pred deťmi, dá sa hádať aby to počúvali tak som stále ticho ,keby otvorím si ústa už by bolo zle.
@inuska1155 pozri, rozísť sa nie je problém, ste len priateľia. Otázka je, či si trúfas financovať 5 ľudí sama. Dom je tvoj, vieš ho hocikedy vykopnut z neho. Pracuješ ty a bude aj najstarší. Od exfrajera máš nárok na výživné na všetky deti.
@zmrzlinka2021 Máte pravdu a moc vám ďakujem za odpovede,musím s tým už niečo urobiť dá sa žiť aj z mála,keď človek vie ako tak sa uskromnime nič iné mi nezostáva. ďakujem ešte raz
@inuska1155 čiže ty do práce nechodíš?
@inuska1155 nie takého idiota by som vysmarila . zavretými dverami. Však s nim nemusíš byť , nie je to povinne 🤷♀️ Hlavne nie ste zobrati. Ja nechápem kde na týchto chlapov chodíte
@sima234chodim do práce,robím upratovačku aj v robote aj doma , ale to bude asi ťažké s takého platu platiť školy škôlku jedlo oblečenie a TD...tak preto on hovorí že to nedám sama.
@inuska1155 ok. Uz mi je vsetko jasne. Pridla si sa postazovat. Robis zo seba sluzku 20 rokov, deti mas dost velke na to aby po sebe upratali.
Ci ty so jedina co ma u vas doma ruky? Priklad styrom detom katastrofalny. Zazrak ze mate "len" 4 deti ked u vas je sex za odmenu.
Zasnem
Nemám to takto. To je riadne hovado. Žena nie je jeho slúžka a majetok, ale ste si rovnocenní a máte si byť oporou, nie ta podkopáva a neváži si ťa.
Čiže on napíše kedy budem jesť? A ty bezis aj s jedlom za ním? Sa spamätaj, ty si to sama robíš, prestaň...
Prestaň mu robiť servis varenie, pranie, žiadny sex-ved on ťa znasilnuje, mi nehovor že si to užívaš
@inuska1155 a kľúče od bugatti ti už dal? Kedy letíte na Kubu?
Ak má pan nároky na svoju partnerku v zmysle , zena- slúžka, kuchárka,..." tak ty maj nároky na neho. Nech ta zabezpečí, posiela mesačne aspoň 5tis a potom nech si otvára hubu debil
Aj keď ja by som ani za tú cenu nechcela chlapa s takýmto postojom k ženám, ale aspoň nech si uvedomí že už nie sme v stredoveku.
Potrebuješ takého priateľa? Stojí ti za to aby ta nejaký somár buzeroval a deptal?
On ta ma za, slúžku, upratovačku, kuchárku, nie za rovnocennu partnerku. Otázka je ci chceš byť slúžka ďalších 20 rokov alebo nie.
@marcellka32 jasné že si to neužívam, nie som uchylacka, ale čo mám urobiť keď neustupim bude zle preto som ticho, mám ho vyhodiť? Už sa stalo aj tak prišiel naspäť ja už neviem čo sama robiť
@inuska1155 ked to neurobis pre seba, skus aspon pre deti, lebo toto v com ziju, ich formuje... ty si priklad dceram a on synom a teda jedno lepsie ako druhe...
@simona20201309 U neho je zabezpečenie že deti a ja máme čo jesť, mám ho teda vyhodiť? Aj tak príde on je bez hanby poraďte mi čo by ste robila vy ?
@kitycat Upratujú aj deti aj tak nájde ten papier ,Sex za odmenu to je tak s jeho strany on to tak berie . Ten sex bol predtým normálny ale po poslednom dieťati to má 5 rokov to už tak nie je , neviem prečo sa domna obuvate? Ja som sa len pýtala či aj niektoré ženy to tak majú s mužom prečo riešite toto nechápem.
Jeden cas aj moj muz bol taky, ze ked prisiel hned ako prve zacal kritizovat ze je nevyvetrane, bordel atd .. ale kedze casto menil pracu, vypozorovala som ze to zaviselo od toho kde robil, proste mal nervy tak si ich doma vybil … ale co sa tyka tej kavy, tu mi nastastie robi stale on a tak mi chuti najlepsie 😂 ale ked ma niekedy prikaz typu: “ uprac to, alebo umy to..atd.” hned mu poviem “ prosim Ta uprac toto manzelocka moja “ kludne aj 10x za den kym to nezacne hovorit slusne, a veru ze sa uz chyta… a poprosi predtym nez ho nato upozornim. Proste muz sa k Tebe sprava len tak ako mu to dovolis, kludne ho opravuj a on si to raz uvedomi + tym ukazes detom ako sa zastat samej seba.
ten musel byť debil už odmalička, nie že nevieš, odkedy. Hlavne, že si si s ním urobila 4 deti, o ktoré sa bez neho zjavne nevieš finančne postarať a on sa ani nenamáhal sa s tebou oženiť. Tak čo chceš počuť? Obleč si hrošiu kožu a daj si štuple do uší, ináč fakt neviem... A nie, normálne ženy to tak nemajú
Je to priateľ. Nie manžel. O to ľahšie. Pracuješ. 1.Rob si rezervy-financie. Hľadaj niekde podnájom. Odíď aj s deťmi. 2.Bude v praci. Zbal mu kufre. Zámočník. Toto všetko rieš podľa toho ,kto je vlastník bytu. Ale za mňa, prvá varianta a vôbec by som ďalej nerozmýšľala. Časom,vekom bude nervóznejší a môže prísť aj fyzickému útoku. Kvôli deťom, odíď. Pracuješ, čiže aký taký príjem máš. Z platu si odkladaj a tak,aby nevedel. Veľa šťastia a ešte viac síl.
mám otázku- koľkokrát bol on sám s detmi cely deň? bolo dokonale upratane? všetky papieriky vyzbierané?
jeden deň mu to sprav že bude strazit deti cez víkend, nech si sám aj s nimi nakúpi, navarí, a upratuje za nimi. keď to spraví lepšie ako ty, nech sa paci, môže pyskovat. v opačnom prípade by som mu to vyhadzovala na oci pri každej poznámke že nemá kavu spravenu
@inuska1155 priatel?? No ja by som ho hned poslala, nech si ide laskavo hladat tu inu, o ktorej tolko basni… ze si na rodicaku neznamena, ze si jeho sluzka.
@svetlonos ona chodí do prace? tak v tom prípade nech sa páči papieriky na záhrade mozes zdvihnúť tiež a kavu si prosím s mliekom bez cukru. pekny debil
Ja som v šoku ze si si tolko deti narobila s takym despotom 😨. Keby som ty, uz davno sa chranim tabletkami alebo inou formou aj keby potajme +by som si peniaze odkladala, len nech co najskor uteciem od neho.
@inuska1155
ahoj, vyskúšaj právnu poradňu. Neviem kde ten dom mate, ak je váš a dobrej lokalite - bud predať a rozdeliť sa ak nie tak ozaj ten právnik. Takto sa žiť nedá a áno, môže to ľuďom prepnúť aj po rokoch.
Držím ti palce nech to zvládneš. Naozaj sa porad s niekym seriozne ako postupovať. Tiez jedného piznam co mu zena kavu robi, jedlo pod nos dáva a on zaraba tak laskavo ona nech uprace - aj jeho bordel.
Ma však male dieta a veľkú hypotéku. Ona by fakt nevyzila i keď dom je realne jej.
Ty mas staršie deti a mas pracu. Ak ti syn bude aspom zo zaciatku ochotný pomôcť, mohli by ste to zvládnuť spolu.
Tento expert nech posiela výživné - uľaví sa mu! Pošle peniaze, nebude mu nik robiť ten bordel, bude sám, môže obcas zaplatiť pani na upratovanie a v pohode život.

@viestta To už som mu povedala ,nepomáha nič keď nechcem sex. Tak hneď že s čoho som unavená že mi neverí,a už rype a je peklo. Že celý deň som nič nerobila že on nemá za to čo pre nás,robí ani odmenu myslí tým sex.