Čo robiť, keď partner kritizuje neporiadok?
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či je normálne keď môj priateľ,príde domou z práce a hneď že zasa je tu bordel čo si robila celý deň? Ale bordel je u neho pár pohárov dva taniere, máme 🏡 dvor záhradu takže ja dvore pár papierikov nájde a už hulákať začne ale ja všetko robím nesedim, celý deň na riti,mám menšie deti myslím si že je to normálne .Potom začne rýpať,a skončí od bordelu úplne inde ,a už sú hádky . Že iné ženy by to tak nemali, a stále že aký je unavený,že ho všetko bolí,a to každý deň stále urob mi kávu daj mi toto podaj mi to. Ja viem že je unavený,aj to teplo to je extrém, a že ty si celý deň vnútri tebe je dobre a stále toto, alebo včera v sobotu bol doma,ja som upratovala skrine,a prišiel tam že zastav si telku a chod urobiť kávu,a ja že veď môžeš si aj ty niekdy tu kávu urobiť,no to som nemala už bolo peklo,že ja chodím do roboty aby ste mali ,a ty mi ani kávu neurobíš ,a nadával mi škaredo aj pred deťmi.Alr ja som chcela aby urobil aj mne tu kávu,že ho to napadne čo je na Tom urobiť kávu svojej žene ? Tak že či aj vy to tak máte niektoré doma .
@kristinka92
ano korunovaný na zaramovanie a zavesenie ako výstavný kus!
@kitycat
možno ani nie. Veď male ma 5 rokov, v škôlke. Blb príde večer a deti poobede zo skoly/družiny. Ak je ro dedina, všetko na hromadke. Stíhať sa to asi dá. Keď deti nie sú doma, neporiadok nie je. Ona stíhať musí pri takom vodnom kuse. Aj s plným úväzok zial. Ale možno máš aj pravdu, kto vie.
@inuska1155 ja ta nechcem strasit ale moj sa choval rovnako plus si vypil kazdy den. Bolo to kvoli tomu ze mal milenku.
ma nervy z prace a doma si to vybija - zjavne uz tolko krat mu to preslo bez protestov, ze sa z toho stal zvyk. Niektorym zenam vyhovuje vztah na styl podriadena-nadriadeny, resp hladaju despotickeho vodcu, ktory rozmysla a kona za oboch. Asi bol taky odjakziva a teraz to menit bude tazke (ale nie nemozne)
Ked sa bude nabuduce stazovat, povedz mu "daj mi pokoj" alebo "urob to ty, ja mam teraz nieco ine". Aby bolo jasne ze ste rovnocenny partneri, nie podriadeni tak ako to bolo doteraz
@guudy Ja nič nerobím? A to kde si zobrala?
@inuska1155 Syn nech si nájde prácu, potom môžeš " priateľa" vyhodiť, zrušiť mu trvalý pobyt, vymeniť zámky. Dostaneš výživné na deti, tvoj plat, prídavky, to zvládneš. Aj keby mali deti chodiť skromne oblečené aj tak vám bude lepšie bez toho tyrana.
@svetlonos ďakujem ♥️
@janickacrazy ďakujem ♥️♥️ určite s tým niečo urobím
@inuska1155 nie nemam. Musis sa asi viac stazovat aj ty, ze si unavena. Alebo mu normalne povedat, ze ti to vadi a nech to nekomentuje.
@inuska1155 ešte napíš že on býva u teba doma?
@inuska1155 bože to je debil...
@inuska1155 nejaky problem? 🙂
@inuska1155 úprimne mi je ľúto akého máš doma ko..ta fakt.... Takto sa milujúci chlap určite nespráva
@inuska1155 ja by som ho poprosila, aby sa pozrel na to, co robim a co urobene je a nie na to, co urobene nie je.
Ma jedlo na stole? Ma ciste oblecenie? O deti je postarane? Predpokladam, ze dom nevyzera ako stodola, je cisto?! Tak nech sa do p.ce podakuje a zavrie h.bu!!!
@inuska1155 To čo je,že prestaň to robiť a choď mi urobiť kávu?Zas ďalší mantinel čo sa hrá na pána sveta🤦Nech ide on na rodičovskú a ty choď do práce a potom ho ty buzeruj za každý pohár a tanierik🤦
Hned pri nadpise mi napadlo...
Nepriatel pride domov... 😂
To su vsetky deti jeho, si s nim 20 rokov a stale priatel?
V momente by som ho vyrazili. Deti skola,škôlka,starsi syn práca. Na deti výživné, ty práca plus syn keď prispeje niečo so rozpočtu to zvládnete. Keď tak sa trošku uskromnite ale lepšie ako žiť s takým kok..
@inuska1155 Prepáč, ale ja sa veľmi smejem, pretože: pred rokom prišli k nám do bytovky do podnájmu susedia, pár, ona bola tehotná, a on jej presne toto vyčítal, tak s ním nádherne vykývala, že teda, ak má podľa neho problém s upratovaním ona, nech upratuje on. Upratuje, už rok. 😂
@michellemary a tak to má byť!
Keď som to prečítal, hovorím si, ahaa, tak toto je typ chlapa, ktorého ženy uprednostňujú pred úplne obyčajným, ktorý im vo väčšine vecí pomôže alebo rovno spraví za nich...
Na tvojom mieste keď si písala o tom pekle za kávu by som zobral deti, zbalil sa priamo pred ním a šiel preč. Trebárs k rodičom, alebo niekam na výlet na pár dní, nech si sám bačuje, možno by si už v ten deň spomenul kto a čo tam robil
@inuska1155 Je to debil. Pošli ho ku iným ženám na prevýchovu. Hneď by sa čudoval.
@inuska1155 to snáď nemyslíš vážne, on sa pýta kedy bude jesť a ty rýchlo utekáš aj s tanierom za ním. Mala si mu odpísať keď nakúpi, navarí a naberie si. On chce sex a ty poslušne roztiahneš nohy. No mohol by snívať. Dom je tvoj ak dobre chápem tak ho vyhoď, vymeň zamky, zruš trvalý pobyt a môže vyklopkávať koľko chce. Nemáš žiadny dôvod ho vpustiť dnu.
Nie,nemame. Ako nemam problem ja mužovi uvarit kavu,ani on mne. Ale tiez som to cez vikend takemu magorovi vysvetlila,ked sa tak spraval ku kamoske,nechaval sa obskakovat a este je potom sprdol. Ak je taky unavený a mate male deti, nech si ide oddychnut na matersku. A ty sup do prace,nech sa chlapec stara. Nemyslitelne,aby ti vyhadzoval na oci,ze vas zivi. Nech si to na materskej vyskusa a ty oddychnes v praci (psychicky).
Nie,takehoto blbce doma nemam.Ale ten tvoj bol taky urcite vzdy.

Tak toto doma teda nemám. Je to riadny chuj a Ty mu robíš slúžku. Ani omylom by som mu tu kávu nerobila.