Čo robiť s falošnou švagrinou?
☹ Zdravím Vás všetkých. Mám problém, tým pádom Vás žiadam o zopár názorov, pretože si neviem dať rady. Dá sa povedať, že moja budúca švagriná, mne a moju priateľovi, ničí nervy. Z počiatku som jej správanie nekomentovala, dúfala som, že ju to prejde, keď nebude žiadna odozva s našej strany, ale pravda bola a je presne opačná. Vymýšľa si, ohovára nás v rodine, robí proste peklo, z ktorého mi je už niekoľko mesiacov zle, vždy keď niečo urobí, mám pocit že dostanem infarkt, potom je to pocit zúfalstva a je to neustály kruh. Robí rozbroje, príde domov s inou verziou a potom u priateľových rodičov vyzeráme ako totálny debili. Nejdem konkretizovať, ale poraďte mi čo mám robiť. Napadla ma aj taká vec, že môže žiarliť na svojho brata (môjho priateľa). Hromadí sa vo mne zlosť, hnev, nenávisť, totálna averzia, .....čo mám robiť ?? Už si pripadám ja ta nenormálna,,.... p.s. vedome som jej nikdy neublížila, nechápem dôvod jej správania :( :( :(
Ahoj. Ja mám tiež taku... švagrinú. Buď sa vyvysuje, alebo závidí. Aj deti, lebo ona nemá, aj svadbu, aj bývanie. A už bolo pre ňu trápenia, ako pre nikoho. Ale ja už ju nebudem riešiť. Niektoru zlú vec, či človeka nemá zmysel riešiť. Načo sa stále dokola trápiť?
So svagrinou sa nemozeme ani citit. Dali sme ignor a vybavene. Vyluc ludi ktori ta stvu zo zivota. Lahsie sa zije. Muz ked chce nech za nou ide, aj moj chodi aj s malou.

Veru najďalej o takých ľudí.