icon

Čo s ex priateľkou, ktorá hovorí o tehotenstve i napriek tomu, že partner je neplodný?

adulkas
27. jún 2022

Dievčatá potrebujem radu ,ako reagovať.
Čo s ex priateľkou , ktorá si vymýšľa, že je tehotná s mojim terajším priateľom aj napriek tomu, že je vplyvom chemoterapie neplodný.

anjelicek26
27. jún 2022

Vplyvom chemoterapie neplodny? Nuz toto nebude tak uplne iste, kedze plodnost sa vie obnovit, staci jedna spermia... priatelka ak je tehotna - tak je proste tehotna, dokazat sa to da jednoducho, ze je on otcom tiez (ci uz genetickym testom otcovstva s krvi matky alebo po porode)... nech muz zajde na spermiogram a utvrdi sa, ze neplodny este skutocne stale je, to by bolo najjednoduchsie...

amiaja
27. jún 2022

@adulkas nic. Povedat ze bude ziadat testy DNA a dovtedy ignorovat.

adulkas
autor
27. jún 2022

aj dieťa, ktoré spolu akože čakali sa ukázalo, že nie je jeho, podozrenie potvrdili DNA testy, skôr som mala na mysli ako zastaviť ju nech neznepríjemňuje život.....

jaskolka
27. jún 2022

A on ma na 100%dokazane,ze je neplodny? Alebo trvať na DNA testoch, keď sa dieťa narodí.To, že predtým nebolo jeho dieťa, ešte hneď automaticky nedokazuje, že momentálne skutočne nemôže byť tehotná s nim.
Môže si ju zablokovať, zmeniť číslo, presťahovať, úplne ju ignorovať . Ako inak ju chcete zastaviť?

anjelicek26
27. jún 2022

Pozri fakt nech ide na spermiogram a vysledok posle partnerke, ked je neplodny, zastavi ten cirkus v zaciatku... ale ak tam nejake spermie budu, nech sa chova slusne... a pocka na vysledky DNA testov... ked spolu mali sex, nejaka sanca tam proste vzdy bude.

luccija
27. jún 2022

@adulkas takze takto klame uz s 2 dietatom?

trema
Autor odpoveď zmazal
adulkas
autor
27. jún 2022

no čo vám poviem, peniaze sú obrovská inšpirácia

viestta
27. jún 2022

Ten tvoj priateľ je nejaký divný prípad. Jeho ex ma dieťa, ktoré dokázateľne nie je jeho a teraz s nou "čaká" ďalšie a už je vo vzťahu s tebou. Nejak hopom to chlapec zobral. Kedy stihol to druhe "vyrobiť"? Ešte bol s nou, či už bol s tebou alebo bol s obidvoma naraz par mesiacov dozadu?

anjelicek26
27. jún 2022

Veru to je nejaky zvlastny vztah s ex, ked s nou (napriek tomu, ze ho oklamala s ich prvym spolocnym dietatom) dalej spaval... podla mna ti hovori len polku celej pravdy...

adulkas
autor
27. jún 2022

nie oni nie sú spolu ani neboli ani sex nebol, len sa naposledy vyjadrila, že vždy sa bude robiť všetko preto aby nebol šťastný

klarik707
27. jún 2022

to asi nezastavis len tak, ako mohli by ste na nu podat trestne oznamenie za ohovaranie, ale tak ako neviem, ci by ste z toho nemali len zbytocne nervy a starosti vy a ona by si z toho aj tak potom nemusela nic robit

anna_2
27. jún 2022

@adulkas Jedna dobra rada. To obtazovanie bude pokracovat kym budete reagovat. Zablokujte, neodpovedajte, nereagujte. Ziadne spermiogramy jej neposielajte. Ak bude obtazovanie dlho pretrvavat, rieste cez policiu. Reagujte az na sud, ak bude.

anjelicek26
27. jún 2022

@anna_2 - ak jej priatel hovori pravdu tak kludne takto...ale ja by som ruku do ohna za to nedala, ze s nou nespal..

maialeo
27. jún 2022

Chalan prievozník?

amiaja
27. jún 2022

@adulkas tak ked nebol sex ako ho moze obvinovat ze dieta je jeho?

janickacrazy
27. jún 2022

@adulkas moj švagor má po chemo ešte dve deti, takže s tou neplodnosťou by som si to fakt overila

renka30
27. jún 2022

Aj kamoškin ex jej tvrdil, že je neplodný a dnes má následok neplodnosti 8 rokov... ale k veci - je vôbec tehotná, nevymýšľa si aj to tehotenstvo? keď je to takáto notorická klamárka...ak s ňou nespal nemá sa čoho báť, ak áno, tak potom DNA testy...ak to bude jeho, tak sa jej tak ľahko nezbavíte...

elleloup
27. jún 2022

@adulkas ak tomu dobre rozumiem, tak on s ňou nemá dieťa, nemali/nemajú spolu sex, len sa rozhodla znepríjemňovať vám dvom život? Nebolo by najjednoduchšie ju odstrihnuť zo života? Všade zablokovať, nerozprávať sa s ňou. Očividne to nemá v hlave v poriadku a robiť to asi neprestane, pokiaľ na ňu budete naďalej reagovať.

katy084
27. jún 2022

... taka osoba by mi žily netrhala...

janickacrazy
27. jún 2022

@elleloup ak jej priateľ hovorí pravdu ovšem, u nás bol taký prípad, keď chodil naraz s dvoma ženami a obe oblboval a obe ostali skoro naraz tehotné, pričom každej tvrdil, že s tou druhou už dávno nič nemá 🤪

mamkalentedkova
28. jún 2022

@adulkas tak keď spolu vôbec nespali ,neviem prečo to vôbec riešite ..keď ste si takí istí...keď obťažuje ..dajte na ňu trestné oznámenie ..zablokovať ,nereagovať .Nech sa ozve keď bude mať relevantný dôkaz o otcovstva tvojho partnera .

A inak ..nikdy neviem pochopiť ,ako si niekto môže myslieť,že výživné na dieťa je skvelý príjem ,nejaká super motivácia vymýšľať si otcovstvo .Ak teda nezarába muž ako poslanec NR výživné by jej nevyšlo aspoň 1000€.Zvycajne sú náklady na dieťa omnoho vyššie ako je výška výživného 🤦

miriam11
Odpoveď bola odstránená
elenita
28. jún 2022

A ako dlho ma byt akoze tehotna? Ja by som povedala, ze ten sex medzi nou a Tvojim sucasnym prebehol, inak by ju predsa zrusil hned a nemusite sa bavit o (,ne)plodnosti