Tehotenstvo s neplodným manželom. Ako mu to oznámiť?
Ahojte. 😊
Podarilo sa niektorej z vás otehotnieť s neplodným manželom? Alebo som jediná? 😀
Manžela som spoznala ako vdova s dvojročným synom. S predchádzajúcou priateľkou nemohol mať dieťa a práve to bol dôvod, prečo sa ich vzťah rozpadol. Veľmi sa v týchto veciach nevyznám, ale ochranu sme nejako extra neriešili. Už 12 rokov si teda veľmi nedávame pozor.
Môjho syna manžel berie ako vlastného a majú spolu krásny vzťah. Ja mám 37 rokov. Najprv som si myslela, že som v nejakej skorej menopauze, podobne ako moja mama, ale nakoniec sa ukázalo, že som tehotná.
Som v šoku, ale zároveň sa veľmi teším. 🥹 Máte nejaký nápad, ako to manželovi oznámiť? Mám trochu obavy.
Je rozdiel ked je niekto uplne sterilny, neplodny, ze 0% a ked niekto ma velmi zly spermiogram, kde sanca je mozno 1% ale je tam. Nuz tak ste mali stastie. Asi az tak neplodny nie je. 🙂
Hlavne, aby sa to nepodobalo na suseda. V tom pripade by nebolo od veci sa aj prestahovat. 🙂
ano my sme tam mali naseho syna.. tiez nahoda... dr. povedal, ze sa stal zazrak... ktory sposobila asi jedna jedina schopna spermia
Veď možno nemohla mať deti jeho bývalá, alebo on s bývalou a s inou to ide. Aj také som počula. Dufam, ze sa poteší.
Blahoželám. Dúfam, že nie je žiarlivý, lebo podozrievať ťa bude tak či tak. Asi až testy DNA ho presvedčia.
@anonym_autor áno švagrinej, len nie s bratom, ak sa potom rozviedli.
@anonym_autor oznamovala by som mu to tak trochu opatrne, s citom a pripravila ho na to. on je predsvedceny, ze je neplodny a moze ta v prvom okamihu zacat podozrievat.
@anonym_autor mojim znamym sa to stalo, obaja boli "neplodni", roky neuspesne IVF. Adoptovali si dve deti (naraz, surodencov - v Anglicku). Do roka bola tehotna a maju aj vlastne dieta.
Blahoželám. Dúfam, že nie je žiarlivý, lebo podozrievať ťa bude tak či tak. Asi až testy DNA ho presvedčia.
@anonym_f55164 no to aj mne napadlo, aj keď dôvod na upodozrievanie nemá.
A on bol aj na nejakom vysetreni? To sa i nechce celkom verit, ze by uveril tomu, ze je neplodny bez nejakych vysetreni.
A on bol aj na nejakom vysetreni? To sa i nechce celkom verit, ze by uveril tomu, ze je neplodny bez nejakych vysetreni.
@anonym_1dcfe2 bol na viacerých vyšetreniach, s ex aj riešili umelé oplodnenie. Ja som ďalśie dieťa nechcela, takže sme tému detí takmer vôbec nerozoberali.
Hlavne, aby sa to nepodobalo na suseda. V tom pripade by nebolo od veci sa aj prestahovat. 🙂
@jimbean 😂 je to manželove
Ja poznam taky par, ako baba bola z toho v prdeli, nevedela ako mu to ma povedat, bala sa, ze sa ich vztah skonci, lebo si bude mysliet, ze dieta nie je jeho. Neviem ako to nakoniec vyriesili, kazdopadne dieta ma uz 18 rokov, aj sa zobrali, a vychovali ho spolu.
Nebolo by od veci keby vedel presne o co sa jedna, ci je uplne neplodny, alebo sa u neho nejaky zazrak mohol pritrafit. Drzim palce nech to dobre dopadne.
Staci jedna zdrava spermia ako sa vravi... gratulujem, normalne mu povedz, ze zdrava strava, pohyb a vela sexu a 12 rokov casu zapracovali... podla mna sa po soku potesi...
nie si jediná. Môj kolega v tom čase 17 r si začal s rozvedenou ženou ktorú opustil manžel, lebo bola neplodná. si myslel že to bude bezpečný sex.
samozrejme že pani ostala tehotná asi v tvojom veku.
My to máme tak isto. Spermiogram katastrofa, po mnohých bojoch a rokoch vyšlo až ivf na 4. Vklad.
Po 7 rokoch som s manželom otehotnela prirodzene. Ani nevieme kedy😂😂😂
Ono sa.zadarilo asi aj preto,lebo ste neriešili😁
@jimbean 😂 je to manželove
@anonym_autor nerieš tie komentáre, ako ťa bude upodozrievať, je to trápne. Pekne mu priprav prekvapenie, ja by som to spravila tak že by som napr na kopu oblečenia dala dupačky a potom mu povedala "podáš mi to biele navrchu?" alebo daj k vašim topánkam maličké papučky. Niečo také milé. Určite bude rád. Prajem nech vám to všetko dobre dopadne.
Uplne chapem ak by ta predsa podozrieval. Ved neplodny... takze aj ked je to nieco krásne. Jednoducho musis ratat s kazdou jeho reakciou.
Kazdopadne nic nie je nemozne-ste k sebe viac kompatibilni nez bol s prvou zenou... mali ste to mat spolu vy. Tak budete 👏🏼
@anonym_autor a on ma potvrdene, ze je neplodny? Mozno len nebol kompatibilny s predoslou partnerkou a u vas sa to prosto stalo, ze ste sa strafili.
Ved pokial si ho nepodviedla...
Tak ci tak mu to aj tak budes musiet oznamit
Priprav mu mile jemne prekvapenie. Bude stastny. Napis nam potom ako to dopadlo🙂
zlato vies ako si vravel ze nemozes mat deti? tak to vysvetli tej jednej spermii ku kt sa ta informacia nedostala a za par mesiacov sa z nej vyklube dieta ...

@anonym_autor ježiš teším sa s tebou, to je skvelé. Podľa mňa bude strašne šťastný. Ja by som mu urobila prelvapko s tehotenským testom a dupačkami alebo niečo takéto podobné ♥️☺️