Čo sa deje? Neviem príčinu
Zdravím žienky. Potrebujem radu. Som zasnúbená s priateľom, čiže pripadá svadba a rodina. ALE !!! On sa úplne zmenil. Nepochádzame z jedného mesta, čiže sme nikdy nemali problém s diaľkou. Momentálne je však priateľ 80 km odo mňa - pracovne, čiže vídame sa len cez víkendy. Posledné týždne nášho vzťahu sú hororové. Neviem čo sa deje. Víkend, čo sme spolu je všetko úplne v poriadku, na začiatku týždňa všetko ok a zrazu príde deň, kedy sa už proste neozve. Bez príčiny. Keď to má príčinu, tak úplne smiešnu, urazí sa a nahnevá v podstate za nič. Navyše si myslí, že ho podvádzam. Nuž, ale to pravda nie je - som pracovne vyťažená a aj keby som nebola, neurobila by som to. Strašne ma to psychicky ničí. Ak mu volám, nedvihne. Ak mu píšem, nereaguje. Pocit je to hrozný, neviem čo sa stalo, či sa jemu niečo nestalo, či je v poriadku, neviem, čo robí a v jednoduchosti povedané ja neviem o ňom nič. Trvá to tentokrát už 3 dni. Žiadna reakcia. Žiadne odpovede. Pri poslednom telefonáte sme sa lúčili s tým, že mi povedal, že sa už teší na víkend, že ma miluje a mu chýbam - ako v normálnom vzťahu. Od vtedy ma ignoruje a ja jednoducho neviem, čo sa stalo a aká je príčina. Akoby mu na mne prestalo záležať. Časom sa ozve sám. Teraz to už trvá dlhšie. Neviem rozmýšľať, mám strach, cítim sa hrozne. Som na dne. Žienky, píšem lebo by som rada vedela na toto všetko váš názor. Sama si pomôcť neviem. Pozeranie na telefón, či sa tam nezjaví odozva ma fakt zabíja. Ozývať sa mu dookola do nekonečna nechcem. Nejaká rada, názor? Máte s niečím takýmto skúsenosť? Ďakujem.
@lucinocka tak vám to vyhovuje, niekomu inému to može liezť na nervy tak často, ľudia sú rozni
@janepnd vlastna skusenost dvojity zivot. Nevolaj nic a proste ries si svoje chod cvicit s babami von akoby si bola slobodna. ak mate datum svadby neries ho. Vacsinou chlapi s normalnou hlavou dlho nevydrzia dvojito zit.a ked ma prist na vikend chod prec ty s babami a len mikni plecom ze si mu to nemala kedy povedat kedze nezdvihal.
Ak ťa podozrieva z nevery, takto ťa "trestá" , aj keď si v tom nevinne. Pravdepodobne to bude stále horšie. Posledná možnosť - porozprávaj sa s ním otvorene, keď budeš mať šancu. Spýtaj sa ho, čo ho trápi a ako mu môžeš pomôcť. Ak rozhovor odmietne, alebo to skončí ďalším "trucom", pekne mu poďakuj za prežité chvíle a daj mu zbohom. Inak ťa úplne zničí. Váž si samu seba a dopraj si radšej slobodu a pokoj. Toť môj názor 😀 Držím palce
A koľko máte rokov? Lebo toto sú natahovacky tak 15 až 17 ročných. Bez urážky. Ale taketo správanie naozaj nie je normálne a najma nie u dospelých už zasnúbený ľudí. A tam kde býva, býva sám alebo s nejakým kamosom atd? No poviem ti, čo si myslim. Buď ma inú a teba si necháva v zálohe ako take kuriatko zo včerajšieho obedu (upodozrieva ta z nevery lebo je sám neverný) alebo nenapadne, vlastne teda nápadne, cúva zo vzťahu a dúfa, že sa s ním rozídes ty alebo ho niekto ovplyvňuje a husti mu do hlavy, aký je trapko, keď si vyvolávate.
prečo by mal mať hneď inú, žiarli a potrebuje dôkazy, že ho miluješ, neozýva sa a čaká ako ho budeš uháňať, niektorí chlapi sú ako malé deti - hnevajú milovaného len aby im on dokazoval svoju lásku
nepoznáme ani jeho ani teba, ale skoro všetky ti tu dávajú rady, ktoré vedú jedine k rozchodu
@janepnd Nevazi si ta, cez vikend sa pride vytriast a aj pre tento benefit sa nechce rozist. Bude sa ozyvat coraz menej a akonehle bude mat novu zenu bude sa ozyvat coraz menej, prestane chodit aj na tie vikendy a bude dufat ze sa rozides TY s nim...ver mi, muz ktory zenu miluje jej napise VZDY, aj keby musel ist za sgnalom kilometre!!! Tento tvoj vztah je vysmech...(vravim z vlastnej skusenosti, maj hrdost a poziadavky na muza-ak ich nesplna tak poslat takeho do pecka)
@janepnd Este taky podstatny detail: to, aky je muz ukazuju jeho ciny. Nie sladke vikendove reci o tom ako sa nechce rozist, ako ta miluje...take ti porozprava hocikto. Ciny toho tvojho sa prejavuju cez tyzden a ukazuju ako hlboko ta ma v pazi...akoze prepac, ale 2-3 dni sa neozvat a ty chcipas od stresov ze co s nim je??? Toto sa robi??? A on v piatok pride za tebou vysmiaty, uzije si vikendovy sex a opat odide. Ake fasa(pre neho). Jasne ze sa nechce rozist, kde by dalsiu taku hlupanu nasiel...
Hlavne sa vobec neboj že ci je ok .. jasne že je ok! Dospeli chlap nič mu nie je jednoducho ta ignoruje. Otazka je preco.. A -manipuluje ta tym tresta za nieco robi sa vzacny B nema čas dvihnut odpisat ked je s inou C nema čas a ma ta na haku cez vikend je znovu mily lebo si chce užit. Nevolaj nepiš trochu ochladni zameraj sa na svoj život ked sa bude pytat co sa deje preco si sa zmènula ci mas ineho. Povieš že ta zranovalo jeho ignorovsnir a jednoduvho si sa stiahla do svojej ulity lebo ti to škodilo a ubližovalp
Normalne to nie je.
My sme s muzom spolu 9 rokov a moj muz nie je na taketo vypisovacky.je realny clovek.mojkanie si radsej vybavi osobne.
Napriek tomu si vzdy zavolame alebo prezvonime minimalne raz za den.
Ja mam teraz 2 mesiace prazdnin, moj muz je cez tyzdenna byte v meste kde pracuje,nedochadza domov...
Ale kazdy den mi brnkne vecer alebo aj cez pauzu z prace,ked sa neozve on ,zavolam ja...
Nie je to len o tom ze si chybame ale aj o tom,ze ten druhy vie ci partner je v poriadku,ci je doma vsetko ok...staci kratky telefonat,nemusi mi vypisovat a volat kazdych 5 minut.
Ale keby sa mi raz neozval,viem ze sa cosi deje.
Byva aj take-ked ide cez vikend na futbal alebo dakde s kamosmi...pride neskoro,nedviha-logicky,to chapem,to by ho pred kamosmi ponizovalo...😂😁,alebo obcas zabudne telefon...no su to situacie ktore su u nas v podstate bezne,ratam s nimi...nie su denne..skratka viem co mam cakat a mam hranice.
To co tu opisujes mi nepride normalne kedze predtym to tak nebolo.
Nwmusi v tom byt ina zena ale moze.
Poznam pripady kedy muzi chodili hravat automaty...vyslo to najavo az ovela neskor.tiez sa to zacinalo odmlcanim na dlhsie...
Bud ta tvoj partner skusa-co vsak tiez nepovazujem za ol v takejto verzii..akoze-vyskusam kolko znesie,kolko si mozem dovolit...
Alebo jednoducho hlada unik.
Ja by som ho kludne sla skontrolovat.
Presne ako tu bolo pisane.
Nedvihal,nevies co sa deje,bala si sa o neho..tak si prisla.
Ak mate pred svadbou,su to uplne normalne realne situacie takze by ho to vobec nemalo vytocit.skor naopak,mal by to ocakavat.
Vztah je hlavne o dovere.nechod do manzelstva s clovekom ktory ti ju neposkytne.o ktoreho sa nebudes moct opriet.
Ak ta upodozrieva z nevery ked sa pytas na inu zenu-to je tak-ake pozicaj take vrat...moze skryvat svoju neveru ale i nemusi.muzi su prespekulovani,
Zisti v com je problem aby si tu o par rockov nevypisovala aka si nestastna.
Verim ze je to z jeho strany len skrat,a ze sa to cim skor vyriesi.drzim palce.
@janepnd prestan mu vypisovat a cakat na jeho odpovede. Pisala si ze ked ste spolu tak ste uplne OK, tak potom nehladaj problem tam kde nie je. Niekto proste potrebuje byt stale "nacucnuty " ako sasanka, iny vie ze vsetko je OK, nepotrebuje sa o tom stale dookola uistovat. Mon manzel je tiez taky ze mi zavola a napise aj 50x denne a potom je urazeny ked mu 50x neodpoviem. Na mna to ma ale uplne opacny efekt a niekedy mi to lezie az na nervy, ked mam nabity den, neviem co skor a kazdu chvilku nieco. Urob si vlastny program a odpovies kedy jeho odkaz uvidis, nemusis do minuty. Hned zbadas zmenu, ze sa bude castejsie ozyvat
mne sa paci kolko hnusnych a negativnych vlastnosti ste tomu chudakovi chlapovi prisudili. ani nevie a uz je aspon 20x rozideny, 30x potrestany ignoraciou a x krat udupany pod ciernu zem :o))
a to sa len dva dni neozval.
autorka nam doteraz neprezradila ani ako dlho su spolu ani kolko maju cca rokov. a este podotknem, obdivujem, s akou lahkostou az rozsafnostou niektore z vas radia rozchod. dvom ludom, o ktorych netusia ani zakladne veci, nepoznaju minulost, povahy..
@modrava no ja len tak potichučky...ak by mi ženská vypisovala niekoľkokrát za deň, volávala ( ešte otázka, o čom stále môže hovoriť - o svadbe ? ), tak ako chlapa by ma z nej....a reči o svadbe? Tak to už vôbec nie....by som sa nedivila, keby sa zľakol a zutekal kade ľahšie.....
@zooeynka noooooooo....problem je presne v tom. ze ja som niekto uplne iny ako autorka a mam ine kriteria na partnerstvo a partnera. radit rozchod je tak radikalne, ze by som to neradila ani svojej najblizsej priatelke. je to osobne rozhodnutie. nebola by som rada ak by som mala ovplyvnit nieci osud niecim tak zavaznym.
mne dva dni ticha nepripadaju tragicke :o)
@lahela čo sa týka zdravia to neporovnávaj..tu sa vždy v takých situáciach radí radšej lekár..
ale 80% chlapov a ich správanie je identické..čiže by mala zvážiť všetky možnosti skôr ako prídu pred oltár..
ja nepíšem že to má urobiť hned a zaraz..ale pokial vyčerpá všetky možnosti,rozhovory,neohlásené návštevy,telefonáty a situácie sa stále opakujú tak naša rada len urýchluje trápenie..
no ja to poviem takto, ak mi človek, ktorého ľúbim, napíše, či je všetko ok a on nemá ani toľko, aby mi večer napísal, tak nemám v ňom zodpovedného, spoľahlivého partnera , myslím, že vo vzťahu by mala byť aj nejaká úctu ( ked vie, že druhá strana sa obáva o neho a pod.)či mám v práci kopec toho alebo nie ... samozrejme, ale ako žije tam je už len na dôvere partnerov, preto nie som zástanca rozchodu, ale skôr volím cestu komunikácie, ak cesta nikam nevedie a mne to nevyhovuje tak sa musím rozhodnúť... v tom to celom mňa zaráža spôsob komunikácie, že sa neozve.

@janepnd nieco za tym bude, zeby nejaka,chlapi su svine, ked ti to robi teraz co bude robit potom