icon

Čo si myslíte o takejto babe?

anja27
6. sep 2021

Dievca 27r ma celkom jednoduchu pracu na dnesnu dobu v administrative par hod denne takze z toho urcite nie je unavena. Po praci pride domov a spi do vecera potom vstane a caka co jej kto prichysta jest. Cez vikend nema problem prespat aj cely den nakolko jej vikendy su len o zurkach a piti. Vypije dost vela povedala by som aj viac ako chlap aj tvrde aj pivo nema s tym problem. Vyfajci skatulku denne a proste jej navyky su pre mna tak trochu mimo na babu pride mi to ako nejaky krcmovy povalac alebo take nieco. Robit sa jej velmi nechce sama povedala ze doma uprace tak raz za mesiac a tam to konci co sa tyka prac domacich. Co ju vidim ja tak vacsinu dna s cigou v ruke alebo pivkom a telefonom pokial nespi. Mne to pride take zvlastne ale druhi ju stale chvalia aka je sikovna a ked nieco nahodou poviem na nu tak som ja ta zla. Uz som si povedala ze kaslem na to teda nech si ju maju ale nakolko bude patrit cochvila do nasej rodiny celkom ma to mrzi. U nas boli zeny vzdy zvyknute robit a to aj tvrdu pracu este sme za to casto pocuvali kritiku aj tak ze ake sme lenive a pod. a zrazu na takuto nikto nic nepovie..co by ste si o tom mysleli? Mam naozaj taky zly pohlad len ja na nu alebo mam pocit ze vela mladych ludi dnes takto funguje a pre mna je to divne az nepredstavitelne..

leyla1675
6. sep 2021

@anja27 ale bude stebov bývať?

anja27
autor
6. sep 2021

@annamalaga napisala by som ze som rada ze sa zmenila a zlepsila sa kvalita jej zivota. prepac ale to ze niekto spi cele dni je uzivanie si zivota? podla mna velmi nie..a zmysel celeho ako pisem hned v uvode je aky maju na to nazor iny ludia ci som len ja ta ktora to vnimy ako divny sposob zitia. a myslim ze nie som urcite jedina ktora pise o niekom inom je tu kopec takych tem o svokrach svagrinach tak nerob zo mna nejaku semetriku ktora jedina o niekom nieco pise dobre?

0kristina0
6. sep 2021

@anja27 v com je taka sikovnu ked to o nej kazdy hovori a chvalia ju? Ma aj nejake pozitiva, ci len negativa? Pises ze ma 130 kg, tak asi bude mat ine prednosti ktore sa tvojmu bratovi pacia.

annamalaga
6. sep 2021

@anja27 nerobím. Tak podľa nej to je užívanie života. A nakoľko nemusí robiť tak nerobí ma to v paži. Preto to maj v paži aj ty a nestaraj sa dospelému bratovi do života.

anja27
autor
6. sep 2021

@0kristina0 tak urcite si musia rozumiet a v istych veciach ehm inak by spolu neboli uvidime casom a pozitiva ma kazdy clovek tak ako aj negativa. ona to mozno ako negativa neberie ze si rada vypije mne to mozno aj skrz otca vadi. ale napr som to nezazila ked grilujeme alebo tak zeby baby takto pili ani jej kamosky ked prisli a adokonva ani jej brat. moj brat tiez nepije dako extra napr hej.

viestta
Odpoveď bola odstránená
gdpr
6. sep 2021

@anja27 z toho čo som pochopila ste len kolegyne ale opísala si jej život ako keby si bola 24/7 s ňou. Uniká mi pointa prečo ťa to zaujíma? Je to cudzí človek aj keby vyfajčila 30 krabičiek denne a pila 10 pív denne tebe to môže byť jedno aj keby chodila doma po odpadkoch. Pokiaľ si robí svoju prácu tak ako má a nemusíš po nej nič dorábať tak by som jej životný štýl neriešila. Celé toto mi úprimne príde ako závisť s tvojej strany, že má na sebe viac pozornosti od druhých ako ty možno.

anja27
autor
6. sep 2021

@leyla1675 so mnou nie ja mam byvanie svoje ale aj tak predsa pride clovek do rodiny kazdeho sa to tak trochu tyka ci spolu ziju alebo nie. tak isto ako ked zenam vadi svokra atd ale neziju spolu..

anja27
autor
6. sep 2021

@gdpr ake kolegyne? je to moja buduca svagrina..bude sucastou nasej rodiny stretavame a budeme sa stretavat u mamy

kubkovamama
6. sep 2021

@anja27 neviem,ci si buduca švagriná alebo svokra..ale vies,tvoja tazka kritika nemusi byt objektivna a ja osobne si myslim,ze reálne je to trosku inak.To aky ma slecna zivotny styl nie je tvoja vec a to ako posobi na teba neznamena,ze tak posobi na zvysok sveta.Mozno je z ineho cesta ako ty a to musis respektovat.Predpokladam,ze ona teba rešpektuje a neohovara ta na Koni.😉Ak je syn/brat spokojny,vypusti to z hlavy a nebud toxicka.Ak je slečna ozaj tazky pripad a zla osoba,zivot jej to vrati.Alebo mozno aj tebe,lebo..nechces robit prieky,ale tymto k tomu speješ.Mna tiež rodina mojho chlapa nemusí,ale respektuju ma.😉Ale nestaraju sa,nekomentuju,slusne sa spolu bavime a respektujeme sa,nikto nikoho neohovara a naco aj,co si kto vybral to ma a ak je ten konkrétny pár spokojní,treba byt za to rad a zit si svoj zivot..by som ti radila.Raz tiez budem svokra.Ale toto neviem..Nech by chodil s hocikym,pokial to nedroguje,nekradne,atd, jeho výber,jeho zivot.Nebudem sa starat.Mozem taktne povedat svoj nazor,raz stačí,a vybavene.Z teba citit akoby pocit zavisti alebo?Ty si tvrdo pracovala a este ti vycitali,ze malo a leniva.Na roli?Pri statku?Lebo to uz dnesna generacia nepozna,aj ta moja uz vzdialene.Tiez som sa narobila.A co,mlada co sa nenarobi..ved ako super,skoda,ze my sme to nemali😉

gdpr
6. sep 2021

@anja27 tak to z popisu som nepochopila, že budete švagriné ale aj tak je to cudzí/druhý dospelý človek, ktorý tvoj život nijak neovplyvňuje ale žije si tak ako chce a pravdepodobne jej to vyhovuje. Jednoducho myslím si o nej, že žije tak ako chce inak by to pravdepodobne sa snažila zmeniť sú ľudia takí a onakí a treba rešpektovať ich individualitu.

tykat
6. sep 2021

@anja27 "...U nas boli zeny vzdy zvyknute robit a to aj tvrdu pracu este sme za to casto pocuvali kritiku aj tak ze ake sme lenive a pod. a zrazu na takuto nikto nic nepovie..co by ste si o tom mysleli? ..."
Tak teraz sa to proste zmeni...robi to baba asi dobre ked bude o chvilu v rodine. A necakala by som ze bude uderom sobasa makat a ctit hodnoty vasej rodiny. A je to aj dobre, aspon uvidite ze zena nemusi makat, ani tvrdo a ani za pracu nemusi byt este kritizovana ze nemaka dost vela. Myslim ze zenam vo vasej rodine to paradoxne pomoze a muzom snad otvori oci.

leyla1675
6. sep 2021

@anja27 moja mama je už svokra a pomohla s bývaním bratovi a jeho žene. A vyjadrila sa raz ze je to tak super ze kde sa s prepáčením vo svojom vysere tam ma... Metafora samozrejme 😂Chcem ti tým povedať ze kašli nato.

dadis
6. sep 2021

@anja27 moja zlata, ja som z takej rodiny, ze ja som mala doma komplet mamahotel. Byvali sme v panelaku, ziadny statok, nicb🤷‍♀️. Ja som doma skoro nic nemusela. Ked som sa osamostanila, nevedela som absolutne nic varit. Aj vyvar som prvy krat varila pomocou kucharskej knihy..a ako som dopadla? Normalna gazdina zo mna je, doma bola vzdy tepla vecera kym boli deti male, upratane, deti ciste 😂😂...ved to, ze ty si gazdina z dediny a nikto ta za to nechvali, je smutne, ale vzchop sa a nepozeraj na inych. Asi ma baba ine kvality, ktore ocenuje tvoj brat.

hlubik
6. sep 2021

@anja27 vie si život uživať nie prežívať😉

anna_maria1
6. sep 2021

Za chvilu bude patrit do rodiny? Dievca si to ale vie zariadit co? No podla toho co hovoris, je pre nu svet este gombicka, a zrejme tak obmakcuje aj vsetkych naokolo. Ale tak vies, kazdy dospieva inak 🙂

janetinka27
6. sep 2021

@anja27 do svadby sa moze este vselico zmenit, mozno nebudu spolu. neviem, ci tvoj brat je nesmely a je rad, ze ju ma, ze by bol mozno inak sam. mozno jemu samemu to trochu vyhovuje, ze pri nej bude mat trochu iny zivot, mozno pohodlnejsi. teda pisem to len ako uvahu, napriklad moj muz je tiez makac ako jeho rodina, ale my zijeme v byte a on ma rad aj svoj veget, moze si zahrat na pc, pozriet vojnove filmy. doma u rodicov sa nesmelo plytvat casom, takze ked si chcel zahrat na pc, tak sa musel tvarit, ze pracuje. tym nechcem povedat, ze aj u vas je to tak, ale ze tvojmu bratovi to pre nieco vyhovuje.

mne osobne by bolo tiez luto, kebyze si brat najde pohodlne dievca, ktore popija a fajci. pises, ze aj s mamou popijaju, tak to ma asi odtial. uz vo vtahu je to na nich dvoch, ako si budu vyhovovat a co si budu tolerovat. horsie je, aky vplyv to moze mat na deti a akym vzorom budu pre nich. urcite by mi to ako blizkej rodine nebolo jedno. ved zivot sam o sebe prinasa vela trapenia, tak je lepsie ho prezivat s niekym, kto sa snazi. vela s tym neurobis, ale mozno ked sa osamostatnia, tak sa veci niekam pohnu, budu musiet riesit bezny zivot a mozno si najdu svoj system a poradia si.

karolinakr
6. sep 2021

@anja27 čo sa tu dohaduješ, ten kto si ju berie, si berie lenivu hnidu a priviaže na hruď, rychlo zistí, ked bude treba variť, prať, žehliť denne, že na tom stoskotá a može si chlap robiť sá, dalšia vec,že na vašu rodinu vraveli, že dievky su lenive a tuto vyžirku velebia do nebies -aspoň vidíš, v akej pokryteckej rodine žiješ a ešte teba nakoniec zapriahnu, aby si im šla pratať, ked tato po pive nebude vladať. Inak ja som tiež stiahla krabičku cigariet, aj z toho je človek omamený, ked ti ide nikotin do krvi, našťastie som to zredukovala a henta cifrulienka, ked nezačne športovať a vitamin C, v 50ke bude odpísaná s dychom, len toľko k tomu

karolinakr
6. sep 2021

@anja27 šikovná je, ale možno že len v posteli, alebo ked sa snaží predbehnúť hlavnú hrdinku v Ťapákovcoch a tvojho brata strhne tiež, to si piš, za pár rokov nevylezú z postele, takí budú drevení obaja,,🙂

anja27
autor
6. sep 2021

@tykat aj to je jedna z moznosti keby to malo niecomu pomoct tak potom by to mozno ani nebolo na skodu. mozno by som mala skusit robit ako ona co na to zvysok rodiny potom povie :D

karolinakr
6. sep 2021

Teraz som si porečítala, že má 130 kg. Tvoj brat ma vyberaný vkus, jej životospráva si vybrala svoju daň, pospinkávať pri vínečku

anja27
autor
6. sep 2021

@hlubik nechapem kde vidite uzivanie si zivota na tom ze niekto spi cely den alebo ide do krcmy. ved je tolko moznosti ako si uzit a neskodit si este k tomu 🙂

karolinakr
6. sep 2021

Ty si lahni v sobotu a poobede v pyžame o 16,00 vyjdi z izby a spýtaj sa , prečo ťa nechvália 🙂

anja27
autor
6. sep 2021

@leyla1675 pochopila som 🙂

anja27
autor
6. sep 2021

@janetinka27 to uz zase nie cas na oddych musi byt najma po tazkej praci ako som uz pisala ja nemam rada ziadny extrem ale to som ja. mozno to fakt vifdela tak doma u mamy a berie to normalne ako ja u tej svojej. a brat to ma praveze v pohode rodicia ho nikdy nejak do roboty nenutili ale tak mozno mu to pri nej vyhovuje naozaj viac ktovie. raz vsak hodil taku poznamku ze v jeho domacnosti sa pit nebude a ona mu na to ze v jeho sa nemusi ale v jej ano :D

anja27
autor
6. sep 2021

@karolinakr nuz mas pravdu..ja nechapem ked clovek sam sebe takto ublizuje co tie cigarety komu daju? ale tak vec vkusu len nech potom taki ludia neziadaju pomoc o dinych a od statu dotovanie atd..to uz je ale ina tema. ale inak vies co je vtipne ze taki chlapi nadavaju potom na tie zeny ja robim v kolektive kde je cca 50 muzov tak uz som kadeco veru pocula chlap pride z roboty a nema co zjest atd atd ze zeny ani detom neuvaria a su doma a pod..tak ale ked si taku vyberu a vidia od zaciatku aka je co potom somru ze :D ale ano mas pravdu v rodine nasej to je vselijake tak mozno aj skrz otca a tak mam taky odpor k alkoholu a teda aj ju preto akoby sudim. mozno strach neviem. vsak uvidime casom ako to dopadne

anja27
autor
6. sep 2021

@karolinakr ja nikoho nesudim podla vzhladu clovek moze mat aj zdravotne problemy to nam hovoril zo zaciatku aj brat potom ze z antikoncepcie pribrala ja viem ze schudnut nie je lahke urcite..ale rychlo som zistila co moze za jej vahu. vies nie je to len o tom ako clovek vyzera to je posledne ale jej zivotny styl bude mat velmy zly dopad na zdravie. no je to naozaj jej vec uz

ayanamirei
6. sep 2021

@anja27 dalsia co ma patent na to ,aku ma mat brat manzelku 🤦🏼‍♀️ je super,ze ty vies najlepsie ,aka by mala byt a ze jeho aktualna partnerka taka pravdaze nie je... a do oci si jej povedala,ze ju nechces za svagrinu? ci len zakeracky poza chrbat ohovaras a siris zle reci👌🙈 az z teba krici ako jej zavidis,ze ju chvalia a pritom podla teba uplne bezdovodne,lebo je to "hnusna, tucna, leniva hnida" ... chudak brat

anja27
autor
6. sep 2021

@ayanamirei vkladas mi pod ruku to com vobec nenapisala ale okej..ani nikde nepisem ze ju za svagrinu nechcem len sa pozastavujem nad tym ze pre dospelu zenu u mna nie je okej taketo fungovanie a pitie..hlavne ze ty a tebe podobne mate patent na ine veci a na urazanie a pritom to inym vykrikujete vsak..asi si sa v tom opise nasla ze :D mne sa skor zda ze takych lenivych zien je tu vela a moj prispevok ich uraza iny dovod ze ma tu urazate naozaj nevidim haha

karolinakr
6. sep 2021

@anja27 zaklincovala

sticker